|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.1.2009 9:05:48   
pikatara
Lara hvala za skrbi, vendar ni tako zelo hudo. Kak dan me križ boli ko hudič, kak pa sploh ne. Boli me če preveč sedim, pa če par dni ne grem plavat. Kar se pa vodne postelje tiče se pa strinjam s tabo, v nosečnosti je to res najboljša stvar. Jaz sem si zlila malo vode ven, tako dase not pogreznem in se mi trebušček nasloni, tako da lahko fajn spim na boku. Križ me pa verjetno boli zato ker imam tamale dva bolj zadaj in me z nogami tišita direkt tja. Glave imata oba pri popku noge pa nazaj.

Taškica držim pesti za morfologijo, vem pa da bo vse vredu. Vožnja z avtom ni noben problem, razen to da mene po uri in pol začne križ bolet. Si moram v avto en majhen povšterček dat za križ podložit. Midva sva šla parkrat na Koroško, na Kras in v Italijo. Tisto premikanje in rukanje pa je nevrno v zadnjem mesecu oziroma za nas zadnje mesece. Moja svakinja je prej rodila, ker so se po makedamu vozili in ji je sprožilo porod, pa še to v devetem mesecu. Do naslednjega pregleda, ki ga imam 23.1. se bom še normalno vozila, pol bomo pa začeli pazit. Nekje sem prebrala, da lahko ginekolog za 10 tednov v naprej napove prezgodnji porod. Sklepam, da če me je naročila šele čez 4 tedne, ker me je od začetka na 3, da je vse ok, sploh ker je moja ginekologinja bolj med paničnimi. Zadnje mesece pa je treb malo pazit in počasneje čez luknje in ležeče policje peljat.

V sredno greva pa v materinsko šolo. Je treba že it, da ne bomo zadnje trenutke rodili. Sicer sem se odločila, da pred koncem marca ne mislim rodit, vendar bom 10.2. imela polnih 7. mesecev in hočem bit vseeno pripravljena.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.1.2009 10:49:23   
lara light
Pika, bravo za materinsko!user posted image  Upam,da se mala dva obrneta in da ti težave izginejo. Ne skrbi, še dolgoo boš v enem kosuuser posted image ...
Taškica, čakamo nate!user posted image

Lep dan punce!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.1.2009 11:30:56   
taškica
Evo me, evo me....sem že nazaj.!!!!!

Vse je ok. Fantka sta obnjena glavično, zavzemata vsak svoj desni in levi pol, A je težak 4oog, B- 425g. Vse je na svojem mestu, tako kot mora biti in jaz sem srečna. Tudi zaprta sem - maternični vrat dolg več kot 4cm, kar je baje ok. Tudi teža obeh je povprečna (ne preveč, ne premalo). Srečna, srečna, srečna. Drugih zadev pa sploh ne razberem iz knjižice, je še kaj takega na kar bi morala biti pozorna?

Glede materinske šole - Pikatara še meni več infomacij. Je to v LJ - porodnišnica, kam se naj prijavim, kdaj je začetek imaš kakšen site? Prosim in hvala že v naprej. Jaz bi tudi to obiskovala prej, ne kasneje. Čeprav sem enkrat dala to čez, bi si rada osvežila znanje.

Larica moja hvala za tole o sedenju z avtom. Gremo na smučkanje v Aust. in je res (tole si ti Pika napisala) da je to rizično v zadnjem mesecu, ker tri ure bom pa ja zdržala. Pa še avtocesta je in ni makadama,  so me prestrašili ker so to ene take male vraže brezvezne.

