|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
7.1.2009 15:04:36   
uršika***
Tele slikce o že rojenih januarčkih mi pa res polepšajo dan! Tko da morte vse obljubit, da jih boste objavle. Je tko fino gledat te male angelčke...

Se strinjam. Tko so lepi, da bi kar vse imela domauser posted image , vse bi polupčkala in bemčkala, jih popapala.... ja, ja, sej vem,...nosečniški hormoniuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.1.2009 15:15:48   
khurde

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA             user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                    user posted image
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:  12.1.          user posted image           NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21  pregled: 14.1               user posted image         CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                        user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image    PDP (2. 1. 2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                     user posted image       LEJLA   3520g    53 cm     user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

06. 01. 09     SAŠA78                  user posted image        ANŽE   4210g    53 cm       user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.1.2009 15:17:44   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Jah, kolikor sem jaz razbrala iz vsega tega je, da ta sluz pomeni, da se ti je začel luščit čep. Kar je direkten znak, da se bliža porod. Nekatere so rodile 2 uri po odluščenem čepu, nekatere 2 tedna kasneje, nekatere 2 dni pa tudi 4 tedne po odluščenju. Moja G pravi, da bom rodila pred PDPjem, zaradi tega. Ni pa to 100%. Pa tudi bolje bi bilo, ker je otrok že dovolj velik, težak in je že donošen. Ker sem majhne rasti, bi bilo zame bolje, da rodim prej, mi je še rekla. To je bilo prejšnji teden. Bom vidla kaj mi bo rekla jutri na pregledu.

Hm, zanimivo. Pol moram pa mogoče malo bolj spremljat ta moj čuden "izcedek".

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.1.2009 15:20:59   
kiara24
no kaj sem jaz pogruntal če me koža srbi... da če grem trbuh umit samo z vodo pa pol dobro obrišem, mi je bolje, samo se jaz potem hitro še namažem.
Mene drugače prej ni nikoli srbelo, sedaj proti koncu (zadnji mesec) so pa včasih res kritični trenutki, da bi user posted image pa mi je to sedaj najbolje pomagalo.
Sluz zelene barve user posted image ne vem če je to kul.
Jaz imam velika večina sluz v rumeni barvi in imam skoz notri dnevni vložek, ker mi ni všeč tista paskarija na sp. hlačkah. Niti pa ne vem ali to kaj pomeni ali ne.
Je pa res da me zadnje čase kar velikokrat špika.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.1.2009 15:23:48   
ronja
oooo Ronja, kaj bi dala za takšen porod!!!

Saj ga komot imaš! jaz sem imela popadke lepo svojih 15 ur... samo v p. se nisem spravila, to je vsa razlika! Mi je bilo pa tole všeč, če bo še kdaj, bom spet tako naredila, mogoče 5-10 minut prej, da si bo babica v miru roke umila, pa mogoče bo še čas za po pručko tečtuser posted image .

lunica, hehe, brez trebuha je super! pa brez slabosti, tudi če povoham postano smetano, se mi sploh ne obrne, noro! Pa brez popadkov, pa brez bolečin (razen krčenja maternice, ampak se ne da primerjat s popadki in tistimi bolečinami od luščenja posteljice), pa brez zgage, pa brez zatekanja, moji gležnji so spet lepo šlank (aja, veste, punce, da sem mela danes zjutraj lepo 59,8 kg - toliko kot pri Ronji, ko sem prišla domov, čeprav sem se tam manj zredila v user posted image - res pa da sem po moje tam še v p. kako kilo dobila, ker sem toliko žrlauser posted image , ampak tudi zatekala nisem toliko in očitno je tole kar okuser posted image ). Krvavim tudi fuuuuuul manj kot prvič, tudi pri porodu je bilo baje neprimerno manj krvavo (poročilo mojega lubija).

Kar se seksa tiče, bova midva spet nekaj časa na suhem, ampak sva trenutno že blažena, če se nama rata stisnit... Celo noč namreč nismo nič spali, ker starejše dete ni spalo v svoji poteljici in je seveda hotelo bit pri naju in torej lest po mlajšem detetu, ki se je zato počutilo ogroženo, posledično pa hotelo viset ves čas na joški...

ulla, rečem ti lahko samo tole: "get ready!" Mi je pa kristalno jasno, zakaj večina da starejšega otroka v vrtecuser posted image .

