|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
6.1.2009 20:31:54   
snikolina
ČESTITKE SAŠA TUDI PRI NAS JANUARČICAH!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.1.2009 20:32:27   
Anonimen
še tule čestitke sašauser posted image user posted image user posted image pa si ga dočakalauser posted image

kaj zdaj, bo kakšna debata padla ? če ne grem po štengah laufatuser posted image seksala ne bom, k lubi zvezdne vrate gledauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.1.2009 20:34:18   
uršika***
Sem skor tolk vesela za Sašo, kot če bi sama rodila. Tko se mi je že smilla, revica. Zdaj sem pa vsa happy. Sem kar skakala tlele po otroški sobiciuser posted image
Ampak je pa orng dedc tale naš Anže( da ne bom spet Aljaž pisalauser posted image ) Kar 4210 imauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.1.2009 20:35:17   
Anonimen
Ampak je pa orng dedc tale naš Anže( da ne bom spet Aljaž pisala ) Kar 4210 ima

moj user posted image ma pa zdej okol 2500 user posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.1.2009 20:36:27   
_kathy_
Saša, bravo, čestitam za tko velikega in težkega korenjaka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, kar se pa tiče seksa ...men je G rekla, da lahko vse do konca, da ni ovir.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.1.2009 20:36:31   
uršika***
Ulla od kje se ti kar naenkrat prikažešuser posted image user posted image user posted image user posted image
A imaš naštimano funkcijo, da te ne vidmo mogočeuser posted image

Jaz sem že stuširana, sem hotla it počivat, k me neki vse matra, zdaj me je pa miniluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1456
6.1.2009 20:38:55   
khurde

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA             user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                   user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                  user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                   user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                    user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                    user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                     user posted image
jancci       (1,0)      ?    pregled:                    user posted image
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:   12.1.          user posted image            NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:                    user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  

18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image            CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (?, ?)   ?   pregled:5.1. in 19.1.     user posted image
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 07.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                        user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image    PDP (2. 1. 2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                     user posted image       LEJLA   3520g    53 cm     user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

06. 01. 09     SAŠA78                  user posted image        ANŽE   4210g    53 cm       user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 6.1.2009 20:40:31 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.1.2009 20:40:09   
Anonimen
Ulla od kje se ti kar naenkrat prikažeš
A imaš naštimano funkcijo, da te ne vidmo mogoče

se lohk šunjam povsod, pa nben ne veuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.1.2009 20:42:10   
khurde
ula undercover user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.1.2009 20:43:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

ula undercover user posted image

še sama sebe lohk zahrbtno presenetimuser posted image sploh glede na to, kak mi možgani briljantno funkcionirajho zadnje čase user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.1.2009 20:46:46   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

No, kar se pa tiče seksa ...men je G rekla, da lahko vse do konca, da ni ovir.

bom jaz kar tvojo G poslušala, ne moje. user posted image

neki more itak sprožit porod, al je to seks, al bana, al je malinov čaj, al so ne vem katere žavbe, al pa zdravniki.

aja, men je pa moja danes rekla, da sploh še niso dobil izvidov od toxe, k sem dala kri pred prazniki. da je za hepatitis prišlo, za to pa ne. in da se jim je že zgodilo, da so ali izgubili izvide ali pa pozabili testirat. je klicala tja, pa me ta teden pokliče, da vidi, če moram še enkrat kri it dat. bemo matr.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.1.2009 20:48:26   
khurde
haha, zahrbtno presenetiš. če si probaš to dobesedno predstavljat, lahko čudno izpade... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.1.2009 20:53:18   
Anonimen
bom jaz kar tvojo G poslušala, ne moje.

pametna puncauser posted image

sam jst ne razumem, kaj majo res eni g te fore s seksomuser posted image da kao ne smeš na koncu, ker lohk porod sprožišuser posted image ok, če so to pej kake težave, sam ko pa enkrat prideš do 37 tedna, pa res ne vidim v čem je fora? po moje majo za en drek seksualno življenjeuser posted image in se jim zamal zdi dab ena okorna, nasedlemu kitu podobna oseba mela boljšga kt uniuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.1.2009 20:55:07   
uršika***

haha, zahrbtno presenetiš. če si probaš to dobesedno predstavljat, lahko čudno izpade... user posted image