V glavnem, punce jaz se teh dvojčkov tolk veselim, da vam ne morem opisati, sicer me boste pa vse ve čist štekale. Sploh ne morem verjeti, da ti ob dveh večjih otrocih, še sploh lahko bije srce še za dva in da ju lahko tako nestrpno pričakujem kot bi bila moja dva prva. In se ju veselim, komaj čakam, da ju vidim, ker vem da bosta nekaj najbolj posebnega na svetu. Vem da sem pocukrana, ampak danes sem res srečna.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 903
5.1.2009 13:09:55   
lara light
Taškica, superca! Lepi rezultati! Ma če ti nič niso rekli, da moraš na kaj posebno pazit, ti nič več ni treba vedet, kot to da sta fanta lepa in zdrava!user posted image user posted image  Meni se zdi super teža, za tvoj čas, kar sem gledala neke tabele...PRIDNA SI!
Jasno, da si srečna in vsa v veselju, saj to je to, samo užuvaj v svoji sreči in se veseli, tega ni nikoli preveč!user posted image user posted image user posted image
V At smučat, ma seveda. Ti kar uživaj!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.1.2009 17:22:54   
Skorpija
Pozdravljene babuške, lepo je brat, da ste vse kot se šika user posted image user posted image user posted image No, jaz sem končno doma, danes poteka moj prvi dan dopusta, na katerem bom vse do porodniške, tak oda me v službi ne vidijo skoraj leto in pol. Ni mi hudega, kaj user posted image Danes sem spet malo prala cotice, pa ful sem kuhala, šla na sprehod, ma fino je bilo, res!

Kar se tiče hoje, se jaz počutim veliko bolje če hodim, Zdaj sem mogla bit bolj doma zaradi prehlada in so me grozno bolela kolena, v soboto in nedeljo sva šla pa na dvourni sprehod in je bilo mega! Vmes sicer rabim en krajši počitek in mini prigrizek, ampak dve uri zmorem čisto brez problema. Nasploh pa se mi zdi, da se malima ful pozna, da sem doma in asproščena - stalno ampak res stalno nekaj brcata, žokata, se stiskata, poskakujeta, uglavnm mene sta popolnoma očarala že zdaj user posted image

Vožnja z avtom je pomoje čisto OK, jaz sem se veliko prevozila na dolgih relacijah, dosti tudi kot šoferka in je vse OK. No, edin v rikverc grem že mal težje, ker se skoraj ne morem več obrnit user posted image Drugače pa - in to močno trkam - mene še vedno ne daje ne križ, ne kaj drugega, spim normalno, edino zgaga me pa noro daje, tako da stalno pijem vodo, da redčim kislino in posledično stalno lulam.

Drugače pa jutri malo stisnite pestke, ker imamo najprej pregled in hočem slišat, da sta bučkota lepo težka, velika in živahna kot se šika, pa da se nobenemu nikamor ne mudi, potem grem pa gledat dva avtomobila... Upam, da bo kateri primeren za nas, da bo šel dobro čez testno vožnjo in da mu zbijem ceno... pa da potem še prodam najinega... no, kokr sem rekla - pestke, prosim! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.1.2009 17:25:19   
Skorpija
Aja, še to...zmeraj nekaj pozabim napisat - midva greva v materinsko danes teden in to kar v najin zdravstven dom - sem samo klicala in naju prijavila, pa je bilo... kako dolgo pa to vse traja? en teden ali dlje?

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.1.2009 18:39:13   
taškica
Ojla, Lara nič mi niso rekli naj bi se česa pazila, sicer je pa tole bila samo morfologija - v sredo imam pa še en pregled - tokrat kri in pritisk, in take zadeve. Imam drugo gineko za pregled, pa drugo za ultrazvok. Ne vem od kje jim to. Hvala za pohvale...

Skorpija najprej bravo bravo za tvojo odsotnost od službe. Zdaj pa počni tisto kar ti najbolj paše. In seveda držimo pesti kako bo juti, pa takoj ko bo mogoče poročaj......nas vse zanima...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.1.2009 18:56:46   
lara light
Skorpija, pesti stisnjene!user posted image  Naj se vse izteče, kot si si zamislila!user posted image

Materinska šola se mi zdi traja 2xtedensko, 6 tednov. Ni tko malo, a ne?

