|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
6.1.2009 10:48:07   
Anonimen
Sem pa brala nekje da ce je nosecnica pod stresom da se lahko zgodi da se dojencek pokaka v plodovnico...A mislite da je res to?

nič bat, to bi mogla bit res dolgo pod hudim stresom, da bi vplivalo na dojenčkauser posted image veš pod kakim stresom so ble naše prednice, ko so trepetale v jamah, zunaj so pa zveri prežale nanje, dedci so se pa bohvekje preganjaliuser posted image bi izumrli, če bi to tolk vplivalouser posted image dojenček se pa pokaka prej, če je prenošen...normalno se pokaka kak dan, dva po rojstvo...če je pa fejst prenošen, se pa lohk notri, tist pa ni fajn....nima tolk s stresom veze....tko da nč bat...ti kar jokaj in tuli in si daj duškauser posted image zdej si komot privoščiš, maš hormone za opravičilouser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.1.2009 10:50:31   
lunica12
No ulla in pa mimi mogoce se pa vse tri vidimo v porodnisnici...user posted image No js sem si pa glih kupla to kremo mustela..

Kiara ktero kremo od mustele pa imas?Ker vem da sta dve..

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.1.2009 10:51:00   
Anonimen
Ne vem ti povedati, ali boli amnija ali ne ker je še nisem imela. Pravijo samo, da je nepriejtno. Je pa večina žensk strah tega in rodijo prejo.

po moje boli oz. jer neprijetno tolk, kt je boleč in neprijeten navaden pregleduser posted image k je pač maternični vrat že zmehčan, vse je pripravljeno in je pač zoprno in boleče če ti štorajo tam okoli.
če ti pa vzame vzorec plodovnice, more prepiknit plodove ovoje, lohk tud počijo in se sproži porod. od tega, ne tolk od strahu. sam otrok je itak donošen, tko da ni panike, zato tud tega ne delajo prej.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.1.2009 10:52:55   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj a amnioskopijo delajo še v kranju user posted image , joj pa a to kej fejst boliii?

Zgleda da jo! K jest sem tudi s Kranja pa jo imam naslednji ponedeljek. Ti bom potem povedala kok boli. user posted image   Mi je pa čudno ker imajo tako različne postopke tile naši ginekoligi!? Men moja ni nikoli delala vaginalnega pregleda!? No, samo enkrat zelo na začetku je z ultrazvokom gledala dolžino vratu al kaj? Vsakič mi je pa trebuh mi je s šiviljskim metrom merla!!!! Kr neki!!  user posted image

Drugač se pa jest že skos mažem samo z mandljevim oljem, ker mi vse ostale kreme ful smrdijo in zaenkrat nimam nobene strije. user posted image  Me pa že ene tri dni vsa koža - po celem telesu srbi za popi...  user posted image

Držim pesti za Anžeta!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 6.1.2009 10:54:44 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.1.2009 10:53:06   
lunica12
No ulla si me kr mal potolazlauser posted image Mah ce mi gre ze vse tako na zivce...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.1.2009 10:54:12   
Ploha
jancci: katerega G pa imaš?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.1.2009 10:55:24   
lunica12
Mene je pa zacelo v krizu boletuser posted image Sem tak invalid postala

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.1.2009 10:55:30   
petra88
mislim, da lih prijetno ni, ko ti grejo v nožnico s tisto rečjo, nevem kako hudo pa spet ne. malo mrzlo je mogoče. aja, pa probaj bit čimbolj sproščena, pa bo manj bolelo.
te moje strije in koža.. ne vem, vlažna mislim da je dovolj, saj jo mažem non stop, danes sem si jo že 2x ker me je tako srbelo.
labelo sem si pa tudi jaz dala v torbo za p, ker imam že tako suhe ustnice.
lunica ti se kar jokaj, vseeno je boljše da daš ven kar te muči, kot da zadržuješ v sebi. čene pa uporabi obrambni mehanizem napada - nasuj nazaj tistega, ki te razjezi, ti bo en čas dal vsaj mir user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.1.2009 10:55:34   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jancci: katerega G pa imaš?

Dr. Rantovo. Ka pa ti?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.1.2009 10:56:28   
kiara24
Krema Mustela (Vergetures Double Action) se pravi z dvojnim učinkom. Pa mi je ful dobra in sem se odločila da jo bom tudi potem uporabljala po porodu.

