tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Končno sem dala Brino spat..upam, da vsaj pol ure zdrži... še malo, pa jo bo lahko moj prevzel sva bili napomerjanju neoprenk...74 bo mela, pa še za te nucamo spodi pleničko, ker so ji mal velke madona..sem vidla ene šestmesečnike, majo stegna x2 Brinina je pa danes pojedla sadje bolj pridno kot včeraj nisem šla za brezveze v Kalček zapravit premoženja sem ji nardila malo banane, malo sveže (ne suhe) slive, pa v 100% jabolčnem soku zavrete riževe kosmiče zraven - vse zmiksano in ji je bilo zgleda kar všeč za zelenjavni del pa je dobila sladki krompir, hokaido bučko, grah, belo kolerabico in rdečo lečo - sicer sem zraven sedela (spet) dobre pol ure, ampak je le nekaj pojedla - joj, kolk časa rabi, da nekaj poje...pa igrat se z njo, pa TV prižgat, pa... smo pa malo zamujali z zelenjavnim delom in razmišljam, kaj ji naj dam, dokler imam zelenjavo še na pari.. in se spomnim skute, ki sem jo včeraj kupila, tudi v Kalčku. Pogledam datum, 12.1. in si mislim, če to poje do takrat, sem papež... pa si mislim, eh..jo bom odprla, jo bomo pa mi pojedli za foro dam mal skute na njeno žličko in ji ponudim, odprla je usta (zgleda, da je bila lačna) in da v usta...čakam, da ven pljune - ampak ona poje in še odpre, ji dam še, spet takoj odpre, pa spet dam in tako je pojedla kakih 5 žlic... potem sem pa nehala, da ne bi preskočila zelenjave ampak!! hudo... brez vsega, brez vsakega sadja, navadna skuta - upam, da to nilo danes prvič in zadnjič!!! no, jutri definitivno dobi en obrok s skuto Mogoče ji bo šla pa skuta bolj v rit kot vse drugo jah.. če bo šla manj v rit, potem bo pa res kriza ampak res upam, da ji bo všeč!!!! ker ji res težko spravim to hrano v rit - toooooolk časa porabim, da nekaj poje usta normalno odpira samo pri mlečni kaši, ostalo je samo proooooooooooooošenje in molleeeeeedovanje
|