Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:43:30
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Hvala za idejo Katy. Simpl, soliš pa ne, saj je že sir neki slan, ane??? Jst malenkost solim pa tudi malo olivnega olčka sem dala zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:45:25
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: darmar Tana torej če je s toliko hrane toook aktivna ni panike, očitno ima dovolj. Moja zdravnica pravi, da so otroci le aktivni in potem to pomeni, da jim ni hudega. Naša tudi sedaj, ko je bila bolna je bla ful faca in je skoz neki muvala. Je rekla doktarca, da se vidi da je dovolj močna, da je bakt. ne bodo premagala. ja, sej s tem se tolažim.... če ma tolk energije, očitno lačna ni ampak kam dajo potem ostali otroci vso to hrano??? 100 ljudi 100 čudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec... A dej nehi tolk poje pol pa še tolk mleka?Kolk pa kej spije? Naši čaj nafila želodček sam sem se odločila da ji dam res za pit ponoči in čez dan ko spi k zgleda da drugače se naliva da poteši ta hujšo lakoto pol je pa ponoč halo.Ji pa dajem po požirkih in je danes mogoče mal več pojedla kolkr druge dni.Zdle pa čakam da jo zbudim mal čez 6 da bo imela malo sadja za popapcat pol pa okol 8 večerja in kasneje flaša,me prav zanima kako se bo obneslo? Moj ne pije nic caja ali vode. Zato sem ti rekla prej gor ,ker si napisala, da tvoja 500ml caja spije, da si verjetno ze s tem precej nafila zelodcek... No, ne vem...ker nimam pojma kok drugi pijejo Nimam pojma..moj je pil samo ko je bil bolan in imel hudo vrocino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo. Ne, ne ...sem imela v mislih da on ostane na porodniski do konca...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:49:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo. Ne, ne ...sem imela v mislih da on ostane na porodniski do konca... Ga v roku 2 dni odpelejo na psihiatrijo pa spet ne bo nič iz tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:05:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice enostavno nimam moči da bi se že prej oglasla pa še moj je doma k gre v nočno pa sva bla mal skupaj. Na kratko:za noči nimam več besed,samo pizdim in jokam še,zdejle me pa že zvija kaj bo dons ponoč k je moj v nočni.Do polnoči se je zbudila vsaj 3x s tem da je zaspala šele ob 21:30 in to zdej že cel teden tkole pozn hod spat.Ob pol enih pa do pol treh se je zbujala na pol ure pol pa od pol treh naprej bila budna in jokala k dež.Ob štirih sem ji dala svečko in se skregala z mojim ker je lepo spančkal zraven,ga ni dretje nč motil .Pol sva pa študirala da kaj pa če je lačna babnca naša in je 1. pojedla 200 sadja ker flaške ni hotla. KOnčno mi je okoli 5-ih po mukah zbujanja in zaspanosti in posledično tečnarjenja zaspala do 9:30.HB sem se vsaj malo naspala čeprav sem še vedno zaspana.Pol je bla pa tko tečna okol 12 ure in sem jo hotla pospat pa ni šlo,mi je zaspala potem ob 13:15 in še zdaj spi pa jo bom kr pustila sam upam da ne bo popoldne vsega not prnesla in mi spet čula ponoč Ojej Katy Saj ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. Upam, da bo kmalu minilo. Kaj pa če jo daš spat še kasneje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:06:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:10:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko se pohvalim, da sem že 3 prošnje poslala, zdaj pa lahko le upam, da mi bo kdo odgovoril. Upam, da mi bo vsaj en odgovoril na 10 pisem. Bomo videli. Tašča me je vprašala, če resno iščem službo, pa sem rekla, da je treba it na boljše. upam, da bo kmalu ena fajn služba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:11:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz ponoči nikoli ne prižigam luči. Grem ven iz spalnice, zaprem vrata za sabo in si v kuhinji prižgem luč. Pa Maja je taka ko ponoči joka za jest sploh ne odpre oči. Jo ful moti svetloba. Jaz mam pa v spalnici solno lučko in to prižgem pa je OK in je nič ne moti, ker itak komej kej sveti jst imam pa kr angelcare prižgan ki ima na vrhu tak moder krogec in ga to ne zbudi., ker v temi pa res nič ne vidim..sej nisem sova. mi tudi uporabljamo to modro nežno svetlobico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:13:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem palačinke spečt.. Meni pa danes ni treba kuhat,mi je mami kar v kanglico naštimala segedin za mami. Jaz sem pa skopraj pop..., ker sem nekaj maso zakiksala in nisem mogla naredit palačink. E jej je jej... Kaj bos pa zdej? Jaz bi pa kar neki na hiter pa ne vem kaj bi...mogoce pasto fizol Kako pa si jo zakiksala? V kakšnem smislu ti ni šlo naredit? Nimam pojma kje sem ga zakiksala. Morda je bila kriva moka . Tudi praženec se ni dal fajn narediti. Sem potem nadoknadila pri moji mami na kosilu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:14:52
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:15:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Poročam, da je Gregi danes uspel odspati 2x po 40 minut jana81, super, da se tvoj vrača To mi deli Gregi Kar tako naprej. Jana pa sta preživela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:20:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete A to si delala tisto sirovo omakco, ko je Jana včeraj napisala recept?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:21:22
