khurde
|
Dober večer!!! Jaz tud ne nameravam prej povedat, pa sproti obveščat, ko bomo rodili, bomo rodili, pa je. Je mami rekla, naj se na poti še pri njej ustaviva, ja, najbolje, da še eno kavo spijemo, kaj pojemo, pa eno rečemo. Niia, sem razmišljala o Postojni, samo sedaj ne vem. Imam v igri še Kranj in Ljubljano, pa bo na koncu verjetno Ljubljana zmagala, ker mojemu je Postojna čist predaleč, čeprav bi se prilagodil, samo ura vožnje vsak dan po službi, pa ura nazaj, bi ga zmatralo, ker bi pa rad vsak dan prišel. Sva gledala za cene spanja, da bi bil kar tam, pa je malo preveč za najin žep. Pa všeč mi je, ker bi me potem večina ljudi na miru pustila vsaj tistih par dni. Meni je pa vseeno, kdaj me zagrabi, ker če voda ne odteče, lahko še dolgo traja, pa bi šla potem kar malo v banjo ležat in se namakat, dokler ne bi bil čas. Ker bi bila rada čim dlje doma, nekako tako kot Ronja, ki je napisala, da je še sling zašila, pa račke hranila in vse to med popadki. Ker potem je več šans, da bom imela "hiter porod" oz. da bom hitro opravila v porodnišnici, porod je pa v vsakem primeru dolg, če ga doma preživljaš, je še daljši kot v P, kjer ti ga po enem času pospešijo (če nisi izrecno proti). So mi v Lj povedali, da pri njih traja "aktiven porod" nekje od 3 do 5 ur (ta, kjer ti prepičijo mehur, pospešijo na druge načine...), "naraven porod" pa tudi do 12 ur, če ženska prekmalu pride, tako da je za to varianto najbolje biti doma čim dlje in kaj početi, da se vsaj malo zamotiš. Uf, upam, da mi bo ratal malo pozneje kot veliko prekmalu pridet, Ronjin tajming mi je super, prvorodke pa verjamem letijo/bomo letele prej. Jancci, knjige ne poznam, si bom pa zapisala naslov. Počas grem spat, samo še hladilnik pomijem, nazaj not zložim stvari, pa ga zalaufam. Police pa jutri, se mi jih ne da pomivat, ker se moram preveč v banjo sklanjat, pa me buš moti in bo to moj naredil jutri, za danes je že končal z dnevom.
|