Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Popi.zde.vam zarad sosedov zgoraj. Ej, pa tej niso normalni. Kaj majo konje v stanovanju al kaj!? Topotanje kot da bi sloni skakali NONSTOP! Od 6ih zjutraj do 11ih zvečer. Drgnejo s stoli, mizo, nonstop nekaj premikajo, omare vlečejo, nevem kaj še... A pa da ne govorimo o vrtanju (ni važno jutro, večer, teden, vikend...) Smo jim že parkrat rekli (ko je bil Lan še čist micen), nobene spremembe, samo še huje. Gor živita pa dva penzionista. Ona je prej v vrtcu delala, se skoz hvali kak zna z otroci pa da je še medic. sestra povrh in da za denar včasih čuva, no zdej v glavnem svoje "hiperaktivne" vnuke. Pa skooooz jih ima not, tudi poleti. Jih še nisem vidla na igrišču pred blokom, topotajo pa, oja - to pa. A jih ne bi kdo kdaj ven pelal, da se ornk zdivjajo??? uaaaa!!! Sm besna! Evo spet DUM, DUM, DUUMMM! Aja - da ne omenjam dretja, cviljenja, jokanja... In tak folk čuva otroke za keš? Halo?? Ej, te čisto razumem, take sosede sva midva imela ko sva bila v Kamniku ... in tudi zgornji sosedje. So imeli pa enega podivjanega najstnika, ki se je zjutraj ponavadi drl na svojo mamo in če sem bila ravno v kopalnici, sem ga slišala, kot bi stal zraven mene pa stalno so ropotali, ne vem, a so vsak dan premeščali pohištvo al kaj Morebiten razlog, da nisi otrok videla zunaj - mogoče je pa babico sram ...