vaney
|
nana, Anže ima 77cm. Je pa res, da imamo samo en H&M bodi in to številko 86, pa mu je še čisto komot. Zgleda, da imajo tam res večje oz. normalne številke, ker meni je kar malo čudno, ko mu oblačim bodi za 2-3 leta vrtec; jaz sem mu flaško že doma ukinila, ker samo razbija z njo, spije pa nič, iz kozarčka pa lepo pije in je danes spil cel kozarec čaja, flaške mu pa sploh zraven nisem dala in je tudi ne bom. V moji skupini je prišlo vseh 14 otrok s flaškami v vrtec, pa so v roku 2-3 mesecev vse šle domov, ker jih ne potrebujejo in so jih samo po igralnici po tleh in med igračami puščali. Iz raznih magičnih lončkov pa Anže sploh pit noče (ima 3), tako da je najbolj srečen s kozarcem; se ne pritožujem telovadba; jaz pravim, da itak cel dan telovadim v službi, popoldan pa še z Anžetom ven, tako da to je že višek telesne dejavnosti zame razprodaje; še nisem šla, pa mislim, da tudi ne bom...za to zimo imamo dost za oblečt (beri trenirke in kratke majice za v službo in doma), za "civilizacijo" pa ne rabim toliko oblek edino ene Nike teniske (jah, kaj čem, moja zasvojenost) bi si rada kupila, pa so 40% znižane še skoz 90€, tako da še nisem sigurna, moramo šparat danes sem se kar malo razjezila...ko sem čakala Anžeta, sem šla na kavo in srečala kolegico,ki ima v vrtcu 2 otroka in je bila brezposelna oz. je delala priložnostno, zdaj pa ima službo s povprečno plačo, fant pa ima med 1000-1500€ plače (ne vem točno), vozi novejšega avdija... In potem se pogovarjava in mi reče, da za oba otroka skupaj plačata 30€ vrtca Sem kar debelo pogledala...kako enim rata??? Saj ji privoščimin mi je super, da pridejo cenejše skozi, sploh ni problem v tem, ampak zakaj meni ne rata zvohat kakšne pametne luknje v zakonu? Jaz pa bom plačevala 230€ (po mojih izračunih) vrtca ufff....da ne bo katera mislila, da sem jezna na njo, sploh ne, samo tale država....bom se pomirila, saj ni tako hudo, se tolažim s tem, da imava službe, dom, zdravje, vrtec za Anžeta, pa bova še te položnice za vrtec nekako pregurala, ne? grem rajši čokolado jest, bo več koristi od mene