Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 20:01:50
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer drage moje novembrke. Mi smo bili danes cel dan terenski. Pri tašči na kosilu, potem pa še na dveh obiskih. Je bilo prav lušno. Nejo sem dala spat ob 18.30, pa še vedno poje pesmice ... Jutri jo bom mogla pa budit, ko bo treba v vrtec. To bo tečna.... Razmišljam, da bi začela jutri z dietko. Moj pravi, da sem pa zmešana.... ah, moški. Zgleda da se boji, da bo bil pol tudi on prisilno na dieti. Čez zimo sem nabrala 5 kil . Ravno toliko, da me vse hlače malo tiščijo. Sicer pa če samo razmišljamo dieti sem še daaaaaaleč, ker se ponavadi hitro premislim in še bolj žrem. Zamima, ti si imela decembra dieto? Kako je šlo? Pa Nogavica je nekaj omenjala????
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 20:36:32
|
|
|
|
max81
|
hej hej....no maledva sta bolša.....jest še mal kreham, pa smrkam...samo gre tudi na bolje zdejle mam še kuhinjo za pospravt, pa en stroj cot za pobrat ven iz sušilca, pol pa tudi počas zaključim ...me pa moj neki nagovarja, da bi šla malo pojest....sam jest tud ne smem, ker pol pa vaga ne bo ravno zadovoljna , dobr, da so par dni nazaj zgleda baterije crknle
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.1.2009 22:15:25
|
|
|
|
krfjolca
|
Uf, jaz tudi že komaj čakam, da bom lahko začela z dieto . Takoj po porodu šaltam na Montignaca. Tile prazniki so bili obupni, pa zalog v shrambi še kar ne zmanjka. Če imam že trdne namene, da bom večerjala jogurt, se mi pa dragi nasproti usede s kakim ogromnim sendvičem. Grrrrr. Evo, do zdaj sem pridelala že 8 kg!!! Če bo šlo tako dalje, bom krepko prekosila prvo nosečnost. In moje počitnice se tudi končujejo. Me že cel dan daje predponedeljkovska kriza . Upam, da bo januar kmalu mimo, ker potem imam pa res še čisto malo za zdržat. Po zimskih počitnicah kar malo dvomim, da bom še zmogla it delat - imam še 2 tedna do porodniške potem. Pa že zdaj me ful dajejo bolečine, enako kot pri Anžetu. Sicer je zadnja dva dni malo bolje - očitno se je obrnila. Sem fejst čutila obračanje, sem mislila, da mi bo trebuh razneslo. Pa oblika se je tudi ful spremenila, se mi je čez noč totalno povečal trebuh.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 8:10:40
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Joooooooooj, mam občutek, da vmes sploh nisem bila 14 dni al kolk doma... Spet na šihtu! Pa tale teden je še ok, potem sem pa 14 dni samohranilka Gre lubi v ZDA.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 9:01:17
|
|
|
|
Nogavica
|
krfjolca, nam boš pokazala kako sliko bušija? Joj, meni je še zdaj občasno ful hudo, ko pomislim, kakega bušija bi imela zdaj. Upam, da nama kmalu uspe spet kaj naštimat, zdaj so bili mimo 3 meseci in sva spet začela "delat". Aja1, si se morala spomnit, da sem hujšala No, bilo je precej neuspešno - sem šla dol eni 2 kili, ki pa sem ju med prazniki pridelala nazaj. Danes sva začela s hujšenjem oba. Upam, da bova bolj uspešna.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 11:25:14
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Pri nas sije sonček. Nogavica . Upam, da no tvoj otroček še letnik 2009, moj pa 2010 . Punce, je že kateri novembrček suh? Našo probamo imet čimveč brez plenice (seveda, ko smo doma) in gre kar dobro. Ko pa kam gremo in ji damo plenico je pa že v uri polna . Itak se bomo resno lotili tega spomladi ali pa poleti med dopustom, ker v vrtcu se tudi še ne navajajo in ni potem nobenega učinka, če je doma popoldan 3 ure suha, v vrtcu pa skoz lula v plenico (na kahlo menda tam noče - doma brez problema).
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 15:04:10
|
|
|
|
Nogavica
|
Živa še niti približno ni suha. Ponoči se sicer tu in tam zgodi, da je plenica suha, odkar ni več na zizi, drugače pa ne. Na kahlo in nastavek za wc pa tudi noče. Tudi mi se bomo tega lotili pomladi ali poleti, nič prej.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 15:08:45
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Živa še niti približno ni suha. Ponoči se sicer tu in tam zgodi, da je plenica suha, odkar ni več na zizi, drugače pa ne. Na kahlo in nastavek za wc pa tudi noče. Tudi mi se bomo tega lotili pomladi ali poleti, nič prej. se podpišem ..sam zizo je treba stran dat naša tud slišat noče za kahlo, tko, da je sploh ne silmo, bo ko bo...sej nimamo kej
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 16:52:48
|
|
|
|
Zamima
|
Srečnega pa zdravega . Nogavica, kak je Živa zlata na novem avatarju . Meni se zadnje čase ne da kaj dosti pisat .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 17:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa konec marca v Philadelphio, USA! Se moram malo považit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 17:30:36
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Jaz grem pa konec marca v Philadelphio, USA! Se moram malo považit. opa...super
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 17:40:59
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Jaz grem pa konec marca v Philadelphio, USA! Se moram malo považit. Uau, jaz bi tudi!!! Zamima, hvala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 17:41:39
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Meni se zadnje čase ne da kaj dosti pisat . Sem opazila, ja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 18:45:34
|
|
|
|
Aja1
|
O, pa res. Nogavica ima nov avatar. Full je lušna. Zamima ne bit lena, no. MucaMaca - jaz b tudi šla. Greš sama, z družino, službeno???
