|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
8.1.2009 9:25:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20.
in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi.
No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev.
Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 user posted image user posted image user posted image user posted image

LUKSUZ!!!!! user posted image

Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudituser posted image

In zakaj si jo šla budit?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.1.2009 9:25:50   
hijenca
Estrella in Barbaw kaj sta zajtrkovali??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.1.2009 9:26:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20.
in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi.

To je imel naš vedno, da se je zbudil točno ob pol enih, pa če je šeč spat ob devetih, desetih ali enajstihuser posted image user posted image

anitka kako je zdaj z vama, a se še dojita?

Samo zvečer pred spanjem in zjutraj.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.1.2009 9:28:07   
Anitka
Mi smo spali kar dobro. Je zvečer sicer zaspal šele ob 23.15user posted image user posted image user posted image , ampak glavno, da se ponoči ne zbuja več toliko. Mislim, da mu je bilo treba le ene dvakrat dudo popravit. Ob osmih sva se dojila in je zaspal nazaj in še sedaj spiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.1.2009 9:28:44   
Anitka
Upss, slišim pokašljevanje in mrmranje zato moram it...

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.1.2009 9:30:05   
Anonimen

To je imel naš vedno, da se je zbudil točno ob pol enih, pa če je šeč spat ob devetih, desetih ali enajstihuser posted image user posted image

anitka kako je zdaj z vama, a se še dojita?

Samo zvečer pred spanjem in zjutraj.user posted image

toooo mami user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.1.2009 9:31:39   
Svojeglava

No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev.
Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 user posted image user posted image user posted image user posted image

In zakaj si jo šla budit?

ta otrok je pa res zakon!
mi smo se dojili 4x od 19:00-21:30, potem pa še 3x ponoč... za crknt!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.1.2009 9:32:23   
tally

VIDU VSE NAJBOLJŠE ZA

8 MESECEV!!!!
user posted image

Še od naju z Manco

še od naju z Emilijo

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.1.2009 9:35:18   
tally

Dobro jutro

tudi mi smo že pokonc, danes malo bolj zgodaj (6:30h)user posted image . Ampak smo že spile kavico, tako da smo spravle k seb. Danes je naš ati po 3 tednih šel v službouser posted image , a je rekel da bo okrog 10h že doma.

je hudo ko se navadiš da je doma a ne, pa sej se boste vidve hitro vrnile v staro rutino

Drugače naj vam povem, da je Logatec totalno zasneženuser posted image user posted image user posted image user posted image , pravo zimsko idilo imamo.
mi  tudi imamo snegeca user posted image
Estrella: ahhh kje, ti pa zihr ne boš v zaostankuuser posted image user posted image user posted image , sem te hotla vprašat, če si bila tudi med prvo porodniško tako pridna na forumih?? Drugače pa a  imate tudi vi kej snega? Tukaj je izredno stanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.1.2009 9:37:33   
Čmrlika
tu ku ,evo še mene v novem letu, upam, da sem bla kaj pogrešana user posted image
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.1.2009 9:41:57   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat.

a mala sovica je bila spet na delu user posted image user posted image

Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5!

jaz bi sigurno kaj omenila, ker to nikakor ni primerno za otroke

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.1.2009 9:42:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Hvala za čestitke za Vidkovih 8 mesecevuser posted image
Sma tudi midva vstala. Danes sem ubrala drugo tehniko, pa ni Videk nič navdušen. Ponavadi ga vzamem iz kinderpeta in grema v veliko postlo flaško pit, danes pa sem ga najprej oblekla in sem mu pripravila čokolino, ampak noče jest in čaka na svojo dozo cartanja ob flaški. Mislim, da se bom vdala in da se boma šla cartat.user posted image

zgleda da nas pedenijo otroci po svojemuser posted image

hijenca enako pri nas

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.1.2009 9:42:55   
jana81

Dobro jutro user posted image

Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat.

joj Gregi pridi k nam na šolanje, te bo Nejc naučila kaj pomeni spati..

Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5!
tole je pa res mal preveč od učiteljice, kaj jih navaja na alkohol? Jst bi ji lepo povedla da se to ne sme dajat.Naj izbere katere druge.
Mogoče pa preverja otroke, če bodo povedali doma.
Čestitke Vidku ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.1.2009 9:43:19   
tally

user posted image user posted image user posted image fajn je ta luksuz

Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.1.2009 9:44:06   
jana81
aja pa dobro jutro, komaj pišem ker me je Nejc okupiral

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.1.2009 9:44:32   
tally

user posted image user posted image user posted image fenomen

Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.1.2009 9:45:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

tu ku ,evo še mene v novem letu, upam, da sem bla kaj pogrešana user posted image
user posted image

dej se mal večkrat javi, pa ne bš pogrešana...
kako je Taja?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.1.2009 9:46:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image fenomen

ja res fenomen

Mi smo spali od 22h- 8.30, čeprav je bil ob 23h alarm (pomagal čaj), pa ob 2h flaška, in pol sem ga še ene 4x mogla poprvait, ker se je kobacal po postli.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.1.2009 9:46:40   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

dej se mal večkrat javi, pa ne bš pogrešana...
kako je Taja?

Veš, da smo te pogrešale. A je tvoj dragi že zdrav??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.1.2009 9:52:26   
tally
pa dobro jutro

mi smo spali tko tko, do pol treh je spala potem je 2 uri skos neki jamrala, pa nisem mogla spat ona je pa zgleda dremala.

sem ji ponudila čaj je mal potegnila in spet kao zaspala, pa ene 1000x dudo popravila, ob pol5 sem ji šla AM naštimat ga ni hotla user posted image . ob7 se je spet zbudila sem ji spet mleko dala je spila 40ml in konc.

spali smo potem do pol 9 in spet ob 9 ni skoraj nič jest (60 ml čokolinota)user posted image

kr neki vse skupi, ne vem a jo dlesen boli ko ji zobek rine ven al kaj je

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.1.2009 9:53:37   
Čmrlika
Kako ste preživele skok v novo leto, upam, da karse je dalo krasno? user posted image  Mi smo, kljub atijevi bolniški, no v ponedeljek je šel končno delat user posted image , Taja se je prebudila 15  min do polnoči in uživala v vseh mogočih ognjemetih nad mariborom, ker se s terase mojih staršev vidi prekrasno nad center in levo in desno, si je skoraj vrat strgala kam naj sploh gleda....user posted image  je bla ful dobre volje in norela z nami do dveh zjutraj user posted image  , za spat itak ni blo od vsega pokanja.

No, pol smo pa podalšali vikend in šli k babici v portorož, se vrnili v nedeljo zvečer, in ponoči sem se zbudila v totalni slabosti, seveda  šla v sekundi bruhat in tako prebruhala in predriskala dva dni ob totalnih bolečinah v sklepih vročini, in neznanju bruhanja, sem bla prepričana da se bom zadušila...user posted image  user posted image  user posted image , no včeraj sem bruhala samo enkrat, danes pa sem že kolko tolko ok. aja, pa celo krvavo sluz sem bruhala...
zdaj pa je taja se zbudila..........pridem kasneje

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.1.2009 9:54:43   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno
estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi?user posted image

lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi
nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslavijiuser posted image

Ne, samo sem se šla stiskat k user posted image .
No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopivauser posted image

ja, ti bi mene uščipnila!!! user posted image

sicer pa DOBRO JUTRO VSEMuser posted image
mi gremo pa zdaj kmalu neoprenske hlačke pomerit, naslednji teden štartamo s plavanjem, smo že dali čez uvodno predavanje
upam, da bo uživala!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.1.2009 9:56:05   
*Tiana*

estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi?user posted image

nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslavijiuser posted image

Ne, samo sem se šla stiskat k user posted image .
No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopivauser posted image

opauser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sodim v skupino vodenihuser posted image

kdo pa teb vodi? user posted image

Estrella a si se končno odtajala user posted image

VIDU VSE NAJBOLJŠE ZA

8 MESECEV!!!!
user posted image

Še od naju z Manco

Pa od naju z Erazmom

Evo naša gospodična mična se je izvolila nekaj pojesti. Ampak je najprej protestitala, pa sem ji dala čaj, in je parkrat potegnila čaj, potem je pa jedla kačico, samo je mogla imeti pokrov od flaše v rokah, da ga je lahko basala v usta, medtem ko je jedla kašico

