nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Nana Leclerc ima zelo majhne številke. Sem že opazial ja...Mislim,da smo že vse opazile,ker bodyjev za 12 mesecev skoraj nismo oblekli,samo oprali... IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta ti tud! Ti bom sedaj vedno napisala, ker vidim da ne bereš Ja to pa imaš prav,ker niti ne opazim da imam ZS,se veliko slabše vidi kakor prej. vaney,nalepke so žal že poslane...pa drugič.Sem spraševala že predvčerajšnjim,pa jih nobena ni hotela,no pa jih je vseeno potem ena hotela in so šle... mml,Klemen je zdrav,le iz nosa mu še malo teče,tako da še vsako jutro in vsak večer sesamo z baby vacom.Drugače imava do jutri še AB in ostala zdravila,pa bomo videli,kako je stanje,ko prideva od zdravnika.Upam,da Matic tudi kmalu ozdravi.Midva že ves teden od sobote nisva bila zunaj,meni se bo zmešalo,Klemnu pa tudi. Printerja nimam,tako da si kupončka žal ne morem sprintat... Bi mi ga pa sicer lahko kaka prijateljica,bom prosila. Povej,ali vidva z Maticem hodita na sprehode ko je bolan?Meni se ni zdelo ravno primerno pri vnetem grlu in vnetih glasilkah... Mimogrede,da ne pozabim,lepe slikice tvojih dveh otročkov. Klaviature-pri nas v Intersparu sem videla take kot taprave,velike srebrne barve,pa so bile samo 100€,meni se ni zdelo drago,pa zelo veliko funkcij je gor,po moje lahko kar fajn igraš na tole stvar,pa po moje se lahko tudi kaj naučiš. martinca,hvala da si ti vprašala mml... Jaz vem,da si ti največja radovednica tukaj in mi ni treba nič spraševati,česarkoli ne vem,ne rabim vprašati,ker ti vse vprašaš in potem dobim odgovor brez da sem radovedna . Toliko za zdaj.Čau.