|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
7.1.2009 13:31:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
evo javljanje iz službe. mal sem še odveč, zdejle šele dobila rač - oz priklopila, nasl teden kao selitev v nove prostore... kr neki. spala spet nič, ker je jakob tko kašljal, da je bil 2 ure pokonc oz ni mogu nazaj zaspat. sem čist skurjena. še dobr, da nimam nič za delatuser posted image  ŠE!!

oooo končno imam soborko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
7.1.2009 13:31:15   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
evo javljanje iz službe. mal sem še odveč, zdejle šele dobila rač - oz priklopila, nasl teden kao selitev v nove prostore... kr neki. spala spet nič, ker je jakob tko kašljal, da je bil 2 ure pokonc oz ni mogu nazaj zaspat. sem čist skurjena. še dobr, da nimam nič za delatuser posted image  ŠE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se spanje uredi...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
7.1.2009 13:41:54   
Februarka08
Blacky, hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
7.1.2009 14:19:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blacky, hvalauser posted image

ni za kaj user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.1.2009 14:23:29   
Februarka08
Sem klicala frizerko in prestavila za pol urce nazaj, da bom hitrej doma, pa tamala še vedno spiuser posted image sej kdaj pa neuser posted image user posted image prav na vodi čuti zgledauser posted image no, saj mam še čas, samo spet bo treba vse na brzino pa še kosila ne bo hotla jest k se bo glih zbudilauser posted image jest pa že lačna da mi kruliuser posted image sem si prej privoščila celo 3 figeuser posted image vauuuuuuuuuuuuuuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.1.2009 14:32:11   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dan user posted image

se me še spomnite user posted image

Mi smo novo leto začeli z obiski zdravnikov. Ker se Nejčev kašelj še ni nič izboljšal smo dobili napotnice z ORL in pulmologa, da začnejo vsaj malo odkrivat kaj se mu dogaja user posted image  Sicer me je strah, ko enkrat začneš okrog dohtarjev skakat, ampak bomo pa morda vsaj odkrili kaj se dogaja pri našem malčku user posted image

Tud malo ne vem kaj se na RR dogaja, zato ne morem nič komentirat.  A imamo že kako novo user posted image  mogoče user posted image user posted image user posted image  
Počasi bomo zaključile porodniško in sedaj se bo začela prava akcija.
Vsem en lep pozdravček, februarčkom pa koš poljubčkov user posted image

Seveda se te spomnimo, ti si tista kratkoostrizena crnolasa... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.1.2009 14:40:37   
misar
dober dan

da vas malo kulturno pozdravimuser posted image user posted image user posted image

torej danes sva dopoldan šli za dobro urico v varstvo. tamla se je imela fino, takoj ko je prišla je hotela dol z mojih rok in gas v raziskovanje. celo uro me ni niti pogledalauser posted image user posted image user posted image ...bravo puncauser posted image user posted image jutri greva najverjetneje spet za kako urco...v ponedeljek jo pa taprvič samo tam pustim za urco al pa dve.
zjutraj sem pa mela tako tremo, da sem pred odhodom menda kar ene 5x na wc letelauser posted image user posted image user posted image
varuška ma tam že dva mulčka stara 1.5 leta in se mi zdi, da bo res njima težko sprejeti nova 2 člana, ker sta oba jokala ko dež, pa se ji stiskala k nogam, pa se skrivala...user posted image ... no ja se bodo že unesli

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.1.2009 14:43:58   
misar
aja še to, sva bli pa še mal v štacuncah, tako na hitro, je lana bogatejša za ene copatke in trenerkico, nekaj drugih drobnarij, mama pa revnejša za kar nekaj evrčkovuser posted image user posted image

no zdaj pa že spimo, se je v avtu od citycentra do doma drla ko žival, sem jo sam mal poguncala pa je že spančkalauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.1.2009 14:58:55   
misar
mogoče glupo vprašanje ampak ne vem točno...za katero leto se vpišejo dohodki za otr. dodatek, 2007 ali 2008user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.1.2009 15:03:41   
pina-1
dan.