Moj ima tud skoz neki v rokah, zadnje čase ima najrajši kakšno žličko...mogoče želi že sam jesti, pa mu mami ne da

Pa še baby vac sva zalaufale in mal nos spucala. Joj je bilo spet enega dretja, sam da sem pa vac dala stran od njenega nosa je bilo pa vredu

enako je pri nas, ampak kar je treba ni težko user posted image

Dobro jutro

Čestitke Vidku ob obmesečnici

Uffff, to ste se naspali user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi omenila učiteljici da se mi to ne zdi OK.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sovražim to  zimo in ta sneg!!!!

enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj

Kok ste sebične, mi ga pa praktično nimamo nič.

Saj ni tako daleč, Slovenija je majhna user posted image

Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40

LUKSUZ!!!!!

kar uredu ane user posted image user posted image user posted image pa sej bo kmalu še boljše

Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit

a to ti nas mal zanalašč dražiš s takimi user posted image hec user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi?

nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji

Ne, samo sem se šla stiskat k .
No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva

še ni za obupat nad tabo

Je članek pomagal

kakšen članek ?

Mi smo spali kar dobro. Je zvečer sicer zaspal šele ob 23.15 , ampak glavno, da se ponoči ne zbuja več toliko. Mislim, da mu je bilo treba le ene dvakrat dudo popravit. Ob osmih sva se dojila in je zaspal nazaj in še sedaj spi

user posted image user posted image user posted image vedno bolje vam gre

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

ta otrok je pa res zakon!
mi smo se dojili 4x od 19:00-21:30, potem pa še 3x ponoč... za crknt!

user posted image user posted image user posted image lepo da še vedno vztrajaš na dojenju

tu ku ,evo še mene v novem letu, upam, da sem bla kaj pogrešana

Živjo izgubljena duša, hitro povej kako ste se imeli čez praznike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.1.2009 9:57:23   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

pa dobro jutro

mi smo spali tko tko, do pol treh je spala potem je 2 uri skos neki jamrala, pa nisem mogla spat ona je pa zgleda dremala.

sem ji ponudila čaj je mal potegnila in spet kao zaspala, pa ene 1000x dudo popravila, ob pol5 sem ji šla AM naštimat ga ni hotla user posted image . ob7 se je spet zbudila sem ji spet mleko dala je spila 40ml in konc.

spali smo potem do pol 9 in spet ob 9 ni skoraj nič jest (60 ml čokolinota)user posted image

kr neki vse skupi, ne vem a jo dlesen boli ko ji zobek rine ven al kaj je

user posted image user posted image user posted image mogoče jo res kakšen zobek matra

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.1.2009 9:58:51   
*Tiana*

Kako ste preživele skok v novo leto, upam, da karse je dalo krasno? user posted image  Mi smo, kljub atijevi bolniški, no v ponedeljek je šel končno delat user posted image , Taja se je prebudila 15  min do polnoči in uživala v vseh mogočih ognjemetih nad mariborom, ker se s terase mojih staršev vidi prekrasno nad center in levo in desno, si je skoraj vrat strgala kam naj sploh gleda....user posted image  je bla ful dobre volje in norela z nami do dveh zjutraj user posted image  , za spat itak ni blo od vsega pokanja.

No, pol smo pa podalšali vikend in šli k babici v portorož, se vrnili v nedeljo zvečer, in ponoči sem se zbudila v totalni slabosti, seveda  šla v sekundi bruhat in tako prebruhala in predriskala dva dni ob totalnih bolečinah v sklepih vročini, in neznanju bruhanja, sem bla prepričana da se bom zadušila...user posted image  user posted image  user posted image , no včeraj sem bruhala samo enkrat, danes pa sem že kolko tolko ok. aja, pa celo krvavo sluz sem bruhala...
zdaj pa je taja se zbudila..........pridem kasneje

Ojej, iz prekrasnih mini počitnic v takšno bolezen user posted image user posted image user posted image

Pa si šla kaj k zdravniku???

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (30%)

(70%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!