mml
|
Dan, Matic spančka, mami pa bluzi po internetu, namesto da bi se ukvarjala s kakšno koristno zadevo...lenoba lena . Sem danes uspela uredit eno zoprno reč in sem kar boljše volje . Maticu se kašelj počasi umirja, zdaj čakam, kdaj ga bo minil pe "šimpanzitis", ker je postal že kar težek za prenašat naokoli. Jutri moram poklicat, da ga naročim na pregled pri enem letu... ...pa uspela sem se naročit k frizerju za naslednjo sredo, ko sem nažicala mamo, da pride pazit Matica, nisem več ničemer podbna... ...skratka kot vidite, se mi nič ne dogaja . Se moram spomnit, kaj bi danes kuhala...predvsem za Matica....po mojem bo špinača in pire krompir, tega že dolgo ni jedel... Tukaj se pa tudi pozna, da je veliko punc že pridno v službah in ni več pravega časa za čvekanje...kaj šele bo... sani hvala za info...sem ravno razmišljala, da potrebujem kakšne nove žabe nana kako je Klemen? Upam, da je že boljši. Sem videla, da si že dobila info, kje v MB je spinning. Z interneta si lahko sprintaš kuponček in greš na zastonj poizkusno uro, da vidiš, če ti je všeč ali ne... martinca po mojem je najboljše, da kruh čisto črtaš in ga zamenjaš s koruznimi ali riževimi ploščicami, tako sploh ne bo skušnjave... Joj meni je to grozljivo, kako mi mine dan...zjutraj se zbudimo med 7.30 in 8. po tem se počasi oblečemo in odpeljem Manco v vrtec, z Maticem jo ponavadi kam mahneva za kakšno uro, ko prideva domov, se malo igrava in je že čas za malico in preoblačenje, po tem pa Matic spat, jaz pa odvisno...ali naredm kaj za službo ali pa visim na internetu, ob 15. je pa treba spet počasi v avto in po Manco...popoldnevi so pa tako ali tako prekratki...