|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
5.1.2009 22:15:02   
lunica12
Ulla a me zabavas?Na kolk casa si pa mela popadke?user posted image Groza sej js pa ja ne vem kk pa kaj..user posted image Ti pa se kavico za dragega kuhala pa ne vem kaj se vse

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.1.2009 22:16:53   
Anonimen
Ulla a me zabavas?Na kolk casa si pa mela popadke?

ko sm se zbudila so bli nekje na 7 minut...konkretniuser posted image ko sma šla od doma pa na 5 oz. 4....

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.1.2009 22:22:16   
lunica12
Joj pa sej nisi resna...sebe si ze ne predstavlam da bom sla se kavo kuhat pa lase pratuser posted image Ze da si lase operem je ze cela umetnostuser posted image

Niia lahko noc pa mirno noc ti zelim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.1.2009 22:24:14   
_kathy_
Aha, Ulla, potem pomeni, da če se začne, še imam čas it pod tuš in si še lase umit?? Kaj pa če voda odteče? Takrat pa pač morm it, brez tuša?user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.1.2009 22:24:59   
Anonimen
sej sem jaz tud mislila da bom bolj paniko zagnala pa da sploh nam vedla kaj najuser posted image pol sm se pa zbudila in si rekla - opa, to je pa to....in hladno k špricer vse popedenalauser posted image

niia fajn spi, če je to še sploh izvedljivouser posted image pr men ni, brez da me kdo s kladivom fajn trešč po beticiuser posted image zato se mi sploh ne da v postlo spravt, k je eno samo mučenje to...

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.1.2009 22:25:39   
lunica12
Ja kathy ko pa voda odtece pa sam stvari vzames pa sibas v porodnisnico,ker takrat pa otrok ni vec zasciten.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.1.2009 22:27:42   
Anonimen
Kaj pa če voda odteče? Takrat pa pač morm it, brez tuša?

hmuser posted image kaj pa vem, da se na brzino umiješ, pa šibaš, verjetno nima kej bit?k v bolnici ti tud v tem primeru naredijo klistir in greš pol pod tuš? bi blo za vprašat...k sej druge nima za bit, sam popkovina lohk ven zdrkne, pa se kej prekine....zato je fajn čimbolj pri miru bit pa se v p odpravit...

(odgovor članu _kathy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.1.2009 22:34:28   
Anonimen
sem mal pri pušenjaku pobrskala, pa prav da če odteče vode, se ne izgublja časa s tuširanjem, ker itak to storiš v porodnišnici, ampak se čimprej spraviš, da se preveri kako je stanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.1.2009 22:36:37   
lunica12
No zanimivo...A ce mas pa popadke pa se doma stusiras pa to pa ko prides v porodnisnico se mores se enkrat al kk?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.1.2009 22:45:33   
Anonimen
ja itak....tam ti naredijo klistir navadno, pa pol je nekak logično da greš pod tušuser posted image tko da tuširanje doma ni obvezno ( sej tako umazani pa spet nismouser posted image ), samo je pa fajn, paše topla voda, mal blaži popadke in tko....men je ful sedlouser posted image enim pač ne, jih preveč boli in jim na pamet ne pade da bi še v banjo lazileuser posted image tko da mučit se vam res ni treba stem, če vam ne bo pasalouser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.1.2009 22:52:01   
lunica12
Aha super,tako da te se potem v porodnisnici dodatno zmucijo,ti smentuser posted image Vem pa da je fajn da se prej sam obrijes ker tam te pa potem katastrofalno,vsaj cula sem tk...No pa itak mam sama rajs da me ne brije kdo drug kot pa samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.1.2009 22:55:24   
Anonimen
me ne brije kdo drug

ja men tud tole niuser posted image kaj pa vem....še mojmu ne pustim, pa itak ne upauser posted image se raj sama pomatram, sicer bolj šašavo zgledauser posted image pa dobr...

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.1.2009 23:05:32   
khurde
Dober večer!!!

