Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.12.2008 18:46:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Vesel in zdrav Božič vsem. Lepo praznujte....! Najboljša z družino...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.12.2008 13:08:29
|
|
|
|
mižek
|
heey, kako ste kaj? ste lepo preživele božič? Upam da ste se imeli tako fajn kot mi, jaz letos prav uživam v teh praznikih, lani jih nisem nič kaj letos pa zato toliko bolje. Sem do 5. doma tako da mi prav paše malo počitka, potem pa bo treba spet z polno paro naprej. No vidim, da imate vse verjetno obiske, ali pa ste na obiskih, ker vas ni nič kaj na klepete. No če nebom več utegnila nič sem gor prit, vam že sedaj voščim, vse naj naj v prihajajočem letu naj bo takšno kot si ga želite!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.12.2008 23:58:44
|
|
|
|
|
No punce tle se pa nisem že javila sto let nisem vas našla ...no sedaj sem vas pa in vas sedaj tudi ne izpustim iz rok seveda dokler ne dobimo novo članico ker potem bo pa pestro eno pubertetnico in eno malčico v planičkah še bo žur ... No sedaj grem spat pa se jutri seveda kaj javim...lepo nočko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.12.2008 11:22:20
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No punce tle se pa nisem že javila sto let nisem vas našla ...no sedaj sem vas pa in vas sedaj tudi ne izpustim iz rok seveda dokler ne dobimo novo članico ker potem bo pa pestro eno pubertetnico in eno malčico v planičkah še bo žur ... No sedaj grem spat pa se jutri seveda kaj javim...lepo nočko ja cita, to pa bo še pestro, ampak se boste že navadili, vsi skupaj, pol pa bo ok. Boš pa imela kar veliko razliko, ste načrtovali, še enega otročička?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.12.2008 11:35:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: cita No punce tle se pa nisem že javila sto let nisem vas našla ...no sedaj sem vas pa in vas sedaj tudi ne izpustim iz rok seveda dokler ne dobimo novo članico ker potem bo pa pestro eno pubertetnico in eno malčico v planičkah še bo žur ... No sedaj grem spat pa se jutri seveda kaj javim...lepo nočko ja cita, to pa bo še pestro, ampak se boste že navadili, vsi skupaj, pol pa bo ok. Boš pa imela kar veliko razliko, ste načrtovali, še enega otročička? ja ja res bomo imeli skoraj deset let razlike se zavedam tega ampak okoliščine so pač bile takšne da je sedaj toliko razlike...ja ja načrtovani drugi dojenček vmes se mi je pa zgodilo veliko stvari ki so pač posledica vsega tega...To bo Laurina pol sestrca pol veš kaj mislim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.12.2008 14:56:40
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: cita No punce tle se pa nisem že javila sto let nisem vas našla ...no sedaj sem vas pa in vas sedaj tudi ne izpustim iz rok seveda dokler ne dobimo novo članico ker potem bo pa pestro eno pubertetnico in eno malčico v planičkah še bo žur ... No sedaj grem spat pa se jutri seveda kaj javim...lepo nočko ja cita, to pa bo še pestro, ampak se boste že navadili, vsi skupaj, pol pa bo ok. Boš pa imela kar veliko razliko, ste načrtovali, še enega otročička? ja ja res bomo imeli skoraj deset let razlike se zavedam tega ampak okoliščine so pač bile takšne da je sedaj toliko razlike...ja ja načrtovani drugi dojenček vmes se mi je pa zgodilo veliko stvari ki so pač posledica vsega tega...To bo Laurina pol sestrca pol veš kaj mislim... no, lepo, saj ne da bi obsojala. Jaz včasih v hecu rečem, da mi bomo pa tam za 10 let še imeli enega otročka, ker nam prvi še vedno ne da ponoči miru, zato sem te vprašala če je bilo načrtovano . In kako boste praznovali novo oz staro leto?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.12.2008 17:40:29
|
|
|
|
|
Veš mižek jaz sem si vedno želela da bi imela tako razliko pa se je nekako ta želja uresničila zaradi okoliščin ampak če ti po resnici povem nisem mislila da je to tako hudo ampak bomo prebrodili... Silvestrovanja pa letos zame ne bo bom popolnoma sama doma jaz in naša miss v bušiju moj dela Laura pa gre k atiju je zmenjena z njim tako da bom malo pa bo ura hitreje minila...Pa vi kako boste silvestrovali??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.12.2008 20:26:34
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Veš mižek jaz sem si vedno želela da bi imela tako razliko pa se je nekako ta želja uresničila zaradi okoliščin ampak če ti po resnici povem nisem mislila da je to tako hudo ampak bomo prebrodili... Silvestrovanja pa letos zame ne bo bom popolnoma sama doma jaz in naša miss v bušiju moj dela Laura pa gre k atiju je zmenjena z njim tako da bom malo pa bo ura hitreje minila...Pa vi kako boste silvestrovali?? uffff, so mi sedaj dvignili domači pritisk na 180. Ko me to jezi, ko si nekateri mislijo, da vse vedo! Pa še jim dokažeš sa imaš prav, pa še ne popusti, moraš kar zapustit prostor da se potem ne more več z nikomer kregat! Soryy, cita da sem zdaj točno v tvojem odgovoru stresala mojo depresijo. Kako to misliš, hudo, glede ločitve od prejšnjega partnerja, ali glede prve hčerke in tega kako je sprejela svojo sestrico? Jaz se sicer hecam, ampak bo verjetno na kocu res tako, da bo velika razlika, ker glede na današnje situacije glede služb in tako dalje,... No saj, če pa bomo stanovanjske razmere dokaj hitro porihtali pa bomo potem imeli hitrje še drugega . Mi pa bomo za silvestrovo doma, smo mislili bit pri mojih starših, ker smo tako blizu skupaj doma da sosedi, ampak so me zdaj malo prej razkurili, pa me to moti, ko me vedno jemljejo kot da nič ne vem in da sem popolnoma "prazna" v glavi, pa bomo šli k njegovim strašem, kjer bodo prav tako doma.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.1.2009 10:15:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Srečno in zdravo novo leto vsem. Uživajte.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.1.2009 19:30:59