Torej si želela naravni porod...a za to si se prpravljala? (knjiga,???)

ja, komarka, to sem si že prvič želela in v veliki meri se mi je izpolnilo, zdaj pa še v večji (recimo brez predrtja mehurja, oz. ga je počila, ko je glava ven lezla - dobesedno)
knjiga, hehe, sposodila sem si jo, podaljšala tudi, pa potem so mi jo na lepe oči oz. bolj verjetno na veliki trebuh še 1x podaljšali - do 12. smo rekli, da bo verjetno dovoljuser posted image , prebrat je pa nisem uspelauser posted image . Kako stran tu in tam... Ampak nekaj vem še od prvič in pa po naravi nisem glih paničar...
če bi mi odtekla voda, bi zdaj 2. verjetno kar šla v p., ker je precej nevarno tadrugič (ali tatretjič,...), ker se porodna pot drugače pripravlja (spuščanje in širjenje sta v obratnem vrstnem redu kot 1.) in se lahko otrok zaduši, če se zagozdi not. Bi pa vseeno težila, da me pustijo na miru, če se le da... Ampak jaz delam take mehurje, da ne grejo kar tako! Lubi je rekel, da ta zadeva ne bi nikoli počila!
ja, sva pa res pravadva skup, se mi zdiuser posted image - ne poznam nobenega, ki bi me takole gledal domauser posted image .

Aja, Ronji je bilo pa večino časa smešno, jaz sem seveda pri onih ornk popadkih malo stokala, ampak sem se zezala zraven - tako da sem recimo rekla aaaa - ajaj na koncu in se ji nasmejala, pa se ji je zdelo totalno šponsko! Ali pa ččč-čihapuha, ipd. No, šele čisto na koncu je pa ugotovila, da z mami nekaj ni čisto v redu, pa me je prišla malo potrepljat vsake toliko - ampak takrat sem mela že popadke za iztis in smo šibali malo dat k babici... Se pa ni preveč sekirala, lepo mi je pomahala in vse ok.

khurde, ja, drugič je lažje, ker veš, kako zadeva poteka in čeprav 2 poroda nista enaka, so si pa vseeno malo podobni, pa ločiš lažje različne faze, če si jih že 1x dala skoz. Jaz rajši nikomur nisem razlagala,kake imam namene (razen lubiju,s eveda), ker bi me itak meli vsi za prismuknjeno... Se mi ni bilo treba skregat;) Saj vem, kaj delam, mala je vmes brcala, tako da sem vedela, da je živa in tako mislim, da je bilo za vse najboljše. Če bi ležala na porodni mizi, bi gotovo trajalo precej dlje kot 15 ur, če bi me sploh pustili naravno rodit...
aja, jaz sem spila mogče kak liter tega čaja v zadnjih dneh (po 2 dcl na dan) in 2. doba je bila res hitrejšauser posted image - samo je bil tudi 2. porod, za katerega je to na spl. značilno...

Slikce je dal lubi v ronjin album, bom probala prenest kako sem.

ja, mlajše dete je res pridno, samo je starejša toliko bolj zahtevnauser posted image . Sicer pa je ponoči tudi Lejla hotela bit skoz priklopljena - ampak ji ne morem zamerit - varno se ob ronji res ne moreš počutit - še midva neuser posted image , zdaj ma neko fazo, ko ji je ful zanimivo ščipatuser posted image

lunica, jaz nisem samohranilka, samo poročena nisva. Ampak živimo skup in smo tako tudi prijavljeni.

Za masažo presredka sem jaz uporabljala kar olje od Welede - očitno je ok, ker obakrat nisem bila nič rezana - res pa sem tudi sicer zelo gibčna - mislim, mam po naravi taka tkiva.

zdaj pa moram šibat...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.1.2009 15:27:28   
ronja

En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god

http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php

Hehe, glede na to, da je Lejla arabsko ime, dvomim, da ima goduser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
7.1.2009 15:36:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

hehehehe, Ulla ti pa si pojava. bi mogla odpisat na mail, da te resnično zanimajo stvari in da bi rada dobila kak fajn odgovor user posted image user posted image
rumenozelene barve sluz? a ni to pa že malčk čudno?
uršika, ja sem se prejle spomnila pa sem za foro kar z bepantenom namazala. za zdaj je bilo ok, bomo videlo kako bo zvečer ko je ponavadi najhuje..

