|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
6.1.2009 14:34:55   
uršika***
Ja, za zibko- 90/40
Men je tut ful pocen, skor mal preveč pocenuser posted image
Pa v 3 dneh ga imaš že doma- se mi ne da v Lj sam za to hodet. Je rekla, da tam samo odrežejo pa oblečejo v barvo kakšno hočeš imet in je v 1 dnevu fertik.
Kdaj je tebi odtekla voda Ulla?
Koliko je tega? Si res čist moker potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.1.2009 14:38:29   
mimi30
A je katera kupovala jogi za zibelko ali pa košarico?

jogi sem za prvega po meri naročila v BC. Koliko je stalo se pa ne spomnim.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.1.2009 14:38:56   
Anonimen
lej, zdej od začetka tko ni treba nevemkak jogi, važno je da je ravno in trdo, tko da po moje nima bit kejuser posted image če pa ne bo ok, pa tko verjetno lohk vrneš al kak? pa tud ni to tak denar, da bi se človek ravno požrl zaradi zgrešenega nakupauser posted image tko da jst bi probala, absolutno ti pa odsvetujem rabljen jogi, to pa res ne fajn...

voda je men odtekla v porodni sobi, k so mi predrli ovoje...uf, je kar teklo, čuda je blo tegauser posted image sam glih čist natančno se pa ne spomnem, so bli popadki nekak v prvi vrstiuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.1.2009 14:40:15   
mimi30
Meni voda sploh ni odtekla, čeprav sem imela popadke že na 3min. So mi v P. predrli mehur.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.1.2009 14:48:01   
uršika***
Ma saj ga bom kar naročila, saj imam tudi posteljico, pa v njej orng jogi. Tko slab pa tut ne more bit tale za 21 eu. Ker un star pa tko smrdi, da ni za nikamor. Sem ga luftala 2 dni na balkonu, fino zdrgnila s čistilom pa toplo vodo, pa ni nič boljš. Sva ga mislila dat v čistilnico, pa bo tam ziher 10 eu, pa dodamo še 10, pa imamo že novga.

A tko je s to vodo. Jaz bi se šla kdaj v bano namakat, pa si ne upam, da mi nebi glih takrat oddtekla.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.1.2009 14:55:07   
khurde
Uršika, midva sva kupila jogi, ki paše k zibki od Lip Poljčane, je pa na njihovi spletni strani cena 28 evrov, dimenzija 88x42.
- zibka: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=2,
- jogi: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=5&id=26,
- cenik: http://www.lip-poljcane.si/LIP_cenik.pdf.

Glede banje in vode je meni babica v P rekla, da ni šans, da zgrešiš, ker potem bi lahko isto zgrešil pri navadnem tuširanju, ko ti voda okoli teče itd. Ker naj bi imel podoben občutek kot da lulaš, samo ne moreš ustavit.

Kopanje v banji pa ni toliko priporočljivo, ker lahko (pre)topla voda pospeši porod, samo ni panike, če je 37 stopinj. Bolj je pa problem (mi je tudi babica rekla), da ženska ne ve, ali je že kaj odprta ali ne in lahko pride do kakšne okužbe. Samo mi je pa obenem rekla, da če bi se rada kopala v domači banji, ki nima drugih obiskovalcev kot npr. javna kopališča, sama, naj jo očistim pač kot ponavadi in grem not, samo da naj ne dajem kakšnih posebnih efektov in kopeli zraven, za vsak slučaj, če bi bila že odprta.

Moja G mi je sicer rekla, da se bolj priporoča tuširanje, zaradi infekcije ipd., samo da pa ni panike. No, ona mi je tudi rekla, da ne priporoča seksa 6 tednov pred porodom, ker ga lahko sproži (poči mehur - to mi je danes rekla), pa ne verjamem, da bova vzdržna, ker sem do sedaj vedno prebrala, da če nosečnost poteka normalno, ni panike, samo kakšne akrobacije niso ravno na mestu, pa če smo resnicoljubni, tudi niso možne. user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.1.2009 14:57:15   
khurde
aja. pa še rekla mi je, da voda ne odteče vsa naenkrat, da tako si me samo predstavljamo, in da če bi odtekla med namakanjem, bi počasi odtekala tudi pri odhodu iz banje. je rekla, da večini žensk voda dokončno odteče šele potem, ko se otrok že rodi, vmes se pa vedno nekaj malega poceja.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.1.2009 15:01:17   
Anonimen
no, se strinjam s khurde...pa še to, da tud če bi bila že odprta, je tu še zmeri sluz k zapira maternični vrat...pa ok, tud če se čep odlušči, so tu še zmeri plodovi ovoji, ki preprečujejo da bi karkoli prišlo do user posted image ...tko da so res zaščiteni tile naši malčki, dejansko obstaja verjetnost okužbe samo v primeru, da med kopanjem odteče voda, pol pa ni več zaščite...je pač najboljš se izognit temu zadnje dni, tko, za dušni miruser posted image

