|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
6.1.2009 20:38:19   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
6.1.2009 20:38:20   
lana17
Mta, misija ni uspela. user posted image Je tako lepo zagrabil, ker je bil lačen, parkrat potegnil, pol pa začel glavo premikat in se dret na ves glas s polnimi usti mleka. Sem ga pol na joško dala in vmes še enkrat probala...spet dretje...zdej pa spi.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2777
6.1.2009 20:38:41   
meta21
Čestitke Patriku!

Bravo vsi, ki ste bli v posvetovalnici: Lara, Gabriel, Tomaž (upam, da nisem katerega pozabilauser posted image )!

Bravo Jon za kako!user posted image

Hvala Saraya za nasvet za aptamil ar, ker res delujeuser posted image . Sem zdaj 2 dni mu dajala pol pol pa je še polival ampak manj. Danes pa sem mu predzadnji obrok naredila samo AR pa ni nič polil, zadnjega (za v posteljo) pa samo navadnega in je polovico serviral na mojo ramo, ko je kupček podrl. Tako da konec eksperimentiranja-od jutri naprej mu dajem samo še AR!

Neposredna povezava do sporočila: 2778
6.1.2009 20:42:10   
lana17
Mty, kako je bilo pri P?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.1.2009 20:42:10   
meta21
Oooo, Jonči! Ja ni kaj, zizika je le zizika. Zdaj ti preostane samo še črpanje al pa počakat kakšen mesec, da mu bo oči lahko kakšno kašico dal namesto tebeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.1.2009 20:42:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

smo bili pri P, vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker ne pusti pucati nosek, se ji zabije in zato kašlja. jo je poslušal, vse super. driska pa tudi ni nič problemov pustila, ker je živahna in igriva. tako da je v kartoteko napisal-zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala vsem za pestke.user posted image

o super...sam da je vse ok....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.1.2009 20:43:32   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Oooo, Jonči! Ja ni kaj, zizika je le zizika. Zdaj ti preostane samo še črpanje al pa počakat kakšen mesec, da mu bo oči lahko kakšno kašico dal namesto tebeuser posted image

Bom jutri probala še z mojim mlekom, pol bomo pa vidl, al je mleko krivo al flaša, al kaj

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.1.2009 20:43:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Mty, kako je bilo pri P?

Na prejšnji strani je odgovorila pa si najbrž spregledala.

Super, da je zdrava MTY! Lana Nejauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.1.2009 20:44:16   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p.. Proti rota virusu pa po posvetu s pedijatrinjo nismo cepili....

Šibam se smejat našemu črvičku, ko se tako jeti na žabo in ji mečka glavo (žaba za na njej past kravice)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.1.2009 20:44:30   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mty, kako je bilo pri P?

Na prejšnji strani je odgovorila pa si najbrž spregledala.

Super, da je zdrava MTY! Lana Nejauser posted image

Ja, maš prav. LN user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.1.2009 20:53:22   
meta21
Pridem nazaj čez slabo urco-sem mojmu obljubila da bova en del Prison breaka pogledala, pa mava samo en računalnikuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.1.2009 21:27:54   
lana17

