|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
6.1.2009 13:32:43   
pikapoka2
jaz pa danes kuham golaž user posted image
jest gauser posted image  pa tako ne smem, imam sadni dan user posted image

Pritisk mi spet nagajauser posted image

Pridne čveke ste postale... user posted image  vam že težko sledim...
Grem iskat kakšne stare vraže, ki pospešijo porod user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.1.2009 13:34:12   
Anonimen
Grem iskat kakšne stare vraže, ki pospešijo porod

seks pa laufanje po stopnicah....najboljš da probata oboje združituser posted image user posted image naj te možek po stopnicah preganja, pa v kak blok se spravtauser posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.1.2009 13:36:09   
lunica12
Ullauser posted image ti preverznicauser posted image

Ja js sem pa doma na 5 stuku ko je tk kot da gres na sedmega pa brez lifta in skos tk kobacam gor pa dol

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.1.2009 13:38:12   
lunica12
No mojo je pa zacelo kolcatuser posted image Pa neki me stiha skos v krizu pa tu pa tam me zapece v spodnjem delu trebuhauser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.1.2009 13:38:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

živjo januarčice!

midve z mojo Medeo sva v nedeljo končno prispeli domov, k najinemu atiju tk da se veselo crkljamo..nisem nič brala za nazaj, sam sporočam vam da sva obe ok..zaenkrat še vse boli, ampak bomo potrpeli..

user posted image

no to pa je najin največji sonček - Medea!!!

Mojca ČESTITKE!!!! Ker cuker je medeauser posted image

Veliko lepih trenutkov in veliko cartkanja.

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.1.2009 13:38:37   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršap

hej,
končno sem dobila domov internet, in vam lahko sporčim, da sem 24. 12. zjutraj na hitro odbrzela v porodničnico in po dveh urah je prijokal na svet mali Žiga. 3500g, 51cm, oba sva zdrava, ponoči je fuuulll priden, spi tudi po 6ur skupaj, dojenje nama super uspeva, na začetku sem uporabljala nastavke, meni so se šivi že skoraj zacelili.
ns je kr ornk presenetu, popadki so bili že na začetku na dve minuti, potem je pa šlo vse samo en dva tri....

zdej grem pa mal za nazaj brat, da vidim kako ste kaj ve...
pozdravčki

URŠAP ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je brzinsko. Pa kako fotko nam nalepi, da si ga mal ogledamouser posted image

Lepo se cartkajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.1.2009 13:46:03   
khurde
ojoj, punce, mater ste danes priden, sem komaj čez prišla!!! user posted image user posted image user posted image

uršap, čestitke!!!

mojca, luštno punco imate doma!!!

jaz sem imela pa danes dva pregleda - ginekološkega in diabetičnega. pritisk ok, voda ok, teža že skoraj dva meseca na istem, bravo jaz user posted image  user posted image , poslušal smo srček, naslednji teden pa mogoče ctg (do sedaj ga še nisem imela), pa do petka se moram odločit, če mi naj vzamejo bris za streptokok, moram mal po netu pošnofat kaj to je in kako ga fašeš. pri cukru, k je tut ok, so mi pa naredil eno weird analizo povprečja za zadnja dva meseca (6-8 tednov), nisem vedela, da se to da, pa mi je prišlo povprečje dveh mesecev 5,0 (to je super). mi je rekla, da nosečnicam običajno tega ne delajo, delajo pa sladkornim bolnikom, ker radi goljufajo. mogoče so me imel na sumu. user posted image user posted image user posted image  kao vzamejo kapljo krvi, dajo v en avtomat, dela ene 5 minut in analizira encime za cukr, ki ostanejo not 6-8 tednov.

zdej pa ne vem več kaj napisat, k ste tok naklofale, da sem sprot pozabila. sumim, da je krtek že v porodnišnici.

aja, zakaj se reče, da se gre v rim? tega nisem vedela, sem prebrala tu, pa še ena prodajalka mi je tudi rekla.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.1.2009 13:46:48   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

seks pa laufanje po stopnicah....najboljš da probata oboje združituser posted image user posted image naj te možek po stopnicah preganja, pa v kak blok se spravtauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.1.2009 13:49:23   
khurde
aja, dobila sem tabelo za štetje gibov, pa mi je dala (spet) malo drugačna navodila kot ostalim tu.

mi je rekla, da ko pridem do 10, neham štet, ne glede na to, ali pridem do 10 že do 11 dopoldne ali dokler sem pokonci. nimam ure, kdaj začeti šteti, lahko tudi ob 5 popoldne. in zaporedje brc se šteje za en gib, če se pa umirijo in če pobrca spet čez 10 sekund, je to že drug gib.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.1.2009 13:55:15   
lunica12
Khurdeuser posted image user posted image za pregled..No meni tud ni jasno zakaj se temu rece da gre nosecnica v rim..

