|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
8.1.2009 10:57:16   
lara light
Zarjica mala naša, pridi kaj nakrog? Pogrešam te tud jaz!user posted image

Kje je pa Netkica?

Želvica, te be tudi pogrešam.user posted image

Mismis, vračam sončen pozdravček!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LARČI... piščančka brcata? In ti seveda paziš nase in se ne naprezaš preveč? Upam, da ja...

Mojsonček, malo škrebljata, en dan en, en dan noben, en da oba...upam, da je to v redu. Brcata pa še ne. V pon imam MF in bomo vidli, kako je z njima. Hvalauser posted image  Mah ti povem, da se z vsakim delom zlo hitro utrudim, pa malo po trgovinah na popuste, pa se mi zdu, da je takoj preveč...ampak je vse v redu, razen bolečih kolkov, a ni hudo.
Kako si ti? Kaj je novega? Kje je tvoj tickerček za novega user posted image ?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.1.2009 11:01:34   
gigi1
Ahoj

Evo mene. Hvala za pogrešanje in stimulacijo Miški, Podganci, Šukici, Lari... user posted image  user posted image

2 dni nazaj sem dobila user posted image  in me je še malo dodatno povozila. No danes se že pobiram user posted image

Veliko je novih. Vse ste dobrodošle in vsem želim, da vam ratauser posted image user posted image user posted image

Kisci bravo za brcike in fantka in avto user posted image

Zarči lubek mislim nate user posted image

Kruce hvala še 1x.

Lep dan prav vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 577
8.1.2009 11:15:33   
Zvezdica
Ojla

mam slabo vest ker se nič ne javim ampak mi smo bili zares delovniuser posted image
Stanovanje smo skoraj uštimali, razen WCja, ker je keramičar spet skenslal in ga zdaj ne bomo delali, da po vsej kalvariji imam spet vlago na balkonu, pa ravno so mi omet nanesliuser posted image , pa da je mizar vzel 600€ za eno omaro za čevlje, v Harveyu je najdražja v tem stilu 200€, ker je res čist normalna in mala in je RAZPADLA naslednji dan?!?!?
Ampak važno da so tud druge stvari poštimane, da lahko otroka dam pripeljem, če kak dan prej rodimuser posted image Ker v resnici sem že čisto na koncu.
Tako, toliko pri meni.

Sicer sem prebrala vsaj ene 20strani...sem bila v hudi zamudi, ampak zapomnila si nisem kaj dosti.

Razen seveda, kar se je zgodilo naši Zarji. Lubica tisoč objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če verjameš ali ne, 2 x sem izgubila in vem kako ti je. Ampak naslednjič ti bo uspelo. Mislim nate. Poljubček in user posted image

Za vse ostale, da ne bi naštevala, špikarke, snifarke, trepetalke in navijačice,  ter nosečke in fantje, vsem en velik lep pozdrav. Zdaj vas bom bolj redno brala in spodbujala k sem spet v svojem rajuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.1.2009 11:15:41   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LARČI... piščančka brcata? In ti seveda paziš nase in se ne naprezaš preveč? Upam, da ja...

Mojsonček, malo škrebljata, en dan en, en dan noben, en da oba...upam, da je to v redu. Brcata pa še ne. V pon imam MF in bomo vidli, kako je z njima. Hvalauser posted image  Mah ti povem, da se z vsakim delom zlo hitro utrudim, pa malo po trgovinah na popuste, pa se mi zdu, da je takoj preveč...ampak je vse v redu, razen bolečih kolkov, a ni hudo.
Kako si ti? Kaj je novega? Kje je tvoj tickerček za novega user posted image ?

