|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
7.1.2009 8:54:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Naše spanje je bilo OK, po standardu do 7.40h. Da vidimo kaj nam bo dan prinesel. Srčekgirll in Ta sončna hvala za kofi, se še nisem uspela dokopat do njega, grem pa sedaj nekaj na hitro za pod zob naštimat in šalco bele kaviceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.1.2009 8:55:02   
Anitka
Srčekgirll dobra si s temi viciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.1.2009 8:56:47   
Anitka
Sicer pa dobro jutro. Danes sem šla malo prej iz postelje, čeprav bi mi še kar pasalo malce spati zraven Gala, ki tako sladko panča. Noč je bila spet kar ok. Se je zbudil le nekajkrat za dudico, jedla pa sva šele ob pol osmihuser posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.1.2009 9:02:04   
tilči
Dobro jutro!

Noč je bila tko tko,a se me je zjutraj usmilil in spal do 7.user posted image

SS...Hvala za user posted image .Manca je pa zgodnja
Špelin@...user posted image  za neprespano nočko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.1.2009 9:05:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Sicer pa dobro jutro. Danes sem šla malo prej iz postelje, čeprav bi mi še kar pasalo malce spati zraven Gala, ki tako sladko panča. Noč je bila spet kar ok. Se je zbudil le nekajkrat za dudico, jedla pa sva šele ob pol osmihuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je napredek 7.30huser posted image user posted image user posted image Bravo Gal

Špelin@: user posted image Tebi bi pa res privoščila, da bi bilo sedaj leto 2010

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.1.2009 9:05:56   
špelin@
Grrrrrrrrrrr, napisala sem en lep, dolg povzetek in je računalnik "zmrznil", zato je šlo vse v maloro user posted image  Še 1x ne grem pisat, ker enostavno ni časa. Bom pač sproti komentirala.

Katina, lepo, da si se javila user posted image

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.1.2009 9:07:18   
Estrella*
Še barva portala: je boljša kot prejšnja, samo meni deluje preveč medlouser posted image bolano. Anitka, danes bo pa pri nas polenta za kosilouser posted image in golaž. Jaz bom jedla samo polento in solatouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.1.2009 9:08:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grrrrrrrrrrr, napisala sem en lep, dolg povzetek in je računalnik "zmrznil", zato je šlo vse v maloro user posted image  Še 1x ne grem pisat, ker enostavno ni časa. Bom pač sproti komentirala.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zdaj te pa še računalnik jeziuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.1.2009 9:09:17   
Anitka

Še barva portala: je boljša kot prejšnja, samo meni deluje preveč medlouser posted image bolano. Anitka, danes bo pa pri nas polenta za kosilouser posted image in golaž. Jaz bom jedla samo polento in solatouser posted image user posted image

Estrellauser posted image user posted image user posted image drži se. Barva pa tudi meni deluje precej mrtvo.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.1.2009 9:10:05   
tilči

user posted image user posted image user posted image za Gala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.1.2009 9:10:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila tko tko,a se me je zjutraj usmilil in spal do 7.user posted image

Tudi tvoj ga je biksal?user posted image user posted image Upam, da bo dan toliko boljši.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.1.2009 9:10:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Moj ne more prevzet moje porodniške, ker mu šef grozi s knjižico user posted image , zdaj ga bo probal prepričat da bo delal 4 ure na dan, pa jaz 4 ure. Upam da mu vsaj to rata.

Tole je pa zelo, ZELO grdo user posted image user posted image
Z Erazmom bo vse v najlepšem redu, boš videla, super, da boš delala na 4 ure, vsaj na začetku, bo prehod mnogo lažji user posted image
Uf, jaz bi tudi na 4 ure!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.1.2009 9:11:03   
Estrella*

Estrellauser posted image user posted image user posted image drži se. Barva pa tudi meni deluje precej mrtvo.

