Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:00:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva ja, ti bi mene uščipnila!!! sicer pa DOBRO JUTRO VSEM mi gremo pa zdaj kmalu neoprenske hlačke pomerit, naslednji teden štartamo s plavanjem, smo že dali čez uvodno predavanje upam, da bo uživala!!! Dobro jutro! Upam da bo Brina uživala Mi gremo pa ta vikend v terme Snovik plavat, komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:00:58
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit fenomen ja res fenomen Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli. Brina se pa zadnje dni zbuja natanko ob 6.00 - je kot švicarska ura in potem za malo mrkne šele po 9.00 ko berem vaše ure, kdaj hodijo spat, se mi zdi, da jo mi malo prezgodaj dajemo spat???? ob 19.30 je že podojena in v posteljici, tema...in panča smo ful zgodnji, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:01:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit In zakaj si jo šla budit? ta otrok je pa res zakon! mi smo se dojili 4x od 19:00-21:30, potem pa še 3x ponoč... za crknt! svojeglava nehaj dojit, pa se bodo te večerne in nočne veselice močno poravile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:01:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella in Barbaw kaj sta zajtrkovali?? Kapučin, kos kruha s filadelfijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:01:29
|
|
|
|
*Tiana*
|
Samogovori....grem si nardit eno vročo čokolado....me nekaj zebe danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:01:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit In zakaj si jo šla budit? Ker ima potem dnevno spanje zmežlano, sitna je, noče jest....Sploh je pa 11,5h dovolj na noč, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:02:35
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva ja, ti bi mene uščipnila!!! sicer pa DOBRO JUTRO VSEM mi gremo pa zdaj kmalu neoprenske hlačke pomerit, naslednji teden štartamo s plavanjem, smo že dali čez uvodno predavanje upam, da bo uživala!!! Dobro jutro! Upam da bo Brina uživala Mi gremo pa ta vikend v terme Snovik plavat, komaj čakam. prav termalna voda? nam so na predavanjih za plavanje rekli, da za dojenčke ni primerna termalna voda, ker je pretežka za njihov organizem, preveč vsebnosti enih mineralov (sem pozabila katerih) in trpi organizem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:02:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit fenomen ja res fenomen Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli. Brina se pa zadnje dni zbuja natanko ob 6.00 - je kot švicarska ura in potem za malo mrkne šele po 9.00 ko berem vaše ure, kdaj hodijo spat, se mi zdi, da jo mi malo prezgodaj dajemo spat???? ob 19.30 je že podojena in v posteljici, tema...in panča smo ful zgodnji, a ne? mi smo tud zgodnji, imamo približno enake ure spanja in zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:03:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit fenomen ja res fenomen Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli. Brina se pa zadnje dni zbuja natanko ob 6.00 - je kot švicarska ura in potem za malo mrkne šele po 9.00 ko berem vaše ure, kdaj hodijo spat, se mi zdi, da jo mi malo prezgodaj dajemo spat???? ob 19.30 je že podojena in v posteljici, tema...in panča smo ful zgodnji, a ne? Jaz nikoli nisem dala ne Andraža, ne Alje spat pred 20h. Sploh poleti je bil problem, pa nikoli nisem imela nobenih težav s spanjem. Če ji ura odgovarja, zakaj pa da ne ? Po 19h se mi zdi čisto OK.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:04:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva ja, ti bi mene uščipnila!!! sicer pa DOBRO JUTRO VSEM mi gremo pa zdaj kmalu neoprenske hlačke pomerit, naslednji teden štartamo s plavanjem, smo že dali čez uvodno predavanje upam, da bo uživala!!! Dobro jutro! Upam da bo Brina uživala Mi gremo pa ta vikend v terme Snovik plavat, komaj čakam. prav termalna voda? nam so na predavanjih za plavanje rekli, da za dojenčke ni primerna termalna voda, ker je pretežka za njihov organizem, preveč vsebnosti enih mineralov (sem pozabila katerih) in trpi organizem ne vem če je termalna voda??? Tilčiiiiii, vi ste že bili tam....kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:04:55
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit In zakaj si jo šla budit? ta otrok je pa res zakon! mi smo se dojili 4x od 19:00-21:30, potem pa še 3x ponoč... za crknt! svojeglava nehaj dojit, pa se bodo te večerne in nočne veselice močno poravile o, hudo!!!! mi smo se dojili ob 19.30, pa ob 2.50 in ob 6.00 - res papala, dobro papala je le ob 2.50 tole pri vas je pa nenormalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:06:08
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK evo tiana, to je ta članek
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 10:07:46 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:07:51
|
|
|
|
jana81
|
