|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
7.1.2009 10:34:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

PERSIDA user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Čimveč zdravja in čimmanj skrbi z malima želim.
Jooj pa se res že bliža porod...

Jaz sem pravkar od pregleda. Kljub vsem norim akrobacijam v mojem trebuhu je user posted image  še kar na ritki. Drugače je pa že res korenjak, težak že 2200g. Se je g hecal, da se tudi user posted image  poznajo prazniki in vsa dobra hrana...  Tako, da se je ginekolog odločil, da me bo v kolikor se v treh tednih sam ne obrne na glavico kar poslal na zunanji obrat (ker si jaz ne želim carskega), saj pravi da bo user posted image  že tako velik, da četudi bi obrat sprožil porod (kar se boji, ker imam eno zoprno cisto) ne bi bilo prav nobene panike.
Drugače pa moram malček več počivat...

Za tabelico pa lahko pišete + 7 kg, obseg si bom še zmerila, naslednji pregled pa 28.1.

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image tvojmu bebiju  se pa lepo godi v bušiju user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
7.1.2009 10:40:03   
jjasna85

PERSIDA user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Čimveč zdravja in čimmanj skrbi z malima želim.
Jooj pa se res že bliža porod...

Jaz sem pravkar od pregleda. Kljub vsem norim akrobacijam v mojem trebuhu je user posted image  še kar na ritki. Drugače je pa že res korenjak, težak že 2200g. Se je g hecal, da se tudi user posted image  poznajo prazniki in vsa dobra hrana...  Tako, da se je ginekolog odločil, da me bo v kolikor se v treh tednih sam ne obrne na glavico kar poslal na zunanji obrat (ker si jaz ne želim carskega), saj pravi da bo user posted image  že tako velik, da četudi bi obrat sprožil porod (kar se boji, ker imam eno zoprno cisto) ne bi bilo prav nobene panike.
Drugače pa moram malček več počivat...

Za tabelico pa lahko pišete + 7 kg, obseg si bom še zmerila, naslednji pregled pa 28.1.

Grahec- si slišala tisto ''zgodbico'' o svetenju z lučko, ko se otroček ni hotu obrnit??
tu imaš link:
http://www2.nivea.si/rp6/index.php?mid=2&target=&target=http%3A%2F%2Fwww2.nivea.si%2Fadvice%2Fbaby%2Fpreg_comp%2Fcompanion_facts.php%3Ftopicid%3D1%26anchor%3Da%26newsid%3D5%26entity%3DVSYL-VK

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
7.1.2009 10:41:51   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

EEEEEEEEEEEJTEEEEEEEEEEEEEEEEE
PERSIDA JE RODILA DVA FANTKA user posted image user posted image user posted image user posted image TO SO PRVE INFORMACIJE.....

Majaaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!?!?!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za PERSIDOOOO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je že kej več informacij??
kdaj je rodila? danes? včeraj? ponoči?
(mater sm firbčna user posted image )
nimam nič novih informacij,nam jih bo verjetno tasa servirala,ko prideuser posted image
po mojem sta se včeraj s Persido včeraj preveč režale v P,da je potem Persido stisnilouser posted image user posted image

veš da sm js prow isto razmišljala user posted image user posted image user posted image  
če sta se res tolko režale kot je tasa pravla, da so se... pol se nebi čudla, če bi bla tasa kriva za ta poroduser posted image
ma važno, da so vsi ok...
js že tudi komaj čakamuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bo tak verjetnu enmu fantiču za botro user posted image user posted image user posted image
jasna,saj ti boš kmal na vrsti ,ne se bat user posted image user posted image

Ja sej vem... odštevam dneve res... user posted image
sej ne moremo pa rečt, da me katera ne bo prehitela user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
7.1.2009 10:43:08   
spps

PERSIDA JE RODILA DVA FANTKA user posted image user posted image user posted image user posted image TO SO PRVE INFORMACIJE.....

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za PERSIDOOOO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam nič novih informacij,nam jih bo verjetno tasa servirala,ko prideuser posted image
po mojem sta se včeraj s Persido včeraj preveč režale v P,da je potem Persido stisnilouser posted image user posted image

veš da sm js prow isto razmišljala user posted image user posted image user posted image  
če sta se res tolko režale kot je tasa pravla, da so se... pol se nebi čudla, če bi bla tasa kriva za ta poroduser posted image
user posted image user posted image user posted image bo tak verjetnu enmu fantiču za botro user posted image user posted image user posted image

sej ne moremo pa rečt, da me katera ne bo prehitela user posted image user posted image
ja,tega se pa ne da napovedat,katera bo naslednja user posted image user posted image user posted image  bomo videleuser posted image

