Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 10:55:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 vem za špelino, ja a pa je to Ok, al samo izhod v sili, špelin@? mi še nismo papali mlečnih izdelkov, ker čakamo 8. mesec, tako sta nam rekli p in patronažna, da se priporoča Naša P je rekla, da po 6. mesecu ni več panike okrog mlečnih izdelkov, se lahko začne tudi drugače uvajat, ne le kot izhod v sili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 10:56:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Katina super za potovanje,kje ste pa bili?Pa pošiljam za čimprejšnje okrevanje Mya ful lepe mere ime Maj a zobka že imate kakšnega? Edina ja super za biserčka,a je blo hudo?Men se zarad naše že trga tolk je boga. Špelina kako prehlad? ne noben znakov ni oddajala, da bi lahko slutili da je zobek na poti , mislim da je tudi drugi že na poti . A tvojo miško pa takole matrajo tile zobki Za našo točno veš kdaj ji zobki rastejo,mene pa spravla v obup k vidm kak karakter šele takrat postane.Včer me je gledala in me z roko tako počla po obrazu da so se mi zvezde prkazale.Sem jo po rokici sam mal pokrcala in rekla da to pa ne sme je bil tak jok da ga še ne pomnem.Še dober da je moj to vidu k kr ni mogu verjet kak šamr mi je mala stisnla in to še ne pr 8-ih mesecih.Sam je pa res da je blo to prvič in je bla res slabe volje sam nisem pa tuk butasta da bom to pustila k pol bo pometala z mano kadarkol bo hotla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 10:57:41
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 vem za špelino, ja a pa je to Ok, al samo izhod v sili, špelin@? mi še nismo papali mlečnih izdelkov, ker čakamo 8. mesec, tako sta nam rekli p in patronažna, da se priporoča Naša P je rekla, da po 6. mesecu ni več panike okrog mlečnih izdelkov, se lahko začne tudi drugače uvajat, ne le kot izhod v sili. pa res vsak drugače reče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 10:58:20
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala. Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juho Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men. nič AM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 10:59:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 vem za špelino, ja a pa je to Ok, al samo izhod v sili, špelin@? mi še nismo papali mlečnih izdelkov, ker čakamo 8. mesec, tako sta nam rekli p in patronažna, da se priporoča Naša P je rekla, da po 6. mesecu ni več panike okrog mlečnih izdelkov, se lahko začne tudi drugače uvajat, ne le kot izhod v sili. pa res vsak drugače reče Potem naj smo pa mi pametni . Jaz mislim, da je najbolje vzeti eno sredino in sprobavati in potem itak vidiš, če otroku paše ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:00:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste danes kuhale za čmrleke male? Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola špelin@ danes imamo enako kosilo , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejo jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:00:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Moj sonček še spi , jaz grem pa Moj pa ni hotel zaspat, sem se 1 uro matrala, ampak je pri zaprtih očeh ves čas težil... Perilo mene še čaka. Oz. jaz čakam nanj, da se opere Enako. Mislim, da bo čez kakae pol urce akcija Alja ni nič narinila, pa tako je cvilila Sedaj se obeša po lamelnih zavesah nejn fetiš Upam, da se bo zraven tudi fajn pokakala kje sem pa tole zgrešila Zgleda, da so lamelne pomagale, je pririnila eno konjsko figo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:01:39
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala. Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juho Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men. nič AM? kolk pa spije čaja/vode čez dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:01:53
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ kdaj bodo fotke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:02:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala. Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juho Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men. nič AM? kolk pa spije čaja/vode čez dan? Naš včasih le 30-40 ml. Se pa dojiva le še zvečer pred spanjem in zjutraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:04:03
|
|
|
|
Estrella*
|
tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka. Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m. Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala. Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste danes kuhale za čmrleke male? Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola špelin@ danes imamo enako kosilo , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejo jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobe oj jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč. Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:05:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina kako prehlad? Po starem: zadevam se s Coldrexi, potem je par ur super in spet jovo na novo Vidim, da tebe še vedno fajn matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:06:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Za našo točno veš kdaj ji zobki rastejo,mene pa spravla v obup k vidm kak karakter šele takrat postane.Včer me je gledala in me z roko tako počla po obrazu da so se mi zvezde prkazale.Sem jo po rokici sam mal pokrcala in rekla da to pa ne sme je bil tak jok da ga še ne pomnem.