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 20:16:48
|
|
|
|
Aja1
|
Nikjer nobene? Pol grem pa mal likat.
|
RE: November 2006 - 3. del 5.1.2009 21:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 MucaMaca - jaz b tudi šla. Greš sama, z družino, službeno??? Moj gre službeno, jaz se bom pa zraven šlepala. Pa z eno prijateljico, ki živi sicer v Chicagu in sva bile cimre med izmenjavo na NL, se bova malo dobile, čvekec, shopping itd. Jaz imam tud nov avatar!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 8:43:53
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! O, MucaMaca, fouš fouš... Živa je zlata na avatarju Zamima, zakaj se ti pa ne da? Sem firbčna, vem...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 9:27:44
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro in našega ledenega konca tastar je na šiht, mladička sta ravno pojedla, mati si je pa privoščila kavo...naše zdravje je boljše kot je bilo, malima občasno še kakšna svečka prileze iz nosa...jest pa zvečer skor pluča ven vržem, drugače je pa tudi boljše kot je bilo .......popoldan smo mislili mal v šoping, je treba mal hladilnik nafilat, pa u dm-u imajo par stvari znižanih, je ravno danes prišel katalog, pa se akcija začne šele jutri...ne vem, če ne bom pa jutri sama skočila u dm..je tko tastar frej punce, kje majo kšne fajne smučarske hlače???? HERVIS MI NE POTEGNE SPLOHups črke...sem enkrat kupla jakno tam, pa sem zmeri čist mokra, sam ne zato k bi me dež dobil, ampak zato ker nič ne diha ..hlače pa rabi moj, ker se je tko zredu, da je groza, stare hlače glih za glih gor sprav..pa še to se mu pol skoz gumb odpenja k se prepogne
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 12:40:44
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Zamima, zakaj se ti pa ne da? Sem firbčna, vem... še sama ne vem , pač nič se ne dogaja, to je to
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 12:42:16
|
|
|
|
Zamima
|
moram se danes spravit pa dokumente lanskega leta spravit , bljah, se mi ne da.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 13:36:42
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz grem danes pa k frizerju ...je že treba, ker me lasje spredaj že orng motijo. Pol bom šla pa če bo čas še malo na razprodaje. Bi si kupila novo bundo, pa nove čevlje,... ja.... spet bom zapravljala
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 14:48:30
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jaz grem danes pa k frizerju ...je že treba, ker me lasje spredaj že orng motijo. Jest sem tut katastrofalna... Mam spredi že k Lado Bizovičar... U ponedeljek mam frizerja. Komi čakam! Pa še Mirna gre z mano, da ji enega lepega pažka naredi!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 17:21:29
|
|
|
|
atanja
|
Mucamaca še mene daj v kufer. ZDaj ste me spomnile da moram poklicat k mam polizano frizuro. Jza pa sem si ful učni plan naredila za ta mesec in se naj bi začel že ta teden. Pa še dopust sem vzela-in kaj se zgodi...Mali mi zboli. Prvič ma vročino od lasnke zime. Pa sem že pozabla kok mi je bogi kadar je bolan. Noja sej se pa vsaj crklava. Fajn mi je edin ker sem mela že pošlihtan urnik tako da se mi ni trba zdaj bat da bi mogla it delat. KDaj boste smrekco podrli-men je tok lepa pa še iglce nič ne odpadajo pa jo kar še nebi. Po moje bom vlekla tok da bo moj znoru pol pa bom že naredila okraske za Valentinovo k drugač mije tok prazna soba.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 18:41:53
|
|
|
|
max81
|
atanja.jest sem jo hotla dones, pa ne vem, če mi bo ratal no v šoping gremo jutr, je tastar pršu prepozn domov zdejle grem pa večerjo za mulčka nardit, ker je tamal že tko zaspan, da je groza
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.1.2009 19:17:21
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Evo z novo frizuro . No, ni take spremembe kot prejšnjič. Na razprodaje pa nisem šla, ker ni bilo časa...oz. sem šla samo v dve trgovini pogledat za bundo (S. Oliver in Champion), pa ni nič pametnega. Kje naj kupim kakšno lušno bundo? Tako športno-elegantno. Da paše na vse. Smo pa pozabili pri tašči Lili (novega teebajska) in je kar hudo... Upam, da vseeno kmalu zaspi.
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?