mi hodimo oz. delamo prve saostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic.
Sitpe a prideš?user posted image

vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.1.2009 15:11:41   
misar
sem dobila pravi odgovor, da se vpiše dohodek za leto 2007, ker uveljavljam pravico do dodatka v januraju, februarju ali marcu?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.1.2009 15:16:10   
bamby
dolenjka, evo tortico za Taro user posted image user posted image user posted image

http://www.wilton.com/idea/A-Tall-Tale

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.1.2009 15:17:28   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

mi hodimo oz. delamo prve saostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa super spali. Ana se je sicer zbudila okoli 5, dobila joško in spala do 6.30. Sva ble danes malo okoli in zdej se že kuhajo sarme in golaž iz perutk in nogic.

vidim,da se že vsi uvajate v varstvo. Joj, nas to čaka čez dober mesec. Me je kar groza, ker je ana kar navezana name. ma bomo preživeli. grem se igrat z ano, ker če ne mi bo s kavča zlezla

Ej... ves da bi prisel... ma sem predalec, ostija user posted image  user posted image  user posted image . Pina, kako Pinotu rata taksno linijo imet ob taki obilici kvalitetne hrane ?user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.1.2009 15:18:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

mogoče glupo vprašanje ampak ne vem točno...za katero leto se vpišejo dohodki za otr. dodatek, 2007 ali 2008user posted image user posted image user posted image user posted image

vpisuješ iz dohodninske odločbe, no vsaj jaz sem, zdaj bom pa odnesla na csd, ker je sonček in greva na sprehod

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.1.2009 15:27:05   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

dan.

Ej... ves da bi prisel... ma sem predalec, ostija user posted image  user posted image  user posted image . Pina, kako Pinotu rata taksno linijo imet ob taki obilici kvalitetne hrane ?user posted image  user posted image  user posted image

telovadba doma z ženo in ualauser posted image user posted image user posted image   sanja vinja kukuruzuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.1.2009 16:10:17   
blaža
samo na hitro. GLEDE OTROŠKEGA DODATKA:

Sem zdej klicala in mi je g. rekel, da se odda različno glede na datum. velja pa eno leto. In ker se je Blaž rodil 3.2, so mi priznali spremembo od 1.2. in moram do konca januarja vložit nov obrazec.

Kar sem se pa najbolj razveselila, je to, da mi je reklel, da moram dat podatke za leto 2007. Takrat pa sem bla kao brezposelna in dobim enako otroškega kot lani, ki leta 2006 sem bla tudi kao brezposelna. Tako še celo leto dobim za oba skupaj 190e. No to je pa lepa novica. glede nato, da bom dobila od zavoda samo enih 500e, pol pa še manj, me bo spet otroški rešil.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.1.2009 16:11:00   
blaža
Verjetno je najboljše da se pokliče na csd, pa ti tam točno povejo do kdaj velja lanski obrazec.user posted image

Se javim kaj kasneje.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.1.2009 16:22:40   
blaža

dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.1.2009 16:33:26   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Še glede otr. dodatka - sem šla gledat odločbo in sem lani vložila 31.3. se pravi, morm do konca februarja vložit novouser posted image

meni na odločbi piše, da jo moram oddat do konca januarja..ker mi je začela veljati z 1.2. (Neža je rojena 29.2.) s tistim mesecem kot je otrok rojen..  v bistvu oddaš v mesecu.preden se ti izteče..

smo ravno danes oddali na Csd

< Sporočilo je popravil mlavla -- 7.1.2009 16:38:19 >

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.1.2009 16:42:10   
mlavla
drugač pa vidim, da so ti že  odgovorile...

