|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
6.1.2009 22:56:01   
glugluglu
aja almera, avatar bom zamenjala po pravoslavnem božičuuser posted image .
Nič takega, to je samo izgovor, ker bo zamenjava spet trajala.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.1.2009 22:56:20   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Nč grem pod tuš pa mižat.

Lahko noč pa bolho za pomočuser posted image

Lahko noč tudi tebi!

Kako zgleda varianta avta na plin?
Rebeca naš PP je star 4leta in se mu tudi sname mizica. Pa iz dveh pladnjev je sestavljena mizica. Jaz sem z njim več kot zadovoljna. Po 4-ih letih intenzivne rabe je še vedno kot nov! Prvo leto sem še ga na morje poleg vleklauser posted image . Ja, prvič pač kompliciramo.user posted image
Hummerja imate?! Legenda! Ga upaš voziti? Imaš lučke spodaj na podvozju?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:58:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.1.2009 22:59:47   
lex
ja če bi videle rebecino stanovanje bi jo tud vikale - ful mata spedenanouser posted image user posted image user posted image user posted image  - avta pa žal nisem videlauser posted image , sem pa tud jaz nora na velike avteuser posted image  - zato pa je najin tak kot je - predolg in prevelik, ampak spravima pa vse not. aja ko smo glih pri avtih - midva imava 1 avto, jaz bi imela avto samo zdaj ko sem na porodniški. No pa če ga nujno rabim mi ga itak pripelje, ker dela 10 minut od doma. Moja služba je pa tako blizu, da je že skoraj grdo - 2 minuti, sam čez igriščeuser posted image . Mam pa tud vse pri roki. Ooooooooo fak - džanika jutri grem v lekrno pravkar sem se spomnila - OPROSTIuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa super rebeca, sem glih včeri mislila na tebe kako kaj z razvojno, pa vidim da ste super - krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem kuhno pospravit še od kosila. Sta moška šla na smučanje, me pa k mojim na obisk, pa smo kar vse skupaj spustili, ker je Alina tulila za atijem da jo je skor pobralouser posted image , Vita je pa še v vozičku spala in pol smo kar šibnile. zdaj so končno vsi popadali in šele zdaj mam cajt kaj naredit. pa še neke čudne volje sem danes. neki me daje. najrajš bi vse skup pustla pa šla se ven skričat. komaj čakam drug teden da začnema z mamo malo hodit. ubija me to ko nič ne migam

lepo se mejte nočko

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.1.2009 23:00:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a vam povem kaj zdej delam???  Prošnjo za šiht pišem. user posted image   Ja sem ravno zvedla da nekje eno potrebujejo pa bom poslala. user posted image

Jaz sem bla ziher, da ješ.user posted image user posted image user posted image  Držim pesti že zdaj.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:02:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.1.2009 23:04:22   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Rebeca - mi2 sva kar nekajkrat na leto po par dni narazen, na račun mojih službenih poti. Pa je čisto OK, da se malo oba prevetriva. Zdaj ko je pa Bor, se bom pa naspat hodila na službene potiuser posted image user posted image  Aha, stolček za hranjenje - trip trap (sva ravno toliko BC bonov nabrala). Za v Bovec bova pa verjetno kar Ikeiena Antilop kupila - poglej oglase na bolhi, ga dobiš novega originalnega za 70-80 eur (verjetno pade iz tekočga traka ker jih pr nas delajo user posted image  - mi smo ga kupl in je brezhiben!) pa bone za kej druzga zaprapravi.

Neposredna povezava do sporočila: 3132
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:05:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.1.2009 23:05:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO:  Blacky30

jaz pa sem tu kot luft zadnje dni.user posted image

Ja, brez tebe ne moremo živet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz sem tako šibala domov, mali se je spet pri moji mami drl na ves glas. Ko ga pa jaz vzamem se pa takoj smejat začne. Bi morala jutri zvečer z dragim v gledališče, ampak sva odpovedala, ker ne morem spet mami malega podturit ko se tako dere.

Midva nameravava pa v soboto ven, na plesno predstavo ene frendice, pa bo naša mami varuška. Ampak mislim, da ne bi smela biti panika.

