giotti
|
Hej, Crvicek, super tole, da si ugotovila, kdaj je bila ta mesec O. Potem te testi le niso čist za v smeti, a ne? Ja, cikel pa se seveda lahko spreminja, ne le skozi leta, že iz meseca v mesec. Namreč to, kdaj bo nastopila O je zelo težko predvidet brez vseh teh metod ugotavljanja, ker ne moreš rečt, da je vedno na isti dan po M. Je pa drugi del, torej čas med O in M, pa menda vedno enak. Prvi del, torej čas med M in O pa je ful odvisen tudi od zunanjih dejavnikov, na primer bolezen, stres, hormonske motnje... Upam, da se že razvija novo življenje v tebi Imava podoben cikel ta mesec, tako da se lahko zmeniva za skupinsko lulanje Midva morava še danes , ker nimam pojma, kako je z mojo O ta mesec, potem pa si vzameva zasluženo dolgo pauzo. Danes pa je moj 16. dan cikla, najkasneje do zdaj je prišla 31. dan, torej računam, da danes res lahko s tem zaključim (ker potem se šteje še dva do tri dni, da semenčki živijo, torej bo vojska oborožena v mojem teleščku do recimo 19. dne v ciklu, to pa je 12 dni manj kot 31, torej bi moralo zadostiti osnovnim predpogojem ) Včeraj sem namreč brala na strani od Clear Blue firme, da 1 par od 2, torej kar 50 %, ne zadene pravih plodnih dni, ko . Je res treba upoštevat najkrajši in najdaljši cikel... Pri meni je ta razpon kar med 22 dni do 31. Torej, po vseh pravilih bi mogli najmanje od 10. do 19. dne... ok, zdaj pa dovolj računanja, ker se nam bodo še možgančki skisali
|