Blacky30
|
Nanka, ne ne, svojih mi pa ne boš dajala. Jaz sem hotela samo povedat, da me babe ignorirate na ta način, da mi niti nobena ne napiše: Ne, Blacky, nimam nalepk. Ne pa da mi zdaj svoje daš za tolažbo. Saj boš našparala, mogoče pa se bodo zdaj spravile v denarnice gledat in jih bodo našle cel kup, pa jih bova imeli obe dovolj. Hvala vseeno! Zimska, hvala, ne rabim Šparovih. Si ne boš nič nakita kupila? Pigama, kar imej ta svoj AMC pribor zase, jaz mam svojega čist dost. Ilatic, ful lep avatar. Cenilca ne poznam nobenega, žal. Mojcek, sedeti pomeni, da sedi čisto brez opore, nikamor naslonjen. Naši uspe, ko se malo nagne naprej, pa še to se po parih sekundah prevrže na stran. Maja24, WB. Pa kam ti izgineš vsake toliko???? Aha, že vidim odgovor. Da se to več ne zgodi, young lady (marička, sem se že čisto po metuljčku vrgla ). Sem se narežala Eli, kak se smejčka, pa kar Nejc se je zraven na glas smejal, te kar potegne zraven. Osa3, zakaj bi moj post nate letel??? Zdaj pa nič ne razumem. Jaz sem napisala, da mi nobena niti ne reče, da jih nimajo, da pa se privat zs-ji pošiljajo. Ne vem, kdo je pisal, neboglasnica se je množini zahvalila za zs-je. S tabo pa nič nimam, res ne. Parni čistilec - kaj lahko z njim čisti tudi parket?? Almera, če pa sem brala temo o H2O, pa ga vsi ful šinfajo, da je zanič baje. Da na začetku je fajn, ko pa z njim obrišeš eno sobo, pa pri drugi že vse voda na tleh stoji. Almera in populis, po eni strani vama ful zavidam vse "pri roki", vauu, kar v copatih lahko greš po sadje in zelenjavo al pa na pošto, ful dobro. Po drugi strani pa nikoli ne bi živela v bloku in te naravne idile ne bi menjala za nič. Okoli mene pa so kilometri in kilometri samih polj, gozdičkov in jas. Dzanika, si le prišla. Sem že mislila, da si se skrila v en kot in jedla, jedla, jedla..... Pa kako taščo imaš ti, vedno znova me preseneti! Hudič, svojega sina hoče uničit s slabo vestjo. Ja, za silvestrovo sem se jaz tudi lepo oblekla, nališpala in odišavila. Aha! Da sem vsaj en dan malo drugačna zgledala. Flower, ti hujšaš z ločevalno???? Pa pri tej dieti ni stradanja!! Zakaj si ti že drugi dan zaporedoma lačna???? Jej veliko sadja, jaz se nisem držala tistega, da samo 2 kosa sadja za zajtrk in konec, jaz sem ga jedla različnega čez cel dan vsakič, ko me je lakota prijela. Če trpiš, ne boš dolgo vzdržala. Jaz sem se pri ločevalni dobesedno nažirala. Veste, v kakšno skušnjavo sem se jaz včeraj upala spravit???? Šla sem pospravit element s sladkarijami! Ja, in 2 veliki vrečki nabasala mami in bratu, da sta odnesla dol in da vse pokončata. Nejcu pa sem lepo vse v škatlo sortirala in pospravila in me ni čisto nič zamikalo. Sadni dan - razmišljam, da ko se bom lotila ločevalne, bi ta dan zamenjala za zelenjavni in bi si zelenjavno juho skuhala brez zgostitve in to, ker zdaj pozimi je zame sadni dan ubijalski. Poleti še gre, ko je vroče in itak nisi tolko lačen, pa še izbiro sadja imaš 100x večjo kot zdaj pozimi. Kaj menite o tem? Saj je pravzaprav vitaminski dan ne sadni, tak da vitamini pa so v zelenjavi tudi, ne? Aha, že vidim, da flower to prakticira, ful dobra ideja, tako juho imam jaz tudi rada. HD, da bi te tvoji imeli poln kufer, pa težko verjamem, glede na to, kako malo se vidite, so verjetno fulllll veseli, da si tam. Pa da lahko Kali cartajo. Kdaj pa se tvoj vrne domov?? Rebeca, vauuu, svoj lastni fitnes!!! Samo to ima tak privat, ne? Ker on je sicer pravnik? Glede fotkanja pa najboljše, da se skriješ in jih snemaš al pa kamero nastaviš, pa greš k njima al pa proč, pa naj jih snema, brez da bi ti imela kamero v roki. Kakšen avto pa imate, če ni skrivnost? Že vidim. Hummerja imate???? Vauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Ostala sem brez besed. Ubijalski avto! Pa Audija tud imaš????? Jojjjjjj, moj sanjski avto. Katerega??? Jaz bi zdaj imela A5, ta je moj heroj : Neboglasnica, hvala za kompliment. Zdaj pa mi je že nerodno, ker sem prej imela minutko smiljenja sama sebi. Aja, si naredila zadnjič rižev narastek in kak je uspel??? Hmmm, ob pol osmih zjutraj dobiš obisk???? Jaoooo, jaz bi bla kot zombi. Teta s krvavca pa upaj, da pride čez en mesec, ker če je ne bo, bo dragi extra vesel!!! Evo, tvoji monologi so obrodili sadove, vse sem prebrala in te pokomentirala. Petra1984, jaz sem tu, samo pišem in pišem in berem in pišem...... Frutka, torej tla še vedno pomivaš raje s coto in ajmarom?? Ker jaz bi s tem parnim, če le ni preveč priprav. Sem gledala Batagelovega. Mater, moj kruhomat spet ful ruži tu zadaj. Pa še vedno ne vem, kaj mu je. Zadnjič je bil kruh čist ok. Ok, bom kar objavila, ker vsakič, ko osvežim, je spet celo morje postov in potem boste mislile, da me ni tu gor.
|