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a vam povem kaj zdej delam???  Prošnjo za šiht pišem.    Ja sem ravno zvedla da nekje eno potrebujejo pa bom poslala. 

upam da ti rata  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.1.2009 23:07:59   
Majuska
ja, za srečanje v četrtek - pogajanja za avto še potekajo ... še sporočim user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.1.2009 23:08:36   
Blacky30
Nanka, ne ne, svojih mi pa ne boš dajala. Jaz sem hotela samo povedat, da me babe ignorirate na ta način, da mi niti nobena ne napiše: Ne, Blacky, nimam nalepk. Ne pa da mi zdaj svoje daš za tolažbo. Saj boš našparala, mogoče pa se bodo zdaj spravile v denarnice gledat in jih bodo našle cel kup, pa jih bova imeli obe dovolj. Hvala vseeno!user posted image

Zimska, hvala, ne rabim Šparovih. Si ne boš nič nakita kupila?

Pigama, kar imej ta svoj AMC pribor zase, jaz mam svojega čist dost.user posted image

Ilatic, ful lep avatar. user posted image  Cenilca ne poznam nobenega, žal.

Mojcek, sedeti pomeni, da sedi čisto brez opore, nikamor naslonjen.user posted image  Naši uspe, ko se malo nagne naprej, pa še to se po parih sekundah prevrže na stran.

Maja24, WB. Pa kam ti izgineš vsake toliko???? Aha, že vidim odgovor. Da se to več ne zgodi, young lady (marička, sem se že čisto po metuljčku vrglauser posted image ).
Sem se narežala Eli, kak se smejčka, pa kar Nejc se je zraven na glas smejal, te kar potegne zraven.user posted image

Osa3, zakaj bi moj post nate letel??? Zdaj pa nič ne razumem.user posted image  Jaz sem napisala, da mi nobena niti ne reče, da jih nimajo, da pa se privat zs-ji pošiljajo. Ne vem, kdo je pisal, neboglasnica se je množini zahvalila za zs-je. S tabo pa nič nimam, res ne.user posted image
Parni čistilec - kaj lahko z njim čisti tudi parket??

Almera, če pa sem brala temo o H2O, pa ga vsi ful šinfajo, da je zanič baje. Da na začetku je fajn, ko pa z njim obrišeš eno sobo, pa pri drugi že vse voda na tleh stoji. user posted image

Almera in populis, po eni strani vama ful zavidam vse "pri roki", vauu, kar v copatih lahko greš po sadje in zelenjavo al pa na pošto, ful dobro. Po drugi strani pa nikoli ne bi živela v bloku in te naravne idile ne bi menjala za nič. Okoli mene pa so kilometri in kilometri samih polj, gozdičkov in jas.user posted image

Dzanika, si le prišla. Sem že mislila, da si se skrila v en kot in jedla, jedla, jedla.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kako taščo imaš ti, vedno znova me preseneti! Hudič, svojega sina hoče uničit s slabo vestjo.user posted image user posted image user posted image
Ja, za silvestrovo sem se jaz tudi lepo oblekla, nališpala in odišavila. Aha! Da sem vsaj en dan malo drugačna zgledala.user posted image

Flower, ti hujšaš z ločevalno???? Pa pri tej dieti ni stradanja!! Zakaj si ti že drugi dan zaporedoma lačna???? Jej veliko sadja, jaz se nisem držala tistega, da samo 2 kosa sadja za zajtrk in konec, jaz sem ga jedla različnega čez cel dan vsakič, ko me je lakota prijela. Če trpiš, ne boš dolgo vzdržala. Jaz sem se pri ločevalni dobesedno nažirala.user posted image

Veste, v kakšno skušnjavo sem se jaz včeraj upala spravit???? Šla sem pospravit element s sladkarijami! Ja, in 2 veliki vrečki nabasala mami in bratu, da sta odnesla dol in da vse pokončata. Nejcu pa sem lepo vse v škatlo sortirala in pospravila in me ni čisto nič zamikalo.user posted image user posted image user posted image

Sadni dan - razmišljam, da ko se bom lotila ločevalne, bi ta dan zamenjala za zelenjavni in bi si zelenjavno juho skuhala brez zgostitve in to, ker zdaj pozimi je zame sadni dan ubijalski. Poleti še gre, ko je vroče in itak nisi tolko lačen, pa še izbiro sadja imaš 100x večjo kot zdaj pozimi. Kaj menite o tem? Saj je pravzaprav vitaminski dan ne sadni, tak da vitamini pa so v zelenjavi tudi, ne? Aha, že vidim, da flower to prakticira, ful dobra ideja, tako juho imam jaz tudi rada.user posted image

