|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
6.1.2009 18:38:47   
Tanja_
Hvala vam za čestitke in lepe želje!
Mani2 tvoj verz mi je pa kr samozavest dvignu- to v zvezi s stasom in iskricami v očehuser posted image Ful dobr je!

Sem pa dons razmišljala o oblekah. Namreč še vedno nosim vse stare obleke in me zanima, kaj mislite, če bi si potem, ko me bodo začele žulit, kupila kar spet kavbojke z nizkim pasom, tako kot sedaj, samo pač številko večje. A bito šlo? Tiste, ki ste že bile noseče boste to vedle. Ker sem včer gledala obleke za nosečnice in si ne predstavljam ravno, da bi v tistem okoli hodila. Sem bila kot en pajac.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.1.2009 20:33:21   
copka
Tanja_ tudi jaz sem tako razmisljala kot ti in sem si kupila ene hlace z nizkim pasom, pa se to eno stevilko vecje. Bila sem ponosna, da jih lahko oblecem in prepricana, da sem naredila business. Pa se je v zadnjih 3 tedni pokazalo, da trebuh se kar raste in me hlace zulijo tudi spodaj. Imam tudi ene nosecniske hlace, v katerih sem se pocutila izgubljeno, pa sedaj lepo pokriva ta trebuscek, ki je iz dneva v dan vecji. Sem ful vesela, da imam tudi te hlace (sem jih kupila rabljene na Ringarajinih oglasih). Sem si pa kupila dve tuniki v HM, ki pa niso v oddelku nosecnic. Moja sestra pravi, da so sedaj ze previsoko nad kolenom, pa me ne zanima. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.1.2009 20:36:38   
pokica_
Dober večer čvekice!
Že dolgo se nisem oglasila, sem vas pa pridno brala vsak dan. user posted image

Vsem slavljenkam vse najboljše ob rojstnem dnevu, naj se vam izpolnijo vse skrite želje in da boste ponosne mamice lepih user posted image !

Z moje strani je vse ok, na silvestrovo sem imela pregled, kaže ok, smo samo srčka slišali, v ponedeljek 12.jan. pa imama morfologijo in upam, da bomo zvedli kdo take salte dela v bušijuuser posted image .
Med prazniki sma bila v Grazu in si nagledala nekaj stvari, posteljke ta večje 140x70cm, celoten komplet od ogrodja, jogija, posteljnine, povštra, blazine, baldahina, stranske obloge, full full cotkane po 150 €! Kar nisma mogla verjet! Če primerjam naš Baby Centeruser posted image , za ta dnar še posteljke ne dobim, kje je še vse ostalo. Komodo boma dala delat po meri, tako da naju nebo stalo več kot 100 €.
Cotik še nekaj nisma kupovala, ko še ne vemo kaj bo....vozičke sma pa tudi bolj ko ne samo gledala. Nimam pojma kaj bomo kupli.

Pa ne pozabite božat svoje bušije user posted image , bebice to čutijo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.1.2009 20:56:34   
HM84
Uhuu, pridne ste ve Majčice s telim pisanjem user posted image

Danes pa smo imeli mi morfologijo. Moram potrkat, da je vse v redu, videli smo vse kar se pač videt da:) Tud lulčka, se pravi, da bomo kupili fantkauser posted image Je pa g rekla, da je zelo živahen, se kar ves čas nekaj prmemika, mogoče bo pa plavalec... :D

Zdaj bom lahko vsaj na veliko kupovala na razprodajahuser posted image Upam, da bom tud zase dobila kakšne športne hlače...