|
|
|
|
Šarki
|
cita ČESTIIIIITAMMM!!!!! PA vsem želim vse naj naj v novem letu. jest bom začela kr z novo sužbo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.1.2009 9:41:43
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, bravo.! Lep začetek novega leta.Upam, da bo služba taka kot si jo želiš... Pri nas je lep sonček, pa se bomo šli malo sankat.. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.1.2009 21:15:23
|
|
|
|
Šarki
|
mi pa nimamo nč snega tko da ugotavljam da je ta prava gorenjska TISTO PRAVO... ja, drugač grem pa na staro delovno mesto, tko da sm FUUUUUUL zadovoljna pa ti?? a ti je ratal kej s službo?? vidm da tukaj primanjkuje klepetulj odkar ni ancice pa tany. tany ma bebiko, kaj pa je z ancico?? nism nč brala za nazaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.1.2009 16:26:21
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen. Jaz sem iz nočne službe. Tanchi, mislim, da bova midve morale "štimo" obdržat... .Pri nas je ravno tolk snega, da je lepo..... Služba-AU, še čakam na odgovor.. Pa sej verjetno ne čakajo ravno name, da prletim, ha ha.. .Potrpljenje je božja mast....a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 12:07:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, punce no naprej vsem skupaj srečno in uspešno novo leto in naj bo takšno kot si ga želite. Mi smo vredu zdajle malce dremamo smo sitni ker se ponoči nismo najbolje naspali, je spal pri meni, ker ga je nekaj šraufalo in sem ga pol noči po riti tepla in rezultat tega je da ni naspan in sedaj tako po obrokih malce drema. Upam da se katere izgubljene kaj oglasite smo tiste začetne se vse polenle lani pa tako pridno čvekale . Predvsem Ancice ni več nič in Tany
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 18:14:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, hojla. A drugače spite ponoči? To je največ vredno...Da se mami naspi-je zaklad. Je pa cort dojenček. Po mamici, a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 18:37:26
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončnica, hojla. A drugače spite ponoči? To je največ vredno...Da se mami naspi-je zaklad. Je pa cort dojenček. Po mamici, a ne? Ja en čas smo spali zdaj pa se spet zbujamo ok. 3eh, no pa saj bo smo skomaj dva meseca stari . Lep pa je po mamici seveda
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 19:12:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, ja, po mamici...Sej , ko pa niso pridni, pa so itak po očiju.. Jaz sem izpod tuša, še mal pojem, pa v službo.. Uživajte, se beremo jutri. Jutri j moja mala Zala stara 3 leta....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 20:22:23
|
|
|
|
Lianna
|
Pozdravljene. Jaz sem zopet na Poljskem, ker je noro mrzlo. Trenutno -14 stopinj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.1.2009 21:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ej lianna, a poznaš slučajno firmo femipleasure? je poljska in je reees fajna.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.1.2009 8:47:50
|
|
|
|
spps
|
ojla! ste preživele praznike?ste se kaj zredile? mi smo bli bolj al manj bolehni---najprej jaz,potem mala...zdaj sva že pa skoraj obe vredu največja kriza je,ko med prazniki nisem mogla jest ,no se pa zdaj ne obremenjujem zarad pridpbljenih kilogramčkov (v nobenem primeru)
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.1.2009 13:44:19
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy ej lianna, a poznaš slučajno firmo femipleasure? je poljska in je reees fajna. Sem si pogledala in imajo lepo kolekcijo. Sem pa prvič slišala zanjo. Ubistvu sem si v Lj. kupovala za oblečt, tako da poljskih trgovin z oblačili ne poznam najbolje.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.1.2009 14:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm gledala tudi v eni slovenski spletni trgovini, pa potem še v poljski, in so pri na stvari za najmanj tretjino dražje. oderuhi... tak stil je bolj kot roxy samo, da je ceneje, pa bolj special, k roxy je v ljubljani že skoraj na vsaki punci.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.1.2009 14:52:54
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy jst sm gledala tudi v eni slovenski spletni trgovini, pa potem še v poljski, in so pri na stvari za najmanj tretjino dražje. oderuhi... tak stil je bolj kot roxy samo, da je ceneje, pa bolj special, k roxy je v ljubljani že skoraj na vsaki punci. Fajn. Bom malo pogledala tukaj v trgovini kaj kej imajo. Zdaj bo tukaj 70% znižanje, tako da bom malo izkoristla. Meni ima S Oliver lepe zadeve in če ima ta trgovina kaj podobnega se bo sigurno kaj našlo. Mene pa danes domotožje daje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.1.2009 18:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
vrjamem, da je kdaj težko biti sama tkole... sej bo. a se februarja vračaš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.1.2009 18:25:54
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy vrjamem, da je kdaj težko biti sama tkole... sej bo. a se februarja vračaš? Danes je na srečo že bolje. Pri nas sneži in je kaos, tramvaji se ne premikajo itd. Sem pešačla 1h domov. Lp
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?