Jaz tud ne nameravam prej povedat, pa sproti obveščat, ko bomo rodili, bomo rodili, pa je. Je mami rekla, naj se na poti še pri njej ustaviva, ja, najbolje, da še eno kavo spijemo, kaj pojemo, pa eno rečemo. user posted image

Niia, sem razmišljala o Postojni, samo sedaj ne vem. Imam v igri še Kranj in Ljubljano, pa bo na koncu verjetno Ljubljana zmagala, ker mojemu je Postojna čist predaleč, čeprav bi se prilagodil, samo ura vožnje vsak dan po službi, pa ura nazaj, bi ga zmatralo, ker bi pa rad vsak dan prišel. Sva gledala za cene spanja, da bi bil kar tam, pa je malo preveč za najin žep. Pa všeč mi je, ker bi me potem večina ljudi na miru pustila vsaj tistih par dni.

Meni je pa vseeno, kdaj me zagrabi, ker če voda ne odteče, lahko še dolgo traja, pa bi šla potem kar malo v banjo ležat in se namakat, dokler ne bi bil čas. Ker bi bila rada čim dlje doma, nekako tako kot Ronja, ki je napisala, da je še sling zašila, pa račke hranila in vse to med popadki. Ker potem je več šans, da bom imela "hiter porod" oz. da bom hitro opravila v porodnišnici, porod je pa v vsakem primeru dolg, če ga doma preživljaš, je še daljši kot v P, kjer ti ga po enem času pospešijo (če nisi izrecno proti). So mi v Lj povedali, da pri njih traja "aktiven porod" nekje od 3 do 5 ur (ta, kjer ti prepičijo mehur, pospešijo na druge načine...), "naraven porod" pa tudi do 12 ur, če ženska prekmalu pride, tako da je za to varianto najbolje biti doma čim dlje in kaj početi, da se vsaj malo zamotiš. Uf, upam, da mi bo ratal malo pozneje kot veliko prekmalu pridet, Ronjin tajming mi je super, prvorodke pa verjamem letijo/bomo letele prej.

Jancci, knjige ne poznam, si bom pa zapisala naslov.

Počas grem spat, samo še hladilnik pomijem, nazaj not zložim stvari, pa ga zalaufam. Police pa jutri, se mi jih ne da pomivat, ker se moram preveč v banjo sklanjat, pa me buš moti in bo to moj naredil jutri, za danes je že končal z dnevom.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.1.2009 23:21:50   
Zvezdica
Ojla

ma tole moje letanje je ubijalsko... Po moje bom v kakem merkurju rodilauser posted image

Khurde, a tko pravijo za Lj porodnišnico?!?!? Mater, jast sem 4 leta nazaj tam rodila pa smo imele vsega v neomejenih količinah.
Bom pa težila skoz, če bo kaj manjkalo.
Ulla, jast nimam še nič spakirano, pa full mi še manjka. Ampak sej bom pa zadnji hip popedenala, sem že prvič tko. Sem pa skor vse opralauser posted image user posted image user posted image Bravo jast.

AQ Welkom bakuser posted image . Kako smo te komaj čakale. No zdaj pa hitro noaha nalepit v album. Kako sta ga tamala dva sprejela?
Veliko lepih skupnih trenutkovuser posted image

Lunca12 torej bo kmalu?
Jast imam v petek ctg in mam občutek, da bo pred rokomuser posted image Ampak pustimo se presenetit.

Nina 166 smo mislile nate. Sam da je vse ok user posted image

Ulla, jast nisem imela časa prvič, razen za pod tuš in pripravit torbo za Puser posted image , Začelo se je ob 22ih, ob enih sem bila v P, ob dveh že v porodni, ob 4.35 rodila. user posted image Tko, da ni bilo veliko časa, je pa res da sem šele po tretjem popadku dojela da so to popadki.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.1.2009 23:25:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.1.2009 23:25:24   
Anonimen
Začelo se je ob 22ih, ob enih sem bila v P, ob dveh že v porodni, ob 4.35 rodila.

pa to je 6 ur pa poluser posted image kak ni blo časauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.1.2009 23:49:26   
khurde
Zvezdica, ja, to sta meni za P Lj povedali dve punci, ki sta rodili tam nekje v zadnjih treh, štirih mesecih tam. Ena malo več kot mesec nazaj, druga še prej. In se mi zdi, da so jima obakrat rekli, da imajo gužvo. Upam, da bo pri nas bolje. Mi je ena babica rekla, ko sem govorila z njo, da računajo, da se januarja umiri vse skupaj. No, upam, da se res.