Drugače mi pa manjka še voziček, par cunjic in pa previjalna miza. Pa seveda še razne kremce in .... joj, saj tega sploh ni tako malouser posted image

Aja, pa da še dopolnim seznam, PDP ostaja isti, naslednji pregled je 4.2., stara sem 24, rodili bomo pa v LJ ;)

Pazite nase pa se beremo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.1.2009 21:38:37   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.,  27 let
* Dudica1   
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1.
* ebetka            (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 16.1.; 26 let ,
Šempeter pri NG
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 19.1.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 7.1. M,  25 let LJ

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.1. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.1. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1. 24 let  PO
A (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 8.1. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.1., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.1., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
25 let KRANJ

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 6.1., 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let 
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.2. , 26 let  CE
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 5.1. M, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1. M,
28 let
MS
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 6.1. , 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 6.1. MF ; 15.1.
30 let  
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled 5.1.; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 8.1.M., KRANJ ALI LJ
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.1., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.1., 37 let MB
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.1.,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.12. ;  31 let LJ
* Chiara82  (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 5.1. ; 26 let  IZOLA
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.1., 27 let CE

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 5.1. M , 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 7.1., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.1., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.1. M., 27 let
LJ
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 4.2.; 24 let LJ 

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.1.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled 29.12. ; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.1. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 3.2., 27 let LJ
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1., 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  23.1. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 7.1. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.1.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.1., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1. M,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.1., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.12. ;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.1. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 98

pričakujemo : 102

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.1.2009 21:39:42   
mani2

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.8.
pokica_ 10.3.
Dudika1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.1.2009 22:10:35   
2mak
Po dolgem času se vam še jaz malo oglašam. Že kak mesec imam tako pestro, da bom vsak čas sama sebe nekje srečala! Brcike že močno čutim, tudi moj dragi jih je že začutil (na mojem trebuhu, ne v njegovem! user posted image ), trebušček kar lepo raste, kile pa še niso pretiravale. 23. 1. imam naslednji pregled, 30.1. pa morologijo in že komaj čakam, da vidim kako se kaj godi našemu dojenčku! Novoletna evforija že počasi popušča, kar mi prav paše, moram priznat. Sem pa ene tri dni nazaj prvič v življenju fasala neko tako vnetje nožnice, ki srbi in na trenutke mislim, da me bo pobralo od hudega. Tista, ki je imela že kdaj kaj podobnega, me bo verjetno razumela. Za zjokat! No, zdaj pa grem zbudit dragega, ki verjetno v otroški na tleh spi, ker je uspaval hčerko, potem pa grem počasi tudi jaz spat. Sladke sanje še vam!!!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.1.2009 6:38:30   
Anonimen
dobro jutro

jaz sem pa že ob 4h vstala, mi je bratranec javil da je postal ponosno očka drugemu fantku težkemu kar 4,050 kguser posted image user posted image user posted image user posted image , joj jaz pa še čakam da ogledam svojegauser posted image user posted image !

drugače pa sploh nisem mogla nazaj zaspat, sam premišljujem, pa ne da bi premišljevala o mojem user posted image , ampak kako bom kaj prišparala €, in take brez veze zadeve, kako se naj to rešem, moj možiček je reku naj grem nazaj delat, da ne bom sam premišljevala, sam pol čez par sekund pa je reku da je bolje da sem doma kot pa da tam gnijemuser posted image user posted image !

drugače sem pa kar vredu, danes moram klicat v ZD kako je z mojo bolniško, da vsaj približno zvem kako naprej!

l.p.

(odgovor članu 2mak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.1.2009 7:39:09   
mary12
No lep pozdrav punce. Včeraj sem imela pregled in je zmerila obseg glave, trebuha, dolžino stegnenice, pregledala mehur, ledvice, želodec, sam srčka ni mogla ker se je revežu celi čas kolcalo. Je prov smešno videt to na UZ, zraven pa še ni bil nič na miru, tko da se G kar smejala, ker ga je tko težko ujela. Ga je vmes spraševala, kam misli it. Je naredu cel krog med pregledom. V glavnem vse je ok (srček pa mi bo tko pregledala Strahova na 3DUZ naslednji teden).
No G je tudi rekla da ima ustnico celo, zato sem bolj mirna, ker nima zajčje ustnice. Potrdilo pa dobiste še naslednji teden.

No naslednji pregled pri moji G imam 3.2., kjer mi bodo zopet vzeli kri. Že zdaj so mi jo spet zaradi toxo. No upajmo da je vse ok, izvidov še ni.

Aja roj.dan imam 8.8..