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 908
5.1.2009 19:44:07   
lara light
Taškica, morda pridem ju3 v LJ, potem po 21.30 bom vedla...kako si ti ju3? Sicer ti ne znam povedat koliko časa bova, mislim pa da predvsem na hitro v stari del mesta, potem pa v Btc-ju. Če misliš, da bi se lahko videle, mi sporoči. Hvalauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 909
5.1.2009 20:53:14   
taškica
Absolutno. Javi mi. Sem zelo blizu BTCja, zato bi mi to bolj pasalo kot stara LJ. To bi bilo res lepo. Ti pošljem moj GSM na ZS. Javi se. Obvezno. user posted image user posted image user posted image  Lahko bi se nama še Pikatara pridružila. Ljubljančanka kaj meniš?

Neposredna povezava do sporočila: 910
5.1.2009 21:19:44   
lara light
Torej zmenjeno, taškicauser posted image . Imaš zs.
Če se javi Pikatara, naj se prosim zmeni s tabo, ker ne vem, če še pridem na forum preden štartam. To bi bil zmenek, 3x2user posted image ...se že veselim!user posted image
Moram it, lepe sanje!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 911
5.1.2009 21:49:20   
taškica
http://babymed.com/tools/ultrasound/second_trimester/Default.aspx

Tale link sem našla. Tabela izmer v drugem tromesečju; imate pa tudi tabelo za tretje tromesečje in lahko primerjate koliko ste dejansko v povprečju in koliko ne.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 912
6.1.2009 10:21:38   
hedviga
...mi nismo v povprečju...user posted image

No, ampak se nočem preveč žret zaradi tega!

Taškica, več kako je lepo prebrat, kako si vesela!! Se še spomnim enega tvojim prvih postov tukajle.. Bravo, punca!!

Za MŠ je takole. Midva sva hodila v MŠ v ljubljansko porodnišnico. začela sva 1.12. in končala 22.12. Lahko bi končala že malo prej, ampak sva tako malo čarala z urami in dnevi, da je lahko hodil tudi moj. Prvo predavanje je skupno za vse in je ponavadi tudi velja gužva-se splača pridt ene pol urce prej in malo počakat. Predavanje je v stari porodnišnici. Če ne veste kje je vhod, pojdite v tanovo in vprašajte. Po prvem predavanju je bilo 6 skupin in izbereš tisto, ki ti ustreza oz. lahko tudi malo menjaš. Mož morta biti obvezno prisoten vsaj na predavanjih o porodnih dobah, da dobi potrdilo. Sicer pa se posebaj prijavljati ni potrebno, edino zrihtajte si nalepke, ki jih dobite v novi porodnišnici (vprašajte sestro na informacijah).
Povejo nič ne vem kaj novega, če ste že kaj brale ali imate otroke, včasih je pa vseeno kakšna informacija dobra. Mojemu je bilo fino, ker on res ni nič bral in analiziral do sedaj.user posted image  Posebaj znajo sestre narest tudi ločeno predavanje za dvojčke. Meni je očitno nekako tako ratalo, da sva bila edina z dvojčki v skupini.
So pa združile s prejšnjim terminom.

Skorpija pridna punčka, že pereš. Jaz bom pomoje začela tale teden, ker me drug teden ne bo. Si bom tudi unole torbo za v porodnišnico malo skupi zmetala, če bi glih....
Jaz se zadnje dni počutim kar ok, prehlad je tudi mene minil, hvala bogu. Sem pa manj okretna, malo me tiši na vse konce, spim še kar ok (boljše kot en mesec nazaj), krči v nogah sem in tja...klasika. In pa zgaga tudi, ja user posted image
Skorpija, tebe nima kaj skrbeti za tvoja velikančka Stana in Olija user posted image  Pomoje bosta imela zavidljive mereuser posted image

No, zaenkrat lep pozdrav!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.1.2009 13:53:09   
Skorpija
Evo, pa smo opravili. tamaledva sta norca, malo preveč se redita, tehtata 1,70 kg in 1,60 kg, tako da mi je malo zabičala naj jem manj OH, da se bosta počasneje redila. Najbrž res ni dobro tudi to, da sta pretežka, da se ne bi prekmalu rodila, je boljš jit počas in z andrhtjo kokr reče moja stara mama user posted image user posted image Nam pa vse kaže na CR, ker se je A ulegel počez user posted image

