Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo ****, sej, če bi dobro (beri objektivno) prebrala, kar sem ti napisal, se nebi počutila tako ogroženo in tistega kar sem napisal tud nisi zanikala. Nikjer nisem napisal podpore Izraelskemu početju, prosim, citiraj me, če sem kje kaj takega napisal, ker me posnetki od tam dol pretresejo. Sklepala sem po tem ker si pac rekel, da je vse skupaj antipropaganda Hamasa....da tem posnetkom ne verjames in... ma sej ni vazen... Jest sem samo rekel, da ne smeš metat vseh Izraelcev v isti koš, ker je to pač sovraštvo, ki nikakor ne pelje daleč in da večina Izraelskih vojakov, ki so ta hip na položajih takoj podpiše, za odhod domov, ker to niso poklicni vojaki ampak naborniki in rezervisti. Se najdejo fanatiki ki rišejo otroke na tank, samo taki so zagotovo v manjšini, večina je tam proti svoji volji oziroma po volji svojih voditeljev. No, ja...tam prav gotovo niso samo naborniki in ima takih in drugacnih imas prav, ampak v to se ne bi spuscala,ker ne vem kaj imajo v glavi...oziroma kaj si v resnici ti vojaki mislijo. Pa mi še prosim povej, kdo je odgovoren za tistega otroka, ki teče s kamnom, ki je lahko tud granata nad tank, Izraelec, ki sedi v tanku ali tisti, ki mu je dal granato v roke. Tole vojno kuhajo dobro zabunkirani voditelji obeh strani, raja pa najebe in ja, Palestinska raja mnogo bolj. Njegovi starsi. O tem ni debate, samo problem je kje so ti starsi, so sploh se zivi, morda v bolnici... prav gotovo noben stars ne bo svojega otroka opazoval pri takem pocetju... Verjemi, tankisti dobro vedo da je samo kamen in ne vem kako bi lahko en tak otrok vrgel granato take moci da bi skodila tanku?? Nimam pojma, se ne spoznam na orozje HB. Rešitev, ki si jo napisala je seveda na dlani, samo žal neizvedljiva, ker je na tem območji preveč interesov. To območje zaliva kri predvsem raje že tisočletja. Ja..sej zato sem pa napisala, da raje ne bi napisala, kaj je v moji glavi resitev, ker: So itak samo sanje in popolnoma nesprejemljivo tako za Izrael kot za Palestino...in je mal brezveze to sploh pisat.
|