Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:04:41
|
|
|
|
petrap
|
Ajvy sem se odločila že prej, da ne grem nikamor, dokler me ekstra ne boli al mi pa voda odteče... ..tko da zdaj noge skupaj tiščim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:05:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy me dons ne šmirgla, zato grem kr spat ...še mal počakm ....ej sory ampak ne vem zakaj je men zdele vse ful smešn zmanjkalo mi je šmirgl papirja....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:05:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš..... Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima in poslikanimi nohti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:06:29
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, najprej vsem čestitke za uspešno opravljene preglede. Danes sem urejala in kupovala še zadnje stvari za in zame ter si zase že do polovice napolnila torbo za porodnišnico. Pol stvar pa bom dala notri, ko pridejo popadki (mobitel, MK, zdravstveno kartico ...) Sva bila z mojim danes v Mercatorju (torkov popust ) in pos terminal ni deloval, kakor bi moral, sva čakala skoraj 10 minut, da je izvedlo transakcijo. Moj je bil že čisto živčen, pa sem mu rekla, da naj stopi do Sanolaborja in mi kupi nekaj stvari. Pa je rekel, bom že počakal. No, potem sva šla skupaj in sem kupila mrežaste hlačke in pa čaj malinovih listov. Ni hujšega, moj je bil tako šokiran, da bi moral iti v trgovino in reči za mrežaste hlačke Sem mu rekla, da naj se kar navadi, da bo moral sam v trgovino po take stvari, ker jaz na začetku ne bom mogla.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:06:39
|
|
|
|
Ajvy
|
vrivajo se petrap dihamo s teboj KAtjuša Claud punce noge skup tiščat !!!!!!!!!!!!!!!! mal heca mora bit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:07:32
|
|
|
|
petrap
|
no bejbe moje, si grem jaz mal bušija zmasirat...špika me še kar...sam ne bom nč mislna na to..noge skup in to je to če me ne bo več danes gor, se tipkamo jutri...pridne bodte..
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:08:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...naslednji pregled imam čez 10 dni...samo moram še poklicat tja ,da mi dajo točni datum...danes nisem uspela, ker sem bla 4 ure v zdravstvenem domu in sem domov pršla povožena.... tvojega pa kar malo stiska..kaj ??? zaradi seznamčka sprašujem 4 ure?meni bi se zmešalo.....jutri grem v laboratorij in mi je kar muka k vem da bo spet za čakat........mojga pa malo stisne ja......sej full komi čaka da rodim ,po drugi strani ima pa še toliko planov do poroda in ga skrbi da ga hana ne preseneti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:08:25
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap Ajvy sem se odločila že prej, da ne grem nikamor, dokler me ekstra ne boli al mi pa voda odteče... ..tko da zdaj noge skupaj tiščim malo še počakaj, se še nič ne mudi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:10:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:10:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kolumbo....s sivimi lasmi tekaš za njima in poslikanimi nohti NE NE, JE MOJ REKU DA PREJ NE GREM RODIT, DOKLER TE PACKARIJE DOL NE ZBRIŠEM ja madoniš zakaj si pa pustila da ti to packarijo gor nariše????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:11:38
|
|
|
|
Čebel@
|
petra pazi nase in jutri se oglasi.....če te pa kaj preseneti pa nam plis sporoči....lahko nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:12:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:12:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo....s sivimi lasmi tekaš za njima PA ŠE K FRIZERJU MORM PREJ NARASTEK POŠTRIHAT to imam tudi jaz v planu......da se me mala ne ustraši ko prileze ven
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:13:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ZATO K JE BLO GRATIS sej veš, šenkanmu konju se ne gleda u zobe...sam moje nohte zdej usak porajta dej jih plis slikej bomo sočustvale s tabo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:17:07
|
|
|
|
Čebel@
|
no čvekice pekice jaz odhajam v mižule.....me že križ in učke bolijo...fajn čvekejte še naprej,božite bušije,pustite spati tetke školjke in se tipkamo zjutraj nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:21:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:30:26
|
|
|
|
Ajvy
|
28.12.2008 1. Pikica5...... Taj... 2005g, 43,5cm Maj... 2045g, 44 cm PDP (22.02.) 31.12.2008 2. Balonchy..... Matic... 3180g, 50 cm PDP (01.02.)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:32:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy kako si me ne predstavljaš s poslikavo...sm samo še mal bl usekana kot sicer ne vem..sploh se te ne morem predstavljat...... razen če imaš kak odbit energičen znak
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:32:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap Ajvy sem se odločila že prej, da ne grem nikamor, dokler me ekstra ne boli al mi pa voda odteče... ..tko da zdaj noge skupaj tiščim držim pestke ,da se zgodi kar si želiš.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:33:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš..... Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima in poslikanimi nohti
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:34:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:39:55
|
|
|
|
Ajvy
|
timy....super si mu to povedala. ...moj s tem nima problemov....jst nejga lahko pošljem po karkoli..... Super ,da si vse opravila..... KOlumbo...pa zakaj zaobga si pa potem sploh jih poslikala ( ker stavek.... )..no, sej razumeš kaj sem htela povedat.... aha ...sem prebrala....drugačep a ta rek ne drži..ker se po zobeh vidi koliko in v kakšnem stanju je konj Joj...jst bi tudi morala k frizerju....pa res trenutno nimam zanj....moram si nekaj zrihtat....ne bi šla rada rodit z dolgimi lasmi....na kratk bi se postrigla.... Ti si cela miss klelele za računalnikom Majchy..jah..čakala sem pri G eno uro- v bistvu sem bila pol ure od tega na ctg prklopljena...pol pa še pr splošni dohtarci...ker sem rabla papirje bolniške....pa jim je računalnik crknu,,,al virus ga je napadu- je zbolel Drugače pa ni blo panike...sam lačna sem bla fejst....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?