Blaža..kako je pa v primeru, ko imaš dva otroka..a za oba hkrati vlagaš?..
Ker to zame pomeni,da bom ponovno vložila v aprilu za našega dojenčka+Nežo..in se mi bodo takrat šteli dohodki od leta 2008 in 2007..kot je to trenutno za Nežo..
ma sem mal zakomplicirala...

pa da se še malo pohvalim...sem se dones kar velik naučila...mislim,da bo za danes dovolj
Neža zdele pančka..jst bom šla pa mal pospravt..da nam glih padla čez kakšen kup...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
7.1.2009 16:44:39   
Stipe air force
Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... user posted image . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba user posted image ... otroci so ne glede na starost skupaj user posted image ... v dveh sobah brez vrat user posted image ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah user posted image ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... user posted image  user posted image  user posted image ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... user posted image . Cena je pa 25 EUR na dan...

Svasta user posted image  user posted image  user posted image  in to je center Evrope.

S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 7.1.2009 16:45:43 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
7.1.2009 16:46:53   
mlavla

Danes sva s Carico sla na sprehod... in sla pogledat v en vrtec v blizini... user posted image . Ne boste verjele... v njemu 15 otrok cuva 60 stara baba user posted image ... otroci so ne glede na starost skupaj user posted image ... v dveh sobah brez vrat user posted image ... spati jih nese v zgornji stuk po strmih lesenih stopnicah user posted image ... baje pa jedo tako da sedijo v krogu in jim recino zupco, baba daje z isto zlicko... user posted image  user posted image  user posted image ... To tazadnje mi je rekla ena tukaj ziveca Slovenka, ki je svojo hcer izpisala od tam... user posted image . Cena je pa 25 EUR na dan...

Svasta user posted image  user posted image  user posted image  in to je center Evrope.

S Seflo bova res morala najti nekaj kvalitetnega za Carico... sem se sokiran od Tega Alan Ford vrtca... user posted image

tole pa je malo čudno...

čeprav je tud moja mami v teh letih..in nimam kaj rečt...se z Nežo zelo ujameta..

Neposredna povezava do sporočila: 3897
7.1.2009 16:51:51   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

tole pa je malo čudno...

čeprav je tud moja mami v teh letih..in nimam kaj rečt...se z Nežo zelo ujameta..

ej... 15 otrok... baje se nic kaj prevec ne ukvarja z njimi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
7.1.2009 16:55:31   
dolenjka

tole pa je malo čudno...

ej... 15 otrok... baje se nic kaj prevec ne ukvarja z njimi user posted image  user posted image  user posted image

No no, mal se umiri, rekla kazala.... Jaz grem zjutraj mimo tega vrtca in sedijo v stolčkih in jih hranijo, pa ima vsak svojo žlico in krožnik user posted image  Tega nisi videl, tako da ne moreš komentirat....

Sem pa zdajle preklicala še 5 vrtcev in nekaterim je normalno, da otrok od 8h do 18h dobi 2x za jest user posted image  No, sej zjutraj mu da zajtrk sam vseen user posted image  Še v javnem vrtcu me je spraševala kaj je to čudnega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3899
7.1.2009 16:57:01   
blaža

drugač pa vidim, da so ti že  odgovorile...

Blaža..kako je pa v primeru, ko imaš dva otroka..a za oba hkrati vlagaš?..
Ker to zame pomeni,da bom ponovno vložila v aprilu za našega dojenčka+Nežo..in se mi bodo takrat šteli
dohodki od leta 2008 in 2007..kot je to trenutno za Nežo..
ma sem mal zakomplicirala...

pa da se še malo pohvalim...sem se dones kar velik naučila...mislim,da bo za danes dovolj
Neža zdele pančka..jst bom šla pa mal pospravt..da nam glih padla čez kakšen kup...user posted image

ko rodiš dat not novo vlogo in ti pol dajo za oba. na eno vlogo oba vpišeš.Po moje ker je isto leto kot bi sedaj vložla( sedaj bi blo za leto oz. bo za leto 2007, pol bo tudi za dojenčka  za 2007)

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?