Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:13:04
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete ŠE MENI ZAUPAJ RECEPT JANINE OMAKE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina a da je mali Gregolino potegnu 2xpo 40-to delaj mamici. Se grem stavt da se nisi šla nč uležat zraven pa bi blo fajn da se mal odpočiješ k mi ni jasn da tko fajn funkcioniraš Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete Cel dan že copram da bi ji dala čimveč za jest da mi ne bi pojedla vsakega obroka le po 100 ml in bila lačna ponoči,upam da mi rata do zdej je pojedla le 300 ml imamo pa še 2 obroka GH v planu in flašo mleka z malo benkota-to pa sprav v rit frajla mala katy: Nas je ko volk cel dan..pa se vseeno hoce trikrat ponoci flaso in pika. Ce mu dam caj zacne tako bemtit, da se bojim da mi tamalo al pa moza zbudi...tako da ze zvecer nastimam 3 flase mleka po 180 ml in pol mu sam pogrejem pa v roke stisnem... No sej, hotla sem samo povedat, da pri nas to nic ne pali ce cez dan orenk je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj a sam tolk poje?To je pa res kr mal,držim pesti da bo začela bolj jest. No sej je pa fajn, da velik pije, če že jest noče velik. Gaja pa poje neki srednjega, ne full velik pa ne mal. Čez noč 180ml AM, dop. skuto 11og,kosilo od 100-200g,pop.kašico 150-200g,pa zvečer 100-150ml AM. hm, men se pa to zdi velik brina je danes mogoče pojedla 100ml sadnega..mogoče!! zelenjavnega enako... le mlečne kašice poje več - ponavadi delamo iz 130ml vode, pa 4 žlice kašice in na dnu ostane še vedno nekaj Ja sej pravim ne mal pa ne full velik, neki srednjega.sej bo Brina tud še jedla boš vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kolk pa količinsko poje?NAša samo po 100-120 ml nikol več,raje manj Ima pa manj zalita stegna in rokice mislm da je kr mal shujšala pa potegnla se je tud.Sam te hrane je okol 500 ml pa okol 500 čaja in to je to Ampak saj ji ta caj tud zafila zelodcek al ne? Ne vem, sam razmisljam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:16:06
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina a da je mali Gregolino potegnu 2xpo 40-to delaj mamici. Se grem stavt da se nisi šla nč uležat zraven pa bi blo fajn da se mal odpočiješ k mi ni jasn da tko fajn funkcioniraš Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete Cel dan že copram da bi ji dala čimveč za jest da mi ne bi pojedla vsakega obroka le po 100 ml in bila lačna ponoči,upam da mi rata do zdej je pojedla le 300 ml imamo pa še 2 obroka GH v planu in flašo mleka z malo benkota-to pa sprav v rit frajla mala katy: Nas je ko volk cel dan..pa se vseeno hoce trikrat ponoci flaso in pika. Ce mu dam caj zacne tako bemtit, da se bojim da mi tamalo al pa moza zbudi...tako da ze zvecer nastimam 3 flase mleka po 180 ml in pol mu sam pogrejem pa v roke stisnem... No sej, hotla sem samo povedat, da pri nas to nic ne pali ce cez dan orenk je ****: pri nas je bilo pri fantu isto. Cel dan je orenk jedu, ponoč pa še dvakrat kakav ali pa kar čokolino po flaši. IN to do 2. leta. Ker če je bil v flaši le čaj ali voda je bil pa vik in krik. Glede tega je Zala bolj pridna, ponoči javka le za dudo ali nekaj požirkov tople vode ali čaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar OJLA, Kako ste? Jaz sem prav vesela, da mi tokrat ni bilo zopet iskati novega dela. Z Zalo sva bili danes 4. pri zdravnici in končno je OK. Še 2 dni dobiva kaplice Tobrex v ušeska in nos in to je to. Danes sva bile tretji dan zunaj. Se prav prileže, obema. Super da sta vredu,pa da bosta tudi naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:18:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar OJLA, Kako ste? Jaz sem prav vesela, da mi tokrat ni bilo zopet iskati novega dela. Z Zalo sva bili danes 4. pri zdravnici in končno je OK. Še 2 dni dobiva kaplice Tobrex v ušeska in nos in to je to. Danes sva bile tretji dan zunaj. Se prav prileže, obema. da ste se pozdravili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:19:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina a da je mali Gregolino potegnu 2xpo 40-to delaj mamici. Se grem stavt da se nisi šla nč uležat zraven pa bi blo fajn da se mal odpočiješ k mi ni jasn da tko fajn funkcioniraš Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete Cel dan že copram da bi ji dala čimveč za jest da mi ne bi pojedla vsakega obroka le po 100 ml in bila lačna ponoči,upam da mi rata do zdej je pojedla le 300 ml imamo pa še 2 obroka GH v planu in flašo mleka z malo benkota-to pa sprav v rit frajla mala katy: Nas je ko volk cel dan..pa se vseeno hoce trikrat ponoci flaso in pika. Ce mu dam caj zacne tako bemtit, da se bojim da mi tamalo al pa moza zbudi...tako da ze zvecer nastimam 3 flase mleka po 180 ml in pol mu sam pogrejem pa v roke stisnem... No sej, hotla sem samo povedat, da pri nas to nic ne pali ce cez dan orenk je Pri nas je isto.Lahko se čez dan še tako naje,ponoči še vedno rabi mleko.Kdaj samo 2x,kdaj pa 3x.S čajem ni zadovoljen.Starejši mi je čez dan precej manj jedel,pa pri 7. mesecih ni več rabil ponoči.Ta lakotnik pa bolj je,bolj je lačen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:20:22