Ja pa ka ste vse tko potrebne al kaj vam je? Al si jaz narobe predstavljamuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:56:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1466
6.1.2009 20:57:11   
uršika***
in se jim zamal zdi dab ena okorna, nasedlemu kitu podobna oseba mela boljšga kt uni

Ziher je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zafrustrirani so in spolno neaktivni, ker imajo nočne more zaradi vseh šišk, ki jih morjo pregledat in prevohatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
6.1.2009 20:58:06   
Zvezdica
Saša ČESTITKE za  tazga korenjaka.

Sem mal spančkala z Liamom...moj otrok je zaspal pred osmo..zdaj grem pa mojga hausa gledat. Mogoče pa pozdrav moje grlo, k on bo ziher vedel kaj mi jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
6.1.2009 20:58:08   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Ja pa ka ste vse tko potrebne al kaj vam je? Al si jaz narobe predstavljamuser posted image user posted image

uršika, ti si kr po svoje predstavlji, je očitno bolj zanimivo, kokr sem jaz mislila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.1.2009 20:58:22   
Anonimen

joj uršika bi se dalo debatirat o tem kdo je potrebenuser posted image user posted image user posted image k tole si pa mal mim brcnilauser posted image ( je blo mišljeno bolj v stilu samoubica se ubio s leđa...user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1470
6.1.2009 20:58:51   
Zvezdica

uršika, ti si kr po svoje predstavlji, je očitno bolj zanimivo, kokr sem jaz mislila. user posted image

mašta radi svašteuser posted image user posted image user posted image user posted image Men itak danes nič ne dela.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
6.1.2009 20:59:36   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

po moje majo za en drek seksualno življenjeuser posted image in se jim zamal zdi dab ena okorna, nasedlemu kitu podobna oseba mela boljšga kt uniuser posted image

kva sem se pa zdele nasmejala, pa moj tud, ko tok čukast pogleda, kaj mi je tok zabavno, pa mu pol preberem. user posted image user posted image user posted image  všeč mi je ta teorija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
6.1.2009 20:59:38   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ja pa ka ste vse tko potrebne al kaj vam je? Al si jaz narobe predstavljam

user posted image ni dovolj akcije, bo pa kmalu.

Men se pa ne zdi tko. Se mi zdi, da je boljš da zdej še mal akcija loufa, ker pol ne bo neki časa možno- da se bo vse tam spodaj v red spravlo in zacello, skrčlo al kaj se pač mora naredituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
6.1.2009 21:01:01   
Anonimen
zaradi vseh šišk, ki jih morjo pregledat in prevohat

sam ej, tole pa resuser posted image kok so ene packe....jst sem pri ginekologinji enkrat omedlela, ker je ena k je zravn mene čakala tolk smrdelauser posted image user posted image user posted image user posted image sem se samo sčenla po tleh, v uni njihovi čudni kili brez gatuser posted image in pol sm jih še enepar naprej spustila, ker me je blo groza it v ambulanto, k je tolk smrdelo....sem raj počaka da se zlufta...

Neposredna povezava do sporočila: 1474
6.1.2009 21:02:00   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam jst ne razumem, kaj majo res eni g te fore s seksomuser posted image da kao ne smeš na koncu, ker lohk porod sprožišuser posted image ok, če so to pej kake težave, sam ko pa enkrat prideš do 37 tedna, pa res ne vidim v čem je fora? po moje majo za en drek seksualno življenjeuser posted image in se jim zamal zdi dab ena okorna, nasedlemu kitu podobna oseba mela boljšga kt uniuser posted image

Tole mi je pa prou smešen!! user posted image Ulla pomoje maš kar prav! Jest sem v bistvu 5 dni pred rokom pa mi2 veselo sexava pa ni vidt da bi se tamau kej dost sekiral zarad tega!? Zgleda mu še paše.. he he!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.