|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
7.1.2009 11:46:28   
*bubi*

Ronja user posted image user posted image user posted image

Kristjan user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
7.1.2009 11:48:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...mi mamo danes tud testenine...je oh danuser posted image

jaz pa sem si en kos margerite prinesla. Samo sir mi ne gre v račun user posted image  
Sicer pa itak nisem na dieti (uradno) user posted image  eh, ja vem.... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.1.2009 11:51:56   
arabela*
joj,jaz pa sem tak lena,čist nič se mi ne da...........
pri hudiču,dajte mi kak recept,da  bom začela zjutraj prej vstajat.Si vsak dan budilko naredim za ob osmih,pa jo vedno izklopimuser posted image ,jaz lenoba.Pol pa sem cela aut čez dan,ko spim tako dolgo,pa še dan je prekratek.user posted image .Kak zavidim tistim jutranjim ptičkam...................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.1.2009 14:07:53   
arabela*
ja kam pa ste šle vseuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.1.2009 14:32:29   
gold fish
jaz sem tu...občasnouser posted image ...

...mali mi nekaj štrajka danesuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.1.2009 14:50:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja kam pa ste šle vseuser posted image

V Trst..user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.1.2009 15:31:27   
Lara Croft
Moja Lara se tako razburja.... haha... ker ne more igračk dol z igralnice potrgat in jih v usta nest... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.1.2009 16:04:45   
pf
Pozdravljene.
Lara Croft saj je bolje, da je Lara še v košari, ji ne piha tako, itak pa še ne sedijo prav, pa še vidita se. Upam, da se ti ne bo zbujala po novem skozi tak, čeprav je res dobra, da ne papca ponoči.
Amor real uh kako velik fant je Tomaž. To bo košarkaš.
MTY superca, da je Lana Neja OK in da sta zdravi.
Lana glede flaške sem danes, ko sva bili na posvetovalnici vprašala pediatrinjo kaj narediti in mi je rekla, da naj jo navadim na žlico raje kot na flaško, če noče piti iz nje. Pa naj ji po žlici nekdo daje mlekca, če kam grem, dokler pa se dojiva pa tu in tam kako vodico prekuhano po žlički ali pa frutkov sokec kako žličko.
Gloria drugič kar povej tašči svoje. Mene to tudi moti, jaz ne vem no, včasih se mi zdi, da sem nevidna, ko pride v naše stanovanje. Vzame Lano, niti me ne pogleda vredu, niti posluša. En dan se bom razjezila in nagnala hudiča babjega. Sem ji pa že enih par stvari tudi povedala, če zameri pa je njen problem, ker sem ji povedala lepo na normalen način.
Ronja, Kristjan čestitke user posted image user posted image user posted image .
Drugače smo bile na posvetovalnici danes pohvaljene. Dobila je drugo pikico in rota cepivo je spila. Ima 63 cm in 6100 gramov. Dobile pa sva tudi napotnico za razvojno ambulanto, ampak ne zaradi tega, da bi P kaj opazila narobe pri Lani, ampak zaradi dejstva, da je bila spočeta v ICSI postopku (umetna oploditev) in je rekla, da vsako detece iz umetne oploditve da preventivno na teste v razvojno. Ampak se ne sekiram, naj jo pregledajo, tak da imava 10.3., je pa v našem kraju, tak da ne bo treba daleč hoditi. Po pregledu sva šle na dolg sprehod, zdaj pa mala spi, jaz pa imam malo offa, sem malo utrujena. Včeraj sta bila na obisku moja prijateljica in njen partner in sta prinesla Lani ful cotk. user posted image Sem bila kar malo razočarana, ker prijateljica ve, da nisem razsipna in sem ji povedala, da jih imamo petkrat preveč. Prinesla sta ji bundico, trenerkico in mikico. Sicer sva se z user posted image lepo zahvalila, ampak danes zjutraj sem klicala v BC, ker je bilo tam kupljeno, kar sem videla po deklaracijah, če lahko prinesem in zamenjam za kaj drugega in mi je rekla, da rabim račun. Potem nisem vedela kaj naj in sem klicala prijateljico in ji rekla, da je zadrga na trenerki pokvarjena in da če ima račun, da grem zamenjati. Rekla je da ja in da naj pride user posted image po njega. Tak da jutri nesem nazaj. Mogoče ni prav lepo, da nesem nazaj, ampak res, res ima preveč stvari. To bi bila zdaj še osma, ali deveta trenerka iste številke. Kaj naj z njo? Pa še ful drage stvari je nakupila, tak da je bil ornk račun. Imam malo slabo vest, ampak res mi je škoda stvari, da ji razmrdam za enkrat, dvakrat. Kaj menite o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.1.2009 16:33:57   
Lara Croft
Eko nekaj mojih škatel

user posted image

user posted image

Tle sem pa mal zajeb, ker sem dala spodaj pretemno podlago...

user posted image

Ta pa še ni končana.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.1.2009 16:40:20   
pf
Lara čudovite škatle so. Zares lepo. Pohvalno. A imaš novo slikico Lare, ali se mi samo zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.1.2009 16:41:24   
Lara Croft
Tak da jutri nesem nazaj. Mogoče ni prav lepo, da nesem nazaj, ampak res, res ima preveč stvari. To bi bila zdaj še osma, ali deveta trenerka iste številke. Kaj naj z njo? Pa še ful drage stvari je nakupila, tak da je bil ornk račun. Imam malo slabo vest, ampak res mi je škoda stvari, da ji razmrdam za enkrat, dvakrat. Kaj menite o tem?