kar se pa seksa pred porodom tiče...sej se pravila, kak me je nazijal dohter v porodnišnici 2 dni pred rokom, če se zavedam da seks sproži poroduser posted image user posted image nisem vedla kaj naj...najraj bi ga po betici treščla, butlja....mislim nouser posted image in kaj? a ni nekak namen konca nosečnosti, da rodiš? pa nekaj itak da sproži, pa lohk z lustra visiš, seksaš, la pa trdo ležiš v postli....kr neki...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.1.2009 15:26:00   
kiara24
To res ne morš vrejt kako ste pridne za tipkat vam komaj sledim, samo da malo izginem moram ful prebrat.... joj
ko voda odteče naj nebi imela noben barve, vsaj tako pravijo in tudi vonja ne. Je pa res da ni in ni konca, pa še ustaviti je ne moreš tako kot pri lulanju. Pravijo pa tudi če ti odteče voda da je najbolje v roku 24 do 48 ur rodit, da ni potem kaj narobe. Je pa potrebno takoj v P, ko se to zgodi!
meni je drugače seks prepovedal, zardi krvavitev ki sem jih imela na sredini nosečnosti...
sedaj pane čakam nič večuser posted image je že velika potreeba pa ni več daleč rok.... tako da mi je vseeno ali pospešim ali ne.
Če je potreba je potrebauser posted image ,  a ne bejbe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.1.2009 16:14:17   
petra88
men je jogi kar miklo prinesel, pa sem iz neuradnih virov izvedela, da je prišel nekje 25eu. je bilo pa po meri narejeno.
ja ulla, jaz ne vem kako si upaš it 2dni pred rokom seksat? user posted image user posted image
no jaz sem pa ravno mojmu peljala oljni radiator na šiht, ker jim je klima crklna, pa me je klical če bi lahko dala v avto in ga pripeljala mu tja, da če je pretežko naj mu povem, da ne bo treba it prezgodaj rodit user posted image ah, saj je že cajt da gremo. tako da punce, seksat, delat, hodit u hribe, nič počivat! user posted image user posted image ne me čist resno jemat, malo pa lahko

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.1.2009 17:43:33   
snikolina
IIII vse je v plavem. Luštna sprememba.
Jaz imam posteljico in jogi iz Lip Poljčane.
Kje ste vse? Je že kaj novega s sašo?

Grem juhico kuhat, papauser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.1.2009 17:44:12   
kiara24
sedaj pa ne vem al res vse seksateuser posted image ... ali ste šle rodituser posted image ...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.1.2009 18:06:13   
snikolina
Ziher seksajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.1.2009 18:48:24   
petra88
pomoje tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.1.2009 18:57:38   
uršika***
S Sašo je bilo nazadnje tako, da je med predihovanjem popadkov pisala SMS-jeuser posted image
Najprej je napisala

- če je kaj novega(ji odgovorim da je Urša rodila pa da ostale pridno klepetate, jo vprašam kako je, če je že rodila)
- ne še, bo pa danes(jo vprašam, če bo CR, pa da vso srečo itd., ona pa odpiše)
- ne, predihavam, mam žurko

Sem potem rajši odnehala, ker sem ugotovila, da je sredi delauser posted image , pa do zdaj še ni bilo SMS-ja, da je Aljažek že na svetu. To je bilo okol 4 popoldne, očitno se revca še kar mantrauser posted image