HD, da bi te tvoji imeli poln kufer, pa težko verjamem, glede na to, kako malo se vidite, so verjetno fulllll veseli, da si tam. Pa da lahko Kali cartajo.user posted image  Kdaj pa se tvoj vrne domov??
Rebeca, vauuu, svoj lastni fitnes!!!user posted image user posted image user posted image  Samo to ima tak privat, ne? Ker on je sicer pravnik? Glede fotkanja pa najboljše, da se skriješ in jih snemaš al pa kamero nastaviš, pa greš k njima al pa proč, pa naj jih snema, brez da bi ti imela kamero v roki.
Kakšen avto pa imate, če ni skrivnost? Že vidim. Hummerja imate???? Vauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Ostala sem brez besed. Ubijalski avto!user posted image user posted image user posted image  Pa Audija tud imaš????? Jojjjjjj, moj sanjski avto. Katerega??? Jaz bi zdaj imela A5, ta je moj herojuser posted image user posted image user posted image :
user posted image

Neboglasnica, hvala za kompliment. Zdaj pa mi je že nerodno, ker sem prej imela minutko smiljenja sama sebi.user posted image user posted image user posted image
Aja, si naredila zadnjič rižev narastek in kak je uspel???
Hmmm, ob pol osmih zjutraj dobiš obisk???? Jaoooo, jaz bi bla kot zombi.user posted image user posted image
Teta s krvavca pa upaj, da pride čez en mesec, ker če je ne bo, bo dragi extra vesel!!!user posted image user posted image user posted image

Evo, tvoji monologi so obrodili sadove, vse sem prebrala in te pokomentirala.

Petra1984, jaz sem tu, samo pišem in pišem in berem in pišem......user posted image

Frutka, torej tla še vedno pomivaš raje s coto in ajmarom?? Ker jaz bi s tem parnim, če le ni preveč priprav. Sem gledala Batagelovega.

Mater, moj kruhomat spet ful ruži tu zadaj. Pa še vedno ne vem, kaj mu je. Zadnjič je bil kruh čist ok.user posted image

Ok, bom kar objavila, ker vsakič, ko osvežim, je spet celo morje postov in potem boste mislile, da me ni tu gor.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.1.2009 23:09:58   
Blacky30
OK, sorry, slike se ne da zmanjšat.user posted image  Tak boste vsaj vse videle, kaj bi Blacky rada imela.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:11:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.1.2009 23:13:39   
lex
k rebecinemu user posted image  sva še midva hodila v fitnes, ko še nisva imela otrok - zdaj bi tud, pa moja sončika noče nič drugega kot mamino zizo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.1.2009 23:14:48   
lex
rebeca pa ne bi ona ustanovil ene skupinske vadbe za mamice? Magari dopoldan z malčki?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.1.2009 23:14:52   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  Blacky30

jaz pa sem tu kot luft zadnje dni.user posted image

Ja, brez tebe ne moremo živet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.1.2009 23:14:55   
frutka_
Dzanika good luck!!!!
Vsem  julijanom in julijam, ki so in bodo  v kratkem praznovali 6, 7 mesecev VSE NAJBOLJŠE! Moja Lilči ima 6m naslednji teden in bomo imel malo zabavico. Pa za dva zobka, ki ji kukata spodaj ven! Jupi moja Lilči!user posted image
Najbolj fino pa se mi zdi  to, da je dobila zobka v enakem času kot F  pred 4-imi leti. Se mi zdi tako povezano.
Kako tavečji obrajtajo mlajše? Naš je čist nor na sestrico. Pravzaprav si želi še bratcauser posted image . Misli, da če se mu je želja izpolnila v prvo, da se mu bo še  v drugo.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.1.2009 23:16:45   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

ste se dans nekam name spravle. user posted image  Lex, joj hvala. Pa če je novo stanovanje, valjda da je lepo, tak ko vsako. Pridi čez pol leta spet pogledat, bo vso razturano od bejbekov. user posted image  No pa da vam zdaj povem, mojmu sem rekla, glej ko so napisale, da jim je všeč avto, pa je mojmu čist špeh zrastu, pa rekel: "Vidiš, vidiš da so ženske tud navdušene nad takimi avti, a si vidla zdaj, povej da so carice!" Tak, to je bil zdaj njegov dobeseden prevod. user posted image