|
|
|
|
darmar
|
Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar ****: pri nas je bilo pri fantu isto. Cel dan je orenk jedu, ponoč pa še dvakrat kakav ali pa kar čokolino po flaši. IN to do 2. leta. Ker če je bil v flaši le čaj ali voda je bil pa vik in krik. Glede tega je Zala bolj pridna, ponoči javka le za dudo ali nekaj požirkov tople vode ali čaja. Ooo, no mi je prec lazje ko slisim, da to ni nic tazga. Sicer pa..vse pokaka, pa pokuri, ko pa tok siba sem in tja po kolenih... ima ze cist zgonene, bi mu mogli kake scitnike nabavit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:22:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
**** - kako kaže s pošto, je že kaj prispelo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - kako kaže s pošto, je že kaj prispelo? NIC!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:28:00
|
|
|
|
darmar
|
Ja itak ti fantje so taki ravbarji, da vse pokurjo sproti. A vaš že plazi. Naši Zali je to španska vas. Je tok lene sorte. Se prevali na trebuh in se ji niti nazaj na hrbet ne da prekucnt, pol pa le rito pokonc moli in ji nikamro ne gre, al pa le mogoče rikverc.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:29:47
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? mi imamo še dojenje pred spanjem - nekja malega popapa...ne več velik kot včasih.... drgač pa zelo podobno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:32:53
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec... uaaaaaaa, kolk poje sadja in kosila!!! saj sem mal prej napisala, da če poje brina 100 ml, sem kar zadovoljna!!! največji hec pa je, ker ona malo spi, pa ful ful je skos aktivna, plazi, leze, se igra, dviguje na noge in opira na vse možno, skos jo moram pobirat kje po stanovanju - od kje ji energija??? nikol ne leži...sploh ne zna ležat, razen ko spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ja itak ti fantje so taki ravbarji, da vse pokurjo sproti. A vaš že plazi. Naši Zali je to španska vas. Je tok lene sorte. Se prevali na trebuh in se ji niti nazaj na hrbet ne da prekucnt, pol pa le rito pokonc moli in ji nikamro ne gre, al pa le mogoče rikverc. Nic hudega, to je vse normalno moja tamala je zacela sele pri dobrih 7 mesecih sedet brez opore. Tale smrkovc jo v vsem sisa 100 na uro.... Najbolj se pozna pri glasu, ko on zajoka je za 10 punc, tako mocan glas ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:35:57
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete ŠE MENI ZAUPAJ RECEPT JANINE OMAKE. Na maslu sem prepražila malo moke in dodala mleko in sir ter žličko kisle smetane in počakala da se je vse stopil,noter sem dala še naseckane hrenovke in špagetke malo z paličnim premešala da so bli manjši koščki in to je to.Mala je hamsala k velika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:36:59
|
|
|
|
darmar
|
Tana torej če je s toliko hrane toook aktivna ni panike, očitno ima dovolj. Moja zdravnica pravi, da so otroci le aktivni in potem to pomeni, da jim ni hudega. Naša tudi sedaj, ko je bila bolna je bla ful faca in je skoz neki muvala. Je rekla doktarca, da se vidi da je dovolj močna, da je bakt. ne bodo premagala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:39:36
|
|
|
|
darmar
|
Hvala za idejo Katy. Simpl, soliš pa ne, saj je že sir neki slan, ane???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:39:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec... A dej nehi tolk poje pol pa še tolk mleka?Kolk pa kej spije? Naši čaj nafila želodček sam sem se odločila da ji dam res za pit ponoči in čez dan ko spi k zgleda da drugače se naliva da poteši ta hujšo lakoto pol je pa ponoč halo.Ji pa dajem po požirkih in je danes mogoče mal več pojedla kolkr druge dni.Zdle pa čakam da jo zbudim mal čez 6 da bo imela malo sadja za popapcat pol pa okol 8 večerja in kasneje flaša,me prav zanima kako se bo obneslo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 uaaaaaaa, kolk poje sadja in kosila!!! saj sem mal prej napisala, da če poje brina 100 ml, sem kar zadovoljna!!! največji hec pa je, ker ona malo spi, pa ful ful je skos aktivna, plazi, leze, se igra, dviguje na noge in opira na vse možno, skos jo moram pobirat kje po stanovanju - od kje ji energija??? nikol ne leži...sploh ne zna ležat, razen ko spi To se pravi, da je zdrava in zadovoljna in ji nic ne manjka... Jaz imam probleme z nejescnostjo pri puncki. Ima dve leti in pol pa ne poje pol toliko kot tamali..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:42:02
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Tana torej če je s toliko hrane toook aktivna ni panike, očitno ima dovolj. Moja zdravnica pravi, da so otroci le aktivni in potem to pomeni, da jim ni hudega. Naša tudi sedaj, ko je bila bolna je bla ful faca in je skoz neki muvala. Je rekla doktarca, da se vidi da je dovolj močna, da je bakt. ne bodo premagala. ja, sej s tem se tolažim.... če ma tolk energije, očitno lačna ni ampak kam dajo potem ostali otroci vso to hrano???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 17:42:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!