|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
8.1.2009 17:59:09   
netki
dzanika....imamo dva obroka GH, a nisem tko napisala? dopoldan sadje in popoldan kašico z vodo mešano....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 17:59:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:00:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3778
8.1.2009 18:00:41   
ilatic
Iris je rekla, da je lepa po atiju!!! Halo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:02:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
8.1.2009 18:03:03   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dzanika....imamo dva obroka GH, a nisem tko napisala? dopoldan sadje in popoldan kašico z vodo mešano....

sej ne vem. user posted image   Možno da si napisala. user posted image   Se mi zdi da si napisala da tko kot aurora. Sam a nimata onedva že tri obroke gh? No saj nima veze...  A Tilen sedaj pridno je??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:04:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3782
8.1.2009 18:04:36   
dzanika
ilatic saj res. Se spomnim da si enkrat napisala da tvoj tolo zadevo trenira. user posted image   Dober je, nimaš kaj. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
8.1.2009 18:15:24   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: netki

aurorra.....mi jemo vse enako kot vi, le da kosila še nimamo na jedilniku

tole sem napisalauser posted image

ja zdej lepo je in zelo hitro

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:15:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:18:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3787
8.1.2009 18:20:03   
ilatic

Evo, korenček smo dobili poserviran v plenički. A je OK, da ga je kar nekaj še nepredelanega?

Ja to je čist ok. Naš je imel na začetku ko smo pričeli z uvajanjem hrane, tudi tako blato in tudi trše je bilo. Sedaj po enem mesecu se je pa že spet umirilo je lepo mehek drekec. Smrdi pa to pa

Neposredna povezava do sporočila: 3788
8.1.2009 18:23:12   
ilatic
Zimska sem sprobala to kar se tebi odgaja in to glih na Hermana potočnika. Obup. Mi smo soseda na koncu povabili, da pride in posluša kako se vse sliši in ni mogel verjeti. Je tudi imel dva mala otroka in če sta samo tekla po hodniku je nam nabijal k pr norcih. Da ne govorim kako se je slišalo ko so stole premikali noro. Tako sem vesela da sem se tega rešila sem pa žalostna zate in za vse k morajo to poslušatuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
8.1.2009 18:23:34   
neboglasnica
zobozdravnik: midva imava datum enkrat februarja. So nama ga dali že septembra.

Moj mož pa je očitno v tem snežnem metežu zgrešil pot domov.user posted image Ga grem poklicat. Da ne bo pozabil, da ima tudi on tri otroke.

zimska: user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
8.1.2009 18:24:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

spanje - mi smo spet prespali lepo celo noč!  No 5 dni je imel očitno vmes nekih prebliskov, danes pa spet po starem.  user posted image   Ma občudujem vas tiste ki vam otročki ne spijo ponoči. Jaz tega nisem navajena in ko se mi je teh 5 dni ponoči zbujal samo da sem mu dala dudo sem bla že čist hin. user posted image

Ojoj, trki, trki in še enkrat trki na les. Naša Nina je spala od enega meseca naprej po cele noči in če se je slučajno zbudila po "samo" šestih urah spanja, mi ni bilo nič jasno. Sem se tudi spraševala kako mamice preživijo, ko se stalno zbujajo. Pa poglej kaj imam sedaj. Že deset dni, oz. dva tedna se mi zbuja bolj pogosto, kot pa takrat ko je prišla iz P. Takrat se je zbudila, sem jo nahranla in to je bilo to. Spanje naprej. Zdej pa kar neki cmiha, pa ne bi bla pri meni v pojstli, pa ne v svoji pojstlci..... Ah, ja. Bo že bolš, se tolažim.No, pa ti nič drugega ne preostane, ko da se dvigneš in se sprašuješ, a bo nasledno noč istouser posted image . Jaz se tolažim, da je to prehodno obdobje in da jo bo že minil. Upamuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:27:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3793
8.1.2009 18:31:23   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - welcome back. Kaj bi tvoja P rekla, za Bora, ki je v 6t dobil gor samo 300g?

Evo, korenček smo dobili poserviran v plenički. A je OK, da ga je kar nekaj še nepredelanega? Je pa danes mali spet maznu en cel korenček - mu gre ful v tek. Še jutri, potem pa na bučke. Jaz bom kar še na zalenjavi vztrajala dokler ne pride P, če mi slučajno kaj novega pove. Sedaj imam pa Populis za patronažko - hvala, hvala. Riževo kašico bom pa dala, če se bodo take noči kot današnja (hranjenje ves čas) nadaljevale.

Ja, kva pa vemuser posted image . Če je pri dobrih pol kilah rekla za našo naj ji dodajam riževo kašico, potem bi Bor po moje mogu že pujska malcatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se. Ja, mogoče je pri nas rekla to tud zarad tega, ker sva se pogovarjale o zbujanju ponoči. Je rekla, da naj se user posted image pri petih mes. ne bi več zbujal zarad hranjenja in da nočni obrok ni potreben. Nočni obrok pa se šteje od 00h do 5ih zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3794
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:33:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3795
8.1.2009 18:40:32   
ksenci
sm malprej napisala da Aljaž ni preveč sitenuser posted image user posted image user posted image spravla zdaj za cel dan not!!!! dans hoče sam zizo pa dvakrat potegne pol pa se norce dela, ko pa grem vstran pa veeee,veeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3796
8.1.2009 18:41:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

a še sam midva ne jema druga kot mleko, vsi ste že več al majn na gh, se mi zdiuser posted image

midva sva samo na dojenju. mi je tudi včeraj P svetovala, naj se mi nikar ne mudi z GH, če je mali zadovoljen s svojim hranjenjem. tako da bomo čez ene 2-3 tedne začeli user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
8.1.2009 18:43:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Popi.zde.vam zarad sosedov zgoraj. Ej, pa tej niso normalni. Kaj majo konje v stanovanju al kaj!? Topotanje kot da bi sloni skakali NONSTOP! Od 6ih zjutraj do 11ih zvečer. Drgnejo s stoli, mizo, nonstop nekaj premikajo, omare vlečejo, nevem kaj še... A pa da ne govorimo o vrtanju (ni važno jutro, večer, teden, vikend...)
Smo jim že parkrat rekli (ko je bil Lan še čist micen), nobene spremembe, samo še huje. Gor živita pa dva penzionista. Ona je prej v vrtcu delala, se skoz hvali kak zna z otroci pa da je še medic. sestra povrh in da za denar včasih čuva, no zdej v glavnem svoje "hiperaktivne" vnuke. Pa skooooz jih ima not, tudi poleti. Jih še  nisem vidla na igrišču pred blokom, topotajo pa, oja - to pa. A jih ne bi kdo kdaj ven pelal, da se ornk zdivjajo???
uaaaa!!! Sm besna! Evo spet DUM, DUM, DUUMMM! Aja - da ne omenjam dretja, cviljenja, jokanja... In tak folk čuva otroke za keš? Halo??

Ej, te čisto razumem, take sosede sva midva imela ko sva bila v Kamniku ... in tudi zgornji sosedje. So imeli pa enega podivjanega najstnika, ki se je zjutraj ponavadi drl na svojo mamo in če sem bila ravno v kopalnici, sem ga slišala, kot bi stal zraven mene user posted image pa stalno so ropotali, ne vem, a so vsak dan premeščali pohištvo al kaj user posted image user posted image user posted image

Morebiten razlog, da nisi otrok videla zunaj - mogoče je pa babico sram ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3798
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:44:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 18:46:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (53%)

Ne (29%)

Občasno (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!