spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, en lep snčen pozdrav iz našega konca slovenije, očitno res naša tema tone. Sem simalce vzela vseeno časa in se vam javljam . Sončnica, lepo da je pri vas vse ok, in da se imaš fajn, spps, ja boš morala skozi to, sicer pa si že enkrat šla, tako da si že profi , in ti nebo povzročalo težav, naj ti razveselim, mi smo stari 13 mesecev pa še vedno ne spimo ponoči , ampak bo že,.. No mi2 sva hvslabogu zdrava, se pa sliniva 100/uro, nama gresta dva zobka naenkrat ven tako da jih imava sedaj že 10 , tako sedaj pa , ker kuham kosilo v prvi nosečnosti nisem imela težav z nespečnostjo-kar se pa nespanja po porodu tiče,ker naša ni ponoč spala skor dve leti Pa si jo do takrat imela na prsih? Ker jaz sem mnenja da če bi bila že od vsega začetka na flaši teh težav nabi imela, sedaj pa bi se samo žulil . Me pa zanima kako se je potem spanje pošlihtalo? Ja sončnica, dnevi kar bežijo, odkar sem v službi mi vse tako hitro mineva dojila sem pol leta,naslednje leto in pol,se je pa prebujala