Bravo vsi, ki ste bli v posvetovalnici: Lara, Gabriel, Tomaž (

user posted image

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.1.2009 21:52:50   
gloria
lana  lepa slikcauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.1.2009 21:59:59   
arabela*
lara,tomaž,lana neja,gabrieluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.1.2009 22:01:06 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.1.2009 22:10:20   
gloria
,,joj morem se vam mal izpuhatuser posted image ....zjutraj sem imela obiske in seveda tačšica takoj gor k namuser posted image ...moja sestra tako malo vidi Nika(ker živi na Hrvaškem)da včasih komi dočaka da ga vidiuser posted image ....tko ga ima rada kot da je njen....no in ga končno dobi v roke,ga pestva in ji ga tašča vzame....čez čas ji pa moja babica reče no prim ga še mal ker gremo domov.....čez čas nas je zapustila(tašča) in se lepo pogovarjamo in seveda ker so bile še en čas pri meni ona spet gor....mali je že spal pri sestri ona ga pa začne budituser posted image ......pol popodne ležimo z Nikom na pojstli in mu berem pravljico...ona spet gor....se vsede na pojstlo in kr čez mene vzame otroka in ga odnese stran.....in mu govori vi dva z mamico uživata jaz sem te pa zdej vzelauser posted image ......jaz nisem vedla kaj naj nardim....onemela sem...vstala se, popravla pojstlo in šla ven iz sobe na kaj se je ona dipnila gor z njim....en čas je bil dobre volje pol je pa začel sitnarit in se jokat,ona mu pa začne govorit kaj veš da grem zdej dol,da te bom zapustila in si žalosten...mami je pa jezna kaj sem te vzela ampak sem te morala prijeti ko si bil tak dobre volje.....zdej mi je žal da nisem kaj rekla in sem še bolj slabe volje ker sem to dovolila da mi nardi med igranjem z mojim otrokom....kaj je najslabi ni prvič jaz butl sem pa tiho....
....res bom morala enkrat na lepi način povedat,ker ji je zadnjič user posted image povedal da ko ga imam jaz na rokah nima ona kaj trgat mi ga z naročja(ker je glih bil prisoten ko je to nardila) in ji je še par krepkih napovedal da je bila pol užaljena.....joj kak sem besna na samo sebeuser posted image ...
...sory kaj sem vama zatežila ampak sem mogla vreči ven....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.1.2009 22:10:50   
gloria
,,uf grem likat se še kaj javim...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.1.2009 22:14:07   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

lana  lepa slikcauser posted image

Hvala.

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.1.2009 22:15:27   
lana17
Gloria, ti ji kr povej kar ji gre, al se naj pa tvoj zmeni z njo, ji bo lažje povedal, ker mu je mama.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.1.2009 22:15:57   
lana17
Nočko, grem še mal cajtnge brat.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.1.2009 22:34:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

,,joj morem se vam mal izpuhatuser posted image ....

user posted image user posted image  ...... ma moja soseda čist iste probleme s taščo...mali spi ona pa pride in ga vzame iz kinderpetauser posted image ..

...moja je pa zadnjič, ko so prišli na obisk....pa sem ga imela v naročju..rekl..bm ga zdaj vzela mami ona ga tak skoz mauser posted image ...pol ga pa kako minuto drži, pa ga potisne moževi seki v naročje....user posted image

...ma povej ji.....jaz bi ji že povedala svojeuser posted image .... kaj sploh ma na tvoji pojstli za delat, če ji ti ne dovoliš, ...

...joj jaz bi eo tako bedarijo naredla, pa ne bom rajši tu gor napisalauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.1.2009 22:34:51   
gold fish

Gloria, ti ji kr povej kar ji gre, al se naj pa tvoj zmeni z njo, ji bo lažje povedal, ker mu je mama.

ne bo tak zaleglo kot če ji ona pove

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.1.2009 22:35:18   
gold fish
..pa kam greste vse....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.1.2009 22:37:02   
meta21

Nočko, grem še mal cajtnge brat.

Pa res nimaš kaj bolšega za početuser posted image user posted image user posted image

Jonči ma pa dva bonbona v ustihuser posted image , lubek mali!

Mene je pa moj prepričal, da sva 2 dela pogledala, ne samo enga. Zdaj mava še 2 do konca pol bo pa menda konc al mislijo še 5. sezono posnet?!

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.1.2009 22:37:37   
gold fish
..jaz sem pa bla danes na roditeljskem, pa mamo novo tršico...ko otroke vpraša kolko bi dali ocenouser posted image ... dejansko bolj enega ...in se zbunimo....po pa ona mene pokliče po sestanku še na pogovor.

..zdaj pa upam, da moj pikec ne bo zaradi tega na črni listiuser posted image ....ker drugače user posted image ..rabuka

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.1.2009 22:38:48   
arabela*
glorija,jaz bi jo ..................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......