|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 11:33:34   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jeeee, koza je zmagala..Super...

Burja, pa sneg, pri nas pa SONČEK!!! user posted image Je pa mrzlo...sem bila na sprehodu......user posted image user posted image !

Jaa.. koza je zmagalauser posted image user posted image user posted image
sicer maš ti bistveno lepši avatar kot js, ampak kaj čmo...
eni mormo bit tudi malo defektniuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.1.2009 11:39:50   
Pupa7
dobrodošla nazaj kozica user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.1.2009 11:47:15   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Js bom uzela to kot dobronameren komentar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.1.2009 11:48:00   
Piruri
Jupiii, koza z zobnim aparatom...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
naša občina pa da 150e, boljše kot pa Mb.,ko da samo 104e, zato bom obdržala stalni naslov v Lenartu, pa bom tu sam začasno za leto dni..pol pa bomo menjali. user posted image user posted image

Da dobiš pomoč občine za novorojenčka, ga moraš tudi tam prijavit...torej v tvojem primeru v Lenartu...

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.1.2009 11:53:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js bom uzela to kot dobronameren komentar user posted image user posted image user posted image

nego kakšen user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.1.2009 11:55:12   
spps
Alo babuške!

že kaj dogaja?ste kaj pridne?jaz že pridno zabušavamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sam bom morala počas it kosilo skuhat,da mi moj ne umre od lakoteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.1.2009 11:55:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Alo babuške!

že kaj dogaja?ste kaj pridne?jaz že pridno zabušavamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sam bom morala počas it kosilo skuhat,da mi moj ne umre od lakoteuser posted image user posted image user posted image

kos kruha in voda, za silo bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.1.2009 11:56:44   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.1.2009 11:57:50   
spps

Alo babuške!

kos kruha in voda, za silo bo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam ustekleničeno zate,da se ne boš pregrešilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.1.2009 11:57:55   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Jupiii, koza z zobnim aparatom...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
naša občina pa da 150e, boljše kot pa Mb.,ko da samo 104e, zato bom obdržala stalni naslov v Lenartu, pa bom tu sam začasno za leto dni..pol pa bomo menjali. user posted image user posted image

Da dobiš pomoč občine za novorojenčka, ga moraš tudi tam prijavit...torej v tvojem primeru v Lenartu...

Ja, samo gledajo STALNI naslov... začasni ne veljajo.. to je treba pazit...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.1.2009 11:58:41   
Pupa7

Alo babuške!

user posted image user posted image user posted image sam ustekleničeno zate,da se ne boš pregrešilauser posted image user posted image user posted image

sem na Evianu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.1.2009 11:59:17   
jjasna85

ja ne vem js kaj si ti s KOZO misnla...
lahko maš tudi kakšno evil side, pa niti ne veš zanjo
(alpa veš, pa se pretvarjaš, da si user posted image ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.1.2009 11:59:43   
Piruri
Aja, punce...samo en nasvet sem vam želela dat...ko pripravljate torbo za v P, dejte si še zrihtat en navaden šlauf za otroke...da boste po porodu lažje sedele na stolu user posted image  user posted image  user posted image ...meni ga je v prvo posodila cimra v sobi, da sem lahko v miru pojedla kosilo in večerjo...in moram rečt, da ga tokrat kupim tudi sama... user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.1.2009 12:00:15   
spps

Alo babuške!

sem na Evianu user posted image user posted image user posted image user posted image

uf,pol pa piješ s stilomuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.1.2009 12:00:41   
Pupa7

ja ne vem js kaj si ti s KOZO misnla...
lahko maš tudi kakšno evil side, pa niti ne veš zanjo
(alpa veš, pa se pretvarjaš, da si user posted image ) user posted image user posted image user posted image

jaz nikoli nisem rekla da sem user posted image user posted image user posted image user posted image
tok me pa že veš kaj sm misnla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.1.2009 12:02:01   
spps

Aja, punce...samo en nasvet sem vam želela dat...ko pripravljate torbo za v P, dejte si še zrihtat en navaden šlauf za otroke...da boste po porodu lažje sedele na stolu user posted image  user posted image  user posted image ...meni ga je v prvo posodila cimra v sobi, da sem lahko v miru pojedla kosilo in večerjo...in moram rečt, da ga tokrat kupim tudi sama... user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  a si bla fejst šivana?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.1.2009 12:02:01   
felix7

