Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:17:36
|
|
|
|
dzanika
|
kuk ste fajne. Se vas ne morm nagledat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 19:17:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:18:17
|
|
|
|
dzanika
|
sam tile odgovori bi mogli dat 200 točk!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:19:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
O, ste videle, kako imata enake misli? Kar 4x je morala poiskati nov odgovor. Pri meni je na TV rit ven ušla. In skoraj me je kap, ko sem dobila sms od enega kolega, ki očitno to tudi gleda. Matr, to je res ena vseslovenska oddaja. No, razen za našo metuljček321 (joke).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:19:12
|
|
|
|
maja24
|
Evo še na čvekanju v tri dni navijajo za vs ,carice ste.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 19:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:19:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika sam tile odgovori bi mogli dat 200 točk! Iz tvojih ust v božja ušesa. Pa hvala za pohvale.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:19:39
|
|
|
|
ilatic
|
Ej men je uspelo pridet od P na DD!!!!!Jeeeeeeeeeeee . Sem kot da bi ušla iz dahovga!!! Ta frizura mi nč ne sede. Ostale ste pa tko fejst!!!! Neboglasnica in ti si ful cjutkana, čist nič nisi premočna!!!!!!!!!! Glede mer Tariak pa pol, aja cepljen je bil! Hmal bo konc reklam. Šibam!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:20:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Evo še na čvekanju v tri dni navijajo za vs ,carice ste. Kje pa je to? Ma, nima veze, bom našla. Moram pa priznat, da imam spet tako tremo, kot da je v živo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:20:44
|
|
|
|
maja24
|
Neboglasnica če nebi ble ve tut gledala ne bi,ker jo nikol ne gledam.Res super ste
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 19:21:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:23:14
|
|
|
|
nanka
|
Punce dobre ste bile, kapo dol, samo ene par vprašanj je bilo pa prav zajebanih.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:24:35
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica O, ste videle, kako imata enake misli? Kar 4x je morala poiskati nov odgovor. Pri meni je na TV rit ven ušla. In skoraj me je kap, ko sem dobila sms od enega kolega, ki očitno to tudi gleda. Matr, to je res ena vseslovenska oddaja. No, razen za našo metuljček321 (joke). in Tinky brižna jaz, ki ne vidim tv3
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:25:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica O, ste videle, kako imata enake misli? Kar 4x je morala poiskati nov odgovor. Pri meni je na TV rit ven ušla. In skoraj me je kap, ko sem dobila sms od enega kolega, ki očitno to tudi gleda. Matr, to je res ena vseslovenska oddaja. No, razen za našo metuljček321 (joke). Joj, kolk bi vas rada zdajle gledala, navijala, bla cist vazna, da vas poznam, ploskala, vas spodbujala, itd. itn. No, kmalu, kmalu na DVD-ju .......
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:27:43
|
|
|
|
ilatic
|
HD ne bi o nosu! Tud mojga so podaljšal pa sploh nimam dolgega!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:28:06
|
|
|
|
dzanika
|
vse ste luštne! neboglasnica - teb ne zgleda niti kila preveč tle na tv. Se mi zdi da si ravno pravšnja! ilatic - frizura je bla itak ena a! hruška - nos? Ma kje si pa ti vidla čudn nos? Jaz nisem nič opazla. inigo pa itak luštna kot vedno! Ma carice ste res!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:28:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
Srecanje v Lj ju3 prestavljeno ... neboglasnica za, glux3 za, Majuska za, Metuljcek za ... zimska, ilatic, populis & ostale, a se strinjate? Pa naj ena druga doloci datum, ker meni ocitno ne lezi - sem izbrala glih takega, k je skoraj z vsemi nekaj narobe In castim jaz prihodnjic, da ne bo pomote. Pridno sparam evrcke za moje julijke, moje DD zmagovalke Oujee!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:29:35
|
|
|
|
netki
|
aja punce pozabla sem omenit da za mojo žalost ni kriv moj dec, niti tašča.....tokrat ne. DD.....no zdej pa še to...pozabla sem mami naročit da mi snema jst vas pa nisem vidla, pa tako željo sem imela...bi mi polepšale dan, ziher zdej pa rečte da nimam smole
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:29:41
|
|
|
|
Netta
|
bravo dekleta ...prelepe ste bile vse in jaz pol vprašanj nebi vedela odgovora... je mogla celo moja pupa počakat na spanje, da je mama pogledala do konca
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:30:06
|
|
|
|
panco
|
Julijke, ki ste nastopale v DD, iskrene čestitke! Ni pa je ful žal, da vam v finalu ni uspelo. Pa upam, da vam jutri bo (oz. vam je).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:31:01
|
|
|
|
Netta
|
netki - jutri je ponovitev...še lahko vidiš oddajo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:33:33
|
|
|
|
glugluglu
|
šit, sem pozabila gledati DD, sem se s ta večjima igrala monopoli in imela na AKanalu in čisto pozabila , šele sedaj ko sem prišla na RR sem videla, joj kolk sem jezna, res bi si mogla uro naštimat, pa ilatic še danes sva se pogovarjali in evo sem zamočila, brrrr.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 19:33:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:34:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika vse ste luštne! neboglasnica - teb ne zgleda niti kila preveč tle na tv. Se mi zdi da si ravno pravšnja! ilatic - frizura je bla itak ena a! hruška - nos? Ma kje si pa ti vidla čudn nos? Jaz nisem nič opazla. inigo pa itak luštna kot vedno! Ma carice ste res!! Hvala, hvala. Da ti ne povem koliko imam ITM, vodim krepko!! Vsaj enkrat. Mimogrede: Tims vas pusti pozdraviti!! HD: mislim, da sem se tudi jaz nekaj pačila, kar ni v moji navadi. Živčnost naredi svoje. In na koncu sem šla po Staša namesto da bi punci objela. Koza zmešana... Še dobro, da je Inigo vzela moji punci za svoje. Nos? Nisem opazila pri nobeni. Še Saro kličejo sošolke in hvalijo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:35:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu šit, sem pozabila gledati DD, sem se s ta večjima igrala monopoli in imela na AKanalu in čisto pozabila , šele sedaj ko sem prišla na RR sem videla, joj kolk sem jezna, res bi si mogla uro naštimat, pa ilatic še danes sva se pogovarjali in evo sem zamočila, brrrr. Pa sem te hotela poklicati, vidiš.. Jutri bo še čas, če ne bo treba do P. Kar pa upam, da ne bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
sindarinKaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?izberem igračo (
48%)
določim okvirno ceno (
24%)
izberem trgovino in potem poiščem igračo (
15%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!