Tebe tut kolki bašejo... si lahko kr mislim, kako ti je... pa ti nosiš dva... mene včasih tako vse boli, da sem čist boga pol me pa še bolj pi.... di, ker niti na sprehod ne morem, da se malo pretegnem, tale pisarniška je težka, če verjameš al pa ne...
Itak, da bo na MF vse OK, bomo pestke držale za vas... boš kej za spol vprašala al se bosta pustila presenetit? Moj mi je zabičal, da niti v sanjah ne smem vprašat za spol... meni se je pa že čisto na začetku, ko je bilo vse sorte kozlarij in ko sem bila čisto na tleh, ker nisem vedla ali si bo naše pišče izborilo prostor in ostalo rasti tako živo sanjala, da sem rodila punčko, da skoraj verjamem v to, da bo pupa... itak smo ženske velike borke... Naše pišče občasno brcne in se kar raznežnim ob tem, da ne govorim kako blažena sta moja dva fanta... Kako to misliš kje imam tickerček? A ni gor user posted image  jst ga vidim...

ŽIŽI bogica... evo, jst ti želim, da je to tvoja zadnja M in bo naslednja pricurila šele po več kot letu dni... pozdravčke tudi tebi in uspešno špikanje še naprej...

Pozdravčke in dobrodošlica novinkam in seveda tudi vsem ostalim!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.1.2009 11:16:24   
Zvezdica
In vsem ta novim.... Velkom in veliko sreče v postopkuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.1.2009 11:22:32   
T1979
OK vse vas bom ubogala in bom še jutri doma.

Sej na ta mraz me res prav nič ne vleče in je prav lepo v topli postelji oz. na kavču. Mal se prekladam.

pa-pa

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 581
8.1.2009 11:41:53   
Kicsi
Evo mene doma.Mi je uspelo pridet do vulkanizerja,ki mi je dal še 30% popusta na gume in montažo,tako da sem prišparala ene 100 eurov user posted image .
Zdaj se pa greva spakirat pa počasi proti prekmurju.
Bodite pridne.
Pa,pa.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.1.2009 13:17:07   
zarja1
Srčice dajte mi pomagat.....tiste, ki ste imele SS ......
jaz krvavim že od 31/12, dans ponoči je blo pa kr za umret, najprej vročina 38,4 potem krči, bruhanje, kosi v velikosti tenis žogice...sem vzela tramal, se je malo umirilo...zdaj pa že spet......
A je to normalno? Mene še v življenju ni nič tako bolelo.......sploh se ne morem pobrat s postelje.....

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.1.2009 13:22:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaz krvavim že od 31/12, dans ponoči je blo pa kr za umret, najprej vročina 38,4 potem krči, bruhanje, kosi v velikosti tenis žogice...sem vzela tramal, se je malo umirilo...zdaj pa že spet......
A je to normalno? Mene še v življenju ni nič tako bolelo.......sploh se ne morem pobrat s postelje.....
Kaj pa če bi šla ti nazaj v bolnico, da te pregledajo?
Drugače vsaka krvavi svoj čas, jaz sem celo 12 dni po abraziji sicer brez vročine in krčev, ampak sem šla vseeno v bolnico se pokazat k so rekli da tolk dolg pa ni dobr krvavet.
Pejdi nazaj, boš vsaj vedela zakaj je tako.

Drži se pikicauser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.1.2009 13:24:34   
zarja1
saj letim...me že moj pakira....se javim zvečer.....

LAV JU BABIKE MOJE......jaz vas tud pogrešam.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.1.2009 13:25:16   
lana08
Zarja lubica takoj pejt nazaj. Verjetno imaš še nakaj notri in to ti morajo odstraniti.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.1.2009 13:28:15   
Serendipity
zarja - no, prav to sem hotela napisat ... Drži se! Mislim nate prinčipesa! user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.1.2009 13:30:14   
gigi1
Zarjica vročina + bolečine + močna krvavitev obvezno takoj šibaj. Drži se srčica user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.1.2009 13:53:07   
miska73
Zarja srčica, prav da šibata v bolnico. Drži se. Vse dobro ti želim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.1.2009 14:07:10   
BarbiG
Zarja, drži se. Verjetno sta z možem že na poti. Samo čimprej pridta do zdravnikov. Verjetno je res še kaj notri ostalo in to je treba čim prej ven dat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bodi močna, za dežjem oz. snegom vedno posije sonce in verjemi, tudi zate bo sijalo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.1.2009 14:23:44   
pikovit
Najprej Oktavija juuuuuuuuuuuuuupi.user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje en lep sončen pozdrav iz prelepega Strunjana.Vam pošljem en morski pozdrav za zdravje.

