|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 12:26:15   
Piruri
Spps...jaz sem imela samo tri mičkene notranje šive, ki so se mi zacelili še pred prihodom domov...šlauf mi je pomagal, da nisem za mizo sedela kot stolp v Pisi...

Pupa...mordaj je bila res asocijacija na pingvina user posted image  user posted image  user posted image

...jaz bom šla samo na par predavanj, da si "ofriškam" spomin...med drugim glih to predihavanje mi je ušlo iz spomina, pa še nega dojenčka, ki sem pozabila, kako se manipulira s tetra plenicami...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.1.2009 12:27:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Jeeee, koza je zmagala..Super...

Burja, pa sneg, pri nas pa SONČEK!!! user posted image Je pa mrzlo...sem bila na sprehodu......user posted image user posted image !

Jaa.. koza je zmagalauser posted image user posted image user posted image
sicer maš ti bistveno lepši avatar kot js, ampak kaj čmo...
eni mormo bit tudi malo defektniuser posted image

meni se ta koza ne zdi prav nič defektna Jasna...,kaj se tak malo ceniš?  Meni je carska..mi jo odstopiš? user posted image

O kakem šlaufu za sedenje to govorite?user posted image

o šlaufu na katerem sediš po porodu da te šivi manj bolijo, prodajajo jih prav zato, lahko pa kupiš tudi navaden šlauf za otroke ki še ne znajo plavat... upam, da sm dobr razložila ... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.1.2009 12:28:23   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobrodošla nazaj kozica user posted image user posted image

Js bom uzela to kot dobronameren komentar user posted image user posted image user posted image

nego kakšen user posted image

ja ne vem js kaj si ti s KOZO misnla...
lahko maš tudi kakšno evil side, pa niti ne veš zanjo
(alpa veš, pa se pretvarjaš, da si user posted image ) user posted image user posted image user posted image

jaz nikoli nisem rekla da sem user posted image user posted image user posted image user posted image
tok me pa že veš kaj sm misnla user posted image user posted image user posted image

tebi pa nosečniška demenca še med besede skače user posted image user posted image
verjetno si misnla tok me pa že POZNAŠ DA veš kaj sm misnla user posted image

ma sm žlehtuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.1.2009 12:29:24   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Punce moje...pri nas je taka burja, da se bojim, da mi bo okno v kuhinji ven vrglo...user posted image ...

Slikice...hvala z pohvale...ja, naša Mia je kot en prisesek na mojem trebuhu...vsako jutro najprej zakriči v popek "Kaj si ti naš bunkolo?"...čez dan skozi sprašuje, če se je kaj premaknil...po trgovinah gleda vozičke in dojenčke, če pa vidi nosečnico, reče: "Tak velik trebuh boš imela tudi ti mama!!!"...in pri tem ni glih med tihimi...

Jasna85...tudi meni je bolj všeč koza...

hahha... ke kokolaaaaa user posted image user posted image

veste kaj... po glasovih še od trezike, piruri in pupe sm se kr odločla, da bom šla nazaj na kozo... je malo večji pozitivček pa taka čudna je kot js user posted image

=jasna= tebi pa pošiljam pingivna za spomin, da boš vidla da sm se useeno potrudla in bla pingvin za 3 ure user posted image
user posted image

aja, tole sem spregledala user posted image  potem si pa premislim, mi je pingvin bolj všeč user posted image

zdej se pa nehajte zmišljevat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.1.2009 12:30:12   
Piruri

o šlaufu na katerem sediš po porodu da te šivi manj bolijo, prodajajo jih prav zato, lahko pa kupiš tudi navaden šlauf za otroke ki še ne znajo plavat... upam, da sm dobr razložila ... user posted image

user posted image  user posted image ...če si pa kera upa, naj si kupi unega z vsemi priteklinami, da ji še med kosilom ne bo dogčas...

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.1.2009 12:31:52   
jjasna85

Burja, pa sneg, pri nas pa SONČEK!!! user posted image Je pa mrzlo...sem bila na sprehodu......user posted image user posted image !

meni se ta koza ne zdi prav nič defektna Jasna...,kaj se tak malo ceniš?  Meni je carska..mi jo odstopiš? user posted image

sm bol v hecu govorila...
maš pa vseeno prav, da ni dobro, da govorim tako...
pol to v podzavest pride user posted image

ta koza je najlepša na tem svetu... in js z njouser posted image user posted image
tako je boljše, jauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.1.2009 12:33:50   
Grahec
Lolita 23 jaz tudi mislim, da je tak izcedek bolj nedolžna stvarca, bodi malce pozorna, če ima neprijeten vonj so lahko glivice pa je fajn če ti ginekolog kaj predpiše da se jih do poroda znebiš, ker je sicer večja verjetnost kakih raztrganin in pa težje lepo zašijejo... Če bi pa izcedek postajal zelo gost ali pa krvav potem je pa kar za se hitro oglasit pri kom ali pa vsaj poklicat...