eh brezveze, pr njih lohk sam hvališ boga, to pa odpade, kar se mene tičeuser posted image

khurde ta sluz zapira dol  maternični vrat, pol se pa izloča, ko se maternični vrat mehča in odpira...tega je lohk tud ogromno, zato se reče da se je odluščil čep, čeprov nima veze s kakim dejanskim čepov...je pa lohk barve različne, pa kri zraven, al pa čist prozorna...odvisno, je pa vse normalno.

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
7.1.2009 15:37:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

En link, če katero zanima, kdaj bodo imeli vaši otročički god

http://www.lifeteen-si.com/vprasajduh.php

Hehe, glede na to, da je Lejla arabsko ime, dvomim, da ima goduser posted image

ronja si ti (boš) krstila otroke ? predvidevam da neuser posted image

no, jst ne, tko da itak nimajo godauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.1.2009 15:54:03   
khurde
no, pol očitno ta sluz res nekaj pomeni. dobr to.

ula, si me prehitela z vprašanjem glede krsta. bravo. user posted image  sem hotela vprašati, kako se boste ali ste se odločili glede tega. zate sem - glede na to, da te je cerkev vrgla s foruma user posted image user posted image user posted image  - sklepala, da ne boš krstila. midva tudi ne bova, čeprav verjetno njegovi mami to ne bo ravno prav, samo pri tem ji pa ne morem pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.1.2009 16:00:04   
ronja
ronja si ti (boš) krstila otroke ? predvidevam da ne

HEHE, itak da ne! To bi bilo totalno dvolično, pa še nespoštljivo do vernikov, po moje...  Pri nas nihče niti predlaga ne kaj takega, hihi, nihče ni veren... Sicer bi me pa po moje lubi nekam poslal, da bi samo omenila touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.1.2009 16:02:51   
kiara24
joj kakšen imam, vse sem že imela pripravljeno za deteta... sedja pa jovo na novo...user posted image v zg. nads. so mi dajali gor vrata in je vse prašno sedaj in pa vse zmazano me čaka cel dan samo pucanje in še enkrat pranje. Poden nič niso merkali kako in kaj delajo briga jih!
midva bova krstila otroka ker se mi zdi to zelo lepo....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.1.2009 16:08:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ronja si ti (boš) krstila otroke ? predvidevam da ne

HEHE, itak da ne! To bi bilo totalno dvolično, pa še nespoštljivo do vernikov, po moje...  Pri nas nihče niti predlaga ne kaj takega, hihi, nihče ni veren... Sicer bi me pa po moje lubi nekam poslal, da bi samo omenila touser posted image

no, sej se mi je zdelouser posted image

ja, kar se sorodnikov tiče, pač njihov problemuser posted image pri nas je nekaj takih, k bi naju zgrizli zarad tega, ampak mi gladko dol visi...jst pač živa ne dam krstit otrokuser posted image ker veroizpoved oz. pripradnost neki verski skupnosti je zame čist osebna in intimna zadeva, krst pa ni drugega kot novačenje novih članov, kar je zame - oprostite izrazuuser posted image - višek svinjarije. če bodo pa otroc hotl recimo k verouku hodit, pa mirno lahko, dokler jim bo to v interesu ( in dokler ne bo kdo od mene pričakov kake udeležbe pri cerkvenih zadevahuser posted image )...pa če bojo pol k bojo zadost stari, da bojo štekali zakaj se gre, hotli bit krščeni, jim tud ne bom branla. dojenčka? sam prek mojga truplauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.1.2009 16:09:07   
Anonimen
v zg. nads. so mi dajali gor vrata in je vse prašno sedaj in pa vse zmazano me čaka cel dan samo pucanje in še enkrat pranje

