|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
6.1.2009 11:58:28   
Dudica1
joj ve katera če driska lahko kaj škoduje mojemu user posted image ?
Bomo vidli kaj bo danes čez dan je vredu ko grem pa spat-zvečer sem pa bla vsake pol ure na wc-ju!!!

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.1.2009 12:09:06   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

OliveOylie... super za podaljšanje user posted image user posted image user posted image oz. urejanje za nazaj. Pa zdaj so ti tudi za naprej podaljšali?

Kako je pa BarbyD uredila s komisijo?

Zdaj sem dobila do 10.1 user posted image  za naprej moram zaprositi za podaljšanje.
BarbyD se mi ni še nič javila,upam da je dobila.

Dudica1 a si se od mene nalezla?jaz sem hodila 1.1 na 5 min,saj sem napisala ..user posted image user posted image  v enem dnevu sem šla dol za 2,5 kg-sama voda.
pa še zdaj me šraufa...
jaz mislim,da ni nevarno,če ni še kakšnih drugih znakov,men je začel trebuh otrdevat pa sem vzela Buscopan,sam je šel itak takoj vn.boš vidla,če te bo kaj bolelo..
sem pa v 2 nos.dobila ta user posted image  virus 20 dni pred rokom,lih tako za 1.1.2007-mi ni usojen ta datum user posted image user posted image -mi je pa to sračkanje in bruhanje sprožilo popadke,pa sem šla v Postojno na CTG,jih je zaznal na 5 min HB so se umirili in šla sem domov,če bi mogla pa takrat rodit bi pa umrla.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.1.2009 12:30:33   
Kasija
zoja 10 Jaz imam chicco s3. Sem zelo zadovoljna s športnim delom in s košaro, manj pa z lupinico, ki ni udobna za otroka. Celo razmišljava, da bi kupila maxi-cosijevo lupinico za drugega. Sam voziček je pa enkraten. Košara je globoka, da mu ne piha (prvi je bil majhen med zimo). Pa dolgo je lahko v njej, ker se dno nekoliko dvigne in lahko kuka ven. Tudi v športnem delu je dobro zaščiten, se skoraj do 180 stopinj položi za spanje. Za tokratnega majčka bi mi prav prišel športni del, ki se obrača, česar pa chicco nima. Vozi se lepo, zloži se kar na malo (peregotov trikolesnik je dosti večji). V glavnem midva sva prehodila skoraj vsak dan po 3 ure in bila z njim tudi po manj prehodnih poteh, pa je vse zdržal. Enkrat je moral na popravilo, ker se je košara zataknila in ni šla dol, pa so nama dali nadomestni voziček. Mislim, svašta, ko za popravilo avta. Ko sem izbirala, sem gledala še quinnyjev freestyle 3xl in mclarenov trikolesnik. 3xl je super, se tudi obrne športni del, vendar je nekoliko težji. mclarnov mi je pa še vedno všeč, ne poznam pa nikogar, ki bi ga imel. Nisva ga pa vzela, ker nima lupinice zraven. Samo na koncu te možnosti uporabe lupinice na ogrodju vozička niti nisem kaj dosti rabila.

Sem tudi imela morfologijo in bomo imeli fantka. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.1.2009 12:30:56   
BarbyD
Ojuser posted image

Kako ste punce??

Jaz nisem še nč dobila od komisjieuser posted image user posted image   upam da so mi na napčn SPET poslali na napčn naslov  ( tastar) in da sm dobia tjauser posted image  morm popoldan še enkrat poklicat dohtarja k dobijo kartone od komisije če bo slučajn moj tud vmes...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.1.2009 12:39:16   
BarbyD
user posted image user posted image user posted image  keri na glavo postavljeni stavkiuser posted image  
se vidi da sem cela živčna ker še vedno ni ničuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.1.2009 12:44:08   
Kasija
Dudica1 zanimivo izbiro blaga imajo v trgovinah kilometer - ena je pod emporiumom v ljubljani. Predvsem imajo zanimive in ugodne cene, nimajo pa vedno iste ponudbe blaga. Ti pa tista prodajalka zna povedat, kdaj bodo kaj dobili. V bistvu prodajajo ostanke industrijskega blaga. Sem večkrat tam kupovala za posteljnino in sem zelo zadovoljna.