KOKICA 32 šlauf je pa mišljen tak otroški obroč za plavanje, kot ga ima pingvin na sliki.user posted image Zelo koristi, če si šivana..., ker če si ga daš pod rit, ko sediš po porodu pač ne obremenjuješ toliko presredka in te manj boli... drugače si ene zvijejo tudi kako brisačo v obroč...

mene pa glava boliiii user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.1.2009 12:36:50   
_andreja_
joj PERSIDA čestitke user posted image  pa držim pesti, da bo vse v najlepšem redu, in da se boste kmalu čimveč crkljali...

da še jaz povem kako je s tem denarjem od občine bilo pri meni...

ko sem rodila sem bila še prijavljena v občini laško in tam sem tudi dobila knjigo user posted image  (OTROK od t. berry.brazelton ena izmed boljših knjig o vzgoji od rojstva do treh let) potem ko sem pa prišla iz porodnišnice domov sva šla pa z mojim podpisat očetovstvo in uredit očetovski dopust sva se šla pa še na občino midva z otročkom preselit iz občine laško v radeče in sva tudi tukaj dobila 100€ user posted image  tko da sva dobila od obeh občin, samo to ne okoli govort user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.1.2009 12:41:38   
Grahec
Ma moram vprašat, če je morda kaj novega ali še vedno velja da od MOL nič ne dobiš ob rojstvu user posted image . Jaz bi se tudi kar prištulila v kakšno radodarno občino, ki da 500E, mi je skoraj žal da nisem prijavljena kjer sem bila prej, bi vsaj nekaj dobila... tako pa menda dobim čestitko user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.1.2009 12:45:37   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ma moram vprašat, če je morda kaj novega ali še vedno velja da od MOL nič ne dobiš ob rojstvu user posted image . Jaz bi se tudi kar prištulila v kakšno radodarno občino, ki da 500E, mi je skoraj žal da nisem prijavljena kjer sem bila prej, bi vsaj nekaj dobila... tako pa menda dobim čestitko user posted image

boš mogla Jankoviča poklicat pa ga mal pobarat, da kaj je zdaj to, za štadion je, za otroke pa ne al kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.1.2009 12:49:42   
Piruri

boš mogla Jankoviča poklicat pa ga mal pobarat, da kaj je zdaj to, za štadion je, za otroke pa ne al kako user posted image user posted image user posted image

...ja...in vpraši ga, da če ne bo nič prispeval, ne bo imel kdo igrat fuzbala user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.1.2009 12:51:07   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.1.2009 12:52:42   
Pupa7

ja a sm al nism user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.1.2009 12:55:11   
Grahec
JAP, on je menda za solidarnost... in da potem občina raje samo socialno ogroženim in potem dobijo malo več, ker če bi razdelili na vse bi dobili pa vsi samo malo drobiža, tako je povedal kako leto nazaj v enem intervjuju. In pa da je v MOL veliko otrok..., kaj je hotel povedat, da ne rabi več novorojenčkov user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.1.2009 12:57:45   
Pupa7

JAP, on je menda za solidarnost... in da potem občina raje samo socialno ogroženim in potem dobijo malo več, ker če bi razdelili na vse bi dobili pa vsi samo malo drobiža, tako je povedal kako leto nazaj v enem intervjuju. In pa da je v MOL veliko otrok..., kaj je hotel povedat, da ne rabi več novorojenčkov user posted image user posted image user posted image

lahko pa mu pošljemo protestno pismo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.1.2009 12:58:50   
Pupa7

ja ker tud vrtcov ni zadost, zgleda ne rabimo v ljubljani več delat otrok... katastrofa...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.1.2009 13:03:52   
Grahec
OK, OK umirmo se, je treba na živčke pazit ko smo nosečke, postimo politike pri miru itak ne bi nič dosegle. Dejmo raje izbirat med kozicami pa pingvinčki, tu vsaj kaj odločimo user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.1.2009 13:03:52   
KOKICA32

ja a sm al nism user posted image user posted image user posted image

si, si...kaj pa  misliš, da pomenijo smeški, ki kimajo?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.1.2009 13:13:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

piruri full lepa fotka, pa full prisrčni komentarji tvoje pupike user posted image

aja pocka  držim pesti da te spustijo domov, če pa že boš ostala pa lepo izkoristi čas, za pravo počivanje user posted image

jaz se kr podpišem pod ta pupin post. Ne da se mi še enkrat pisat..heheuser posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image
Evo, dobila sem še drugo injekcijo in to je to. Me je vprašala sestra, če se je otrok kaj umiril in ko sem rekla, da ne, je rekla, da sploh ni nujno, da se. Super!