men se bo zmešal, Nejc se dviguje na vse možno, zdej se hoče dvignat na igralna loka pri igralnem centru, pa se mu vse maje, prej se je dvignu na zvočnik, sej še na RR ne morem sledit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:09:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem jaz mal poštimat stvari po bajti. No še to, sem šla v štacuno in sem res komaj, komaj zvozila klance, s tem, da me je 2x obrnilo proklet sneg in zima, pa še tisti, ki ne puži!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:11:22
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit fenomen ja res fenomen Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli. Brina se pa zadnje dni zbuja natanko ob 6.00 - je kot švicarska ura in potem za malo mrkne šele po 9.00 ko berem vaše ure, kdaj hodijo spat, se mi zdi, da jo mi malo prezgodaj dajemo spat???? ob 19.30 je že podojena in v posteljici, tema...in panča smo ful zgodnji, a ne? Jaz nikoli nisem dala ne Andraža, ne Alje spat pred 20h. Sploh poleti je bil problem, pa nikoli nisem imela nobenih težav s spanjem. Če ji ura odgovarja, zakaj pa da ne ? Po 19h se mi zdi čisto OK. problem je v zgodnjem vstajanju čeprav... če jo damo pa kasnej spat, mava pa zvečer manj časa zase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:11:22
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma pa sedaj jedla prvič hrenovko. Je Videk jedel kot veliki, edino imela sma neke puranje hrenovke, so se mi zdele preveč slane. Kakšne kupujete ve za , boma drugič druge probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:12:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK evo tiana, to je ta članek Hvala! A drži? Jaz še nisem 34 pa že zdaj uživam v sexu... (pa tudi pri 25 sem že, pa še prej).... kaj me še čaka....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:13:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men se bo zmešal, Nejc se dviguje na vse možno, zdej se hoče dvignat na igralna loka pri igralnem centru, pa se mu vse maje, prej se je dvignu na zvočnik, sej še na RR ne morem sledit oooo, dobro to poznam...a igralni center imaš še vedno postavljen....jaz sem ga pospravila že pred ene 4 meseci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:14:09
|
|
|
|
tana7
|
greva midve zdaj na pomerjanje lep dan!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:14:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK evo tiana, to je ta članek Hvala! A drži? Jaz še nisem 34 pa že zdaj uživam v sexu... (pa tudi pri 25 sem že, pa še prej).... kaj me še čaka.... Jaz bom sedaj čakala, da bom 34, mogoče se bo kaj prebudilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:14:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit fenomen ja res fenomen Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli. Brina se pa zadnje dni zbuja natanko ob 6.00 - je kot švicarska ura in potem za malo mrkne šele po 9.00 ko berem vaše ure, kdaj hodijo spat, se mi zdi, da jo mi malo prezgodaj dajemo spat???? ob 19.30 je že podojena in v posteljici, tema...in panča smo ful zgodnji, a ne? Jaz nikoli nisem dala ne Andraža, ne Alje spat pred 20h. Sploh poleti je bil problem, pa nikoli nisem imela nobenih težav s spanjem. Če ji ura odgovarja, zakaj pa da ne ? Po 19h se mi zdi čisto OK. problem je v zgodnjem vstajanju čeprav... če jo damo pa kasnej spat, mava pa zvečer manj časa zase ja....manj časa zase....pa moj ne glede na to kdaj gre spat zvečer, zjutraj vstane ob enaki uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:16:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa sedaj jedla prvič hrenovko. Je Videk jedel kot veliki, edino imela sma neke puranje hrenovke, so se mi zdele preveč slane. Kakšne kupujete ve za , boma drugič druge probala. Jaz mu še nisem dala, mu niti ne mislim še nekaj časa...kaj pa jaz vem....to mi ni glih za dojenčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:20:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men se bo zmešal, Nejc se dviguje na vse možno, zdej se hoče dvignat na igralna loka pri igralnem centru, pa se mu vse maje, prej se je dvignu na zvočnik, sej še na RR ne morem sledit oooo, dobro to poznam...a igralni center imaš še vedno postavljen....jaz sem ga pospravila že pred ene 4 meseci ma ja, v dnevni na tleh je, ampak ugotavljam da čist brez veze, ga bom pospravila in ga dala pol v njegovo sobico, pa zdej tuki dala rajš stajico, HB je dost placa pr nas, zato je ostal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:21:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa sedaj jedla prvič hrenovko. Je Videk jedel kot veliki, edino imela sma neke puranje hrenovke, so se mi zdele preveč slane. Kakšne kupujete ve za , boma drugič druge probala. Sem mu dala puranje pečene, ker sem ravno jst jedla, pa mu je bilo dobro, zraven pa kruhec.. drugače bom še počakala s hrenovkami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 10:22:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali kar dobro z enim hranjenjem in pred sedmo se jaz nisem hotela vstat in je Maja dobila dudo in povlekla še za eno uro. Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec. za spanje in uživajte na Ptuju. In kdaj boš šla po orhideje? Mogoče pa te Maja preseneti in be bo preveč sitna Ne bom šla po orhideje, ker smo zategnili pas. Pridemo pa v začetku februarja v Moravce. Maja pa je že imela arije. Sem popiz....
|
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!