Ma veš, če pogledam s tvojimi očmi, ti dam čisto prav.... Si se dobro znajdla.... bravo! user posted image

Lara je tudi danes dobila eno darilce... okvirček za slike... sem bla prow vesela, da niso cotke.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.1.2009 16:45:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara čudovite škatle so. Zares lepo. Pohvalno. A imaš novo slikico Lare, ali se mi samo zdi?

Hvala, hvala... čaki da dobim malo prakse, pol bojo šele lepe.... user posted image

Ja, slika je novejša, Lara je starejša... user posted image

Kdaj boš pa ti tovo pupiko kej pokazala?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.1.2009 17:52:48   
gloria
V glavnem, jaz to rešujem s pomočjo višje inštance (pediater je rekel, ... pa si kar izmislim) zraven sem pa hladno prijazna. To še kar deluje

...tud jaz se tako zgovarjam pa veš kaj pol dobim nazaj...tud pediatri vsega ne vejo mi smo tko pa tkouser posted image ...pol ji pa user posted image reče da gre lahk v materinsko da bo poslušala kok se danes dela in da so nam na predavanjih posebi rekli če se bodo stari starši ali gdo drug vmešavali ih napotite k namuser posted image ...ampak to pa zaleže za kratek čas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.1.2009 17:53:13   
gloria
...dan...grem še naprej bratuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.1.2009 17:55:34   
ključek
Lara, kak cortek je vajina princeska.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.1.2009 17:56:48   
gloria
nakar me je vprašal, če imam vročino (ja, ja, saj test je res podoben termometru) . Tega ne bom nikoli pozabila. Moram to enkrat Galu povedat.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti naši deci

Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.1.2009 18:01:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...aja, pa za vsako muco tud midva ne prakticirava tega...mu raje Sterimar not špricnem al pa fiziološko in z biba palčko ven vzamem...pa gre brez problema...

....delam vse to in vlečem na vdih ven...sam je tako bogi ko ne more jesti in se mi skoz joče na zizi že dva dni...zdej smo pa glih od P pršli ker mi je ponoč ful hropel in ga je poslušal in rekel da so plučka 200% ok problem pa da je v nosku in naj še kupim morsko vodo in pumpico in mu ispiram nosek....na koncu me je še potolažil da ta jok bo treba dati čez ker tko jeuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.1.2009 18:02:37   
gloria
RONJA KRISTIJANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.1.2009 18:11:51   
gloria
a
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače smo bile na posvetovalnici danes pohvaljene. Dobila je drugo pikico in rota cepivo je spila. Ima 63 cm in 6100 gramov. Dobile pa sva tudi napotnico za razvojno ambulanto, ampak ne zaradi tega, da bi P kaj opazila narobe pri Lani, ampak zaradi dejstva, da je bila spočeta v ICSI postopku (umetna oploditev) in je rekla, da vsako detece iz umetne oploditve da preventivno na teste v razvojno. Ampak se ne sekiram, naj jo pregledajo, tak da imava 10.3., je pa v našem kraju, tak da ne bo treba daleč hoditi. Po pregledu sva šle na dolg sprehod, zdaj pa mala spi, jaz pa imam malo offa, sem malo utrujena. Včeraj sta bila na obisku moja prijateljica in njen partner in sta prinesla Lani ful cotk. user posted image Sem bila kar malo razočarana, ker prijateljica ve, da nisem razsipna in sem ji povedala, da jih imamo petkrat preveč. Prinesla sta ji bundico, trenerkico in mikico. Sicer sva se z user posted image lepo zahvalila, ampak danes zjutraj sem klicala v BC, ker je bilo tam kupljeno, kar sem videla po deklaracijah, če lahko prinesem in zamenjam za kaj drugega in mi je rekla, da rabim račun. Potem nisem vedela kaj naj in sem klicala prijateljico in ji rekla, da je zadrga na trenerki pokvarjena in da če ima račun, da grem zamenjati. Rekla je da ja in da naj pride user posted image po njega. Tak da jutri nesem nazaj. Mogoče ni prav lepo, da nesem nazaj, ampak res, res ima preveč stvari. To bi bila zdaj še osma, ali deveta trenerka iste številke. Kaj naj z njo? Pa še ful drage stvari je nakupila, tak da je bil ornk račun. Imam malo slabo vest, ampak res mi je škoda stvari, da ji razmrdam za enkrat, dvakrat. Kaj menite o tem?

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lano

....mi smo že tudi zamenjal ena stvari na tak način...je pa bila fora v tem da je dvakrat dobil iste oblekce pa še št. so bile 68.....to ni nič narobe če se da uredit....mi imamo tudi zdej največ 68 in 74 ker je večinoma dobival te št. in še za božička so mu te kupovaliuser posted image ...tak da ne vem gdaj bo vse to ponosil...
...kaj pol bi tudi mi moral v razvojnouser posted image ali je odvisno od P...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.1.2009 18:14:21   
gloria
Lara ful dobre škatleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Lara je pauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.1.2009 18:15:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
Lara, kak cortek je vajina princeska.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MA kateri pa ni? user posted image

Hvala. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.1.2009 18:59:10   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Eko nekaj mojih škatel

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.1.2009 19:00:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tak da jutri nesem nazaj. Mogoče ni prav lepo, da nesem nazaj, ampak res, res ima preveč stvari. To bi bila zdaj še osma, ali deveta trenerka iste številke. Kaj naj z njo? Pa še ful drage stvari je nakupila, tak da je bil ornk račun. Imam malo slabo vest, ampak res mi je škoda stvari, da ji razmrdam za enkrat, dvakrat. Kaj menite o tem?

Ma veš, če pogledam s tvojimi očmi, ti dam čisto prav.... Si se dobro znajdla.... bravo! user posted image

res pametno...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.1.2009 19:08:11   
gloria
Koda za forum

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.1.2009 19:08:23   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

RONJA KRISTIJANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......