kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella hvala ti za te besede si me res potolažla.Res ne vem kaj je to z mano ampak res mi ni v tako veselje in srečo biti mama kot me je nategvala babca v materinski šoli,da mi bo.Najraje bi tožla njo in vse revije ki jih prodajajo za svetovni nateg,da imeti otroka ni nič kaj tazga.Ne me narobe razumet jst imam Laro tko rada da dam zdle življenje zanjo sam tolk je že za nama da mi je vsega zadost.Če sam začnem naštevat:najprej krčki,ki so se začeli že v P,moja nezmožnost dojenja,refluks in močen gastritis ter ranital 2x dnevno,nehala dihat,2x rotavirus,gliste,viroze in prehladi in nazadnje še močne bolečine ob izraščanju zob.Vrhunec je pa nespanje-jej kako lepo OK saj za vse te stvari sem vedela da jih otroci lahko imajo ampak da naša kasira kr vse po vrsti-lord have mercy No pa da ne bom gonila samo slabe stvari:mala se nasmeje in mi takoj polepša dan,do trenutka ko jo neki spet ne matra in je jok do nebes,Hoče se plazit,raste mi pred očmi in se razvija v malo ženskico,lepa je,zna se prikupit,kiklca ji ful paše in še in še,da ne bom samo slabovoljna.Evo mi pomaga se že nasmehnem za kar sem nazaj napisala Če bo pa še smrdet ponehvalo bo pa sploh zakon k sufer furat ni zakon Tisto, kar sem odebelila in podčrtala, zveni natančno tako, kot bi sama to napisala pred dobrimi devetimi leti... Ravno v tem je fora: da imaš otroka rad bolj kot svoje življenje, ampak vse skupaj je lahko tako zaje.ba.no, da se ti začne rolat... Ampak vedi, da potem postane lepo, res lepo Otrok se vedno bolj odziva, čeblja, razume in postaja pravi človeček Če samo pogledam mojo malo piko, ko pride ponoči k meni v posteljo, mi reče "mami, rada te mam" in se fajn stisne Katy, jaz ti pa svetujem, da ne razmišljaš preveč o problemih, skrbeh itd...druge stvari, ki polepšajo dan imajo prednost. Skrbi z otroci so vedno, ali je dojenček, ali eno leto star, ali dve ali dvajset. Saj boš zmogla, boš videla, samo ne si toliko k srcu jemljat vse te skrbi.
|