Prav lušno je brat od vaših nakupov. Jaz ne bom skoraj nič nabavljala, ker že itak imam vse doma. Pa lahko tako vsaj malo podoživim tisto kupovanje in izbiranje in sploh sanjarjenje o prvem otroku user posted image . Drugi bo pa dobil novo oblekico za iz porodnišnice, seveda, ostalo pa od bratca. No, saj kaj bo že dobil vseeno, samo se morem zadrževat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.1.2009 12:48:37   
petrazg
Punce jst sem pa tolk žalostna.... user posted image user posted image user posted image So me klicali od g in so mi povedali, da imam katastrofalne rezultate sladkorja in da vse kaže na nosečniški diabetes. Jutri moram še enkrat pod nujno v labaratorij, potem bomo pa videli kako naprej... user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.1.2009 13:08:21   
lananai
petrazg, žal mi je... Ampak glavno, da se da pomagat! Sicer bo pa lih zdej tuki maj, ko bo itak vse lepše!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.1.2009 13:23:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce jst sem pa tolk žalostna.... user posted image user posted image user posted image So me klicali od g in so mi povedali, da imam katastrofalne rezultate sladkorja in da vse kaže na nosečniški diabetes. Jutri moram še enkrat pod nujno v labaratorij, potem bomo pa videli kako naprej... user posted image

najprej se lepo umiri....v nosečnosti so ti kazalci kar normalni in ni to prav nič katastrofalno. Predpisali ti bodo strogo dieto, pa v najslabšem primeru boš šla na inzulin. Tudi sama sem čisto na meji kar se tiče sladkorja, zato se pazim in gledam na sladkor.

Zato, nikar ne bodi žalostna - sej bo !!!!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.1.2009 13:26:17   
Anonimen
za petrazg!! (in ostale)

Živjo!
Čisto slučajno sem pritisnila na forum Majčice 2009. Tudi sama imam takrat predviden rok: 9.5. in tudi meni so pred kratkim ponovno potrdili nosečniški diabetes.
Ampak se da preživeti lepo nosečnost tudi s to nadlogo... glukoza mi je malček zagrenila prvo nosečnost, a se je vse dobro izteklo... otrok ni bil prevelik, kot so me sprva vsi strašili in tudi kakšnih drugih okvar ni bilo.

Je pa potrebna dieta... ampak tudi ta dieta ima dobre lastnosti: začneš okušati hrano in uživati v njej in ugotoviš, da razni hitri posladki in hitra prehrana niti ni tako čudovita kot zdrava prehrana.
In gibanje je zelo pomembno... čimveč hoje in sprehodov v naravo... sproščanje, ujeti trenutki.
Enostavno začneš živeti tako kot nam je namenjeno - začneš uživati v svojem telesu in s tem se dobro počuti tudi otrok.

Naj bo tole sporočilo dobra spodbuda zate in tvoj trebušček. V nosečnosti se ne smemo obremenjevati s slabimi mislimi, situacijo pa je pač treba sprejeti kot oviro, ki jo lahko preskočimo!

Želim vam vse dobro in vašim trebuščkom... in maja se bomo z nasmeški ob vozičkih srečavale na sprehodih...user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.1.2009 13:28:37   
Lalica1
petra zg: ne se sekirati, čeprav vem, da to ni lahko. Nisi prva in ne edina in sigurno bo vse v najlepšem redu. Ti bomo vse držale pesti!!!

In jaz, tečna radovednica...od česa pa to pride? Ker moj ati tudi malo meji na sladkornega bolnika in pravijo, da je dedno. Jaz pa nimam težav s tem. No, vsaj zaenkrat. In a dieta kar pomaga?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.1.2009 13:34:11   
Anonimen
Kasija čestitam za fantka! user posted image

Petra zg boš videla, da ni tako slabo kot na prvi pogled zgleda. K.tja je lepo napisala. Sladkarije niso vse na svetu. Pomisli na svojega dojenčka kako lep/ lepa bo, ko ga/jo boš držala prvič v naročju. Če bi bilo treba se ne bi nikoli več dotaknila čokolade, samo da je moj otroček zdrav. Pa saj je samo še malo do maja! user posted image

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.1.2009 13:35:18   
copka
Pozdravljene, nosecke!

