Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:38:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet sem si čist nohte pogrizla.................boli k .............. ..o boga...zakaj si ih pa grizeš ker sem bebec. ko se sekiram in sem živčna, zmeri to delam. pa imam včasih lepe, dolge.............potem pa tako mizerijo, kot sedaj. - tašča. kok sem jaz glupa, da se tok sekiram zaradi drugih. kdaj me bo že pamet srečala???? ...jaz si ih tudi grizem ...pa se sploh ne morem odvadit...o taščah mi pa ne govori sem imela včeri tok pokvarjen dan da še zaspati nisem mogla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:38:55
|
|
|
|
gloria
|
...gremo se kopat se javim mogoče kasneje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:40:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz si ih tudi grizem ...pa se sploh ne morem odvadit...o taščah mi pa ne govori sem imela včeri tok pokvarjen dan da še zaspati nisem mogla sem prebrala. sam raje nisem komentirala, ker bi me skenslali dol iz RR...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:54:01
|
|
|
|
morango
|
Me to you, ne se preveč sekirat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:55:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Me to you, ne se preveč sekirat. ................bom probala.........se nč sekirat.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 20:59:32
|
|
|
|
morango
|
A imate zdaj pri tej starosti malih pikcev že kaj manj obrokov? Naše dete je namreč zadnje tri dni ful težilo pri hrani. Že ko sem jo primikala k zizi je bil jok. Res je, da je bla prehlajena, samo nosek sem ji redno čistila, kolkor se le da. No, jaz sem jo kar pristavljala in se mi je zdelo, da res malo poje. Ko se je ponoči zbudila, pa je jedla res obilno in brez stoka in joka. No, danes pa se je nekako dojila na štiri ure in je prav lepo jedla, spet brez pritoževanja; sva pa prišli na enih 6 podojev s prejšnjih 8. Sam se mi zdi, da ji to zadostuje. Se lepo naje in zdrži. Možno, da sem ji preveč težila prej in ji kar naprej zizo pod nos tiščala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:21:07
|
|
|
|
ključek
|
lana luna, vidim te..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:35:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tle sem pa mal zajeb, ker sem dala spodaj pretemno podlago... ...men je pa ta ful všeč...tak starinsko bolj zgleda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:36:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A imaš novo slikico Lare, ali se mi samo zdi? seveda ima ...teh očk pa res ne gre zgrešit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:37:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria nakar me je vprašal, če imam vročino (ja, ja, saj test je res podoben termometru) . Tega ne bom nikoli pozabila. Moram to enkrat Galu povedat. ...ti naši deci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:44:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobile pa sva tudi napotnico za razvojno ambulanto, ampak ne zaradi tega, da bi P kaj opazila narobe pri Lani, ampak zaradi dejstva, da je bila spočeta v ICSI postopku (umetna oploditev) in je rekla, da vsako detece iz umetne oploditve da preventivno na teste v razvojno. ...kaj pol bi tudi mi moral v razvojno ali je odvisno od P... ...mene tud to zanima ...pa po pravici povedano...če ne bo pediater nič rekel, bom sama rekla, če mi da napotnico (za COMR, razvojna je staro )...... Ker to ni noben bavbav.... Jaz sem morala že s prvim tja .....ker je bil pri porodu oživljan....in dajo vsakega preventivno...... in ni nič druga kot otroka pedaiter pogleda...motoriko glede na starost ....pokaže handling...čist tak na izi...in je to to.....pol pa prideš na vsake 3 al pa še več mesecev se pokazat....midva sma zaključila že pred 1 letom, ker je z 10mes. že shodil, pa nasploh je bil ful hiter....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:44:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Koda za forum
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:46:13
|
|
|
|
meta21
|