No do naslednjič, verjetno do naslednjega pregleda vas pozdravljam. Vas celi čas berem in mislim na tiste ki imate probleme, ter vam želim vse dobro. Hkrati pa se veselim z vsemi, ki vam teče nosečnost čisto na easy.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.1.2009 8:07:03   
Obelix
Vidim, da je debata o vozičkih v polnem teku. Jaz se ful ogrevam za maclarna - sem že malo brskala po netu, če je kje ceneje. V Mothercare spletni trgovini je cenejši kot v Bušiju (mi gredo na živce ti naši monopolni trgovci, ki brez občutka navijajo cene), ampak ga ne dobavljajo izven VB. Škoda. Moram zvohati, če jih prodajajo kje v Nemčiji ali Avstriji. Mi je pa ta voziček ful všeč, ker je res lahek, pa zelo na malo se zloži - to mi je najpomembnejše, ker se velikokrat odpravim z avtom, pa potem voziček zasede ves avto. Trde košare pa za poletje res ne rabim. Lupinico za avto že imam, je pa s to lupinico tako, da že v porodnišnici razlagajo, da otrok ne sme biti v tej več kot kakšnih 40 min - ker sam ne drži glave pokoncu, mu normalno omahne in ne čisto ravni položaj v lupinci kao omejuje dotok krvi v možgane. Baje.

Kupiti bomo morali še posteljico, pa obvezno nekaj novih oblačil - otročičku bo vseeno, to je bolj za mojo dušo. Ostalo imamo pa že vse doma.

Glede bioritma dojenčka vem, da v nekaterih člankih piše, da ima enakega kot kasneje ko se rodi. Ne vem, če je to res. Meni je eden od dvojčkov v trebuhu zelo malo brcal, pa sta bila oba po rojstvu zelo zelo živahna. Čutila sem brce tudi ponoči, pa sta vsaj na začetku ponoči kar lepo spala. Take stvari je treba jemati bolj z rezervo. Kakšni so otroci kot dojenčki še nič ne pove za kasneje.

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.1.2009 8:20:22   
petra a
petra zg-čisto možno je da si preveč sladkega pojedla, tako da se ne sekiraj preveč, te bodo dali pa še enkrat na pregled krvi...je pa sladkor zelo pogosta stvar v nosečnosti, tako da ne rabiš biti preveč zaskrbljena, sem prepričana da se vse lepo izteče,poznam 2, ki sta ga imeli in je vse bilo o.k. ...kaj ga ni imela tudi Petrinja (lahka pa da sem kaj zabluzila in pomešala v  glavi)...sporoči kaj bo  

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.1.2009 8:23:11   
petra a
tole glede bioritma dojenčkov je pa res bl tko...moja je bila živahna edino zelo pozno zvečer, ko pa se je rodila je pa zvečer tako lepo spala in celo noč, da sploh ne vem kaj pomeni nočno vstajanje...upam da se mi ne bo tokrat povrnilo še za nazajuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.1.2009 8:37:09   
lananai
Tanja_, jst sem bila tudi malo razočarana nad ponudbo nosečniških hlač. Sem bila v H&M, probala vse možne modele (kar so imeli številko), pa so bile vse čudne, ozke spodaj. user posted image  Sem pa v kabino vzela tudi ene, za katere sem itak mislila, da jih ne bom kupila. Vse ostale so imele un visok elastični pas čez popek, kar se mi je zdelo praktično, tele pa so bile normalno visoke, le na bokih so imele elastiko namesto kar jeans pasa (ne znam bolš razložit). In so mi bile kot ulite, pa še široke spodaj. Super, sem jih kar vzela! Še za poleti je fajn, da ni visokega pasa čez popekm ker bi bilo pretoplo. Tele kavbojke bom konec koncev lahko nosila tud kot nenosečnica, ker jim skor ni videt, da so nosečniške. Res je, da trebuha še nimam tko zlo velikega... in upam, da mi bodo konec nosečnosti še ravno tko prav, kot so mi zdej, ker se res super v njih počutim.

2mak, če imaš vnetje, te popolnoma zastopim! To je pa res ena bolj nadležnih stvari! Jst vnetja med nosečnostjo na srečo še nisem fasala, sem ga pa imela prej dostikrat. Meni je pomagala krema in tablete Canesten, za katere dobiš recept pri svoji G. Pejdi jo vprašat, ker drugače najbrž ne bo boljše.