Jaz sem ze par dni doma, ampak sem rabila nekaj casa da sem prisla k sebi po dolgih pocitnicah. Kljub temu da smo samo zrli (drugi izrazi bi bili neprimerni) se nisem zredila dosti-max 1kg na se prej pridobljenih 4kg.
Kupila sva previjalno na kolesckih, ki je bolj visoka. Baje gre zelo v promet, zato sva vzela kar razstavni eksponat, saj nisva mogla cakat, ker smo cez par dni odpotovali domov.
Poleg tistih cunjic, ki sva jih kupila, sva dobila se dve vreci oblacilc, ki pa so punckaste (no saj ce bo ven prikukala puncka bo ok, ce pa fantek- pa user posted image ). Je pa vec takih- kako naj recem- neuporabnih oblekic za zacetek, pa tudi za potem ne vem. Bo treba v shopping. Tudi vozicke sva videla, samo sva na tem podrocju se cisto zelena in se bo treba vrzt v raziskave.

petrazg- ni se receno, da imas diabetes. Od mojega sestricna je imela tudi slabe rezultate pa se je izkazalo, da je ocitno pojedla prevec sladkobe preden je sla na test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.1.2009 13:47:39   
petrazg
Punce zlate ste... res hvala za vse spodbudne besede... Bomo videli kaj bodo jutri testi pokazali...

Se pa brez problema odpovem vsej prepovedani hrani, samo da bo z našim fantom vse ok. Sicer nimam pojma točno o tem, sem danes prvič po forumih pregledovala. Ampak imajo punce tako različne izkušnje, da bom počakala na navodila zdravnika...

Sem pa res zelo zelo veliko sladkega pojedla med prazniki in upam, da je to kaj krivo za izvide...

K.tja zakaj se nam pa ne pridružiš v klepetu? So super punce in me jih je prav luštno brat, edino včasih tolko govorijo, da imam potem kar nekaj dela da jih nadoknadim...user posted image

Lalica pojma nima od česa pride... preveč sladkorja bi bilo logično... Pri nas nihče v sorodstvu nima sladkorne, jst je tudi v prvi nosečnosti nisem imela, tako da... Pa se prehranjujem enako kot sem se prej...

Pa sej bo kmalu maj in moj malček bo v mojem naročju...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.1.2009 14:30:02   
Anonimen
živjo majčice

sem bla na pregledu in potem še na morfo... je vse vredu za evidenco naslednji pregled 3.2.09.
nama je malček pomahal samo toliko se mu je dal premikat več pa ne!
sem imela med pregledom in morfo. nekaj časa in sva z možem šla mal v BTC gledat vozičke uf so dragi bom kar verjetno res iskala varjanto rabljenega vozička!

Tanja vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sploh vam ne sledim, saj ful klepetate, sploh ne vem kje naj začnem!
no voziček bo verjetno rabljen
kar se pa cujnc tiče bom pa najprej prevlekla cujnce iz pod strehe, da bom videla kaj imam potem pa veselo v nabavouser posted image

oliveoly: čestitke za rešeno bolniškouser posted image
jaz tud zdaj čakam kaj bo v petek ker mi poteče bolniška, držim pesti, potem pa bomo videli, če pa ne bo bom pač šla delatuser posted image user posted image user posted image

BarbyD: upam da dobiš čimprej rešeno, da boš vsaj vedela pri čem si, držim pesti!

drugače pa me danes ful glava boli sem premal spila, in zdaj me bo cel dan glava bolelauser posted image

l.p.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.1.2009 15:00:13   
Dudica1
ČVEKA30 čestitke za opravljen pregled in morfo...

Ja vozički pa so kar dragi vendar moraš pogledat eni pa niso tako zelo...Midva sva za prvega kupila novega pa sva dala 85 sit še takrat pa se mi ni zdel velik pa še ne zamenjam ga za nič na svetuuser posted image .
No itak ma pa vsak svoje zahteve tko da se odločite na podlagi kolk ga boste rabili in pa kje.

Smo pa ravno po kosilu smo meli fižolovko in pa palačinkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.1.2009 15:09:26   
petrazg
BarbyD ... držim pesti, da dobiš čimprej uspešno rešeno za nazaj, pa še za naprej.... Sej bo, samo kaj ko so birokrati na kvadrat...

Cveka super za morfologijo...

Vozički
... jst pa sploh nisem imela probleme z vozičkom v prvo. Sem se na prvi pogled zaljubila v Bazza, pa ni bilo boga, da bi me prepričal v nasprotno... Edino glede barve sva z mojim nekaj časa cincala... Drugače mi je pa mogoče trenutno stoke všeč, pa če bi še enkrat zbirala bi se med tema dvema odločala... edino cena se mi pa zdi full pretirana... mi je pa všeč model v oranžni barvi...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.1.2009 15:11:08   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: copka

petrazg- ni se receno, da imas diabetes. Od mojega sestricna je imela tudi slabe rezultate pa se je izkazalo, da je ocitno pojedla prevec sladkobe preden je sla na test.