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice enostavno nimam moči da bi se že prej oglasla pa še moj je doma k gre v nočno pa sva bla mal skupaj. Na kratko:za noči nimam več besed,samo pizdim in jokam še,zdejle me pa že zvija kaj bo dons ponoč k je moj v nočni.Do polnoči se je zbudila vsaj 3x s tem da je zaspala šele ob 21:30 in to zdej že cel teden tkole pozn hod spat.Ob pol enih pa do pol treh se je zbujala na pol ure pol pa od pol treh naprej bila budna in jokala k dež.Ob štirih sem ji dala svečko in se skregala z mojim ker je lepo spančkal zraven,ga ni dretje nč motil .Pol sva pa študirala da kaj pa če je lačna babnca naša in je 1. pojedla 200 sadja ker flaške ni hotla. KOnčno mi je okoli 5-ih po mukah zbujanja in zaspanosti in posledično tečnarjenja zaspala do 9:30.HB sem se vsaj malo naspala čeprav sem še vedno zaspana.Pol je bla pa tko tečna okol 12 ure in sem jo hotla pospat pa ni šlo,mi je zaspala potem ob 13:15 in še zdaj spi pa jo bom kr pustila sam upam da ne bo popoldne vsega not prnesla in mi spet čula ponoč Ojej Katy Saj ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. Upam, da bo kmalu minilo. Kaj pa če jo daš spat še kasneje? Je še hujše k je preveč zmatrana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:22:04
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete A to si delala tisto sirovo omakco, ko je Jana včeraj napisala recept? Ja to sam sem dala še hrenovke noter in je blo ful dobr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:22:46
|
|
|
|
katy82
|
Estrella kako je Alja kej jedla popoldne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:24:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice enostavno nimam moči da bi se že prej oglasla pa še moj je doma k gre v nočno pa sva bla mal skupaj. Na kratko:za noči nimam več besed,samo pizdim in jokam še,zdejle me pa že zvija kaj bo dons ponoč k je moj v nočni.Do polnoči se je zbudila vsaj 3x s tem da je zaspala šele ob 21:30 in to zdej že cel teden tkole pozn hod spat.Ob pol enih pa do pol treh se je zbujala na pol ure pol pa od pol treh naprej bila budna in jokala k dež.Ob štirih sem ji dala svečko in se skregala z mojim ker je lepo spančkal zraven,ga ni dretje nč motil .Pol sva pa študirala da kaj pa če je lačna babnca naša in je 1. pojedla 200 sadja ker flaške ni hotla. KOnčno mi je okoli 5-ih po mukah zbujanja in zaspanosti in posledično tečnarjenja zaspala do 9:30.HB sem se vsaj malo naspala čeprav sem še vedno zaspana.Pol je bla pa tko tečna okol 12 ure in sem jo hotla pospat pa ni šlo,mi je zaspala potem ob 13:15 in še zdaj spi pa jo bom kr pustila sam upam da ne bo popoldne vsega not prnesla in mi spet čula ponoč Ojej Katy Saj ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. Upam, da bo kmalu minilo. Kaj pa če jo daš spat še kasneje? Je še hujše k je preveč zmatrana Ojej . A spiš ali počivaš čez dan, ko gre ona pančat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:25:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete A to si delala tisto sirovo omakco, ko je Jana včeraj napisala recept? Ja to sam sem dala še hrenovke noter in je blo ful dobr O super, bomo probali še to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:29:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
oj, oj evo, sem se prej kar mojim staršem dol na kosilo povabila , in sicer na kislo zelje. orele je pa moj dam pršu ves premražen s pogreba je pa reku, da bi sam mal salamce pa sirčka in je kar sendvič papal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:29:50
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ a slikic mi še nisi poslala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:31:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa neki za jest naštimat, mojega ne bo do večera domov, ker gre na pogreb od šefice. Ji je mož umrl, star 50 let in to za novo leto zjutraj kmalu po polnoči , pa hči 21 let stara ji je tudi že umrla SEj mogoče je katera že slišala zanj, se piše Orel, in je bil znan šahist joj ,koliko nesreče na kupu . Kaj je bilo pa s hčerko? In on je bil kaj bolan? Oba sta bila srćna bolnika. Njemu je delovalo samo še 40% srca in je čakal na presaditev, do nje pa prideš baje ko niti iz postelje do WCja nisi zmožen več priti. Žalostno, ampak tako je v naši ljudi državi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:32:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tu ku ,evo še mene v novem letu, upam, da sem bla kaj pogrešana ne si itak vedla kaj bom vprašala ko se vrnem, ha? se mi je zdelo ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:35:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa še mal dol k našim dvema se na krušno peč gret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 18:38:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - kako kaže s pošto, je že kaj prispelo? NIC! Upam, da do konc mesca bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:05:19
|
|
|
|
tilči
|
Srčekgirl..kako imaš luštne slikce.Sploh tista,ko na tebi panča Sem že pozabila,kako se je starejši takole stiskal k meni,mlajši se noče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?