Js pa nimam nobene tabele za stetje gibov...user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.1.2009 13:55:30   
khurde
aja še enkrat user posted image user posted image user posted image , zdej se počas spomnim, kaj ste kaj govorile. jaz tudi smrčim, pa kao včasih ful in sem včasih prav jezna, ker me zbudi in mi govori, da smrčim, jaz pa njemu nazaj odgovarjam (v polspanju), da sam sebe sliši in naj mi da mir. user posted image user posted image user posted image  ker običajno se mi zdi, da imam zaprta usta in ne vem, kako lahko potem človek smrči, pa še na boku sem. eh, če sem res jaz un, ki smrči, je potem nosečnost eno čudno obdobje, kjer je možno smrčati na čudne načine.

sem pa ravno danes razmišljala, ko sem hodila proti G, da te ta nosečnost prav zasvoji, še posebej na koncu z brcami in da bom to prav pogrešala.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.1.2009 13:56:54   
petra88

seks pa laufanje po stopnicah....najboljš da probata oboje združit naj te možek po stopnicah preganja, pa v kak blok se spravta

ti laufaš pred njim, on naj te pa od odzadi user posted image user posted image
khurde user posted image user posted image za pregled!
tudi jaz nebi vedla zakaj se reče da greš v rim.. če že vse poti vodijo tja, pa dejmo it še nosečnice user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.1.2009 13:58:30   
lunica12
Petra88 ti si tudi ena preverznicauser posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.1.2009 14:00:30   
khurde
lunica, nisi edina, ki nima tabele. jaz sem šele danes dobila, pa pomoje bolj zato, ker me je nekaj o gibih spraševala in sem rekla, da čutim, pa je rekla, da če štejem, pa sem rekla, da ne, da je pa 100% več kot 10 na dan, včasih pač nekaj čez, drugič trikrat več, odvisno od volje otročka, pa mi jo je kar dala.

sej niti ne vem, zakaj je merilo 10, jo bom naslednjič vprašala, ker če obstaja spodnja meja, bi bilo logično, da obstaja tudi zgornja. mojega dragega je tašča v CELI nosečnosti začutila mogoče dvakrat, za enkrat je prepričana, za drugič pa ne več toliko. še kolcat ga ni NIKOLI začutila.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.1.2009 14:01:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

seks pa laufanje po stopnicah....najboljš da probata oboje združit naj te možek po stopnicah preganja, pa v kak blok se spravta

ti laufaš pred njim, on naj te pa od odzadi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.1.2009 14:08:16   
Anonimen
aja, zakaj se reče, da se gre v rim? tega nisem vedela, sem prebrala tu, pa še ena prodajalka mi je tudi rekla.

ena razlaga je, da bi naj mel včasih, ko si šel v porodno tam nekje napis MIR...in pol če nazaj prebereš, pride rimuser posted image sam vem pa ne, če je to ziher od tega pršlo...

zakaj 10 gibov? jah, ena meja more bit, je pač 10...da čez cel dan začutiš otroka vsaj desetkrat, če te naenkrat nabrca, ne veljauser posted image pač važno je, da čez cel dan miga, zdej kolk, pa tko vsaka ve za svojega otroka kaj je normalno...eni več, drugi manj...vse kar je pa manj od tistega, kar je ponavadi, je pa za preverit.

mi je rekla, da ko pridem do 10, neham štet, ne glede na to, ali pridem do 10 že do 11 dopoldne ali dokler sem pokonci.

no, tole mi je pa malo čudnouser posted image recimo do 11ih dopoldan user posted image malo bolj nori in našteješ 10 gibov...pol pa recimo ( bohnedaj) da pride karkoli, popkovina se mu navije, al kej drugega in je celi dan miruser posted image to men noben ne bo reku da je ok, pa je lohk 10krat dohteruser posted image sam zato ker je že naštetih 10 gibov....to ni nič...otrok MORA čez cel dan gibat, drgač takoj v P!!!

matr so čudni ti dohterjiuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.1.2009 14:09:28   
khurde

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA             user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30     pregled:                  user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                   user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                  user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                   user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                    user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                    user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                     user posted image
jancci       (1,0)      ?    pregled:                    user posted image
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:   12.1.          user posted image            NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:                    user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  

18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image            CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (?, ?)   ?   pregled:5.1. in 19.1.     user posted image
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 07.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                        user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image    PDP (2. 1. 2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                     user posted image       LEJLA   3520g    53 cm     user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.1.2009 14:09:56   
petra88
Petra88 ti si tudi ena preverznica

sploh ne.. samo razmišljam naprej, kar se je Ulla lotila user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.1.2009 14:11:04   
Anonimen

sploh ne.. samo razmišljam naprej, kar se je Ulla lotila user posted image

ja no, sej to sm mela v mislih, sam sem upala da si bo sama zrajtalauser posted image user posted image da ne bom zdej jaz packa izpadlauser posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.1.2009 14:12:26   
mimi30
Mojca, luštna punčka in kakšni laski! Za tolko lask ti mora pa že fajn zgaga nagajatuser posted image .