Točno! Si me spomnila, da je moj tata en večer pred pregledom za sladkor pojedel ogromno grozdja... in mu je tudi ful pokazalo naslednji dan.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.1.2009 15:13:54   
lananai
Še neki me zanima... Kdaj približno naj bi se glede na gibe otročka vedlo, kakšen bo njegov bioritem, ko se bo rodil? Ker zaenkrat zgleda, da bo bolj zaspane sorte... po mami... hihi user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.1.2009 15:19:02   
Anonimen
ja tej vozički, sem mela mal časa, si bom naslednjič več časa vzela in bom hodila od trgovine do trgovine in iskala kakšen voziček!user posted image

pr naslednjem pregledu mi bodo še vzeli kri, da bodo videl kaj se dogaja, za enkrat je bilo vredu!user posted image

me pa nekaj zanima jaz, ko sem bila v 6mesecu sem dobila paperje za na socialno in vse napotnice, a je katera že dobila tise ki ste po statistiki že v 6 mesecu (od 23 tedna naprej)?user posted image

l.p.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.1.2009 15:19:59   
Dudica1
Uff,če je to kaj res za ta bioritem pol bo pr nas boksar to skoz neki brca in miga,da se že tko vidi ko se mi prav trebuh premika,izboči ven ko brcneuser posted image ,sva se z mojim ful smejala ko sva ga gledala

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.1.2009 15:22:35   
Dudica1
CVEKA30 še nič papirjev,kolkr se jaz spomnem iz prve user posted image sem dobila te papirje ene 2 meseca pred rokom,saj prav piše nekje,je določeno kdaj naj bi to dobil.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.1.2009 15:25:13   
petrazg
Lananai... ne vem, če se sploh da iz otrokovih gibov v trebuščku ugotoviti, kakšen bo njegov bioritem. Moj Anže je bil na začetku pravi divjak v trebuščku, tam po 34 tednu se mi je čisto umiril, od 37 tedna dalje sem se morala pa zelo potrudit da sem 10 gibov naštela... user posted image Je pa sedaj pri 19 mesecih čez dan energijska bomba, ponoči pa spi kot angelček (z občasnimi izpadi...)

Cveka... a tako hitro si že dobila? Čisto točno se ne spomnim, ampak mislim, da nisem dobila pred 7 mesecem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.1.2009 15:56:43   
Anonimen
ja sem v prvi nosečnosti sem dobila ko sem bila v 6 mesecu, no ja mogoče je bilo tud to da je bila potem moja G. na dopustu in me je mela ena drugauser posted image sam zanima me ker so men vse rekle da sem ful zgodaj dobila, pa me zanima kdaj ste ve dobileuser posted image
moj korenjak je šel ravno zdajle vprašat tasta če ga bo jutr peljal v vrtec, pa je kar v zgornem štuku ostal tako da imam malo miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj sem nasramna kar pustim otroka, ko pa je tako rad pr dediju in babici! no ja saj so sam stopnice vmesuser posted image user posted image user posted image

od tistega čakanja na pregledu me prav cela rit boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in sam mal poležavam! bom jutr mal pospravla pa bouser posted image

l.p.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.1.2009 17:09:05   
madejka
Najprej naj vam zaželim vse lepo v tem letu... naj bo veselo (kar itak bo), pestro (kar itak bo) in polno ljubezni (tega pa sploh bo)!!!

Kake čvekice ste! ker ne berem redno, si sploh ne zapomnem, kaj sem hotla kateri povedatuser posted image

Dudica mislim, da ni nič narobe, če imaš drisko, dokler nimaš kakšnih znakov dehidracije al podobno. Jaz sem jo imela v prvi nosečnosti kar pogosto, posebej proti koncu. Zato pa tud popadkov nisem čutla, ker sem mela celo noč pred tem drisko in sem misla, da me še vedno črevesje zezauser posted image user posted image user posted image

Blago za posteljnino sem pa kupla kar v eni trgovini z merskim blagom, samo niso imeli glih neke izbire.

Joooj, cotic bi pa jaz že tud na tone kupovala spet... ko da nimam že od prej dovolj. Samo še malo čakam na morfologijo 14.1., da vidimo kaj bo... pol pa akcijauser posted image

Napišem ob priliki spet kaj... ko mi bo sinko dopuščaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?