womanpolice
|
11122337.., Zarja, Žal mi je, in držim pesti, da naslednjič pa bo vse ok. OKTAVIJA - ISKRENE ČESTITKE in naj bo vse ok!!! MLINČKOTI - čestitke za dve pupiki KISCI - čestitke za dva pupeka (beri fantka) no, da poročam od včeraj, ko sem bila pri dr. Bokalovi za novo napotnico... Je ena nosečnica tko maširala pred menoj gor in dol ter stala direkt pred menoj in me gledala tko da me je kr živčno delala..... No, v glavnem, sva mal debato rekli z Bokalovo. Sem ji omenila tiste tablete Medrol in podobno, pa pravi, da te prakse v Sloveniji ni, ker ni znanstveno dokazano, itd, pa do so nevarne... In mi je rekla da jih v RS predpišejo samo komu, če je bolan (?) HEDVIKA Zakaj so jih tebi predpisali? Potem me je vprašala kako sem. Rekla sem ji, da me je drugi postopek čist podrl, tko sem bila razočarana (da prvi me ni tko, ker pač v prvo ni tolk uspešno). Povedala sem ji, da je moj zadnje čase ful pesimističen ("ali nama bo sploh kdaj uspelo?), pa je rekla, da ima res zeloooooooooo slabbbbbbbbbb spermiogram, da sicer obstaja ena nova metoda, ki pa je še v fazi preizkušanja... Nato pa je rekla, da glede na to kako zeloooooooooo slaaaaaaaaaaaaaaaab spermiogram ima, da še čudež, da se dve oplodita.... Potem mi je dala napotnico. Dobila sem tudi novo naročilnico za oddati kri (HIV, ITD), pa še moj mora prinest novo napotnico in dat kri. Itak sem se pa odločila, da bom šla v nov postopek šele po februarski menstruaciji, ki bo tam nekje v začetku februarja (2 -5.2.) Včeraj sem govorila s Pijo76, ampak žal je nism videla... Punca, kam boš z denarjem? Ni panike, sem ti že povedala, pa drugič, ane... MISMIS, GIGI, KAJŠICA, MARJETKA CVETKA, MIŠEK73, SONČEK33, ABRA, SHUKA (HVALA za uvrstitev na seznam za moj rojstni dan... dobr ti to bereš med vrsticami), bbPIKICA, HEDVIKA, NOKES, MATEJA GOLJEV, DAJAMAJA, PIKOVIT (se vidiva...), GRETHY, ZVEZDICA, GLORIA, LARA LIGHT, MOJ SONČEK, BARBI K( DOBRODOŠLA - TUD MIDVA SVA NA ICSI - MOJ IMA full slabo spermo), DAISY, KRUCE FIKS, MLINČKOTA, DAKEC, ITD. (ZIHR SEM VAS ŠE CEL KUP "POZABILA" NAPISAT)... Če pa nas je toliko, da komaj dohajamo... - želim vam nočko pa se jutr kaj tipkamo
|