Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:16:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sovražim to zimo in ta sneg!!!! enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj ma ne zakaj? Meni je super snegec zato draga moja, ker ti živiš v dolini, midve z Estrello pa b božjih rovtah
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:16:40
|
|
|
|
mafi
|
dobor jutro vsem skupaj. mi smo tudi že pokonci pijem kofi in gledam kaj bo ta moj spet ušpičil. klinc spet sneži .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:17:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro tudi mi smo že pokonc, danes malo bolj zgodaj (6:30h) . Ampak smo že spile kavico, tako da smo spravle k seb. Danes je naš ati po 3 tednih šel v službo , a je rekel da bo okrog 10h že doma. vidve pa uživata. ma se pozna tudi na RR da imata atija doma Drugače naj vam povem, da je Logatec totalno zasnežen , pravo zimsko idilo imamo. Estrella: ahhh kje, ti pa zihr ne boš v zaostanku , sem te hotla vprašat, če si bila tudi med prvo porodniško tako pridna na forumih?? Drugače pa a imate tudi vi kej snega? Tukaj je izredno stanje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:18:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobor jutro vsem skupaj. mi smo tudi že pokonci pijem kofi in gledam kaj bo ta moj spet ušpičil. klinc spet sneži . jutro tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:18:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja z imenom Matej Nov na tržišču. Najbrž je odlčen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:18:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobor jutro vsem skupaj. mi smo tudi že pokonci pijem kofi in gledam kaj bo ta moj spet ušpičil. klinc spet sneži . jutro tudi tebi kako je spala Manca ponoči a jo nosek še zafrkava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:19:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa mojemu protestniku nardit neki za jest, ker pred pol ure ni hotla nič, zdej pa protestita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:20:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja z imenom Matej Nov na tržišču. Najbrž je odlčen dobr to pol pa zgleda da mu rok uporabe še ni potekel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:27:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sovražim to zimo in ta sneg!!!! enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj ma ne zakaj? Meni je super snegec Te bom naslednjo zimo vprašala, ko boš hodila na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:28:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja z imenom Matej Nov na tržišču. Najbrž je odlčen dobr to pol pa zgleda da mu rok uporabe še ni potekel Ne, je kot zimzelen Saj poznaš tisto pesem; rožmarin ima svoj duh, naj bo zelen al pa suh. Tak je naš izdelek
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 8:36:19 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:31:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Predvčerejšnjem smo napisale 21 strani, včeraj pa 27. Povprečje se zpet dviguje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sovražim to zimo in ta sneg!!!! enako!!!! Spet pada in to vedno najde ponedeljek in četrtek ko ima mali plavalni tečaj ma ne zakaj? Meni je super snegec Te bom naslednjo zimo vprašala, ko boš hodila na šiht ma ni panike, kot vsako zimo do zdaj, bomo tudi naslednjo sfurali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:32:39
|
|
|
|
hijenca
|
Hvala za čestitke za Vidkovih 8 mesecev Sma tudi midva vstala. Danes sem ubrala drugo tehniko, pa ni Videk nič navdušen. Ponavadi ga vzamem iz kinderpeta in grema v veliko postlo flaško pit, danes pa sem ga najprej oblekla in sem mu pripravila čokolino, ampak noče jest in čaka na svojo dozo cartanja ob flaški. Mislim, da se bom vdala in da se boma šla cartat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:32:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja z imenom Matej Nov na tržišču. Najbrž je odlčen dobr to pol pa zgleda da mu rok uporabe še ni potekel Ne, je kot zimzelen Saj poznaš tisto pesem; rožmarin in svoj duh, naj bo zelen al pa suh. Tak je naš izdelek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:33:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Predvčerejšnjem smo napisale 21 strani, včeraj pa 27. Povprečje se zpet dviguje majčice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:34:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Hvala za čestitke za Vidkovih 8 mesecev Sma tudi midva vstala. Danes sem ubrala drugo tehniko, pa ni Videk nič navdušen. Ponavadi ga vzamem iz kinderpeta in grema v veliko postlo flaško pit, danes pa sem ga najprej oblekla in sem mu pripravila čokolino, ampak noče jest in čaka na svojo dozo cartanja ob flaški. Mislim, da se bom vdala in da se boma šla cartat. zgleda da nas pedenijo otroci po svojem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:35:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva Estrella to pa ni kar tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:41:48
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Spali kar dobro z enim hranjenjem in pred sedmo se jaz nisem hotela vstat in je Maja dobila dudo in povlekla še za eno uro. Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:49:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naša gospodična mična se je izvolila nekaj pojesti. Ampak je najprej protestitala, pa sem ji dala čaj, in je parkrat potegnila čaj, potem je pa jedla kačico, samo je mogla imeti pokrov od flaše v rokah, da ga je lahko basala v usta, medtem ko je jedla kašico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:50:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pa še baby vac sva zalaufale in mal nos spucala. Joj je bilo spet enega dretja, sam da sem pa vac dala stran od njenega nosa je bilo pa vredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša gospodična mična se je izvolila nekaj pojesti. Ampak je najprej protestitala, pa sem ji dala čaj, in je parkrat potegnila čaj, potem je pa jedla kačico, samo je mogla imeti pokrov od flaše v rokah, da ga je lahko basala v usta, medtem ko je jedla kašico ja kake fore imajo tile malčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 8:52:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Uživajte in pazite na cesti zaradi snega Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec. Jaka je pa frajer, da kar vrtec šprica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:00:49
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Čestitke Vidku ob obmesečnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 9:04:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč: mali spal cca. 1 uro in potem 1-2 uri težil in to celo noč. Nazadnje je težil do 5:50 in potem spal do 7:10. Vmes je bil popolnoma buden, oči široko odprte, on bi se igral, gledal naokrog. Potem se je pa jezil, ker je bila tema in je moral ležat. zate in upam, da ti bo Gregi kmalu pusti, da boste lahko ponoči v miru spali Aja, nekaj sem vas hotela vprašat: a bi ve kaj omenile učiteljici, če bi izvedele, da je v 4. razredu OŠ dala otrokom čokoladne bonbone, polnjene z likerjem? Včeraj so namreč jedli čokoladice ala Griotte oz. Mon Cheri. Velika pika je enega prinesla mali, ta pa je takoj pljunila ven in sem ga dala sama v usta, da sem videla, v čem je problem. Enega je velika pojedla v šoli, fantje pa so jih pojedli celo po 5! Hmmmm kaj pa vem, ravno pametno najbrž ni, da dajejo to otrokom za jest, al kva? Čestitke Vidku ob obmesečnici
|
|
|
PREHLADBUŠICASte bili septembra že prehlajeni?da (
40%)
ne (
48%)
samo otrok (
12%)
Število vseh glasov: 350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!