Obelix, sem že slišala, da ni zdravo imeti otroka predolgo v lupinici... ampak 40 minut? Kaj pa če greš z avtom na morje ali pa na drugi konec Slovenije? Jst mam do svoje familije dobri 2 uri vožnje z avtom. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.1.2009 8:48:32   
Obelix
lananai - pač to so ene novejše teorije. Jaz mislim, da kakšnih posledic ne sme biti. Mogoče bi morale biti pozorne samo tiste mamice, ki otročka vozijo v lupinici tudi tako, da to pripnejo na voziček. Tam je lahko dojenček več ur in tisto mogoče ni optimalno. Ostalo so samo priporočila. Vsaj jaz te stvari tako jemljem. Jaz sem imela na nek način srečo, da sem z dvojčkoma hodila v razvojno ambulanto in na fizioterapijo, kjer sem dobila sam esuper informacije in nasvete.

2mak - ni ti potrebno trpeti zaradi glivic user posted image . Greš lahko brez recepta v lekarno in kupiš Canasten -  meni pomaga takoj - imamo v nosečnosti pač več izcedka in posledice so tu.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.1.2009 8:57:50   
petra a
lananai-če imaš 2 uri do familije, se boš pa vmes ustavila in malo prezračila dojenčka...mi imamo vikend na morju-Piranu, pa je dobra urca do tja in smo se obvezno mogli ustaviti vsaj 1x vmes

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.1.2009 9:03:16   
malko
živjo. tudi jaz sem majčica. rok imam 1.5.2009. bomo meli user posted image .komaj čakam ker je to moja tretja nosečnost in prvi otroček.prejšnje dve nosečnosti se nista izšle kot bi se morale. komaj čakam maj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.1.2009 9:14:55   
taškica
Ojla punce,
tudi za mano je morfologija; oba fantolina sta ok, imata vse kar morata imeti, srček bije, trebušček velik, ledvičke so, skratka vse, vse , vse. Težka sta vsak po 400g, Bjček je celo pridobil 25g več kot A. Moj trebušček sta si fanta lepo razdelila, obnjena sta glavično, a ni sigurno da tako tudi ostaneta. Ampak držim pesti. Skratka zaprta sem ko piksna in MV je zadosti dolg - zaenkrat. Sem pa na Ginekološki kliniki bila na takem High tech ultrazvoku, da mi je sapo vzelo. Dva velika ekrana - enega samo za mamico, enega za zdravnico, vse se vidi, poteze obraza, ustnica, kosti, rebra NORO. Sicer tiste ki ste šle na 3D ste bile nabrž isto fascinirane.

Tudi jaz imam že vso nosečnost probleme z izcedki, tudi odpornost ni ravno bleščeča. In posledično pride vnetje in srbečica, je pa Canesten zakon in brez njega si več ne upam nikamor.

Glede nosečniških oblek, sem pa jaz veliko rešila kar s pajkicami in tuniko čez. Tudi meni te grozne nosečniške hlače enostavno niso všeč in ne mislim dajati toliko denarja za njih. Tudi v pajkicah me ne zebe, si dam pač dvoje čez in toplo volneno tuniko čez pa je. Tako nameravam prestati kar celo nosečnost.

Vas vse lepo pozdravljam, ne oglašam se pogosto, veliko bolj zgovorne smo majčice dvojčiče na formu pri dvojčku. Pa vseeno sem z vami tako ali drugače.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu malko)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.1.2009 9:57:37   
SANEK1
Dobro jutro Majčice...user posted image
Tukaj še ena mačica 2009, ki se je na začetku sicer nekaj javlala kot Anonimna, pol pa sem nekak zgubla stik z vamiuser posted image  Tu pa tam vas preberm, za več pa časa ni, si ga bom pa zdaj vzelauser posted image
Doma imam 1,5 leta staro punčko Živo, dopoldne pišem diplomsko, popoldne pa mi kreira moja babikauser posted image user posted image user posted image
Upam, da me še vzamteuser posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.1.2009 9:59:26   
Anonimen
no punce jaz grem tud delat, mi niso podalšal bolniške, z 9.1 začnem spet hodit delat! bom pač delala kolikor dolgo bom lahko!
zdaj pa bom morala it kupit še kakšne hlaše za hodit delat, ker imam samo ene pa še te so letne, šituser posted image

kar bo pač bouser posted image

l.p.

