Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:39:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pa kam greste vse.... nikamor, se je ravnokar4 zbudila,no ,kupček jo je
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:43:56
|
|
|
|
meta21
|
glorija, jaz sicer nimam slabe tašče ampak tisto kar me moti, ji pa kar povem. Lepo naravnost brez kreganja ji povej, da te to in to in... moti, da veš, da je njegova babica in da želiš, da je del njegovega življenja ampak, da si TI njegova mama in tako kot je ona hotla najboljše za svojega sina želiš tudi ti. Skakanje v tvoje aktivnosti proti tvoji volji pa to zagotovo ni! Malo jo postavi v svojo kožo-saj menda je bla tud sama kdaj mlada mamica... Ne vem, ti jo bolj poznaš pa boš sama najbolj vedla, kaj bo zaleglo ampak definitivno ji naj eden od vaju kaj reče!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:45:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor. ..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listi ....ker drugače ..rabuka A si se grdo obnašala, da bi bil na črni listi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:48:01
|
|
|
|
tia
|
Čer, tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje? Drugače pa vam nemorem slediti,toliko načvekate,da enostavno mi ne uspeva da bi kaj lahko napisala. Lep večer vsem,
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:52:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Čer, tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje? kolk pa ima vročine
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:55:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor. ..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listi ....ker drugače ..rabuka A si se grdo obnašala, da bi bil na črni listi? ne...sem ena redkih, ko upa kaj rečt.... npr. smo meli v 2 razredu kao sestanek za jutranje varstvo, ker ga niso imeli namen organizirat..... vsi ful govorili, pol so rekli, da bo plačniško, dali ven cenik.....pol staršev rep med noge in adijo..., ostalo nas je 8...smo dobili vabilo ravnatelja...smo prišle samo 3......rezultat naši bli brez plačila v jutranjem varstvu, ostali...tisti rep med noge...seveda ful protestirali ...zdaj pa kao en učenec v 4 razredu pri ustnem spraševanju oceni sošolce in ona to kao upošteva.... dejansko ga vpraša koliko bi on dal oceno....... in seveda sem se oglasila zraven..... pa si je mene izbrala za pogovor..... zgleda, sem ji bila najbolj všeč..... je pa letos prvič z učenci kot razredničarka....drugače je imela podaljšano b. ..... ...jaz sem ji na lep način povedala, da drugi ne upajo nič rečt, da ne bo otrok dobila na piko, jaz pa želim stvari rešiti, ko se dogajajo in ne govoriti nekaj za hrbtom...... no skratka...upam, da je pozitivno vzela brez zamere... ...to, da ji on "pomaga" je seveda zanikala....a njena prva reakcija je bila....saj ne govori vedno samo on... torej nekaj je na tem...da upošteva njegovo mnenje..
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.1.2009 22:57:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:58:16
|
|
|
|
gold fish
|
meta - kateri razred imaš ti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:58:25
|
|
|
|
arabela*
|
,ta učiteljica pa je res malo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:03:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - ti kr korajžno sicer mam jst s ta prvim tko slabo izkušnjo z učiteljco da sm ga mogla prešolat na podružnično šolo drugač bi mi ga tršica čist uničla. žal.....pa še ni bil edini....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:21:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:21:56
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tia Čer, tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje? kolk pa ima vročine 39,3
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:24:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta - kateri razred imaš ti? Jaz sem pedagoginja in delam z otroki s posebnimi potrebami. V vseh razredih ampak večinoma od 7-9. razreda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:27:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pa kam greste vse.... Jst sem moje škatle delala od devete ure... Poslikala pa jih še vedno nisem....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:32:14
|
|
|
|
morango
|
Fiši, ti se kar pogovori s to učitljico. Jaz sem tud s šolstva in moram reč, da dobim pike, ko mi dijaki v 1. letniku začnejo s tem, da bi morala njih vprašat za oceno, pol bi pa mal debatirali, kaj in kako. Pa sem se skoz sprašvala od kod jim to, pa zgleda da res v OŠ učiteljce sprašujejo za oceno. Mislim, svašta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:33:12
