|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
8.1.2009 16:07:18   
bbpikica
Lučka 25 pozdravljena. Kako si kaj naša nosečkauser posted image . Saj me ne sekirajo tolk stranski učinki kot me zanima če je bil rezultat stimulacije s temi špikicami pri njej kaj boljši kot z ostalimi. Sicer bom pa že jutri zjutraj videla prve vmesne rezultateuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 601
8.1.2009 16:09:55   
gigi1
Zarjica je dobila infuzijo in antibiotik. Pričakujejo, da se bo samo sčistilo. HB še so pametni dohtorji. Drži se srčica zlatauser posted image user posted image user posted image

BB super, da si boljša user posted image . Se je zglead organizem že malo privadil.

Lučka HB da te je nehalo tisto matrat. Kaj bi mi brez naše Šuki in njenih nasvetov user posted image .
Nič ne pomeni na GK, da sem dobila M. Moram čakat do 13.1. in se še naprej špikat s s-factom. če bo takrat vse OK (nič cist in tanek endometrij) pol šele dobim menopur. Jp tak je sistem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 602
8.1.2009 16:11:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Lučka 25 pozdravljena. Kako si kaj naša nosečkauser posted image . Saj me ne sekirajo tolk stranski učinki kot me zanima če je bil rezultat stimulacije s temi špikicami pri njej kaj boljši kot z ostalimi. Sicer bom pa že jutri zjutraj videla prve vmesne rezultateuser posted image

Kaj čem rečt. V redu sem. To pa verjamem, da te zanima, kako je z učinkom teh zdravil, kakšni so rezultati oz. če so boljši. Potem bom pa za jutr zjutraj držala pesti, da bodo vmesni rezultati briljantni, bo Reško kaj pokomentiral.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
8.1.2009 16:14:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarjica je dobila infuzijo in antibiotik. Pričakujejo, da se bo samo sčistilo. HB še so pametni dohtorji. Drži se srčica zlatauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Naj se vse uredi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
8.1.2009 16:14:45   
lučka 25
gigi, ja kaj bi brez naše šukice, je kot kaka enciklopedija. Vse porihta.user posted image
A ti boš pa morala vseeno čakati do 13.1. A ja seveda, ti imaž poseben potek postopka, zmeraj pozabim. Potem p ma, da folikli lepo ratejo in bodo notri briljantne celice in nato super razviti zarodki.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.1.2009 16:15:23   
bbpikica
Zarjica srčica mislim nate in stiskam pestke da ti bo hitro bolje tako telesno kot v srčku. Drži se srčica.

Gigi ja na GK pa res mečkajo ampak važn je rezultat in jaz navijam za user posted image user posted image

Bambi hvala, želim ti da tudi tebi neha user posted image  nagajat in da se telo normalizirauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
8.1.2009 16:19:42   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kaj čem rečt. V redu sem. To pa verjamem, da te zanima, kako je z učinkom teh zdravil, kakšni so rezultati oz. če so boljši. Potem bom pa za jutr zjutraj držala pesti, da bodo vmesni rezultati briljantni, bo Reško kaj pokomentiral.user posted image

Če je kaj pravice bi mogli bit boljši kot so bili do zdajuser posted image , sva od prejšnjega postopka oba tko pridna pa papava maco pa Q10, pa folno pa matični mleček pa selen-cink pa čajčkava pa jaz se že cel teden s pivom matram in jajci pa še specialne špikice mam, pa če zdaj ne bodo boljši rezultati pol pa nikol ne bojouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.1.2009 16:21:54   
lučka 25

Če je kaj pravice bi mogli bit boljši kot so bili do zdajuser posted image , sva od prejšnjega postopka oba tko pridna pa papava maco pa Q10, pa folno pa matični mleček pa selen-cink pa čajčkava pa jaz se že cel teden s pivom matram in jajci pa še specialne špikice mam, pa če zdaj ne bodo boljši rezultati pol pa nikol ne bojouser posted image

Tako se govori. Ma da vsi zvarki pomagajo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.1.2009 16:30:20   
bbpikica
Lučka jaz tud mislm da ma da pomaga in da bo tokrat uspelouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.1.2009 16:32:12   
Dakec
Pozdravljene lubice.

