Ursi2
|
Ups, me je prehitro poslalo! Se vidi, da sem šele zdejle do svoje prve kave prišla! sEM SI JE PA skuhala en VEEEEEEELIK čeber, da bom zgurala čez dan! San, čestitke Urbanu za samostojno stanje in za vse napredke !!!!!!!!!! Super za vredu izvide in da ni treba več mazat!!!!!!!!!!!!!! In kup za Izabelo in za uhec in bulico!!!!!!!! Jo pa razumem, jz sem že velika, pa zarad vseh zdravnikov, okol katerih sem letala, me še zdej zmrazi, ko pomislim, da je treba it. Mi je blo to najhujši od nosečnosti in poroda - ostat v bolnici. Zdej grem k zdravniku še samo zaradi LUkija, zaradi sebe pa niti pod razno! Vav, ful fajn, da je užival na toboganu. Jz si tako elim it kopat, pa me je ful strah, ko je zunaj tak mraz in se mi zdi ful prevelika razlika od tiste sopare not in potem minus zunaj. Smo se hotli it prejšnjo nedeljo kopat, pa sem rekla, da raje ne, ker je zunaj mrzlo, pa smo šli samo za 45 min na prehod, pa je bil ful zadekan, no pa smo že bolani. Sploh ne vem, a res ne smemo ven v tem vremenu. Pa lep0o je bilo, samo hladno. Niti pihalo ni kaj posebej! Pa lepo slišat, da je bila goSPA TAŠČA vredu. Se je je zgleda le neki primlo, da vas je pri miru pustila. Pa tast tudi. No, o teh njegovih komentarjih pa... Rajš sem brez pripomb. Ma, na živce mi grejo taki tipi. Sory, res. Eni nimajo občutka sploh! Pa prav bolano je to slišat od enga, ko je že dedek! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo! Samo na hitro, ker ne vem, kako dolgo bo Luka spal! Imam eno FUL DOBRO NOVICO! to je pa res lepa novička, super ... moram pa priznat, da ko sem začela tole brat sem prvo pomislila: aha, naša Ursi2 je . Dinki, hvala za čestitke. Ja, tudi jz bi bila vesela, če bi lahko še to drugo novico povedala. NO, bomo že enkrat. Dokler tako veliko dojim tako še nekaj časa ne bo , tako da še ni upanja. Sem pa rekla, da mi je čist ok, če zdejle kaka 2 meseca ne zanosim, ker bi mi blo kr mal smotano, če bi jz nekje septembra rodila, Luka bi pa takrat šel v vrtec. Me je strah, da bi to povezal koz negativno - so dobli novega dojenčka, zdej so pa mene vstran poslali. Sej mogoč se čist brez veze s tem obremenjujem, sam me je malo strah, ker sma ful navezana eden na drugega. Lucalu, čestitke Taiu za AJS!!!! Kk so posrečeni naši sončki! Lona76, super, da si si vzela malo časa za počitek s Tajoo. Jz pa zdej lovim tiste minute, ko se doji, da sama malo zadrema zraven, ker drgač sploh ni podrazno, da bi imela sekundo miru. Je skoz za mano in me za hlače vlači ali pa ga moram držat in se me drži ko KLOP. kOT da bi tudi on vedel, da sem doma sam še 24 dni! Punce, jaz se kr jočem, ko na to pomislim! Zdej mi prav dol visi, če je pospravljeno ali ne, sam da sem jz z Lukijem. Ja, ti verjamem, da tašči ne moreš tako zaupat. Sej je smotano, sam je pač tako. Pa kaj je bolana, itak, da je Taja navezana na tebe, sej sta skoz skupi pa tudi obdobje je. Če njeni niso bili na njo navezani je že problem v njej, da se jim ni tako posvečala kot pa v otroku! Mislim, da si res tapravo besedo uporabila!!!!! Jo bom jz tudi za svoj še kdaj!! Ja, je ena nosečka -Meridaub. Pa mislim, da ji ne manjka več veliko. Pomlad08, lepo da si se oglasila. No, pri vas je pa bilo skor, ko da ne bi bili v civilizaciji. Mislim, da ste se tako še lepši imeli!!!!!!!! Tina50, super, da sta si z drgaim privoščila en sprehod. Itak, da si moreš malo zbistrit glavo, Jz lovim trenutke, ko je treba po pošto it ali pa, ko je treba smeti odnest. Še nikoli se nisem grebla za to, sedaj se pa. Tako se vsaj malo zraka nadiham! Upam, da bote zdravi, da bote lahko šli v Čatež (za vsak slučaj). ! NČK, tudi za vas eno goro , da se konča smrkanje in kašljanje!!!! Čestitke za vse napredke!!!!!!!!!!!!!!! Vav, a da se zna počesat? Kk lubano!!!!!!!!!!!! OJa, kk bi mi pasal en kofe v Tivoliju, sam na žalost morem jz kr povedat, da naju ne bo. Sma že vse obiske, ki sma jih imela ta teden v planu odpovedala. Miska32, lepo da si se oglasila. Kaj naj rečem, imate pa res smolo z zdravjem! En vagon , da bi bili od zdej naprej zdravi. In da bi se imela čas večkrat oglasit! Pa čestitke za vse napredke, za rast tvojih sončkov!!!!!!!!!!
|