|
|
|
|
morango
|
Lara, pa kakšne škatle delaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:34:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho.... ...mi je vse jasen ...se že ceu dan tepem po glavi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:35:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Čer, tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje? Drugače pa vam nemorem slediti,toliko načvekate,da enostavno mi ne uspeva da bi kaj lahko napisala. Lep večer vsem,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:36:07
|
|
|
|
gloria
|
avgustovke so pa danes zelo napete ...majo kr vroče debate...se vidi da luna prihaja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:36:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Lara, pa kakšne škatle delaš? Sej škatle so že narejene.... jst jih samo s servietno tehniko polepšam...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:39:09
|
|
|
|
morango
|
Pa bravo vsem za posvetovalnice in uspešne preglede. Se prav lepo razvijajo tile septembrčki. Joj, jaz sem šla pa danes mal brat Septembrke 09. Ene so že dočakale črtice, druge jih še pričakujejo. Ful lepo, no. Se mi je kar stožlo, še po tistih tazačetnih simptomih, kot so slabosti pa špikanje. Pa kako sem čakala na prvi pregled, sem šla kar privat, ker nisem mogla čakat do 12. tedna pri svoji G. In tam sem pol vidla svojo vesoljčico, ki je kot ena bučka lebdela, nogice in rokice so bile samo male bunkice. Ko sem šla s pregleda sem jokala ko dež, me je prav zadelo, da je to to. In zdaj vem, da je bil to najpristnejši in najbolj doživet pregled. No, zdaj se pa moja vesoljčica že dve uri premika po sanjskih svetovih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:39:34
|
|
|
|
gloria
|
...nočka punce.... ....mali mi je danes prvič zaspal a la Metin način ...sam kaj sem večkrat mogla vrtiljak prižgat...pa še nosek umes pucat ker ma spet zabitga.... ...ene hvalijo tist aspirator ko ga priklopiš na sesalec...a ga ima katera ...jaz mam tistega na vdih in neki gre ven...sam se mi zdi da ne dovolj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:41:51
|
|
|
|
meta21
|
Ribica, jaz nimam ravno izkušenj z ocenjevanjem (razen s tistim, ki se tiče otrok s pp) ampak jaz mislim, da če vpraša za mnenje, mora sodelovat celotna oddelčna skupnost. Poleg tega pa mora imeti točno določene standarde znanja (torej kaj in koliko je treba znat za določeno oceno) in torej ocena naj ne bi bila subjektivna. Je pa žal res, da nekateri učitelji žal niso zadeli terne z izbiro poklica. Jest sm zmerej žalostna, kadar pridejo starši in učitelji na dva različna bregova, ker bi mogli oboji delat v isti smeri ne pa vsak po svoje vlečt. Pa to je že debata za drug forum al pa vsaj za na kavo. Upam, da boste našli skupni jezik...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:45:57
|
|
|
|
morango
|
Ma tašče pa znajo res zatežit. Jaz ob moji ratam kar hiperprotektivna do svojega deteta. Sem pa zadnjič tud poslušala, da je nič ven ne peljem (zato ker je hropla in kašljala pa smrkala, res čudno), pa boga še nič ne je(kakšni sendviči bi bli pa ja fini za take pikce), pa bi ful rada, pa zakaj je ne oblačim več v tetra plenice (ona je svoja dva otroka zmeraj v tetra plenico; pol sem jo pa razsvetlila, da takrat pač pampersk ni blo, v nekaj jih je pa ja mogla zavit). V glavnem, jaz to rešujem s pomočjo višje inštance (pediater je rekel, ... pa si kar izmislim) zraven sem pa hladno prijazna. To še kar deluje. Tako, jaz sem se pa za nazaj skašljala. Se doma že nekaj dni kuliram od obiska. Tako da, Gloria, te razumem, pa tud tvojo reakcijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:46:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....mali mi je danes prvič zaspal a la Metin način ...sam kaj sem večkrat Vedno sem si mislila, da bodo nekoč po meni poimenovali ulico ampak... tud tole bo dobro! Jaz mam tisti aspirator za na sesalec, ampak sem ga samo enkrat uporabila, ker ga za eno mucico v nosu ne vlačim ven. Probala sem najprej na sebi in je fajn. Vleče nežno in kar je najboljš konstantno-ne da glih skor ven spravim, mali pa smrkne in je spet vse pod streho . Lana17 vem, da ga kar dost uporablja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 23:48:26
|
|
|
|
morango
|
Lahko noč, ste vse pobegnile. Lepo in čim daljšo noč, vam in vašim pikcem.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......