Da se vam javim, danes sem imela UZ (na našem seznamu me je mismis napisala za jutri), vse je ok, miška že ima 1800 kg, sem v 33 tednu, en mal sem se preveč zredila pa moram jutri na obremenitveni test za sladkor, ampak jst vem, da sem preveč jedla.user posted image
Dobla sem že napotnico za porodnišnico ter papirje za socialno. No potem sem šla pa v šoping in nakupla za miško vse kar mi je še manjkal in za mojo torbo za v porodnišnico. Tko zdej sem pa lahk mirna. Cotke so že na pol oprane in na pol zlikane. user posted image  Mater sem pridna.
Naslednji pregled imam 29.1.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.1.2009 16:32:52   
Shuka
Enciklopedija ma že vsa rebra prestavljena od raztezanja škratka k zdej mu je pa res premal placa.user posted image
Sicer pa jest sam iz izkušenj govorim, če pali, pali, če ne žal ne. Vedno pa upam, da bouser posted image user posted image user posted image

Lučka - me veseli, da se je umirilo. Naprej ti jemlji Elevit al pa kere že pač jemlješ, pa vodo pij al pa kateri drugi čaj, kake naravne sadne napitke, pol k boš šla pa na pregled pa to omeni svojemu g.

Gigi - naj se 13.1. kar naenkrat pojavi tu.user posted image user posted image

Zarja - naj se čimprej porihta tole vnetje in krvavitve, da greš v nove bolje zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 611
8.1.2009 16:34:21   
Dakec
Zarja, kaj jaz to berem. user posted image  Ker smo pogumne vem, da boš zmogla in se čimprej podala v novi postopek. Zdrži.

Kako ste ostale špikarke, nosečke, in na čakalni listi?

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.1.2009 16:35:14   
Shuka
Dakec - super za pregled in za šoping, si bolj pridna kot jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.1.2009 16:48:46   
gloria

user posted image user posted image user posted image Naj se vse uredi. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 614
8.1.2009 16:50:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Pozdravljene lubice.

Da se vam javim, danes sem imela UZ (na našem seznamu me je mismis napisala za jutri), vse je ok, miška že ima 1800 kg, sem v 33 tednu, en mal sem se preveč zredila pa moram jutri na obremenitveni test za sladkor, ampak jst vem, da sem preveč jedla.user posted image
Dobla sem že napotnico za porodnišnico ter papirje za socialno. No potem sem šla pa v šoping in nakupla za miško vse kar mi je še manjkal in za mojo torbo za v porodnišnico. Tko zdej sem pa lahk mirna. Cotke so že na pol oprane in na pol zlikane. user posted image  Mater sem pridna.
Naslednji pregled imam 29.1.

kok lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.1.2009 16:51:00   
gloria
Gigi navijamo...13 bo kmalu tuuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 616
8.1.2009 16:54:55   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
anna1 - gre po napotnico za ICSI

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Sreda, 14.01.
BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Petek, 09.01.
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Torek
, 13.01.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)

user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica , Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36 , dakec , Jadrnica , Sabsa  
    user posted image user posted image : Hedviga user posted image user posted image , Nokes user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image ,
    user posted image : Julija30 , Orto2 , Shuka , Linda25  , Rožica29 , Sonček85 , Dobrovoljčica , mojsonček  ,martin6 , Mandreja , Goldy , Jazzz27 , Kalina , anci banci  , Lučka25 , Sulfinija  , Reby , Bumo , Obayifo , Krucefiks 
    user posted image : LaraLight  , Stijan , mlinčkovi , Blanč  , Shadow  , Serendipity   

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 8.1.2009 17:04:52 >

(odgovor članu gloria)
  • Neposredna povezava do sporočila: 617
    8.1.2009 16:56:23   
    Dakec
    Shuka, tud ti lepo napreduješ, še 33 dni pa boš dihala na veliko. Saj še maš nekaj časa, te bo že prijelo in boš mela tip top poštimano vse.