sam men lahk daš prednost,ker sem starejša user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.1.2009 10:44:19 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.1.2009 10:45:32   
KOKICA32
Punce, jaz kar ne morem verjeti ob pogledu na prenovljen seznam , da je Persida že rodila! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz želim družinici veliko lepih in nepozabnih trenutkov!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.1.2009 10:46:02   
Grahec
jjasna85 hvala za link. Bomo poskušali še to. Plazenje po štirih... in plavanje pač zgleda da pri meni oziroma user posted image  ne učinkuje.Se je user posted image  najbrž vrgel po meni, saj nisem preveč športen tip user posted image  .Morda pa bo lučka pritegnila več pozormosti, vsaj mene bi najbrž bolj zanimala, mož je pa sploh elektronik tako da user posted image user posted image user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.1.2009 10:52:12   
jjasna85

ja,tega se pa ne da napovedat,katera bo naslednja user posted image user posted image user posted image  bomo videleuser posted image

sam men lahk daš prednost,ker sem starejša user posted image user posted image

Hmmm... naj razmislim....

aaammm... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image

ajde ajde... naj ti bo...
sam pol sm takoj js ok??? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.1.2009 10:53:16   
jjasna85

jjasna85 hvala za link. Bomo poskušali še to. Plazenje po štirih... in plavanje pač zgleda da pri meni oziroma user posted image  ne učinkuje.Se je user posted image  najbrž vrgel po meni, saj nisem preveč športen tip user posted image  .Morda pa bo lučka pritegnila več pozormosti, vsaj mene bi najbrž bolj zanimala, mož je pa sploh elektronik tako da user posted image user posted image user posted image .

Ni za kaj.. upam, da bo kaj pomagalo no...
a tvoj je tudi elektrotehnik?? moj tudi... mi je tako smešen ko s takim navdušenjem govori o žarnicah in elektriki in ne vem kaj vse je on zvezal skupaj... js pa samo kimam user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.1.2009 11:03:44   
dana
user posted image  za Persido. Upam, da je vse OK z vsemi tremi.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.1.2009 11:08:47   
tasa_m
punce tak je ne..
naša PERSIDA je rodila...
Jaz sem začela jokat ko sem prebrala sms, ga delim še z vami...

Dobro jutro. Mi smo trije. Tomaž je privekal na svet ob 3.48,  Anže pa 4.20. mama pa je tako izčrpana, da je številke o teži in dolžini vse pobrkala. Javim vse kasneje ko pridem k sebi. Sta prava črna krteka, zdaj pa je vse v božjih rokah...

in pol drug sms kjer nas prosi da držimo pesti za njihova plučka, ker je to največji problem...
Imela pa je super babico razen porodničarka je imela neke finte in ni vedela ali naj pritisne njo ali tamalega..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2009 11:10:59 >

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.1.2009 11:09:13   
Pupa7
jaz pojma nimam kako je obrnjen moj mali, ker ga je po celem trebuhu polno ko ma vaje user posted image user posted image user posted image ma pa tko še veeeeliko časa da se obrne kot se mora user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.1.2009 11:17:01   
Grahec
user posted image user posted image user posted image  za Tomaža in Anžeta! Pa držim pestke, da bodo pljučka čim prej OK. Držte se!!!!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.1.2009 11:20:28   
spps

user posted image user posted image user posted image  za Tomaža in Anžeta! Pa držim pestke, da bodo pljučka čim prej OK. Držte se!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.1.2009 11:28:33   
Pupa7
to pa so naše zadeve:

voziček : http://static.ringaraja.net/1108361881/big/5bc70c12707d58322d84e13a4d0718b5.jpg

posteljica (ni še prpravlena, je not kup postelnine in ostalih zadev): http://static.ringaraja.net/1108361881/big/4e552d42312ffc9ca0a010d6ff43c6c3.jpg

previjalna in predalnik: http://static.ringaraja.net/1108361881/big/3e773ca0c2cd374fe4ab5cc10189bf97.jpg

takolele user posted image   vozička nism celga z vsemi zadevami slikala ker se mi ni dalo odvijat... itak je še vse v polivinilu, da se ne praši do marca user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 7.1.2009 11:29:52 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.1.2009 11:28:45   
tasa_m
grahec.. tvoj pa je res korenjak. Moja je mala malca poleg njega..težka 1180 g user posted image user posted image

ja sem jaz tud čula da baje hoja po 4 pomaga. Mal prakticiraj po stanovanju.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.1.2009 11:29:32   
Irena83
pregled imam 24.1., obseg si moram pa še zmeriti.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.1.2009 11:31:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

to pa so naše zadeve:

voziček : http://static.ringaraja.net/1108361881/big/5bc70c12707d58322d84e13a4d0718b5.jpg

posteljica (ni še prpravlena, je not kup postelnine in ostalih zadev): http://static.ringaraja.net/1108361881/big/4e552d42312ffc9ca0a010d6ff43c6c3.jpg

previjalna in predalnik: http://static.ringaraja.net/1108361881/big/4e552d42312ffc9ca0a010d6ff43c6c3.jpg

takolele user posted image   vozička nism celga z vsemi zadevami slikala ker se mi ni dalo odvijat... itak je še vse v polivinilu, da se ne praši do marca user posted image

full lepo user posted image . Pupa a te je zagrablo mal ko nas je persida prehitela ??
Mene je zagrabla mal prpa ko se spomnim da se bo pa zdaj res počasi začelo.. user posted image

