Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:06:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:07:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons čist kaput, sploh še nisem bila nikoli sama , ker moj še nikoli ni šel na kako službeno pot, odkar živiva skupaj. Najhuje bo ponoči. Sploh ne ve, s čim se naj zamotim, Nejc spi, jst pa na netu visim A sama si?kJE PA JE? Ma najbolj je , da nič ne gruntraš o tem. Ko sem jaz sama z obema mulcoma, je vse bolj pošlihtano in vse teče BP. Gre čez 4 urce (trenutno je pod tušom) ..v Vodice na HR..imajo šolanje za nove avtomobile, pride pa v petek. Ma sej čez dan ni panike, se bova potepala, samo ponoči me je groza. Noč je ta hud del, ampak bo šlo. Še presenečena boš kako dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:07:29
|
|
|
|
jana81
|
sej zvečer bom tko z vami, ponoč pa upam da spala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:07:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Rečeš si zdaj in začneš. Sama pri sebi moraš razčistit. Jaz se z lahkoto ognem sladkarijam, če se za to odločim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:08:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Jana, pa kam boš hujšala?? Ti rabiš smo telovadbo, da se utrdiš in nič drugega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:08:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sej zvečer bom tko z vami, ponoč pa upam da spala... Boš boš, če ne danes pa jutri ziher, ker te bo Nejc zmatral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:09:03
|
|
|
|
jana81
|
sem dons naredila Nejcu čokolino z AM, in ker ni vsega pojedu sem jst hotla, ampak to je tko ogabno, da mu bo jutri naredila kr z alpskim mlekom, ga morem kej redčit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:09:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Najlažje se jim izogneš, da jih nimaš na lagerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:09:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Jana, pa kam boš hujšala?? Ti rabiš smo telovadbo, da se utrdiš in nič drugega V jezik ne gre hujšat. Estrella koliko balasta imave midve v jeziku?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:10:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Jana, pa kam boš hujšala?? Ti rabiš smo telovadbo, da se utrdiš in nič drugega V jezik ne gre hujšat. Estrella koliko balasta imave midve v jeziku? Mislim, da ga tud bager ne premakne Samo moje riti tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:10:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem dons naredila Nejcu čokolino z AM, in ker ni vsega pojedu sem jst hotla, ampak to je tko ogabno, da mu bo jutri naredila kr z alpskim mlekom, ga morem kej redčit? jaz ga nisem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:10:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Najlažje se jim izogneš, da jih nimaš na lagerju Vse požreš in nič več ne kupiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:10:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem dons naredila Nejcu čokolino z AM, in ker ni vsega pojedu sem jst hotla, ampak to je tko ogabno, da mu bo jutri naredila kr z alpskim mlekom, ga morem kej redčit? 2/3 mleka 1/3 vode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:11:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Jana, pa kam boš hujšala?? Ti rabiš smo telovadbo, da se utrdiš in nič drugega V jezik ne gre hujšat. Estrella koliko balasta imave midve v jeziku? Mislim, da ga tud bager ne premakne Samo moje riti tud ne Tvojo rit ti kar sama premakneš, ne rabiš bagerja. Pa še aerobika ti jo bo zmigala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:12:37
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: danes sem jedla hrenovke in sem pretlačila en kos in dala Alji. Ga je zmazala brez problema in nič se ji ni zatikalo Pa kruh sem ji dajala v usta , pa se ji tud ni zatikalo več. Še malo, pa bom na konju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:13:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: danes sem jedla hrenovke in sem pretlačila en kos in dala Alji. Ga je zmazala brez problema in nič se ji ni zatikalo Pa kruh sem ji dajala v usta , pa se ji tud ni zatikalo več. Še malo, pa bom na konju Jaz pa mangotove koščke iz jogurta in jih je po ustih mlela in pjedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:13:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons čist kaput, sploh še nisem bila nikoli sama , ker moj še nikoli ni šel na kako službeno pot, odkar živiva skupaj. Najhuje bo ponoči. Sploh ne ve, s čim se naj zamotim, Nejc spi, jst pa na netu visim A sama si?kJE PA JE? Ma najbolj je , da nič ne gruntraš o tem. Ko sem jaz sama z obema mulcoma, je vse bolj pošlihtano in vse teče BP. pri men je isto vse mam narejeno ko je pa moj doma pa je vse narobe obrnjeno,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:15:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem dons čist kaput, sploh še nisem bila nikoli sama , ker moj še nikoli ni šel na kako službeno pot, odkar živiva skupaj. Najhuje bo ponoči. Sploh ne ve, s čim se naj zamotim, Nejc spi, jst pa na netu visim A sama si?kJE PA JE? Ma najbolj je , da nič ne gruntraš o tem. Ko sem jaz sama z obema mulcoma, je vse bolj pošlihtano in vse teče BP. pri men je isto vse mam narejeno ko je pa moj doma pa je vse narobe obrnjeno, Ja to je zato, ker se zanašamo na dedce, ko si pa sam, pa moraš delat in imaš svoj sistem in iz tega tudi red.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:16:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Rečeš si zdaj in začneš. Sama pri sebi moraš razčistit. Jaz se z lahkoto ognem sladkarijam, če se za to odločim. jst pa nisem karakter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:16:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: danes sem jedla hrenovke in sem pretlačila en kos in dala Alji. Ga je zmazala brez problema in nič se ji ni zatikalo Pa kruh sem ji dajala v usta , pa se ji tud ni zatikalo več. Še malo, pa bom na konju Jaz pa mangotove koščke iz jogurta in jih je po ustih mlela in pjedla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:16:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka mora imet pa orng požrtijo Le kaj čopa'?? verjetno bo izpraznila hladilnik. jst pa sploh ne vem kako se naj lotim diete, ker še kr sladkarije žrem... Jana, pa kam boš hujšala?? Ti rabiš smo telovadbo, da se utrdiš in nič drugega mene sladkarije nesejo, sploh ker mama ful peče in pol kr jem, sem se zredila nazaj 3 kile odkar ne dojim, in sem rekla da more to dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 22:16:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: danes sem jedla hrenovke in sem pretlačila en kos in dala Alji. Ga je zmazala brez problema in nič se ji ni zatikalo Pa kruh sem ji dajala v usta , pa se ji tud ni zatikalo več. Še malo, pa bom na konju midva sva jih jedla včeraj, pečene, sem jih narezala na kolobarčke in Nejcu še en kolobarček na 4 dele, pa kruh zraven in sva vse pojedla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ImeBeckieKatero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.Rebeca (
28%)
Erik (
33%)
Tom (
21%)
Miša (
18%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!