|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
6.1.2009 22:39:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..pa kam greste vse....user posted image

nikamor,user posted image se je ravnokar4 zbudila,no ,kupček jo jeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.1.2009 22:43:56   
meta21
glorija, jaz sicer nimam slabe tašče ampak tisto kar me moti, ji pa kar povem. Lepo naravnost brez kreganja ji povej, da te to in to in... moti, da veš, da je njegova babica in da želiš, da je del njegovega življenja ampak, da si TI njegova mama in tako kot je ona hotla najboljše za svojega sina želiš tudi ti. Skakanje v tvoje aktivnosti proti tvoji volji pa to zagotovo ni! Malo jo postavi v svojo kožo-saj menda je bla tud sama kdaj mlada mamica...

Ne vem, ti jo bolj poznaš pa boš sama najbolj vedla, kaj bo zaleglo ampak definitivno ji naj eden od vaju kaj reče!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
6.1.2009 22:45:41   
meta21

po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor.

..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listiuser posted image ....ker drugače user posted image ..rabuka

A si se grdo obnašala, da bi bil na črni listi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.1.2009 22:48:01   
tia
Čer,

tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje?

Drugače pa vam nemorem slediti,toliko načvekate,da enostavno mi ne uspeva da bi kaj lahko napisala.

Lep večer vsem,

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.1.2009 22:52:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Čer,

tudi mi smo danes imeli posvetovalnico ,tako da so naše mere 6150g in veliki smo 64,5 cm. Smo bili tudi cepjeni a naš Maj kuha,res nevem kaj naj mu dam,kajti svečka imam občutek mu glih ne pomaga.Ima katera izkušnje?

kolk pa ima vročineuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.1.2009 22:55:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor.

..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listiuser posted image ....ker drugače user posted image ..rabuka

A si se grdo obnašala, da bi bil na črni listi?user posted image

ne...sem ena redkih, ko upa kaj rečt....

npr. smo meli v 2 razredu kao sestanek za jutranje varstvo, ker ga niso imeli namen organizirat..... vsi ful govorili, pol so rekli, da bo plačniško, dali ven cenik.....pol staršev rep med noge in adijo..., ostalo nas je 8...smo dobili vabilo ravnatelja...smo prišle samo 3......rezultat naši user posted image  bli brez plačila v jutranjem varstvu, ostali...tisti rep med noge...seveda ful protestiraliuser posted image

...zdaj pa kao en učenec v 4 razredu pri ustnem spraševanju oceni sošolce in ona to kao upošteva.... dejansko ga vpraša koliko bi on dal oceno.......     in seveda sem se oglasila zraven..... pa si je mene izbrala za pogovor..... zgleda, sem ji bila najbolj všeč..... je pa letos prvič z učenci kot razredničarka....drugače je imela podaljšano b. ..... 
...jaz sem ji na lep način povedala, da drugi ne upajo nič rečt, da ne bo otrok dobila na piko, jaz pa želim stvari rešiti, ko se dogajajo in ne govoriti nekaj za hrbtom......    no skratka...upam, da je pozitivno vzela brez zamere...
...to, da ji on "pomaga" je seveda zanikala....a njena prva reakcija je bila....saj ne govori vedno samo on...   torej nekaj je na tem...da upošteva njegovo mnenje..user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.1.2009 22:57:19 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.1.2009 22:58:16   
gold fish
meta - kateri razred imaš ti? 

Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.1.2009 22:58:25   
arabela*
user posted image ,ta učiteljica pa je res malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
6.1.2009 23:03:14   
RAČKAPK
FIŠI - ti kr korajžno

sicer  mam jst  s ta prvim user posted image   tko slabo izkušnjo z učiteljco
da sm ga mogla prešolat na podružnično šolo
drugač bi mi ga tršica čist uničla. žal.....pa še ni bil edini....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.1.2009 23:21:46   
Lara Croft
kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho....

user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.1.2009 23:21:56   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Čer,

kolk pa ima vročineuser posted image

39,3

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.1.2009 23:24:18   
meta21

meta - kateri razred imaš ti? 

Jaz sem pedagoginja in delam z otroki s posebnimi potrebami. V vseh razredih ampak večinoma od 7-9. razreda.

Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.1.2009 23:27:54   
Lara Croft

..pa kam greste vse....user posted image

Jst sem moje škatle delala od devete ure... Poslikala pa jih še vedno nisem....

Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.1.2009 23:32:14   
morango
Fiši, ti se kar pogovori s to učitljico. Jaz sem tud s šolstva in moram reč, da dobim pike, ko mi dijaki v 1. letniku začnejo s tem, da bi morala njih vprašat za oceno, pol bi pa mal debatirali, kaj in kako. Pa sem se skoz sprašvala od kod jim to, pa zgleda da res v OŠ učiteljce sprašujejo za oceno. Mislim, svašta.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.1.2009 23:33:12   
morango
Lara, pa kakšne škatle delaš?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.1.2009 23:34:16   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho....

user posted image user posted image user posted image

...mi je vse jasenuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se že ceu dan tepem po glavi

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.1.2009 23:35:01   
gloria

Čer,

Drugače pa vam nemorem slediti,toliko načvekate,da enostavno mi ne uspeva da bi kaj lahko napisala.

Lep večer vsem,

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.1.2009 23:36:07   
gloria
avgustovke so pa danes zelo napeteuser posted image ...majo kr vroče debate...se vidi da luna prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.1.2009 23:36:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Lara, pa kakšne škatle delaš?

Sej škatle so že narejene.... jst jih samo s servietno tehniko polepšam... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.1.2009 23:39:09   
morango
Pa bravo vsem za posvetovalnice in uspešne preglede. Se prav lepo razvijajo tile septembrčki.
Joj, jaz sem šla pa danes mal brat Septembrke 09. Ene so že dočakale črtice, druge jih še pričakujejo. Ful lepo, no. Se mi  je kar stožlo, še po tistih tazačetnih simptomih, kot so slabosti pa špikanje. Pa kako sem čakala na prvi pregled, sem šla kar privat, ker nisem mogla čakat do 12. tedna pri svoji G. In tam sem pol vidla svojo vesoljčico, ki je kot ena bučka lebdela, nogice in rokice so bile samo male bunkice. Ko sem šla s pregleda sem jokala ko dež, me je prav zadelo, da je to to. In zdaj vem, da je bil to najpristnejši in najbolj doživet pregled.
No, zdaj se pa moja vesoljčica že dve uri premika po sanjskih svetovih.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
6.1.2009 23:39:34   
gloria
...nočka punce....
....mali mi je danes prvič zaspal a la Metin načinuser posted image ...sam kaj sem večkrat mogla vrtiljak prižgat...pa še nosek umes pucat ker ma spet zabitga....

...ene hvalijo tist aspirator ko ga priklopiš na sesalec...a ga ima katerauser posted image ...jaz mam tistega na vdih in neki gre ven...sam se mi zdi da ne dovolj...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
6.1.2009 23:41:51   
meta21
Ribica, jaz nimam ravno izkušenj z ocenjevanjem (razen s tistim, ki se tiče otrok s pp) ampak jaz mislim, da če vpraša za mnenje, mora sodelovat celotna oddelčna skupnost. Poleg tega pa mora imeti točno določene standarde znanja (torej kaj in koliko je treba znat za določeno oceno) in torej ocena naj ne bi bila subjektivna. Je pa žal res, da nekateri učitelji žal niso zadeli terne z izbiro poklica. Jest sm zmerej žalostna, kadar pridejo starši in učitelji na dva različna bregova, ker bi mogli oboji delat v isti smeri ne pa vsak po svoje vlečt. Pa to je že debata za drug forum al pa vsaj za na kavo. user posted image

Upam, da boste našli skupni jezik...user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
6.1.2009 23:45:57   
morango
Ma tašče pa znajo res zatežit. Jaz ob moji ratam kar hiperprotektivna do svojega deteta. Sem pa zadnjič tud poslušala, da je nič ven ne peljem (zato ker je hropla in kašljala pa smrkala, res čudno), pa boga še nič ne je(kakšni sendviči bi bli pa ja fini za take pikce), pa bi ful rada, pa zakaj je ne oblačim več v tetra plenice (ona je svoja dva otroka zmeraj v tetra plenico; pol sem jo pa razsvetlila, da takrat pač pampersk ni blo, v nekaj jih je pa ja mogla zavit).

V glavnem, jaz to rešujem s pomočjo višje inštance (pediater je rekel, ... pa si kar izmislim) zraven sem pa hladno prijazna. To še kar deluje.

Tako, jaz sem se pa za nazaj skašljala. Se doma že nekaj dni kuliram od obiska. Tako da, Gloria, te razumem, pa tud tvojo reakcijo.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
6.1.2009 23:46:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....mali mi je danes prvič zaspal a la Metin načinuser posted image ...sam kaj sem večkrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno sem si mislila, da bodo nekoč po meni poimenovali ulico ampak... tud tole bo dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tisti aspirator za na sesalec, ampak sem ga samo enkrat uporabila, ker ga za eno mucico v nosu ne vlačim ven. Probala sem najprej na sebi in je fajn. Vleče nežno in kar je najboljš konstantno-ne da glih skor ven spravim, mali pa smrkne in je spet vse pod strehouser posted image . Lana17 vem, da ga kar dost uporablja.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.1.2009 23:48:26   
morango
Lahko noč, ste vse pobegnile. Lepo in čim daljšo noč, vam in vašim pikcem.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......