Uršap, čestitke!! user posted image user posted image user posted image

Sem skočla vmes z eno kolegico na čajček in sem vas komaj prebrala.user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.1.2009 14:14:33   
petra88

sploh ne.. samo razmišljam naprej, kar se je Ulla lotila

ja no, sej to sm mela v mislih, sam sem upala da si bo sama zrajtala da ne bom zdej jaz packa izpadla

aja, zdej sem pa jaz tista packa.. no prav, vse priznam, sam ne me tepst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.1.2009 14:14:52   
khurde

matr so čudni ti dohterjiuser posted image

jp, vsak po svoje nekaj dela in šteje. men je važn, da me zbrca zvečer, ker je to najbolj rutinska zadeva v mojem trebuhu zadnjih nekaj mesecev. tako da tole štetje jemljem bolj tko tko, še posebej, ker vsak res po svoje pove. user posted image  verjetno itak vsaka res ve, koliko gibanja je normalno in koliko ne, pa ne glede na to, a jih našteješ 7 ali pa 27.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.1.2009 14:18:25   
uršika***
Ja kaj je zdaj to??? Boste kar cel dan visele na račkotu al kajuser posted image Kako vas naj človek dohaja???

Mojca tko lepa je tvoja pupika, da so mi kar solzice stekle(ne vem zakaj, najbrž hormoniuser posted image ) take lepe črne laske ima in res je cukerček!!!

Urša čestitke in res poizkusi napopat kakšno slikico!!!

Zakaj se reče, da se gre v Rim tudi jaz ne vem, ampak vsi tko govorijo, pa dajmo še meuser posted image user posted image

Niste mi odgovorile: če se čuti, ko ti odteče voda- če si np v banji, ali se vidi, je drugačne barve ali je čist prozorna?? Ali kaj čutiš?

Mlekec tudi meni ven kaplja, sploh ponoči, če spim nastrani in mal bolj potučkam zizouser posted image imam vse flekasto. Zadnjič mi je pa kar teklo ven, ko sem si nohte na nogah lakirala in sem dol visela.

Se pravi da mormo seksat pa šibat po stopnicah, če hočmo bebice ven spravit. Še kakšen nasvet??

Pikapoka pa kaj ti še zdaj nisi šla??? Kaj pa čakaš? Polno lunco??

Moj pa spet takšne akrobacije dela po trebuhu, ne da mi dihat, zdi se mi, da mi bo roko ven porinu skoz šiškouser posted image . Auč. Upam, da bo kmalu pogruntal, da nima več veliko prostora v bušiju in se bo odločil ven pridet.

Mustela je fajn, ja. Samo ko nebi bila tko svinjsko draga. Jaz imam eno tako tubo za manj kot 1 mesec- zdaj ko se dvakrat na dan mažem pa samo za pol meseca. Sej lahko bankrotiraš zaradi takih krem!!! Zdaj imam pa od Chiccota mamma donna pa je tut fajn. je pa mal čez 10eu. Važno mi je, da ni notri parfumov, ker se mi alergija naredi in me potem vse srbi.

A je katera kupovala jogi za zibelko ali pa košarico? Kje ste to kupovale? Jaz sem sicer en modroc dobila, ampak je star 25 let, smrdljiv in bljak no. Res ne morem dat bebico v tako spat. Sem mislila, da imajo novega, ko so se tko hvalil, pa niuser posted image
Našla sem na netu Zibka d.o.o. iz ljubljane, delajo po merah, pa pride 18eu, s poštnino pa 21 eu
A ve še katera za kaj podobnega?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.1.2009 14:21:57   
Anonimen
verjetno itak vsaka res ve, koliko gibanja je normalno in koliko ne, pa ne glede na to, a jih našteješ 7 ali pa 27.

jp, po moje je tud to najbl važnouser posted image

Uli se je pa un sesalni mehurček na ustnici olupiluser posted image in zdej ji una koža visi in ji gre valjda na živce in mi sitnari da jo buba, k si dol cufauser posted image pol sm ji pa s škarjicami odrezala tisto kožico stran, pa sem ji rekla da ji je to ziza naredilauser posted image in zdej hodi okoli in si šlata ustnico in pravi : ziza dila...ti ti ziza...ziza dilauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.1.2009 14:27:10   
Anonimen
Ja kaj je zdaj to??? Boste kar cel dan visele na račkotu al kaj Kako vas naj človek dohaja???

uršika men je tamala skor cel dop. spala, pa mam cajta user posted image

če ti voda odteče v banji, ne vem če se čutiuser posted image oz. vidi....zdej čist prozorna že ni, tko kt voda iz pipe, kolkr se jst spomnem ( se ne dostuser posted image ), sam res ne vem....zato pa ni priporočljivo kopanje tkole na koncu, k nikol ne veš...če se pa sam tuširaš, pa verjetno opazišuser posted image

a to maš za zibko jogi za 21€? k men se to ugodno zdi...

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.