Pa to je že splošno znano dejstvo, da smo julijke največje carice!user posted image user posted image user posted image user posted image  In ja, res, oba vajina avta sta meni zelo všeč, zato prosim, razmisli o ideji, če bi se lahko jaz k vam preselila????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3143
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:17:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.1.2009 23:18:54   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Dzanika good luck!!!!
Vsem  julijanom in julijam, ki so in bodo  v kratkem praznovali 6, 7 mesecev VSE NAJBOLJŠE! Moja Lilči ima 6m naslednji teden in bomo imel malo zabavico. Pa za dva zobka, ki ji kukata spodaj ven! Jupi moja Lilči!user posted image
Najbolj fino pa se mi zdi  to, da je dobila zobka v enakem času kot F  pred 4-imi leti. Se mi zdi tako povezano.
Kako tavečji obrajtajo mlajše? Naš je čist nor na sestrico. Pravzaprav si želi še bratcauser posted image . Misli, da če se mu je želja izpolnila v prvo, da se mu bo še  v drugo.user posted image

tak kot je Alino samo lubčkal, cartal,.... zdaj isto dela z Vito, samo kaj ko mu Alina da preveč dela in se moreta kar naprej fajtat - ga prav zafrkava - mu "ukrade" igračo da leti za njo, pol jo pa vrže na tla in zbeži prednjim. sliši se pa samo en tak nagajivi smeh iz kakega kota. ko je treba it pa spat se pa tak zaigrata, da skor nimam srca, da bi ju narazen pipalauser posted image user posted image user posted image user posted image  - aja pa Alina je zdaj Viti začela vse igrače jemat (glih tak kot pa Aleks njej) - kaj me še čaka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:19:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.1.2009 23:21:39   
frutka_
Blacky ma kaka cota pa emperi? Mam močota! Ampak glede na to kolikokrat gor brišem...je še to preveč. Zaenkrat samo sesam. Mi to čisto ustreza.user posted image
Ko ti napišeš taki lepi, dolgi in okrašen post se jaz s svojo črno belo revščino kot sirotica počutim poleg.user posted image
Rebeca moški pa so povečini res na avte navezani na poseben način.  No, nama je nekaj v Xsari crknilo in ima moj ivje po notranji strani šipe. Vsako jutro.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.1.2009 23:23:44   
lex
ne jaz bi samo hodlauser posted image

sem pa jaz lani hotela v Vuzenici organizirat trebušni ples za mamice in malčke, in to celo z punco, ki to vodi na cetru štorklja (ena od nas je hodila k njej na trebušni ples) pa so bile ful zagrete, ko pa sem ceno povedala (20€ na mesec) pa da bi katera še šla z mano prostor iskat pa jih kar naenkrat ni bilo več nikjer. ja korošice smo - user posted image  za to.
A prideš kaj na kofe?

Neposredna povezava do sporočila: 3148
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 23:23:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.1.2009 23:23:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Dzanika good luck!!!!

Mi bomo tudi imeli majhno zabavico z babicama in dedijem in našo botro s familijo. Bom pripravila kosilo ali narezek, ne vem še in Teji bom spekla torto zajčka, kot sem jo tudi Nejcu, ko je imel 6m. Sem taki sentimentalen človek in ne smem delat razlike, ker če bo Teja kaj po meni (rakica), bo ziher rekla, Mami, zakaj pa mojih 6m niste praznovali? Jaz sem že taka, da sem kar naprej vse primerjala z bratom.user posted image  Kupila pa ji bova tega kužka, ki beži pred otročkom in laja.

Glede zobkov pa pri naši še nič ni, če bo šla po Nejcovih stopinjah, bo dobila prvega pri 8m, nič prej.

Nejc jo ima ful rad. Začetne težave vzbujanja pozornosti so mimo, zdaj si začne na glas prepevat, ko Teja spi, pa ga opozorim, naj se malo utiša, pa reče, da hoče, da se Teja zbudi, ker bi jo rad videl.user posted image user posted image user posted image  Ona pa njega itak obožuje, se mu kar naprej smeji in ga boža.

Resno razmišljata o tretjem otročku? Midva sva menda zaključila.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!