Kokica32- js sm tudi vesela vsakega evrčka, mi pa ni jasno kako so lahko tako velike razlike med občinami... pa sej dobijo vse enako dnarja (mislim - glede velikosti)... tako da ne razumem kako da lahko ena občina čestitko in knjigo, druga pa 500 €... user posted image

Ok... en glas za kozo! (meni je tudi ljubša, ma js morem bit neutralnauser posted image )
KOZA : PINGVIN
      1  :  0
(se opravičujem, če komu težim s tem, ma reeees nimam kaj bolj pametnega za delatuser posted image user posted image user posted image )

glasujem za kozo, edino če mi pripopaš še enkrat pingvina, da se spomnim, kako izgleda user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.1.2009 12:02:30   
Pupa7

Alo babuške!

uf,pol pa piješ s stilomuser posted image user posted image user posted image

ja strašnim hahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.1.2009 12:03:32   
felix7

Punce moje...pri nas je taka burja, da se bojim, da mi bo okno v kuhinji ven vrglo...user posted image ...

Slikice...hvala z pohvale...ja, naša Mia je kot en prisesek na mojem trebuhu...vsako jutro najprej zakriči v popek "Kaj si ti naš bunkolo?"...čez dan skozi sprašuje, če se je kaj premaknil...po trgovinah gleda vozičke in dojenčke, če pa vidi nosečnico, reče: "Tak velik trebuh boš imela tudi ti mama!!!"...in pri tem ni glih med tihimi...

Jasna85...tudi meni je bolj všeč koza...

hahha... ke kokolaaaaa user posted image user posted image

veste kaj... po glasovih še od trezike, piruri in pupe sm se kr odločla, da bom šla nazaj na kozo... je malo večji pozitivček pa taka čudna je kot js user posted image

=jasna= tebi pa pošiljam pingivna za spomin, da boš vidla da sm se useeno potrudla in bla pingvin za 3 ure user posted image
user posted image

aja, tole sem spregledala user posted image  potem si pa premislim, mi je pingvin bolj všeč user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.1.2009 12:03:53   
Pupa7

a ve že res to prpravlate???? jaz ta šlauf že mam hahahah

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.1.2009 12:06:31   
Pupa7
aja piruri, na šlauf si se spomnla, ko si jasninga pingvina vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.1.2009 12:08:27   
Lolita23
Živjo!!!!

No jaz sem bila spet danes v MŠ, no sej danes so imel porod in nas je vse tota prestrašla, da moramo it na fizioterapijo, da se naučimo dihat.user posted image Pa dober pa še to.Sicer je res brezveze, ker bi raje vidla posnetek, ko pa slike izpred 20 let( na njih si ženska še kar sama noge drži).user posted image

No danes imava z mojim 2 obletnico, pa nisva skupaj, kaj moreš on v toplicah jaz sama.user posted image

Kuhat mi ni treba, ker grem k tašči.

Eno vprašanje:Sinoči sem imela tak prozoren vlecljiv sluzast izcedek, men nič jasen!!!Kaj naj bi bilo to??????

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.1.2009 12:15:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Eno vprašanje:Sinoči sem imela tak prozoren vlecljiv sluzast izcedek, men nič jasen!!!Kaj naj bi bilo to??????

jaz imam občasno tak izcedek.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.1.2009 12:15:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

No jaz sem bila spet danes v MŠ, no sej danes so imel porod in nas je vse tota prestrašla, da moramo it na fizioterapijo, da se naučimo dihat.user posted image Pa dober pa še to.Sicer je res brezveze, ker bi raje vidla posnetek, ko pa slike izpred 20 let( na njih si ženska še kar sama noge drži).user posted image

No danes imava z mojim 2 obletnico, pa nisva skupaj, kaj moreš on v toplicah jaz sama.user posted image

Kuhat mi ni treba, ker grem k tašči.

hmmm, če bi bil čep bi moral met tud kaj krvi, tako da po mojem ni panike... če pa te skrbi pa pokliči G, saj zato so tudi tam ...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.1.2009 12:24:34   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jeeee, koza je zmagala..Super...

Burja, pa sneg, pri nas pa SONČEK!!! user posted image Je pa mrzlo...sem bila na sprehodu......user posted image user posted image !

Jaa.. koza je zmagalauser posted image user posted image user posted image
sicer maš ti bistveno lepši avatar kot js, ampak kaj čmo...
eni mormo bit tudi malo defektniuser posted image

meni se ta koza ne zdi prav nič defektna Jasna...,kaj se tak malo ceniš?  Meni je carska..mi jo odstopiš? user posted image

O kakem šlaufu za sedenje to govorite?user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......