Skorpija
|
Pozdravljene babuške, lepo je brat, da ste vse kot se šika No, jaz sem končno doma, danes poteka moj prvi dan dopusta, na katerem bom vse do porodniške, tak oda me v službi ne vidijo skoraj leto in pol. Ni mi hudega, kaj Danes sem spet malo prala cotice, pa ful sem kuhala, šla na sprehod, ma fino je bilo, res! Kar se tiče hoje, se jaz počutim veliko bolje če hodim, Zdaj sem mogla bit bolj doma zaradi prehlada in so me grozno bolela kolena, v soboto in nedeljo sva šla pa na dvourni sprehod in je bilo mega! Vmes sicer rabim en krajši počitek in mini prigrizek, ampak dve uri zmorem čisto brez problema. Nasploh pa se mi zdi, da se malima ful pozna, da sem doma in asproščena - stalno ampak res stalno nekaj brcata, žokata, se stiskata, poskakujeta, uglavnm mene sta popolnoma očarala že zdaj Vožnja z avtom je pomoje čisto OK, jaz sem se veliko prevozila na dolgih relacijah, dosti tudi kot šoferka in je vse OK. No, edin v rikverc grem že mal težje, ker se skoraj ne morem več obrnit Drugače pa - in to močno trkam - mene še vedno ne daje ne križ, ne kaj drugega, spim normalno, edino zgaga me pa noro daje, tako da stalno pijem vodo, da redčim kislino in posledično stalno lulam. Drugače pa jutri malo stisnite pestke, ker imamo najprej pregled in hočem slišat, da sta bučkota lepo težka, velika in živahna kot se šika, pa da se nobenemu nikamor ne mudi, potem grem pa gledat dva avtomobila... Upam, da bo kateri primeren za nas, da bo šel dobro čez testno vožnjo in da mu zbijem ceno... pa da potem še prodam najinega... no, kokr sem rekla - pestke, prosim!