pf
|
Pozdravljene. Lara Croft saj je bolje, da je Lara še v košari, ji ne piha tako, itak pa še ne sedijo prav, pa še vidita se. Upam, da se ti ne bo zbujala po novem skozi tak, čeprav je res dobra, da ne papca ponoči. Amor real uh kako velik fant je Tomaž. To bo košarkaš. MTY superca, da je Lana Neja OK in da sta zdravi. Lana glede flaške sem danes, ko sva bili na posvetovalnici vprašala pediatrinjo kaj narediti in mi je rekla, da naj jo navadim na žlico raje kot na flaško, če noče piti iz nje. Pa naj ji po žlici nekdo daje mlekca, če kam grem, dokler pa se dojiva pa tu in tam kako vodico prekuhano po žlički ali pa frutkov sokec kako žličko. Gloria drugič kar povej tašči svoje. Mene to tudi moti, jaz ne vem no, včasih se mi zdi, da sem nevidna, ko pride v naše stanovanje. Vzame Lano, niti me ne pogleda vredu, niti posluša. En dan se bom razjezila in nagnala hudiča babjega. Sem ji pa že enih par stvari tudi povedala, če zameri pa je njen problem, ker sem ji povedala lepo na normalen način. Ronja, Kristjan čestitke . Drugače smo bile na posvetovalnici danes pohvaljene. Dobila je drugo pikico in rota cepivo je spila. Ima 63 cm in 6100 gramov. Dobile pa sva tudi napotnico za razvojno ambulanto, ampak ne zaradi tega, da bi P kaj opazila narobe pri Lani, ampak zaradi dejstva, da je bila spočeta v ICSI postopku (umetna oploditev) in je rekla, da vsako detece iz umetne oploditve da preventivno na teste v razvojno. Ampak se ne sekiram, naj jo pregledajo, tak da imava 10.3., je pa v našem kraju, tak da ne bo treba daleč hoditi. Po pregledu sva šle na dolg sprehod, zdaj pa mala spi, jaz pa imam malo offa, sem malo utrujena. Včeraj sta bila na obisku moja prijateljica in njen partner in sta prinesla Lani ful cotk. Sem bila kar malo razočarana, ker prijateljica ve, da nisem razsipna in sem ji povedala, da jih imamo petkrat preveč. Prinesla sta ji bundico, trenerkico in mikico. Sicer sva se z lepo zahvalila, ampak danes zjutraj sem klicala v BC, ker je bilo tam kupljeno, kar sem videla po deklaracijah, če lahko prinesem in zamenjam za kaj drugega in mi je rekla, da rabim račun. Potem nisem vedela kaj naj in sem klicala prijateljico in ji rekla, da je zadrga na trenerki pokvarjena in da če ima račun, da grem zamenjati. Rekla je da ja in da naj pride po njega. Tak da jutri nesem nazaj. Mogoče ni prav lepo, da nesem nazaj, ampak res, res ima preveč stvari. To bi bila zdaj še osma, ali deveta trenerka iste številke. Kaj naj z njo? Pa še ful drage stvari je nakupila, tak da je bil ornk račun. Imam malo slabo vest, ampak res mi je škoda stvari, da ji razmrdam za enkrat, dvakrat. Kaj menite o tem?
|