Ja, fajn, da je vse v plavemuser posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi ne mirkam nič več, ker upam, da bo kaj sprožl, da grem lahko kaj prej rodit. Dans bomo spet mal slončkaluser posted image - ampak res tko kot to delajo sloni- na izi, počas(vsaj mislim, da oni tko to delajouser posted image )

Khurde hvala za linke.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.1.2009 19:10:07   
uršika***
Pa Ronja je že doma s svojo Lejlo, je že nekaj pisala na Rodili smo in se zahvaljevala za čestitke. Čakamo, kdaj bo prišla kaj k nam povedat svojo zgodbo in kakšno slikico napopatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.1.2009 19:11:16   
Zvezdica
Uršika, Anže bo...ne aljažek. user posted image

Ne ne sexamo vse, nekatere bolehamo...ma kr neki, slabo mi je, pa na bruhanje mi gre... pa sploh sem tečna.

Bi pa raje seksala kot tečnarla okoli.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.1.2009 19:35:24   
uršika***
Uršika, Anže bo...ne aljažek.

upsuser posted image user posted image user posted image user posted image saj sem prov mislila, pa narobe napisala

Zvezdica čajčka si skuhaj, pa počivaj, pa hitro se pozdravi.
Men tudi nekaj ni dober, me prebava matrauser posted image , ne morem kakat. Zdaj pa že komaj čakam na tist klistir, da se lepo spucamuser posted image

Zvezdica še kliknem ti na tvoj City, se grem stuširat pa pred TV

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.1.2009 19:41:24   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

S Sašo je bilo nazadnje tako, da je med predihovanjem popadkov pisala SMS-jeuser posted image
Najprej je napisala

- če je kaj novega(ji odgovorim da je Urša rodila pa da ostale pridno klepetate, jo vprašam kako je, če je že rodila)
- ne še, bo pa danes(jo vprašam, če bo CR, pa da vso srečo itd., ona pa odpiše)
- ne, predihavam, mam žurko

Sem potem rajši odnehala, ker sem ugotovila, da je sredi delauser posted image , pa do zdaj še ni bilo SMS-ja, da je Aljažek že na svetu. To je bilo okol 4 popoldne, očitno se revca še kar mantrauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta pa je faca!

Zvezdica, jaz imam podobne težave. Nekaj pojem, potem mi je pa kar kmalu slabo, zgaga me peče in včasih samo še na wc letim... eh ja, težka je ta nosečniška.

Zdej se vedno težje poberem, pa čeprav se nič nisem zredila, samo vseeno mi gre težje... mogoče zato, ker je trebuh spuščen, a kaj? Ne vem. Samo sem pa res ko en giant hrošč, kva je že tista novela od Kafke, aja, Preobrazba... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.1.2009 19:43:24   
khurde
Ja, Ronja se je že oglasila. Še ene par entuziastičnih tipkark rodi, pa se lahko preselimo na nov forum. Samo kaj ta čas leti, nosečnost tok hit mine, zdej sem videla, da so že septemberke 2009 v akciji... uf.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.1.2009 20:02:15   
khurde
eh, kje ste vse, meni se ne da zdele nič drugega delat kot viset za kompom, samo bom mogla pa še zadnjo žehto cunc oprat. mi je mal smešno, ker se mi zdi, da bom ravno vse zrihtala, pol pa samo še šla, pa zato bol počas delam... user posted image  mi je pa moj rekel, da mi bo komp odnesel stran, ker sem skos na netu. k sem pa jaz jamrala za njegove igrice, ko mi je bilo dolgčas, ni bilo pa nič narobe. zdej pa pravi, da ga zapostavljam... user posted image user posted image user posted image  čeprav slišim, da fuzbal igra, samo ko bo prišel iz une svoje sobice, bo pa razočaran, ker bom rekla, naj malo počaka, potem greva pa skup na kavč ležat. user posted image

a anžeta že mamo a še ne?!? go saša, go saša! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.1.2009 20:18:35   
uršika***
Mamici v veselje in očiju v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos,
 dne 6.01 ob 17.15, velik 53 in težak 4210
ANŽE

Bravo naša Saša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:20:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.1.2009 20:28:12   
khurde
Oooooo, Saša, super!!! Iskrene čestitke! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.1.2009 20:29:47   
khurde
zdej grem pa res še to obesit, madona, že kar vroče postaja tu pri nas... vse po vrsti nekam hodijo...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.