mene sam še kap rukneuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.1.2009 16:23:47   
uršika***
Midva ga bova tut krstila, če ne druga, bo ena žurka večuser posted image , tisto urco bomo pa že potrpel v cerkvi, pa potem je obhajilo, potem se bo pa že sam odločil, če bo hotel it k birmi al ne.
So mi pa tile slovenski verski običaji  čist ok, saj nič grdega ne učijo, pa fajn je jajčke barvat, pa jaslice imet,... A ne Ronja??? Ti si rekla, da tudi pobereš vse kar je fajn, pa kjer lahko kaj ustvarjašuser posted image - saj vsako nedeljo brez skrbi, da ne letamo k mašiuser posted image user posted image .
Ko sva se poročila, mi je blo grozn it k spovedi, k sem mogla rečt, da že 8 let nisem bila pri maši in spovediuser posted image
Za krst se bo pa spet po dolgem času zbrala žlahta, pa bo tut luštno.user posted image pa rekla bom lahko, da me ni bilo samo 2 leti v cerkevuser posted image

Ronja a zdaj pa prklopiš eno na en jošk, drugo pa na drug jošk al kako???user posted image
Ja, dobra si bila, da si tako dolgo zdržala doma. Jaz bom probala, pa se mi zdi, da me bo lubi kar odnesel v avto, takoj ko se bo začel

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.1.2009 16:27:53   
kiara24
saj mi bo lubi pomagaluser posted image , da bo hitrej.
Sem pa vesela, da je končno zg. štuk zaprt in da ne bo prepiha. Sem mislila, da bom prej rodila kot pa da bodo gor vrata. Sav jih čakala 3 mesece, poden.
Joj danes je pa moj bebi akrobat po trebuhu to ne morš vrjet kaj vse zganja notri...
jaz upam, da bo kmlau zunaj.
vse tele slikice od bebijev mi deljao kar fjan skomine, pa še vsi so tolk corti, teli mulčki.sedaj grem pa res delat, da me kaj ne prehiti.
če mi rata se pol še kaj javim.
fajn čvekajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.1.2009 16:32:45   
Anonimen
ulla, rečem ti lahko samo tole: "get ready!" Mi je pa kristalno jasno, zakaj večina da starejšega otroka v vrtec .

user posted image user posted image user posted image jst pa rečem sam da narava že ve zakaj mamo 2 joškiuser posted image user posted image user posted image
user posted image me res zanima kak bo tole zgledalo pr nas....se menim z njo da bomo dali zize dojenčku, pa je čist hudauser posted image to pač ne...mesa pa soka pa mleka....sam zize pa neuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.1.2009 16:40:14   
uršika***
mesa pa soka pa mleka....sam zize pa ne

A to bi dala Ula jest dojenčku, sam da bi ona mela zizouser posted image user posted image user posted image to bo še luštn pri vasuser posted image
A ti veš Ulla kaj boste imel? Sem že pozabla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.1.2009 16:45:18   
Anonimen
ja to bo po njenem dojenček jeduuser posted image bo še pestro, jauser posted image

midva vema kaj bo, jauser posted image za vse ostale je pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.1.2009 16:51:36   
Anonimen
tkole se pa pr nas risa pisauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 17:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.1.2009 17:02:12   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Ula. Tko se dela. Kr nagajaj mamici, sam sestrco al pa bratca pa ne tkole popisat, se mi zdi, da bi mami popizdilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.1.2009 17:03:10   
Anonimen
ampak vlažilec zraka imate doma

ne, mi kr mokre brisače pa uno posodice na radiatorje prakticiramouser posted image pa vsake tolk z igeo posesdamouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.1.2009 17:03:59   
uršika***
Ne vem, če smo se kaj pogovarjale, ampak vlažilec zraka imate doma?

Ne, mislim, da se nismo. Jaz ga nimam, mi je nekak brezveze. Ne vem, mogoče narobe razmišljam, ampak če se dnevno lepo prezrači pomojem nima bit kaj narobeuser posted image
A ostale ga imate? Če boste rekle, da ga je fajn imet takoj šibam po njegauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 17:04:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.1.2009 17:05:10   
Anonimen
bravo Ula. Tko se dela. Kr nagajaj mamici, sam sestrco al pa bratca pa ne tkole popisat, se mi zdi, da bi mami popizdila

eh, mami težk da bi popizdlauser posted image ati je pa že bolj sumljivuser posted image

se pa spomnem k je od ene kolegice sin tamalo (2 leti sta narazn) z unmu debelmu alkoholnemu flomastru po obrazklu pobarval user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.