Hedviga, ti se pa nikar ne sekiraj, važno je da se maledva lepo razvijata, saj ni treba da sta debeluščka, bosta pa potem nadoknadila - važno je to, da ste vsi trije zdravi! Vidiš to s torbo pa ni slaba ideja, tudi jaz moram počasi kaj pripravit, danes sem dobila napotnice in papirje za porodniško, ne morem verjet, kako gre to hitro. Greva pa midva v MŠ v zdravsteni dom, tako da upam da so tam hitrejši s temili predavanji, saj ne vem zakaj, ampak kar nekako so mi odveč user posted image

Lepo se imejte punce, jaz čakam moža, da greva pogledat in zaarat avto, če bo vse po sreči...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.1.2009 17:17:04   
suncicica
hej skorpija....lepo tezo imata otrocka.v katerem tednu pa si?

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.1.2009 21:20:12   
lara light
Ne vem, kako sta mala ali velika moja dva, ampak vam povem, da sem jaz kot en sod. Se mi zdi, da sem se v zadnjih 10 dneh dobesedno razlezla. Današnji dan po trgovinah je bil katastrofalen. Ponavadi imam probleme, kaj kupit, ker mi je vse prav in vse lepo stoji. Zdaj pauser posted image  Nič mi ne stoji kot bi si želela, čisto nič si nisem kupila. Ne grem več, trma bomuser posted image  Potem je moj dragi povlekel ven paketek...kupil mi je lušne rokavičke. Vsaj touser posted image
Hedi, ne sekiraj se, saj ne moremo bit vsi po jusuuser posted image , kot je rekla skorpija bosta že nadoknadilauser posted image

Skorpija, a tvoja sta pa že toliko velika? Saj se bo tudi teža uredila, zdaj so bili prazniki in smo vsi preveč jedli.

Taškica, Pikatara, HVALA! Prelepo je bilo, samo velikooo prekratkouser posted image user posted image
Obljubljeni link: http://www.tummytub.co.uk/about.html

Taškica, hvala za link, že računam koliko naj bosta težkauser posted image .. fajn opravi ju3 in poročaj!user posted image

Lepe sanje punce!user posted image

Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.1.2009 22:03:42   
suncicica
jaz pa sem se pravkar vagala in me je skoraj kap. imam ze 77kg. to pomeni da sem pridobila 20-22 kg pa sem komaj v 29t.user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 917
6.1.2009 22:29:51   
taškica
Ojla punce,

Hedi hvala za tole izčrpno poročilo o šoli za starše. Pričnem z februarjem in bom nekaj predavanj prešpricala, pa mojega bom tudi poslala na tisti dvourni tečaj. Se mi zdi, da je precej pozabil, saj pri ginekologinji (kadar gre z mano) sprašuje same neumnosti user posted image .  Tole z dvojčki nisem vedela, zelo dobra informacija - hvala.

Skorpija bravo za tvoja dva. Sta kar korenjaka!!!!! Nič ne boš prej rodila, samo oba dojenčka ne bosta rabila št. 50 ampak 52 ali več - čisto enostavno. Bosta pač blizu treh kil - tudi take komot rodijo. Bravo še enkrat! torbo pa le pripravit, pa na dve dudi ne pozabi. To je MUST HAVE oprema. user posted image  Se spomnim pri obeh fantih  sem jo imela s seboj, imela sta močan sesalni releks, pa sem morala dudice skrivati pod odejico, da ne bi zdravniki videli - še sestre so prišle malo pred vizito notri - pa so hitele "skrijte dudice, flaške....". Rodila sem samo leto in pol narazen, pa je bila razlika med prvo nego in drugo blazna. Drugič smo dobili veliko manj materiala, pa tablet za lajšanje bolečin ni bilo dovolj itd.... me prav zanima kako bo zdaj.