Uživajte,vaša Pikovit

Neposredna povezava do sporočila: 591
8.1.2009 14:24:54   
pikovit
Zarja drži se punca moja zlata.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.1.2009 14:30:06   
Zvezdica

saj letim...me že moj pakira....se javim zvečer.....

LAV JU BABIKE MOJE......jaz vas tud pogrešam.......

Ja, ni kaj sam nazaj v bolnico. Lubica, mislimo nate.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.1.2009 14:33:19   
T1979
user posted image  Zarjica drži se. Mislimo nate. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.1.2009 14:51:08   
Naska
Živijo, ženske!

Jaz sicer bolj redko pridem na obisk na to stran pa vendar hvala da ste me vzele medse! Najprej vam želim srečno in plodno novo leto!

Jap, danes bi morala na prvo špikanje a glej ga vraga, sem v nedeljo na 18 dan dobila menstruacijo. Ko sem klicala sestro za IVF me je vprašala, če sem bila kaj nervozna - nimam pojma, je pa res, da je bil december psihično in fizično naporen mesec... Tokrat si sicer nisem šla pogledat FSH-ja, sem ga pa gledala prejšnji mesec in je bil zelo nižji, kot je običajno - prej je bil skoraj 20, tokrat pa je bil mislim da 2,5. In če me spomin ne vara je bil nižji tudi takrat poleti, ko sem tudi prekmalu dobila menstruacijo - to se mije v zadnjih dveh letih zgodilo trikrat. No avgusta mislim, da je bil tudi nižji in tudi takrat je bilo obdobje zelo skrajšano. Kaj pravite ima lahko to kašno povezavo.

Kakorkoli že po novem sem naročena na špikanje 20.1. to bo sicer 17 dan ciklusa...
To so moje novice...

user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.1.2009 15:05:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kaj pa če bi šla ti nazaj v bolnico, da te pregledajo?
Drugače vsaka krvavi svoj čas, jaz sem celo 12 dni po abraziji sicer brez vročine in krčev, ampak sem šla vseeno v bolnico se pokazat k so rekli da tolk dolg pa ni dobr krvavet.
Pejdi nazaj, boš vsaj vedela zakaj je tako.

Drži se pikicauser posted image user posted image user posted image

..jaz sem tudi kr en čas krvavela nisem pa imela vročine....baje pa da če imaš 38 moreš nazaj...joj držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.1.2009 15:08:09   
cukica
Zarja drži se in naj čimprej posije sonček tudi zate,...
ostalim pa en lep zasnežen in mrzel pozdrav iz notranjske

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.1.2009 15:17:53   
bbpikica
Dan vsem.

Gloria hvalaza informacijo.

Mismis ne morešverjet ampak danes sem že malo bolje pa tudi krvavet sem že nehala user posted image

Mojsonček kar se mene tiče naj kozlarije kar trajajo samo da bo rezultat temu primerenuser posted image , pa danes si tako lepo sijala da mi je itak že boljšuser posted image

Gigi bravo za user posted image  zdaj pa kako že pravjo vklop brisalce dolge luči in gas do ciljauser posted image

Zvezdica ti si pa že čist pred ciljem user posted image samo še malo, kako se pa počutiš

Zarja srčica pa tebe pa res napada, drži se in dobro zrihtaj , upam da ni hujšega RTM

Vsem ostalim pa en lep popoldan.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.1.2009 15:54:46   
lučka 25
Ojla user posted image

Vidim, da je bila včeraj spet po dolgem času fotostimulacija na tapeti. Super. Pa Milkota ste tudi nalepile, uf. Sem pozabla povedat, da sem ga zadnjič po dolgem času srečala, samo nisva nič govorila, ker je bilo meni kar mal čudno, so bili z njim še eni prijatelji od mojega, pa bi koj mel kdo kaj za pripomnit. Ko pa sem to povedala mojemu, se je pa samo smejal in vprašal, v kateri razred OŠ hodim.user posted image

