Blacky30
|
Julijke moje, bile ste enkratne!!!!! Sem kar bila kar ponosna na vas. In čist sem not padla. A vam povem, kako fejst???? No, po DD sem šla Nejca uredit za spanje in sem ga kar rutinsko urejala na previjalni, zraven pa ful razmišljala o DD, pa kak ste ble fajn in to in sem mu gor namontirala Tejino plenico. Ne samo to, da je bila Tejina, on sploh nima več plenice, že slab mesec ne. Mater, me je čudno gledal. Ugotovila pa sem komaj, ko je nisem mogla zapret, pa sem se začela jezit zraven, pa le pogledam, pa vidim, da imam neko veliko rito na previjalni. Sem se tak režala, da so mi solze tekle, še mama je s Tejo priletela pogledat, kaj je narobe, tak da sem vse v smeh spravla. No, zdaj vidite, kak ste mi ble všeč. Danes sem po 3 dneh uspešno dokončala 500-delne puzzle, tak da jih lahko zlepim in gredo na steno. Zdaj pa vidim, ker sem bila bolj malo danes na compu, da imam za prebrat 10 strani. Jaoooooo, bom celo noč brala al kaj. Nič, najbolje, da se čimprej lotim dela. Jutri zjutraj ob 8.20 pa imava P, to je za naju še noč, ko bova morali tako zgodaj vstat.
|