(odgovor članu taškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.1.2009 10:29:13   
lananai
Dobrodošli, novi nosečki! Bivša anonimna, na kater datum te potem lahko vpišemo oz. katero anonimno lahko vržemo s seznama?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.1.2009 10:47:53   
mayflower
Dobrodošle vse nove majčiceuser posted image user posted image user posted image

Cveka- škoda za tvojo bolniško, če se ne počutiš dobro.
Meni je bilo važno, da so mi zdaj podaljšali, tudi če mi pol ne bi, imam več kot mesec dopusta, tako da bi nekako skrpala do porodniške. Je pa bolniško  plačilo tako nizko user posted image

Kako mate kej vreme? Mi oblačno, pa mrazzzzzzzzz. Brrrr. Joj, spet se mi  ne da kuhat. Pa še huj-sploh nimam idej.

< Sporočilo je popravil mayflower -- 7.1.2009 10:48:17 >

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.1.2009 10:49:47   
SANEK1
Lananai, hvalauser posted image user posted image user posted image

Seveda podatki:
PDP=5.5.2009
imeli bomouser posted image
naslednji pregled imam 28.01
stara sem 30 let...še natanko 11 dniuser posted image
rd=18.01.1978

Sem šla gledat in je ena A. vpisana pod tem datumom, te sem že to jazuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.1.2009 10:55:03   
SANEK1
Vidim, da se pogovarjete o nosečniških oblačilih. Jaz morem nost n. hlače že od 10t, trebuh mataki, da se vsi čudijo, da mam še 4 mesece do konca.user posted image
Tak je blo že prvič, s tem da pravijo, da je drugič še večji, ker so mišice bolj ohlapne, torej mi bodo tokrat pripisovali trojčke, ne samo dvojčke kot prviičuser posted image user posted image user posted image .
Ker sem po porodniški ostala brez službe in sem doma, sem na srečo lahko dosti v trenerki, za "lepo" pa še imam dvoje hlač iz prveuser posted image , zgoraj pa nosim doljše tunike ali majčke z kratkimi rokavi preko majce z dolgimi rokavi. Nekak probam krpatuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.1.2009 11:21:55   
dito
Sanek1, malko- dobrodošle med nami user posted image user posted image user posted image

cveka30 - mi je žal zate. Od kdaj si doma? Jaz sem od 5.12. sedaj pa čakam na odovor od komisije. Če me dajo delat ne bom mogla, ker ne morem dolgo stat na nogah. Bomo videli. Kaj si imela za diagnozo? Če ne boš zmogla pa malo delaj potem pa idi spet na bolniško. Prvo je zdravje našega otročička in nas.

oblačila in vozički- zame imam vse, ker mi sem si že prej nakupla (nekaj imam iz 1user posted image ), nekaj pa mi je posodla kolegica. Za tamalega pa me ful mika, da bi kaj kupila pa nimam volje nikamor. Še je čas. Kaj v S Oliverju že imajo kaj znižanj?

Voziček- moj je proti, da bi kupili novega, saj imava od tamale od ABC designa, uporabljali le 4 mesece in od Giordanija. Mene pa ful mika Peg perego-tov.

Drugače pa kuham segedinar. si je tamala včeraj zaželela in pečem jabolčno pito. Njam.

Imena - imate kakšne predloge zauser posted image .  Sem čisto brez idej.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.1.2009 11:26:19   
petra a
malko-držim pesti da tokrat spelješ do koncauser posted image

sanek1-seveda si našauser posted image ...hmmm, jaz poznam eno mamico, ki ima toliko staro punčko kot je tvoja, pa ime ji je tudi Živa, pa doktorat dela, sam ona ni nič namignila, da pričakujejo...kakšno naključjeuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?