Kruce in shuka, hvala za tako dobro jutranjo postrežbo.

mismis in miška, hvala za slikice.user posted image

pika79, ja to pa vrjamem, da je mogoče res lažje iti ponovno v postopek, ko imaš doma že enega škrata. Ampak želja je pa še vedno enako velika, a ne? Bom to sprobala naslednje leto, pa čeprav upam, da nama ne bo potrebno, da bodo moji jajčniki po porodu čudežno dobro delovali in bodo zbujeni, ne pa zaspani.user posted image

bbpikica, upam da kmalu dobiš odgovor od sayuri, da ti bi vsaj malo lažje glede vseh teh stranskih učinkov.

Kicsi, vem kako je, ko kupiš nov avto. Midva sva k sreči lahko vzela kredit pri mojih starših, ki nima obresti, pa lahko kak obrok izpustiva. Hvala bogu za take starše, ki pomagajo in lahko pomagajo (s finančne plati). Pa bravo za prve brce tvojih dveh fantov.user posted image  user posted image

gloria, ampak tvoj Nikec je pa res cuker.user posted image

Shuka, moja noč je bil tudi bolj slaba. Ob 4h sem se zbudila, ker me je tako glava bolela, da mi je bilo kar slabo. Sem vstala, popila malo vode in se šla nazaj matrat v posteljo. K sreči se je potem zjutraj umirilo. Še to, glede tega ko me je tako peklo. Sem upoštevala tvoj nasvet, nehala pit b kompleks tablete in čaj, pa se je takoj vse umirilo. Hvala ti.user posted image

BarbiG, jaz sem glede kvalitete celic po 1. postopku (ko v bistvu nisem pridelala nobene celice, so bili vsi folikli prazni), spremenila prehrano - Montinjakovo dieto, pila sem Q10 tablete in matični meček, pa pila krvomočnico in ženski čaj. Pa mislim, da je pomagalo, saj sem pridelala 5 celic in sem sedaj srečka nosečka.

T1070, hitro se pozdravi.

lara, a pri vas pa nič snega? Pri nas ga e nekaj, vsaj toliko, da je belo. Ampak mraz pa je. Kolki pa upam, da ne bodo več toliko boleli ali sploh nič.

gigi, a tvoja M je pa le prišla. A jo je kozarček rdečega vina priklical. Zdaj pa so že ta prave špike, prvi UZ pa naj pokaže lepo rat foliklov.

Zvezdica, pa saj kar ne morem verjeti, smo še 2 tedna in pol. Pa saj to bo en dva tri tu. Ampak, da se moraš sedaj še boriti s tem, kaj je in ni narejeno, pa z mojstri. Ampak saj bo.

zarja, upam da ni kaj hujšega. Res kar pojdi nazaj, se pokazat, ker to res po moje ni dobro. Jaz sem po malo krvavela 12 dni (ne močno) po 1.postopku, pa je moj G rekel, da to ni normalno in mi ustavil krvavitve s KT. Pri tebi je pa še drugače, ker si imela SS. Mialim nate in upam, da ni kaj hujšega.user posted image

Naska, naj gre vse tako kot je treba in naj postopek lepo poteka, špikice čim manj bolijo, punkcija in ET uspešna, ter na okncu rezultatuser posted image user posted image . Kar se pa tiče prezgodnj M ti pa ne vem svetovati, ker se mi ni to nikoli zgodilo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.1.2009 16:04:00   
bambi75
Zarja drži se. Upam, da bo vse ok. user posted image

Vse nove pa dobrodošle, vas je kar nekaj.

BB pikica lepo, da se je vse poštimalo.

Ostalim pa lep pozdrav.

Mene pa tudi ta mesec nekaj ta user posted image  zajebava. Imam že dva dni oker izcedek, pa se noče vlit. Upam, da me ne bo tako kot spomladi po postopku, ko je prišla komaj 40dan. Ah bo že. Glede na mojo srečo me bo ravno jutri najbolj zvijalo, ko imam izpit.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?