Glorija, ojla, kaj počne NIK?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 618
    8.1.2009 17:00:09   
    Dakec
    Shuka kako lep seznam. Bravo user posted image

sam Zarjo pa le izbriši za pregled 12.1.

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 619
    8.1.2009 17:04:10   
    gigi1
    Dakec kolk te je lepo videt user posted image user posted image . Še nekaj tednov pa bomo dihale user posted image

Šukec res si zlata. Pa vsakič seznamček mal polepšaš. Upam, da te s-manček ne matra preveč user posted image

BB in Pikovit dobro pravita UZ jutri. Glejta, da bosta rasturale user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica ti tudi dobro opravi.

Obi te naj pa v grazu same lepe stvari vidijo in povejo user posted image

Netkič moj vidim te user posted image . kako si mi ti srce?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 620
    8.1.2009 17:05:51   
    Shuka

Shuka, tud ti lepo napreduješ, še 33 dni pa boš dihala na veliko. Saj še maš nekaj časa, te bo že prijelo in boš mela tip top poštimano vse.

Glorija, ojla, kaj počne NIK?
    Mam čas, sam energije je premal, k sem tolk okornauser posted image

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 621
    8.1.2009 17:06:09   
    Shuka

Shuka kako lep seznam. Bravo user posted image

sam Zarjo pa le izbriši za pregled 12.1.
    Sem popravila, hvalauser posted image

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 622
    8.1.2009 17:07:03   
    Shuka

Šukec res si zlata. Pa vsakič seznamček mal polepšaš. Upam, da te s-manček ne matra preveč user posted image

PReveč ne, me pa, sam sem vesela da se vsaj javlja, tudi če imam rebra premaknjena.user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 623
    8.1.2009 17:24:09   
    Dakec
    Gigi, držim pesti, da bo tokrat zate uspešno, vidim da maš 13 UZ? Piješ pivo? Nč ga več ne žurate s pivom.

Pikovit in bbpikica fajn jutri zrihtite.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 624
    8.1.2009 17:59:56   
    netka34
    Ojli pupike...

Sm tolk zaposlena s šolskimi zadevami, d sploh ne pridem zraven računalnika!user posted image

Evo me Gigika moja, pa LL moja, ki sta me pogrešale...user posted image user posted image user posted image

In najbolj sm se bala tvoje novičke Zarjica naša!! Sm res žalostna, vem, kaj doživljaš...user posted image user posted image Pogumno, ker te še 4-je čakajo in si želijo toplega zavetja!!!user posted image user posted image

Vsem novodošlim, welcome in srečno!!

Vsem, ki ste 1. letos vidle in slišale srčke, čestitke, zdej pa kr uživajte 100na uro, če vam le želodec dopušča...user posted image

Gigi, ti si pa že ornk notr! Juuupiiii!!user posted image Tudi ti BB!!!user posted image user posted image

Punce, ki čakate na zamrznjenčke...držim trdne bele pesti!!
    Tudi za vas nosečke, ki ste z eno nogo že v porodnišnici močno navijam, da bi doživele lep, nepozaben porod...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Oktavija, evo medalja od mene...user posted image ...tolk sm js nate mislna...upam, da je dragi vesel, in da je vzel nazaj vse nelepe besede!! Ti želim še posebej srečno!!

Mlinčkova, si pa prow ena nesramnica (ma te mam lih tko močno rada!!)....si vrgla kost, zej pa nej rano na želodcu dobim od firbca???user posted image user posted image user posted image
    Dej Mlinček, vsaj ti vrži še kako info....kake barve cunce bosta kej nabavlala?user posted image

Abra, tudi ti nova mamica se javi še s kakšno lepo informacijo...Za katero ime bomo navijale na OI pri gimnastiki...user posted image user posted image Še enkrat čestitke za malo pupiko!

Vsem ostalim, lep začetek vikenda ju3, pa fajn se nadihajte svežega zraku, pejte malčk na sneg, če vam je všeč, čene pa tko ku jst, kar v solarij...
    Čimmanj pa delat, kr sej veste, d delo čisto krepA človeka!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?