*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva opa tudi jaz sodim v skupino vodenih kdo pa teb vodi? Estrella a si se končno odtajala IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VIDU VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!! Še od naju z Manco Pa od naju z Erazmom IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša gospodična mična se je izvolila nekaj pojesti. Ampak je najprej protestitala, pa sem ji dala čaj, in je parkrat potegnila čaj, potem je pa jedla kačico, samo je mogla imeti pokrov od flaše v rokah, da ga je lahko basala v usta, medtem ko je jedla kašico Moj ima tud skoz neki v rokah, zadnje čase ima najrajši kakšno žličko...mogoče želi že sam jesti, pa mu mami ne da IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pa še baby vac sva zalaufale in mal nos spucala. Joj je bilo spet enega dretja, sam da sem pa vac dala stran od njenega nosa je bilo pa vredu enako je pri nas, ampak kar je treba ni težko IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Čestitke Vidku ob obmesečnici Uffff, to ste se naspali Jaz bi omenila učiteljici da se mi to ne zdi OK. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sovražim to zimo in ta sneg!!!! enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj Kok ste sebične, mi ga pa praktično nimamo nič. Saj ni tako daleč, Slovenija je majhna IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! kar uredu ane pa sej bo kmalu še boljše IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit a to ti nas mal zanalašč dražiš s takimi hec IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva še ni za obupat nad tabo Je članek pomagal kakšen članek ? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spali kar dobro. Je zvečer sicer zaspal šele ob 23.15 , ampak glavno, da se ponoči ne zbuja več toliko. Mislim, da mu je bilo treba le ene dvakrat dudo popravit. Ob osmih sva se dojila in je zaspal nazaj in še sedaj spi vedno bolje vam gre IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava ta otrok je pa res zakon! mi smo se dojili 4x od 19:00-21:30, potem pa še 3x ponoč... za crknt! lepo da še vedno vztrajaš na dojenju IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tu ku ,evo še mene v novem letu, upam, da sem bla kaj pogrešana Živjo izgubljena duša, hitro povej kako ste se imeli čez praznike
|