Hmm, pa še preden sem šla sem rekla da nima kaj prehitevat. Pa me sploh ne obrajta.. user posted image to še bo poslušala..sam naj k sebi pride. HEHE user posted image user posted image Grem nasl. tedn na obisk in če bo možno bomo nardili kako slikico in pripopali sem...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.1.2009 11:33:19   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.1.2009 11:42:55   
tasa_m
Poslala sem ji sms glede injekcije za plučka, če jo je dobila in da upam da nisem z včerajšnim obiskom in smehov kaj sprožla user posted image ter da ji vse čestitamo, držimo pesti in jočemo ob taki lepi novici.. user posted image

imam nov sms od PERSIDE, bom kar citirala da kaj ne zafrknem..
"do zdaj še nisem jokala,zdaj pa ste me tak raznežle,da se mi solze kar vsipavajo. HVALA VSEM ! Inekcijo sem danes dobila nič prej, pol so mi hoteli popadke zaustavit da bi injekcija prijela pa sem kar naprej imela popadke tak da smo šli do konca. Kako bo naprej pa vam bom javila. Ker še imam pritisk v glavi še nisem šla gledat bavcov..do večera pa zagotovo! Še enkrat hvala vsem je pa res da me kar skrbi čeprav sem optimist. Po pravici sploh ne dojemam da sem postala mama. "

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2009 11:43:17 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.1.2009 11:45:50   
spps

user posted image user posted image user posted image   Pupine priprave na novega člana user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.1.2009 11:46:51 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
7.1.2009 12:01:32   
jjasna85

to pa so naše zadeve:

previjalna in predalnik: http://static.ringaraja.net/1108361881/big/3e773ca0c2cd374fe4ab5cc10189bf97.jpg

Pupa- fuul lepe zadeviceuser posted image user posted image user posted image ...
če bi mela js tudi tolko prostora, bi si sigurno omisnla tudi kaj takega...
pri nas je prostora na žalost bol malo, pa sej tudi on ne bo mel več kot 60 cm (vsaj upamuser posted image )

Za Tomaža in Anžeta pa stiskam vse 4 pestiuser posted image
(pa brez slabih novic v prihodnjih dneh prosim!!!!)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
7.1.2009 12:22:20   
Pupa7

to pa so naše zadeve:

Pupa- fuul lepe zadeviceuser posted image user posted image user posted image ...
če bi mela js tudi tolko prostora, bi si sigurno omisnla tudi kaj takega...
pri nas je prostora na žalost bol malo, pa sej tudi on ne bo mel več kot 60 cm (vsaj upamuser posted image )

Za Tomaža in Anžeta pa stiskam vse 4 pestiuser posted image
(pa brez slabih novic v prihodnjih dneh prosim!!!!)

hehe, bo kaj kmalu mel mnogo več kot 60 cm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
7.1.2009 12:31:32   
helimaša
ma ne morem vrjet......
bravo PERSIDA......DRŽIMO PESTE DA BO VSE V REDU......sicer pa itak da bo.....ker bomo me tok na vas mislne da bo vse OK.......
jst sm čist fertik.....komi govorim.....čist mam hripav glas.....morm zdele k sm se najužnala en lekadol vzet.....čeprav čist nč ne pomaga.....pa čist vse me boli.....od smrkanja in kašlanja......
Pupa ful lepe stvari......si pa orng zastavla......jst sm tud rekla da grem po plači mal v šoping......morm en kompletek za v porodnišnco nabavt.....pa kozmetko.....ostalo mamo pa itak že doma......
grem pospravt pol pa še mal počivat da lekadol primeuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
7.1.2009 12:46:58   
Persidi čestitke in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba sončka...Čestitke...

Jasna vse naj naj mal z zamudo...

Spps čuj moj buši se je pa skriluser posted image nosečka pa sem še...user posted image user posted image user posted image

komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
7.1.2009 12:49:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
komentirala pa ne bom več ker me je tole čist ven vrglo iz ovinka... ne morem verjet še malo pa bomo me tudi šle ampak lepo po vrsti a ne...

ma persida se afna,da nas je prehitela.. user posted image user posted image

cita jaz že tud 5 noč nisem nič spala..za popuser posted image podočnjake mam take da jooj .. sama sebi sem grozna ko se pogledam v ogledalo... user posted image   (sem mal špegala k februarčicam user posted image ).

helimaša ... user posted image user posted image user posted image čimprej se nam pozdravi..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......