Saj res sem se spomnila, da ste imel debato da upate da ne bo drena po pordnišnicah sedaj. Ko sem jaz hodila po trgovinah so prodajlke govorile, da je  za januar in febraur, letos zelo veliko user posted image tako da ne vem. Jaz pričakujem gužvo, mogoče se pa motim. Nas bodo pa prej domov šibali!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.1.2009 10:56:44   
Anonimen
Mi je pa čudno ker imajo tako različne postopke tile naši ginekoligi!? Men moja ni nikoli delala vaginalnega pregleda!? No, samo enkrat zelo na začetku je z ultrazvokom gledala dolžino vratu al kaj? Vsakič mi je pa trebuh mi je s šiviljskim metrom merla!!!! Kr neki!!

sej dolžina vratu je pomembna od začetka...če se takrat kej začne krajšat, je lohk štala....na koncu pa itak da se, nima smisla gledat....sam bolelo bi teuser posted image merjenje s šiviljskim metrom je pa čist veljavnouser posted image se lepo vid, če maternica raste primerno trajanju nosečnosti....vaginalnih pregledov pa načeloma tko ne delajo, glih zato da se kej ne sproži....no, če se zdej tko ni panike, sam prej pa ni fajn....tko da to je po moje čist ok obravnavauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 6.1.2009 10:59:02 >

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.1.2009 10:57:59   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

te moje strije in koža.. ne vem, vlažna mislim da je dovolj, saj jo mažem non stop, danes sem si jo že 2x ker me je tako srbelo.

Ej mene tut koža srbi že ene 3 dni... za znort! Bi si jo kar dol potegnla če bi šlo!  user posted image
Kaj je fora??

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.1.2009 10:58:57   
lunica12
petra88 dober nasvet,bom naslednic kr to uporablauser posted image Mislim da sem js tudi to kremo z dvojnim ucinkom dobila pa upajmo da bo kaj pomagala..Ce je ze cena taka da dol pades..

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.1.2009 11:00:26   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Mi je pa čudno ker imajo tako različne postopke tile naši ginekoligi!? Men moja ni nikoli delala vaginalnega pregleda!? No, samo enkrat zelo na začetku je z ultrazvokom gledala dolžino vratu al kaj? Vsakič mi je pa trebuh mi je s šiviljskim metrom merla!!!! Kr neki!!

sej dolžina vratu je pomembna od začetka...če se takrat kej začne krajšat, je lohk štala....na koncu pa itak da se, nima smisla gledat....sam bolelo bi teuser posted image merjenje s šiviljskim metrom je pa čist veljavnouser posted image se lepo vid, če maternica raste primerno trajanju nosečnosti....vaginalnih pregledov pa načeloma tko ne delajo, glih zato da se kej ne sproži....no, če se zdej tko ni panike, sam prej pa ni fajn....tko da to nje po moje čist ok obravnavauser posted image

OK. Si me mal pomirila!! HVALA! user posted image
Sem mislla, da je kej čudnega.. ampak sej načeloma sem zelo zadovoljna z njo. Me vedno posluša in jo zanima če je karkoli nejasnega z moje strani! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.1.2009 11:02:57   
Ploha
jancci: ja ti jo imaš v P, jst pa v ZD, dr. Vrabič,....sej Rantovo kr hvalijo, si ti zadovoljna?

aja nekaj sem vas hotla prašat, a ma katera sliko svojega bušija, pred in po tem ko se trebuh spusti nižje?? (res mam čudne želje, sam me pa zanima za vidt), aja pa kdaj se vam je trebuh spustil???

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.1.2009 11:03:21   
lunica12
No mene pa zdj zanima naslednjeuser posted image Glede flask pa dudik...a ste ve kej nabavle to?Aja pa kako je treba to prekuhavat? user posted image Aja pa od katere firme ste nabavle ce ste ?Js sploh ne vem kako je treba to kupovat user posted image  

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.1.2009 11:04:08   
snikolina
Dobro jutro, jaz sem tudi še kar tu. neki me sicer hoče šraufat ampak nič prehudega.

