Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:38:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:38:20
|
|
|
|
lana17
|
Mta, misija ni uspela. Je tako lepo zagrabil, ker je bil lačen, parkrat potegnil, pol pa začel glavo premikat in se dret na ves glas s polnimi usti mleka. Sem ga pol na joško dala in vmes še enkrat probala...spet dretje...zdej pa spi.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:38:41
|
|
|
|
meta21
|
Čestitke Patriku! Bravo vsi, ki ste bli v posvetovalnici: Lara, Gabriel, Tomaž (upam, da nisem katerega pozabila )! Bravo Jon za kako! Hvala Saraya za nasvet za aptamil ar, ker res deluje . Sem zdaj 2 dni mu dajala pol pol pa je še polival ampak manj. Danes pa sem mu predzadnji obrok naredila samo AR pa ni nič polil, zadnjega (za v posteljo) pa samo navadnega in je polovico serviral na mojo ramo, ko je kupček podrl. Tako da konec eksperimentiranja-od jutri naprej mu dajem samo še AR!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:42:10
|
|
|
|
lana17
|
Mty, kako je bilo pri P?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:42:10
|
|
|
|
meta21
|
Oooo, Jonči! Ja ni kaj, zizika je le zizika. Zdaj ti preostane samo še črpanje al pa počakat kakšen mesec, da mu bo oči lahko kakšno kašico dal namesto tebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:42:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you smo bili pri P, vse je ok. ker ne pusti pucati nosek, se ji zabije in zato kašlja. jo je poslušal, vse super. driska pa tudi ni nič problemov pustila, ker je živahna in igriva. tako da je v kartoteko napisal-zdrava. pa hvala vsem za pestke. o super...sam da je vse ok....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:43:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oooo, Jonči! Ja ni kaj, zizika je le zizika. Zdaj ti preostane samo še črpanje al pa počakat kakšen mesec, da mu bo oči lahko kakšno kašico dal namesto tebe Bom jutri probala še z mojim mlekom, pol bomo pa vidl, al je mleko krivo al flaša, al kaj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:43:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Mty, kako je bilo pri P? Na prejšnji strani je odgovorila pa si najbrž spregledala. Super, da je zdrava MTY! Lana Neja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:44:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p.. Proti rota virusu pa po posvetu s pedijatrinjo nismo cepili.... Šibam se smejat našemu črvičku, ko se tako jeti na žabo in ji mečka glavo (žaba za na njej past kravice)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:44:30
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Mty, kako je bilo pri P? Na prejšnji strani je odgovorila pa si najbrž spregledala. Super, da je zdrava MTY! Lana Neja Ja, maš prav. LN
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 20:53:22
|
|
|
|
meta21
|
Pridem nazaj čez slabo urco-sem mojmu obljubila da bova en del Prison breaka pogledala, pa mava samo en računalnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 21:27:54
|
|
|
|
lana17
|
Bravo vsi, ki ste bli v posvetovalnici: Lara, Gabriel, Tomaž (
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 21:52:50
|
|
|
|
gloria
|
lana lepa slikca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 21:59:59
|
|
|
|
arabela*
|
lara,tomaž,lana neja,gabriel
< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.1.2009 22:01:06 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:10:20
|
|
|
|
gloria
|
,,joj morem se vam mal izpuhat ....zjutraj sem imela obiske in seveda tačšica takoj gor k nam ...moja sestra tako malo vidi Nika(ker živi na Hrvaškem)da včasih komi dočaka da ga vidi ....tko ga ima rada kot da je njen....no in ga končno dobi v roke,ga pestva in ji ga tašča vzame....čez čas ji pa moja babica reče no prim ga še mal ker gremo domov.....čez čas nas je zapustila(tašča) in se lepo pogovarjamo in seveda ker so bile še en čas pri meni ona spet gor....mali je že spal pri sestri ona ga pa začne budit ......pol popodne ležimo z Nikom na pojstli in mu berem pravljico...ona spet gor....se vsede na pojstlo in kr čez mene vzame otroka in ga odnese stran.....in mu govori vi dva z mamico uživata jaz sem te pa zdej vzela ......jaz nisem vedla kaj naj nardim....onemela sem...vstala se, popravla pojstlo in šla ven iz sobe na kaj se je ona dipnila gor z njim....en čas je bil dobre volje pol je pa začel sitnarit in se jokat,ona mu pa začne govorit kaj veš da grem zdej dol,da te bom zapustila in si žalosten...mami je pa jezna kaj sem te vzela ampak sem te morala prijeti ko si bil tak dobre volje.....zdej mi je žal da nisem kaj rekla in sem še bolj slabe volje ker sem to dovolila da mi nardi med igranjem z mojim otrokom....kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho.... ....res bom morala enkrat na lepi način povedat,ker ji je zadnjič povedal da ko ga imam jaz na rokah nima ona kaj trgat mi ga z naročja(ker je glih bil prisoten ko je to nardila) in ji je še par krepkih napovedal da je bila pol užaljena.....joj kak sem besna na samo sebe ... ...sory kaj sem vama zatežila ampak sem mogla vreči ven....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
gloria
|
,,uf grem likat se še kaj javim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:14:07
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana lepa slikca Hvala.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:15:27
|
|
|
|
lana17
|
Gloria, ti ji kr povej kar ji gre, al se naj pa tvoj zmeni z njo, ji bo lažje povedal, ker mu je mama.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:15:57
|
|
|
|
lana17
|
Nočko, grem še mal cajtnge brat.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:34:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ,,joj morem se vam mal izpuhat .... ...... ma moja soseda čist iste probleme s taščo...mali spi ona pa pride in ga vzame iz kinderpeta .. ...moja je pa zadnjič, ko so prišli na obisk....pa sem ga imela v naročju..rekl..bm ga zdaj vzela mami ona ga tak skoz ma ...pol ga pa kako minuto drži, pa ga potisne moževi seki v naročje.... ...ma povej ji.....jaz bi ji že povedala svoje .... kaj sploh ma na tvoji pojstli za delat, če ji ti ne dovoliš, ... ...joj jaz bi eo tako bedarijo naredla, pa ne bom rajši tu gor napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:34:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Gloria, ti ji kr povej kar ji gre, al se naj pa tvoj zmeni z njo, ji bo lažje povedal, ker mu je mama. ne bo tak zaleglo kot če ji ona pove
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:35:18
|
|
|
|
gold fish
|
..pa kam greste vse....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:37:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Nočko, grem še mal cajtnge brat. Pa res nimaš kaj bolšega za počet Jonči ma pa dva bonbona v ustih , lubek mali! Mene je pa moj prepričal, da sva 2 dela pogledala, ne samo enga. Zdaj mava še 2 do konca pol bo pa menda konc al mislijo še 5. sezono posnet?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:37:37
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem pa bla danes na roditeljskem, pa mamo novo tršico...ko otroke vpraša kolko bi dali oceno ... dejansko bolj enega ...in se zbunimo....po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor. ..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listi ....ker drugače ..rabuka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 6.1.2009 22:38:48
|
|
|
|
arabela*
|
glorija,jaz bi jo ..................
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......