Larica ti si točno tak sonček kot se te vidi in čuti in bere preko postov in foruma. In sploh nisi sodček, prav elegantna in luštna si, da veš. Pikatara ti pa sploh si ena manekenka, se te nisem tako predstavljala. Upam, da se bova še večkrat videli, tudi kasneje, ker vem, da boš s svojim nekompliciranjem in flegmatizmom zlahka osvojila tale tvoj materinski maraton.

No dost rožic. Jutri izvem kako je z mojim železom. Še vsako nosečnost mi ga je manjkalo.

Suncicica - jaz imam 13kg plusa - me prav zanima kaj bodo jutri rekle tete ginekologinje(21 teden 2/7). Me nič ne zanima. Vem, da vsako nosečnost dobim najmanj 14 ali 16kg plusa, pa še po nosečnosti dobim gor. A se da vse skinit in tudi jaz bom spet šlank in brez celulita.user posted image  Enkrat drugo leto punce!

Lara sem šla gledat tale škafek in mi je všeč. Če je res samo 20 Eur, ajde...celo čisto majhnega dojenkota so kopali....zelo luštni posnetki....

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 918
6.1.2009 22:53:15   
lara light
Taškica, lepotička moja, mamica štirih mušketirjevuser posted image , a niso res lepi posnetki?user posted image

Hedi, kako je s Teutonio, kaj novic?user posted image

Punce, eno vprašanje, a mogoče veste, če še obstaja Hoco voziček za dvojčke: na hoco.at, jaz ga ne najdem večuser posted image

Moram se odločit in nekaj nabavit, ker ti dobavni roki min 6 tednov, so res dolgi. Lubčka!user posted image

Zdaj pa res grem vodoravno!

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.1.2009 5:43:24   
pikatara
Pridne punce ste, da tako pridno pišete. Imam vsaj jaz kaj delat ker ne morem več spat. Nočem p iz postelje, ker je fajn gledat mojega najdražjega in kužka ko tako lepo spita in se stiskata. Še malo pa nas bo pet na postelji.

Bravo vsem za teže otrok, naša dva sta pod spodnjo mejo, pa bosta že še zrastla. Do marca je še daleč. Tudi jaz sem se rodila s sedmimi meseci in imela 1,1 kg pa sem zrastla v veliko punco.

Skorpija uživaj doma, se spočij in naredi še kaj zase. Dobra si, da imaš toliko energije. Sem glih mojmu včeraj rekla, da še dobro da sem doma, ker sem vsa spočita in se super počutim. Včeraj na materinski šoli, so bile ostale kar zmatrane, je sestra vprašala, če si vzamejo kaj časa zase, pa si večina ne utegne.

Glede materinske šole je tako kot je napisala Hedviga, vsaj v LJ porodnišnici. Za nama sta že dva predavanja. Je bila včeraj tudi ena mamica z dvojčki, pa nisem videla katera ker je bolj zadaj sedela. Me zanima, če je bila katera od vas.

Lara ti se pa res nisi nič razlezla, si pravo drobceno bitje. Trebušček šele postaja opažen. Smo bile včeraj prav luštne nosečice. Sem zelo vesela, da smo se srečale, je bilo prav luštno. Z veseljem še kdaj. Tale čebriček pa zgleda dobra zadeva.

Sunčica ne sekiraj se zaradi kg, saj sta tvoja dva zelo težka za te tedne. Jaz sem v 26 tednu pa imam 9 kg plusa, sta pa res naše dva še ful majčkena. V 23 tednu in pol sta imela le 300 in 400-450 gramov.

Taškica včeraj je bilo super in upam, da kmalu ponovimo. Midve sva tako blizu doma, da se bova dost srečevale. Tam pri vas se je luštno sprehajat, pa še moj dost tam tenis poleti igra. A si predstavljaš naš sprehod dva vozička po dva, midve, tvoja prva dva fanta in naš pes. Bo še pestro.

Lara hoco voziček za dvojčke obstaja, bom pogledala, če še kje link najdem.

