Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša gospodična mična se je izvolila nekaj pojesti. Ampak je najprej protestitala, pa sem ji dala čaj, in je parkrat potegnila čaj, potem je pa jedla kačico, samo je mogla imeti pokrov od flaše v rokah, da ga je lahko basala v usta, medtem ko je jedla kašico ja kake fore imajo tile malčki ja, ne moreš verjet, če ne doživiš, ane?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ne v navadnem... v takem, ki ima kak okus... v ZDA sem videla sladkor tudi v navadnem Danone (tam je to Danon), ki ga jaz sicer nikoli ne jem, pa ne vem, kako je tu v Italiji enako..sladkajo navadni jogurt jaz jem samo en jogurt... no, dva...že doooolgo...pa ne vem, kakšni so ostali Tudi pri nas prodajajo navaden jogurt ze sladkan. Imamo : navaden polnomasten jogurt navaden light jogurt navaden jogurt z sladkorjem navaden jogurt z medom in potem se celo vrsto sadnih jogurtov nimamo pa ene usive skute. Ko sem pa se jaz hodila v vrtec so nam dali na navadni jogurt zlico kristalnega cukra, kako je danes pa ne vem. Meni je to tako ogabno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva še ni za obupat nad tabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sovražim to zimo in ta sneg!!!! enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj Kok ste sebične, mi ga pa praktično nimamo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Predvčerejšnjem smo napisale 21 strani, včeraj pa 27. Povprečje se zpet dviguje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Uživajte in pazite na cesti zaradi snega Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec. Jaka je pa frajer, da kar vrtec šprica Ma kakšen sneg?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:05:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Čestitke Vidku ob obmesečnici Jaz bi rekla učiteljici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:08:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:10:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! Jaz ponoči nikoli ne prižigam luči. Grem ven iz spalnice, zaprem vrata za sabo in si v kuhinji prižgem luč. Pa Maja je taka ko ponoči joka za jest sploh ne odpre oči. Jo ful moti svetloba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:10:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Čestitke Vidku ob obmesečnici Opa, to pa ni bila najboljša odločitev učiteljice. Ne vem, kaj bi naredila v tvoji situaciji. Mogoče bi omenila učiteljici. Gregi, zdaj pa dovolj jezenja mame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:13:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ko si glih tle... dej mi povej kokrat pa kaka? Ker moj je non stop pokakan... ma vsakic ko je ga nadeva... samo ponoci je mir. Danes je bil pokakan trikrat. mmm...potem je moj pravi seronja A vedno na veliko kaka ali le trenutno? In kako si kaj ti? Pa tvoje zdravje? Vedno kaka, vsakic ko ga hranim... Jaz uredu hvala gre. Pa ti? To pa zanimivo, da toliko kaka . Me pa veseli, da si dobro. Tudi jaz sem sedaj v redu, ker končno bolje spimo . Samo še kile mi morajo it gor pa bom super. Pa hvala še enkrat za vse informacije glede temperatur, vode pri vas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:15:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro tudi mi smo že pokonc, danes malo bolj zgodaj (6:30h) . Ampak smo že spile kavico, tako da smo spravle k seb. Danes je naš ati po 3 tednih šel v službo , a je rekel da bo okrog 10h že doma. Drugače naj vam povem, da je Logatec totalno zasnežen , pravo zimsko idilo imamo. Estrella: ahhh kje, ti pa zihr ne boš v zaostanku , sem te hotla vprašat, če si bila tudi med prvo porodniško tako pridna na forumih?? Drugače pa a imate tudi vi kej snega? Tukaj je izredno stanje Naj vama čas brez atija po dolgem času hitro mine. Še malo pa bo doma . A toliko snega imate? Pri nas ga ni niti za vzorec, imamo pa čudovitega sončka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:17:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Hvala za čestitke za Vidkovih 8 mesecev Sma tudi midva vstala. Danes sem ubrala drugo tehniko, pa ni Videk nič navdušen. Ponavadi ga vzamem iz kinderpeta in grema v veliko postlo flaško pit, danes pa sem ga najprej oblekla in sem mu pripravila čokolino, ampak noče jest in čaka na svojo dozo cartanja ob flaški. Mislim, da se bom vdala in da se boma šla cartat. Jeeeeeeej cartanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:17:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A toliko snega imate? Pri nas ga ni niti za vzorec, imamo pa čudovitega sončka. Mi nimamo ne eno ne drugo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:19:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali kar dobro z enim hranjenjem in pred sedmo se jaz nisem hotela vstat in je Maja dobila dudo in povlekla še za eno uro. Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec. za spanje in uživajte na Ptuju. In kdaj boš šla po orhideje? Mogoče pa te Maja preseneti in be bo preveč sitna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:19:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A toliko snega imate? Pri nas ga ni niti za vzorec, imamo pa čudovitega sončka. Mi nimamo ne eno ne drugo. Tu pri meni pa je sonce, ampak je še vedno -5 zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:19:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. No pa le potem počasi zaspala nazaj in spala do 3.ure, ko je začela ful jokat in cuzat palev. Pa sem ji šla naštimat AM, ker je zvečer ful malo pojedla, ker je imela totalno zabasan nos. Je splia celo flašo in počasi zaspala nazaj. Sicer je ene pol ure pravila ata ata, dan dan, aaa aaaa in podobno, vendar sem ugasnila luč in počasi je obupala in zaspala. POtem pa sva spali celo do 6.40 LUKSUZ!!!!! Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:20:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Čestitke Vidku ob obmesečnici Jaz bi rekla učiteljici. Jaz bi ji na lep način omenila, da se mi ne zdi primerno dajat pri teh letih take bonbone. Saj ni ne vem kaj, samo nim okusno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:20:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva še ni za obupat nad tabo Je članek pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:21:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Gregi, Gregi kaj te muči, da ne moreš spati . Res vam želim, da to obdobje kmalu mine, ker vem kako mučno je. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Najbolj pametno verjetno res ni, da otroci jedo takšne stvari . A se je to že večkrat zgodilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:23:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. To je imel naš vedno, da se je zbudil točno ob pol enih, pa če je šeč spat ob devetih, desetih ali enajstih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:24:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A toliko snega imate? Pri nas ga ni niti za vzorec, imamo pa čudovitega sončka. Mi nimamo ne eno ne drugo. Boš mogla v naše kraje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem povedat kakšna je bila naša današnja noč: kopat in spat je šla cca. 1 uro kasneje kot ponavadi, ker je popoldanski spanec bil malce kasnejši, to se pravi da je zaspala okrog 21.20. in je lepo spala do 23.ure, ko se je spet zbudila (tako kot vsako noč). jz res ne vem več kaj ji je, da se ob 23.uri zbudi. To je imel naš vedno, da se je zbudil točno ob pol enih, pa če je šeč spat ob devetih, desetih ali enajstih anitka kako je zdaj z vama, a se še dojita?
|
|
|
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!