Petra1978, kok lušna zgodbica, sem se nasmejala in malo posmrkala zraven. Drugač sem se pa spomnila nate in na mariborčanke ampak pri vseh babicah, prababicah, tetah... Komaj smo sfolgali se tem dovolj posvečat. Bom enkrat kmal prišla spet sama z Lovrom pa bom svakinjo napokala pa bova mele rr turnejo Lara, meni se je Lovro zdaj en dan zbudil, ker je kakal ponoči . Kaj pa če se ti je zbudila, ker je zvečer bolj malo dobila. Ji daješ zvečer dodatek al sam dojiš? Al je pa res luna... Ronja in Kristjan, čestitke... pa res kaj mamice spustita na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:50:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria on to že prav konkretno drži knjigo v rokah .... našemu sevčasih posreči, samo ne za dolgo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:54:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you - tašča. kok sem jaz glupa, da se tok sekiram zaradi drugih. kdaj me bo že pamet srečala???? ...jaz pa moje letos še sploh nisem niti vidla, niti slišala..... ..je mož klical po polnoči in voščil, pa rekel, da če bo tako mrzlo ne bomo z malim veni hodli....., pa sta še pol moja dva klicala naj prideta na pršut, sta rekla da prideta...pa ni bilo ne duha ne sluha...... Mi pa tud sedaj ne kličemo..... ... pa je čist fajn tak... ..če ne bo glasu od nas.... se bomo slišali enkrat marca, ko se začnejo r.d.-vi .. ..zdaj pa študiram al naj nardim konc januarja al v začetku februarja krst al naj rajši do marca počakam ...bo bolj dolgo brez sekirancije...moje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:56:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ji sploh ne pustim. ker če bo vsaj malo po meni, bo gledala še preveč tv........... ...jaz sem pa na zadnje v pon. gledala tv, pa še to samo zvečer operacijo trijumf..ker je bil finale ...je sploh ne pogrešam.... jaz bi lahko bla kaki robinzon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:56:36
|
|
|
|
meta21
|
Pf, meni se je tudi zgodlo, da sem dobila grelec za stekleničke in sem prosila kolegico, če lahko zamenjam za nekaj drugega, ker tega ne rabim pa mi je poslala račun pa sem šla po fliperja za v banjo. Jaz sem ji kar po pravici povedala, je pa odvisno kako blizu si si s kom. Lara, vau! Ful lepe škatle! Za kaj jih boš pa mela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:57:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lana luna, vidim te.................. jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:57:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Bom enkrat kmal prišla spet sama z Lovrom pa bom svakinjo napokala pa bova mele rr turnejo ......vzeto na znanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:58:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria on to že prav konkretno drži knjigo v rokah .... našemu sevčasih posreči, samo ne za dolgo Fuul je dober.... Lara je prej reklame mečkala....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:59:06
|
|
|
|
gold fish
|
meta...hvala, da si me rešila monologov... sproti odgovorjam, pol pa vidim same ribe gor ob strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 21:59:30
|
|
|
|
gold fish
|
..grem še zdaj malo na ločevalno prečekirat ..pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:01:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Mali učenjak! Si nisem mogla pomagat-sem še zgodbico prebrala Glorija, ko skopiraš eno kodo, pritisni enter, da greš v novo vrstico in pojdi naložit novo sliko pa sper skopiraj kodo...itd
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:03:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tle sem pa mal zajeb, ker sem dala spodaj pretemno podlago... ...men je pa ta ful všeč...tak starinsko bolj zgleda Men je tud ta najbolj všeč. Mogoče v živo drugač zgleda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:03:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, meni se je Lovro zdaj en dan zbudil, ker je kakal ponoči . Kaj pa če se ti je zbudila, ker je zvečer bolj malo dobila. Ji daješ zvečer dodatek al sam dojiš? Al je pa res luna... Ma zvečer vedno dobi še 120 ml.... pa tudi ob 17h sem ji dala še malo dodatka... Morda jo je dlesen srbela.... morda jo je zeblo.... morda luna... ne vem.... Danes sem jo dala v vrečo... Koliko dek nadomesti? Ponoči imamo 16,17 stopinj.. Mene je danes ponoči zeblo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......