Še dober da je moj to vidu k kr ni mogu verjet kak šamr mi je mala stisnla in to še ne pr 8-ih mesecih.Sam je pa res da je blo to prvič in je bla res slabe volje sam nisem pa tuk butasta da bom to pustila k pol bo pometala z mano kadarkol bo hotla. Še hitro bo vedela kaj pomeni beseda ne sme in je prav, da ji zdaj poveš. Ni te imela namena počit, ker se ne zaveda svoje moči in motorika še ni izpiljena v nulo, je pa prav, da ji daš vedet, da se to ne bo ponovilo. Verjetno se še bo kdaj pa vsakič ji povej, da to ni prav. Se bo že naučila. Še mnogo drugih fint te čaka ob katerih boš izgubljala živce, samo nikoli ne popuščaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:06:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kdaj bodo fotke? Moram dat Gregca iz rok, potem pa bodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:06:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana; če misliš, da premalo pije pri tebi in predstavlaj tudi to problem je težka. Najbolj idealno bi bilo, če bi pila pri tebi, ti pa bi povečevala GH in ji širila repertuar. Mislim, da pri dobrih 7m skorajda nima pomena navajat na flaško, vasj ne navadno. Mogoče pa bi bilo v tvojem primeru bolje, da ji začneš uvajat mlečne izdelke, ker roko na srce, ji manjka smo še 14 dni do 8m. Jaz na tvojem mestu bi jo dojila kolikor bo pač hotela in ji začela uvajat mlečne izdelke. Ponujala bi ji za pit. Mislim, da otrok ne bo ne žejen ne lačen v kolikor mu ponujaš hrano 5-6x dnevno.Potem bo samo na njej, da stavr sprejme in jo tudi bo, če boš vztrajala. Naša ni hotela mlečnih kašic, pa sem vztrajala in jih sedaj je, ne veliko okoli 100-150 na obrok, a sem dosegla svoje. Se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana 7 jst tud naši dajem mlečne izdelke že od 6.meseca ker mi je P tko svetovala ker mi je čez noč nehala piti mleko.HB nima alergije na nič tko da sem ji brez skrbi to dajala. Za našo fračo bom pa skuhala zelenjavno juhico in not skuhala ribano kašico,ima zlo rada juho Niti enga požirka mi ne popije več,včasih mi ga je v spanju spila zdej pa kak lino pa jogurt in skutko in to je to.Zvečer ji pa dam kravje mleko in mal benkota noter k samega noče-je po men. nič AM? kolk pa spije čaja/vode čez dan? Naš včasih le 30-40 ml. Se pa dojiva le še zvečer pred spanjem in zjutraj. Punce, saj je v sadnih kašicah ogromno vode in mleče kaše naredite tudi z vodo ali mlekom, to vse vsebuje tekočino in očitno dovolj, ker če ne bi pili ostalo od tekočin, ki jim ponujate. Naša popije zadnje dni spet manj tekočine okoli 100ml časja cel dan in očitno ji je dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:06:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako narediš ričet? Po receptu iz delovnega zvezka za gospodinjstvo iz l. 1989 A ti poskeniram?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:07:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kdaj bodo fotke? Moram dat Gregca iz rok, potem pa bodo Saj ni panike , vidva se kar cartajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:07:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako narediš ričet? Po receptu iz delovnega zvezka za gospodinjstvo iz l. 1989 A ti poskeniram? A bi bila tako dobra? Hvala A maš tam še kake druge recepte?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kdaj bodo fotke? Moram dat Gregca iz rok, potem pa bodo Saj ni panike , vidva se kar cartajta. me smo tudi ferbčne za slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:09:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste danes kuhale za čmrleke male? Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola špelin@ danes imamo enako kosilo , jaz bom tudi zmiksala ričet za AT pa da vidmo kako ji bo všeč, ej a fižola pa še kar ne smejo jaz sem ji včeraj zvečer dala malo fižola, pa ni bilo nič narobe oj jaz ji bom tudi danes dala malo fižola za probat, pa kruh bom notr še dala mislim, da ji bo všeč. Nekatere že z fižolom in ješprenom hranimo naše , ene pa še mlečnih izdelkov ne upajo edina, ti ti jezičnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:10:32
|
|
|
|
špelin@
|
tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:10:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako narediš ričet? Po receptu iz delovnega zvezka za gospodinjstvo iz l. 1989 A ti poskeniram? 7 ali 8 razred
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 11:11:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tana7, a si že poskusila Brini dat pit po čisto navadni slamici? Gregcu sem za foro dala ta mali sokec v tetrapaku po slamici, ki je zraven, in je lepo vlekel Andraž je tud pri 7m že pil po slamci, Alja jo pa gleda kot svetovno čudo in ne ve kaj naj z njo počne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
svečeLelly28 RRali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?da (
18%)
ne (
53%)
ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (
29%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!