Če pomislim, da je zima, portalu kar paše to mrtvilouser posted image Čakam zeleno na pomlad, upam, da bo kaj bolj živa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.1.2009 9:11:10   
špelin@

A zdaj te pa še računalnik jeziuser posted image user posted image user posted image

Eh, me preveč glava boli, da bi se lahko jezila user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.1.2009 9:11:55   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je napredek 7.30huser posted image user posted image user posted image Bravo Gal

In zdaj se včasih vprašam zakaj nismo probali že prej tako narediti. Bi morda že nekaj časa lahko tako spaliuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.1.2009 9:11:59   
špelin@
Nove barve RR: meni je tale modra všeč user posted image  Snežak je pa sploh fleten user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.1.2009 9:12:33   
Anitka

Če pomislim, da je zima, portalu kar paše to mrtvilouser posted image Čakam zeleno na pomlad, upam, da bo kaj bolj živa.

Ali bo pa še bolj mrtvauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.1.2009 9:13:19   
Anitka

Eh, me preveč glava boli, da bi se lahko jezila user posted image

Ojej spet glavoboluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Snežak tam zgoraj je pa tudi meni všeč.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.1.2009 9:13:46   
jana81
Dobro jutro

user posted image user posted image  morem najprej tole povedat, Nejc kleči zraven mene na kavču in gleda baby tv.

spanje: zaspali ob 21h, jedli ob 1h, vmes malo čajčka , in potem spali do 8h (zbudil naju je poštar), aja ob 5h še pol flaše čaja, ker je bila mami prelena da bi šla mlek delat. Itak sem vstala še ob 2h, da sem lubija spremila in kavo skuhala.

Špelin daj čimprej pokliči bioenergetika, da bost začeli spati kot je treba.

SS kaj pa če Manca ne odgovarja lega posteljice??

barve RR: meni je ful všeč, ker imam rada modro. Itakuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.1.2009 9:14:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Ne vem ne verjamem da bo pomagala kr ena doza teh domačih ljekova tko da jutr kličem P

Dobro opravita user posted image user posted image user posted image
user posted image  za 3. zobek!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.1.2009 9:14:34   
Anitka
Sem izvedela, da imajo 5 moških.com poslovilno turnejo in bodo tudi v MS in sem že klicarila naokrog priateljice, da bomo šle pogledat to predstavo. Se že veselimuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.1.2009 9:14:57   
Estrella*
Moja včeraj ni kakala! To se ni zgodilo že par mesecev! Sedaj pa že v hojci nekaj stoka kot pujsekuser posted image
Nekam hitro je nehalauser posted image
Včeraj sem spraševala zakaj moja tako švica v glavo. Mi je kapnilo zakaj; ker si vedno kovtrček, ki je zraven nje navleče na glavo. Je vsa nesrečna, če ji ga vzamem, ker je kot njena nanika za tolažbo pred spanjem

Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.1.2009 9:15:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

user posted image user posted image  morem najprej tole povedat, Nejc kleči zraven mene na kavču in gleda baby tv.

Opauser posted image user posted image user posted image user posted image

spanje: zaspali ob 21h, jedli ob 1h, vmes malo čajčka , in potem spali do 8h (zbudil naju je poštar), aja ob 5h še pol flaše čaja, ker je bila mami prelena da bi šla mlek delat. Itak sem vstala še ob 2h, da sem lubija spremila in kavo skuhala.

Špelin daj čimprej pokliči bioenergetika, da bost začeli spati kot je treba.

SS kaj pa če Manca ne odgovarja lega posteljice??

barve RR: meni je ful všeč, ker imam rada modro. Itakuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.1.2009 9:15:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
joj moram vam povedat da sem ful vesela ker se je Emilija končno "socializirala"user posted image , ne joka več ko kam gremo in jo kdo drug ima. Danes sva bili v Lj pri moji sestrični in se je vsem smejala, pa tudi mojemu bratu , ki je bil prej na njeni črni listi, user posted image se zdej skos smeji in se hoče z njim igrat. Edino še na piku ima dedija (tasta), pri njemu še zmeri joka.

user posted image  za Emilijo!!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.1.2009 9:16:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

evo me user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!