Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ****, glede dogajanja na svetu, saj veš katerega... se čisto stinjam s tabo, itak sem polna gneva do vseh "pomembnežev" na tem svetu, ki nimajo jajc in leporečijo, medtem ko... saj veš... zadnje dni ful spremljam, kaj se dogaja, žal je treba tudi po tujih medijih stikat, ker so naši "preobremenjeni" s plinom in recesijo pa sem poskušala čimbolj abstraktno napisat, da ne bom brezveze razburjala punc tukaj saj čist ne glede na dogajanje zadnjih dni - kdo prvi začel in kdo se brani.... zakaj teh I ne postavijo znotraj ozemlja, ki jim je bilo (na zame sicer napačen) način dodeljeno - kako svet tolerira, da so si po tistem vzeli še dodatno ozemlje..še več kot 1/3 - to je meni nerazumljivo no, saj postane razumljivo, ko se spomnim na keš, lobije in vse povezave, ki jih imajo Saj sedaj je bila ena pogovorna oddaja na tv slo1 na to temo in pravzaprav se en dokaz da vsi vedo kaj se dogaja....ampak vsi samo govorijo in sestankujejo. Mi tukaj smo v napetosti...radi bi odprli meje za begunce, tam ni ne vode ne elektrike ne goriva ne hrane ne zdravil...Novorojencki umirajo vsi po vrsti... mali otroci, ce mati nima mleka... Verjemi jokam ko to pisem, to je treba videt. Vem da vi ne veste , ker je Izrael zaprel meje tudi za tuje novinarje. Ampak to kar se dogaja je.... nimam besed. Zato je moja prosnja res ena malenkost, ki jo lahko vsak naredi, ker druzga itak ne moremo... Se enkrat hvala, ker razumes. sem gledala oddajo, ja saj pravim, da dobro spremljam zadeve samo ne vem, če še smem, ker sem preveč emocionalna pri teh zadevah - in potem lahko samo jokaš od nemoči za vse je pa kriva ignoranca... nevednost... informacijska blokada..dobro je rekel novinar Dela, P je doživela informacijski masaker tudi pri nas ne boš slišal, kaj vse se dogaja, Američani so pa itak slepi kar se mednarodne politike tiče, Čehi, ki sedaj predsedujejo EU so strahopetci v najboljšem primeru, pa še "po pomoti" rečejo, da je P napadla I... ampak tukaj samo morim s tem majčicam... ne bom več Ja, pojdi raje ba mojo temo, pa tam napisi svoje mnenje....morda pa le katera prebere in se odloci za bojkot. klik
|