Neposredna povezava do sporočila: 920
7.1.2009 5:52:08   
pikatara
Lara sem nekaj našla:

http://www.baby-markt.de/HOCO+Zwillingwagen+Monterio+Twin+Dem+Regenschutz.htm
http://www.tradoria.de/baby-und-kind/1270-kinderwagen-zwillingswagen
http://www.sitaara.de/onlineshop/product_info.php?info=p309_Hoco-Monterio-Twin-dem.html
http://zwillingskinderwagenshop.de/themes/kategorie/detail.php?artikelid=7&kategorieid=2&source=1
http://www.buycentral.de/zco-Hoco-zwillingswagen-cm_5892.html

Če pa še kaj rabiš pa povej. Ene par besed pa znam nemško.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.1.2009 8:56:22   
lara light
Pikatara, dobro jutrouser posted image , si pa zgodnja bila danes?
Vem, da imaš izpit in da ne pozabim, močno stiskam pesti že od danes dalje!user posted image
Vaju že vidim s taškicouser posted image , kako boste lušne, prava povorka!user posted image
Hvala, grem prečekirat kar si mi poslala, zlata si! Pobožaj kužona, pozdravi lepo tvojga pridnega gurmana!user posted image

Taškica, veliko železa!user posted image

Lep dan vsem!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 7.1.2009 9:09:00 >

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.1.2009 9:21:26   
lara light
Prijazna mamica z dvojčki, Martiščica je takole opisala spanje svojih dveh fantov v prvih mesecih; morda pride kateri prav. Meni zelo in se ji še tu zahvaljujem.user posted image
Tudi jaz sem imela sprva oba v eni posteljici. Čez noč sta spala v svoji sobi, podnevi sta bila v dnevni sobi. Posteljici sta pa veliki 140x70. Pa sta ju tudi pred našima dvema že dva druga dvojčka uporabljala ... No, naj odgovorim. Sprva sem ju polagala v posteljo vzporedno, pravokotno na dolžino in ju pokrivala le s plenicami, ker je bilo poletje. Kasneje sta spala še vedno v isti posteljici, le da sta imela glavo vsak na svoji strani in sta torej spala po dolžini. Pokrita sta bila z enim kovtrom. To je trajalao kaka 2 meseca, potem sta se začela dotikati z nogicami, se motiti in eden drugega zbujati, zato smo ju ločili in odtlej sta vsak v svoji posteljici, pa tudi obe postelji sta sedaj v njuni sobi. Podnevi sta v dnevni sobi na dveh Airex blazinah (pa sedaj že čez uideta ...) Kmalu bo treba tudi stajico aktivirat, sicer bo štala ...
Za vsako posteljico imam svojo oblogo (ki v celoti na vseh štirih starnicah pokriva letvice) in baldahin. Naročila sem jih zelo poceni preko spleta. Sicer sem tudi jaz podedovala rabljeno posteljnino, a sem kljub temu en komplet kupila nov, zraven pa še rjuhi, obloge, baldahina in dekorativne zavese. Ker ne bi rada delala reklame, mi, če te zanima, piši na ZS in ti bom poslala njihov link. So pa res zelo ustrežljivi, bistveno cenejši od klasičnih trgovin, narejeno pošljejo po pošti in držijo se dogovojenih rokov. Vse je iz 100% bombaža, pa še vzorec lahko sama izbereš.)

Hedi, za link sem jo vprašala že jaz na zs in ti bom takoj poslala, ko mi odpiše. Bom tvoja desna roka, ker vem, da si polno zasedena.user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 923
7.1.2009 9:47:33   
spps
ojla!mislim,da si je  naša marčevka Persida tud z vami pisala-no,povila je dva fantiča,več podatkov nimam,so pa vsi trije vreduuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 924
7.1.2009 10:16:25   
taškica
Ma ne morem verjeti - bravo Persida..............user posted image !!!!!!!!!!!!!! Madone ste pa že pohitele - pa marec!!!!!!!!!!! Moram ažurirat seznam!

Lara deli z nami vse tele infomacije, nujno potrebujemo vse kar je cenejše, tudi preko spleta.

Jaz grem še posesat stanovanje preden grem k gineko. Se javim zvečer! Čestitam še enkrat persidi!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?