Meni je tudi uspelo oprati eno žehto, jutri pa pride še druga. Potem pa ta teden še v Tosamo, pa počasi bo.

Jaz imam jutri pregled v diabetični in potem še pri G.

Nina, lepo, da si se oglasila.

Jaz pa pogrešam Krtekxx danes, ker se je zadnje čase kar pogosto javljala. Pa Vrtnice že nekaj časa ni bilo slišati.

Sem pospravila hladilnik toliko, da sem ga lahko ponovno zalaufala. Ostalo pa jutri.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.1.2009 23:57:26   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Začelo se je ob 22ih, ob enih sem bila v P, ob dveh že v porodni, ob 4.35 rodila.

pa to je 6 ur pa poluser posted image kak ni blo časauser posted image

Ker sem imela dva popadka na 15 min, pa enga 10, potem, pa na 3 - 4 minute, me je tako trgalo, da ko sem po eni uri klicala v P me je nakurla češ kaj čakam, da se verjetno hitro odpiram in ja začelo se je ob 23ihuser posted image , moja napakauser posted image

Odprla sem se pa en dva tri, sam je bil tak dren v P, da sem potem še čakala, da bom na vrstiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.1.2009 0:00:40   
Zvezdica
Zvezdica, ja, to sta meni za P Lj povedali dve punci, ki sta rodili tam nekje v zadnjih treh, štirih mesecih tam. Ena malo več kot mesec nazaj, druga še prej. In se mi zdi, da so jima obakrat rekli, da imajo gužvo. Upam, da bo pri nas bolje. Mi je ena babica rekla, ko sem govorila z njo, da računajo, da se januarja umiri vse skupaj. No, upam, da se res.

Jast tud upam, da bo januarja mir, ker takrat ko sem bila prvič v P je bila huda gužva, pa na polno luno sem šla in je bilo baje POLNOuser posted image user posted image user posted image . Pa takrat je bil en dan rezerviran za punce in en dan za fanteuser posted image

Kar se vložkov tiče bom itak imela vir 80, ma vseeno, gate hočem, da so tam, zakaj pa plačujem Zdravstveno zav... Me d drugim tudi za touser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.1.2009 9:08:08   
petra88
Dobro jutro punce! eno user posted image user posted image user posted image za začetek. jaz sem si kar kakavček privoščila. mi paše zadnje čase ga pit, njamsi.
ampak včeraj ste pa natolkle še 2strani odkar sem šla. en par stvari moram pokomentirat, ko ste pisale. kalcinacije - nisem ziher ali je to to, ma meni so na praxi kazali posteljico, kako izgleda če je že zrela. in je imela take bele lise, kao da je to infarkt na posteljici, ampak da to ni nič narobe - čisto naravno, pri vsaki je tako. tako da nič bat user posted image
za amnioskopijo je tudi ena spraševala.. lahko da bo ginekolog šel samo s prstom notri, potem prste zamenjal z eno tako cevkico, katero v nožnici razpre in posveti notri, da vidi, kakšne barve je plodovnica, če je mlečna je ok, če je pa krvava, zelala ali kakšne druge barve pa je čas da sprožijo porod. pri nekaterih pa baje odvzamejo tudi plodovnico, to pa ne vem kako zgleda.
hehe, lunica saj ko boš ti imela popadke boš tudi ziher probala ostat čimdlje doma, pa še to bi naredila, pa še ono, da pobaš bit čimdlje doma. meni je včeraj tako trdel trebuh, sem si začela zapisovati in mi je kar vsakih 15minut, od 17h (no, takrat sem si začela pisat, začelo se je že kakšno uro prej) pa do 22h. je moj gledal al bo treba že kam it. user posted image
hehe, za britje jaz kar mojmu podturam da me pokosi dol. user posted image tudi če bi hotela nebi mogla, niti ne vidim več. pod tušem pa ni praktično, ker je majhen in ni prostora za tako široko babo. in mislim da tudi mojmu ni tolk hudo to opravit user posted image user posted image user posted image
drugače, kako ste? spale vredu? Že kaka nova popotnica za v Rim?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.1.2009 9:11:10   
lunica12
Dobro jutro punce