Lunica spala sem zelo dobro, kot že dolgo ne. Mogoče je to celo znak, ker potem ne bom več veliko spalauser posted image user posted image .  Kupila sem si poporodne hlačke, ki jih bom nosila preko mojih navadnih. Ful so smešne.
Strij pa sem dobila ene par zelo majhnih 2 tedna nazaj nekje, na obeh straneh bauhija. Pomanjkanje spomina tudi mene daje. Sem čist zmedena, moram skos listke pisat. Aja pa še smrčaat sem začela, upam, da bom po porodu nehala, ker je neznosno-moj pa umira zraven od smeha.user posted image

Madona al vas ne folgam bratuser posted image user posted image user posted image Ful ste hitre. Jaz pa še spim, vstala ob pol enajstih, grem na zajtrk.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.1.2009 11:04:43   
lunica12
Ja mene bi tudi to zanimalo kot plohouser posted image Js sem zdj v 37 tednu pa mi je rekla da se je trebuh dol spustil,sam kdaj se mi je pa ne vem

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.1.2009 11:04:47   
petra88
lunica kakšna pa je cena? jaz sem eno mandljevo olje v šparu kupila in v dm-u mama olje za nosečke, pa se sedaj samo še z mandljevim mažem, uno mi smrdi za user posted image
ginekologi so pa res zanimivi, meni je moja zmeraj tud baginalni pregled naredila.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.1.2009 11:04:59   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       pregled :8.12        user posted image              
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA             user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30     pregled:                  user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                   user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                  user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                   user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                    user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                    user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                     user posted image
jancci       (1,0)      ?    pregled:                    user posted image
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:   12.1.          user posted image            NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:                    user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  

18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image            CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (?, ?)   ?   pregled:5.1. in 19.1.     user posted image
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled:                       user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 6. 1.               user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 07.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                     user posted image       LEJLA   3520g    53 cm     user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.1.2009 11:06:29   
uršika***
ve ste pa res nore s temle pisanjem. Komaj sem vas ujela in prečitala vse za nazajuser posted image
Jaz imam tudi nekaj strij na bokih, zize mi itak niso še skor nič zrastle, tko da tam nimam problemov. Nekaj jih je na riti-takih popokanih žilic, trebušček je pa kar lep, gladekuser posted image

Pa pravijo, da ni dobro, če se greš kopat s popadfki v banjo, ker ti lahko takrat voda odteče. A se to vidi??=?? Je kakšne drugačne barve? Se to začuti????

Jaz pa nebi rada vidla posteljiceuser posted image baje da izgleda kot en velik zrezekuser posted image
A vaši dragi gredo zraven? Jaz moram mojega še vprašat če bo prerezal popkovnico. (je glih rekel, da bouser posted image )

Krtekxx se pa res nič ne javiuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.1.2009 11:06:31   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Krema Mustela (Vergetures Double Action) se pravi z dvojnim učinkom. Pa mi je ful dobra in sem se odločila da jo bom tudi potem uporabljala po porodu.

Evo, jaz sem tudi včeraj tole kupla. Prej sem pa imela Vergetures Action Intensive - je majn masto in se bolj vpije, da se lahko hiter oblečeš.
Od olj dobim pa alergijo - pikice po celem trebuhu in ful srbi.

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

No ulla in pa mimi mogoce se pa vse tri vidimo v porodnisnici...

ja, mogoč pa res user posted image . Upam, da mi uspe iz Mb do tja pridet user posted image . Spoznale me boste pa itak, je še Ulla napisala kaj moraš gledat user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.1.2009 11:08:04   
Anonimen
kar se spuščenga trebuha tiče nimam pojmauser posted image men se zdi ogromen, tko al drgač, unih par cm višje al nižje pa ne opazimuser posted image

lunica kar se flaš pa dud tiče, ni za pretiravat. to lohk vse pol dokupiš, če boš rabla...jst sem kupla eno veliko in eno malo flaško, pa eno dudo...pa nič rabila nikoliuser posted image je še zdej nerabljeno, tko da ne bom kupovala nič.

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.1.2009 11:10:45   
Ploha
jst bi pa rada postlco vidla,...

aja strije, ja prejšni teden sem odkrila eno mini porcijo,, na desnem boku ene 2-3, 2cm dolgi, pa na trebuhu ene 2 čist majhni,...upam, da tako ostane, sicer sama nebi vidla, pa sem nekaj brez majce po sob hodila, pa je user posted image videl,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.1.2009 11:10:51   
lunica12
Snikolina ti si si pa privoscla spanec...sej bi si ga sama tudi mogla ker hodim kot nek mesecnik okoluser posted image
Smrcanje je pa baje cisto normalno za nosecnico tako da verjam da se bo po porodu nehalouser posted image Ceprav js sama ne smrcim,je pa reku moj da ful jamramuser posted image user posted image Ko se obrnem iz ene strani na drugo...groza

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.