lučka 25
|
Ojla Vidim, da je bila včeraj spet po dolgem času fotostimulacija na tapeti. Super. Pa Milkota ste tudi nalepile, uf. Sem pozabla povedat, da sem ga zadnjič po dolgem času srečala, samo nisva nič govorila, ker je bilo meni kar mal čudno, so bili z njim še eni prijatelji od mojega, pa bi koj mel kdo kaj za pripomnit. Ko pa sem to povedala mojemu, se je pa samo smejal in vprašal, v kateri razred OŠ hodim. Kruce in shuka, hvala za tako dobro jutranjo postrežbo. mismis in miška, hvala za slikice. pika79, ja to pa vrjamem, da je mogoče res lažje iti ponovno v postopek, ko imaš doma že enega škrata. Ampak želja je pa še vedno enako velika, a ne? Bom to sprobala naslednje leto, pa čeprav upam, da nama ne bo potrebno, da bodo moji jajčniki po porodu čudežno dobro delovali in bodo zbujeni, ne pa zaspani. bbpikica, upam da kmalu dobiš odgovor od sayuri, da ti bi vsaj malo lažje glede vseh teh stranskih učinkov. Kicsi, vem kako je, ko kupiš nov avto. Midva sva k sreči lahko vzela kredit pri mojih starših, ki nima obresti, pa lahko kak obrok izpustiva. Hvala bogu za take starše, ki pomagajo in lahko pomagajo (s finančne plati). Pa bravo za prve brce tvojih dveh fantov. gloria, ampak tvoj Nikec je pa res cuker. Shuka, moja noč je bil tudi bolj slaba. Ob 4h sem se zbudila, ker me je tako glava bolela, da mi je bilo kar slabo. Sem vstala, popila malo vode in se šla nazaj matrat v posteljo. K sreči se je potem zjutraj umirilo. Še to, glede tega ko me je tako peklo. Sem upoštevala tvoj nasvet, nehala pit b kompleks tablete in čaj, pa se je takoj vse umirilo. Hvala ti. BarbiG, jaz sem glede kvalitete celic po 1. postopku (ko v bistvu nisem pridelala nobene celice, so bili vsi folikli prazni), spremenila prehrano - Montinjakovo dieto, pila sem Q10 tablete in matični meček, pa pila krvomočnico in ženski čaj. Pa mislim, da je pomagalo, saj sem pridelala 5 celic in sem sedaj srečka nosečka. T1070, hitro se pozdravi. lara, a pri vas pa nič snega? Pri nas ga e nekaj, vsaj toliko, da je belo. Ampak mraz pa je. Kolki pa upam, da ne bodo več toliko boleli ali sploh nič. gigi, a tvoja M je pa le prišla. A jo je kozarček rdečega vina priklical. Zdaj pa so že ta prave špike, prvi UZ pa naj pokaže lepo rat foliklov. Zvezdica, pa saj kar ne morem verjeti, smo še 2 tedna in pol. Pa saj to bo en dva tri tu. Ampak, da se moraš sedaj še boriti s tem, kaj je in ni narejeno, pa z mojstri. Ampak saj bo. zarja, upam da ni kaj hujšega. Res kar pojdi nazaj, se pokazat, ker to res po moje ni dobro. Jaz sem po malo krvavela 12 dni (ne močno) po 1.postopku, pa je moj G rekel, da to ni normalno in mi ustavil krvavitve s KT. Pri tebi je pa še drugače, ker si imela SS. Mialim nate in upam, da ni kaj hujšega. Naska, naj gre vse tako kot je treba in naj postopek lepo poteka, špikice čim manj bolijo, punkcija in ET uspešna, ter na okncu rezultat . Kar se pa tiče prezgodnj M ti pa ne vem svetovati, ker se mi ni to nikoli zgodilo.
|