Lolita, jaz imam tudi tak izcedek. Čisto normalno se mi zdi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.1.2009 13:29:14   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

piruri full lepa fotka, pa full prisrčni komentarji tvoje pupike user posted image

aja pocka  držim pesti da te spustijo domov, če pa že boš ostala pa lepo izkoristi čas, za pravo počivanje user posted image

jaz se kr podpišem pod ta pupin post. Ne da se mi še enkrat pisat..heheuser posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image
Evo, dobila sem še drugo injekcijo in to je to. Me je vprašala sestra, če se je otrok kaj umiril in ko sem rekla, da ne, je rekla, da sploh ni nujno, da se. Super!

Lolita, jaz imam tudi tak izcedek. Čisto normalno se mi zdi. user posted image

super naja user posted image user posted image user posted image naj kar veselo brca mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.1.2009 13:35:06   
Grahec
najaa user posted image

Pa eno vprašanje imam. Do katerega tedna, če se otroček prezgodaj rodi je dobro, da je prejel inekcije za razvoj pljučk?

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.1.2009 13:49:06   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Izola  user posted image   +13 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
03.03. 
=jasna=
(27)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
5.2., LJ user posted image +7kg, 113cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,  LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, Ptuj user posted image +6.4kg, 90 cm 
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.1., LJ user posted image +7 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2., CE user posted image  
9 kg, 105cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 27.1.,
LJ user posted image +9kg, 96cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +14kg,94cm
09.03.
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 9.1.,  CE user posted image +11 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.2., Izola user posted image +9 kg
12.03. 
PERSIDA (32)               RODILA 7.1. user posted image user posted image user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.1., LJ user posted image     +1 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
14.03.   
 trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  19.1., CE-SG  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
kajaka (30)                   (št. 2user posted image ,št. user posted image  1 )4.2.,PTUJ  user posted image   +14,5kg
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., NM user posted image  +3,5 kg, 114 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) ?, CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 27.1., MB user posted image   +10kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., MBuser posted image   +13kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE user posted image
+ 10 kg, 95 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., PO user posted image + 10 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 27.1., MB user posted image +8 kg, 105cm
19.3.
Lorencia(25)                    (št.1 user posted image ,  št. user posted image  0 ) 7.1., MB user posted image  +8kg , 87cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., MB user posted image +10 kg, 99 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   21.,26.1., FRAuser posted image +1kg ,92cm
  21.3. 
_andreja_  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 13.1.,TRB user posted image +8,5kg,124 cm     
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.1., CH user posted image +14kg, 116cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +8,5 kg, 95cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03
mamica00(27)               (št. 2 user posted image , št. user posted image  1) 20.1. ? user posted image  ,5kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
 1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.1.,LJ user posted image +8kg   
25.03.
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
Ipyka (35)                      (št.2 user posted image  ,št.  user posted image  1)  7.1., ? , user posted image   +9 kg,106 cm

27.03.
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 8.1., LJ user posted image  +8kg ,100cm
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 14.1., CE user posted image +10 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 28.1., MS user posted image +16 kg 100cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 16.1., KR user posted image
 +4,7kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 26.1.,  LJ user posted image +11 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.1., ? user posted image +10 kg, 95cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.1., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 20.1., PO user posted image , +5 kg, 93 cm

user posted image  - 19fantkov
user posted image  - 19 punčk
user posted image  - 19 presenečenj 

Skupaj nas je 56 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image  

user posted image  zasavka, pikica36,  ajja, enkratna ,MAŠKA  user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.1.2009 13:49:06   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika -24.teden
user posted image    =jasna= 
user posted image     Pupa7 -28.teden
 user posted image   spps -32.teden
 user posted image   Piruri -27.teden
user posted image  lejca
user posted image  Dali* 
user posted image  Lolita23  -30. teden
 user posted image   čebeica maja -29.teden
user posted image  felix7 
user posted image  yania - 29. tednov
user posted image mojčika 
 user posted image   Najaa
user posted image tasa_m - 26. tednov
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22 
  user posted image  Kokica32 -30.tednov
user posted image   drevozivljenja
user posted image
  PERSIDA -RODILA

user posted image  novo 
  user posted image jjasna85 -33.teden
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

user posted image  cita -31.teden

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.1.2009 13:50:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Jupiii, koza z zobnim aparatom...user posted image user posted image

naša občina pa da 150e, boljše kot pa Mb.,ko da samo 104e, zato bom obdržala stalni naslov v Lenartu, pa bom tu sam začasno za leto dni..pol pa bomo menjali. user posted image user posted image

Da dobiš pomoč občine za novorojenčka, ga moraš tudi tam prijavit...torej v tvojem primeru v Lenartu...

piruri hvala. vem da ga moram prijavit v lenart ker sem že klicala in prvo kaj me je vpr. je bilo,če imam stalen naslov v lenartu..

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.1.2009 14:01:19   
spps
tasa,si že bila danes kaj na vezi s Persido?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......