No ena vroca cokolada za vas user posted image

In kako ste kaj spale?Js sem bolj slabo ko se skos neki zbujam tako da groza... user posted image

Zvezdica js se tudi nimam nic spakirano za porodnisnico,pol pa ko me kaj zgrabi semcela v panikiuser posted image Drugace pa le upam da bo kmalu...Res

Ja js sem tudi cula da v celju pa nicesar ne premankuje..tako da upam da bo tudi zdaj tako...

Punce a ve boste uporabljale trebusni pasuser posted image Js  ne vem a si ga naj kupim..
Aja pa ste dobile kaj strij?Ulla ti ko si ze mamica si dobila v prvi nosecnosti kaj strij,pa so se ti fejst vidle ko si rodila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.1.2009 9:13:43   
lunica12
Ja petra88 to sem hotla js tudi vprasat ce je ze katera odsla v rim?user posted image Mah sej ocitno se bom mogla potrudit da bom cim dlje doma zdrzala ko bom mela popadke

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.1.2009 9:15:11   
Anonimen
jutrouser posted image user posted image

nikakva noč, ma to je eno samo mučenjeuser posted image nikakor ne morm ležat, vse me boli, trga, kislina me, kr na bruhanje mi gre, pol pa k že nekak zadremam mal, morm pa scatuser posted image

tak, sem pojamrala, je kr boljšuser posted image

Odprla sem se pa en dva tri, sam je bil tak dren v P, da sem potem še čakala, da bom na vrsti

user posted image pri men je tud šlo hitro, če me neb un kreten od dohterja na oddelek poslal, češ da bom glih čez 2 dni rodila, bi blo tko prej...tko sem se pa v sobi zverinsko matrala, vse pobruhala, omedlela od bolečinuser posted image ko sm pršla pa nazaj dol v porodno sem pa čez dobre tri ure rodilauser posted image

tko, midve sma se nafroškale, umile zobe, oblekle, nos sčistleuser posted image u glavnem dela ful za zjutriuser posted image
joj pa zadravnico morm poklicat, sem včeri pozablauser posted image groza...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.1.2009 9:17:36   
lunica12
Ulla vidim da ne matra samo mene spomin..user posted image Odkar sem noseca ne vem kje mam glavo,se manj pa da ne bi kaj pozabla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.1.2009 9:21:17   
Anonimen
Aja pa ste dobile kaj strij?Ulla ti ko si ze mamica si dobila v prvi nosecnosti kaj strij,pa so se ti fejst vidle ko si rodila?

jst sem prejšnjič dobila eno 2 cm dolgo od popka doluser posted image koža očitno ni preneslauser posted image ( obseg sem mela skor večji kot merim v višinouser posted image ), po porodu se ta strija sploh ni vidlauser posted image očitno je šla koža tolk skp, pa jo je zakamufliralouser posted image zdej se pa spet ful vidi, čist temno rdeča je, pa še en polcentimetrska se je naredila od popka goruser posted image pa nej bojo, nosečniške trofejeuser posted image

jih mam pa od prej enepar na bokihuser posted image nimam pojma zakaj, k se nisem nikol tko redila al kej...mi je pa enkrt en zdravnik reku da od hitre rasti in sem skor krepnla od smeha...ker da pri moji višini dobiš strije od rasti je pa tud absurduser posted image aja, pa na levem kolenu mam tud dveuser posted image to mi pa noben ne zna objasnituser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.