|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
6.1.2009 11:12:26   
Ploha
jst pa že od nekdaj smrčim, tko da je tega navajen, sicer pa spi kot top in ne sliši nič, pa če bi z buldožerjam v sobo prišla, moti pa mene ko on smrči in pol ga cele noči zbujam in zmerjam in kolnem k ta huj delovc,....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.1.2009 11:12:45   
petra88
snikolina mene je moj enkrat na telefon posnel kako smrčim, 'da mu bom verjela'. ker ponavadi jaz njega budim in obračam na bok.user posted image . sam je pa najhuje ko sam sebe zaslišiš, da smrčišuser posted image
za flaške sem pa jaz v mullerju kupila torbo od chiccota in notri dobila ene flaške in dude in nevemkaj vse, tako da tega mi ne bo treba kupavat. rajši počakaj po porodu da boš videla če jih sploh rabiš.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.1.2009 11:18:11   
lunica12
Petra88 cena je pa 30 evrov...je med drazjimi kremami sam baje pa res ucinkuje...Bojda se lahko vichy skrijeuser posted image Drugace mam pa js mandljevo olje tudi..

Meni je moja na vsakem pregledu uz naredila,pa tudi kr nekaj vaginalnih pregledov sem imela...

Ursika ja moj je reku da gre zraven sam je reku da bo skos pri moji glavi stal,razen ko bo treba popkovnico odrezatuser posted image Se mi zdi da je kr lepo ce je partner zraven...

Ja mimi ce sem si prav zapovnala....velika in pa strijastauser posted image user posted image

Ulla zakaj si js ne morem ogledat tvojega albuma?Ker vem da je ena vceri napisala da je gledala tvoj album.Kaksno dudo je pa fajn kupit?

Joj punce men pa tako mleko tece vn...mi kr na trebuh kapljauser posted image user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.1.2009 11:21:06   
Ploha
ja moj dragi gre tud zmenoj, je tako navdušen, no saj zdi se mi, in tud vem, da bo dol tišov k nogam, ker je firbčn k sto user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.1.2009 11:21:41   
Zvezdica
Punce a ve boste uporabljale trebusni pas Js ne vem a si ga naj kupim..
Aja pa ste dobile kaj strij?Ulla ti ko si ze mamica si dobila v prvi nosecnosti kaj strij,pa so se ti fejst vidle ko si rodila?

Jutro

Trebušni pas je morda enako nosečniški pas?!?!? Jast bi kaj, ker me je trebuh motil...

Strije, jast sem jih dobila na dimljah, pa so se hitr porazgubile, zdaj se mi pa že poznajo pod trebuhomuser posted image pa se mažem in mažem..... pa nič ne pomaga, mam tako suho kožo. Sicer so le ene tri in take cca 2 cm dolge, ampak MOTEČEuser posted image

Aja Saša je sporočila da ne gre dam, ampak da danes namerava Anžeta pobližje spoznat. Verjetno se dogaja zdaj, ker ni glasu od nje, jast pa skoz najedamuser posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne , sam dva smsa sem ji poslalauser posted image Ops, vidim, da uršika tud poročauser posted image

z isto kremo kot pred porodom, ali prav kakšno posebno, za strije? ma saj ne rečem, da bi se mi naredile 3,4 strije.. ampak to je vsepovsod, pod popkom, nad, okoli, povsod so uglavnem. kot ena pajkova mreža izgleda

Petra pol si SPAJDERMENKAuser posted image

Lunica, dudo imam od nuka, ker smo jo imeli tudi prvič in je ok, če bo potrebna seveda, flaško sem pa tud vzela od nuka, ma je imel Liam prvič aventove flaške. Zdaj sem pa kar nuk vzela, bomo videli kako bo.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 11:23:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.1.2009 11:30:43   
Ploha

Glede flaš in dud imam eno majhno flaško in dve dudi od Aventa, za vsak slučaj če pa ne bomo potrebovali pa še toliko bolje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.1.2009 11:31:08   
lunica12
No vidim da mate kr ene par to mustelino kremo upam da bom js tudi zadovoljna z njo...

Ja zvezdica to je misljeno tudi kot nosecniski pas,sam mas take ko so za med nosecnost da ti trebuh podpira in pa take po porodu da ti skupaj vse drzi...Zdj pa js ne vem ali si ga naj nabavimuser posted image

Joj velik srece sasi samo da se resi teh muk...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.1.2009 11:31:39   
Ploha
eh ni mi ratal, niia ko si že kle, kako pa citiraš tisto kar je ena od prej napisala pa da bo v okvirčku, pa če nočem vsega ampak sam tisto na kar bom odgovorila???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.1.2009 11:32:49   
mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Jaz bom dodala še:
- vazelin/Labello aha, pametno, sem mela po porodu ustnce kt bi po sahari blodla 14 dniuser posted image
- polnilec za telefon no to mi lohk naknadno prinese, itak mi fuuuul dolgo baterija zdrži, tko da ni nujn
- fotoaparat (prvič je ostal v avtu, smo mogli naknadno po njega dirkat), zdaj bo kar v torbi user posted image   to ma lubi načez - mojmu sem tudi prvič zaupala, potem smo ga pa čakali, da je s fotoaparatom prihitel, da je popkovnico prerezaluser posted image
- sponko za spalno srajco zgoraj skup spet (da ti zizi ven ne padajo user posted image ) nimam takih bojazni, kljub povečanjuuser posted image - mogoče sem jaz naletela na takšne velike s premalo gumbi
- rokavičke za user posted image jst bom kar nohtke porezalauser posted image
- kremo za obraz
- krtačo za lase se ne češem splohuser posted image - odkar imam krajše tudi jaz velikokrat pozabim, samo če niso na sveže oprani je pa nujno jih počesat

mogoč se pa res srečavauser posted image bom gledla če je kaka velika k ma strije po kolenuuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.1.2009 11:32:49   
kiara24
Tudi jaz nisem pretiravala s flaškami ali pa z dudami. kupila sem malo flaško od aventa in pa eno dudo od aventa in to je to, ker se mi zdi brez veze, bom že pol če se bodo rabile.
Pri meni bo šel moj defintivno zravenuser posted image in me to zelo veseli.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.1.2009 11:35:42   
snikolina
Aha, sej moj tut smrči pa ga moram tut vedno rukat pa žicat, da se obrne. Zdej pa drug drugega rukava. Samo baje da sem jaz glasnejša. Pol me pa še zafrkava, da bom cel blok zbudila in da mi je sosed čez steno zadnjič žvižgal. Prav uživa,da me ma za kej zafrkavat.

Je pa rekel, da gre z mano v porodno in da bo prerezal popkovino, razen če ne bo mogel zdržat al pa če pade skup.user posted image user posted image user posted image user posted image So korajžni tele naši moški, haha.

Držim pesti tudi za sašo, da ji gre vse ok in da končno že vidi anžeta.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 6.1.2009 11:37:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.1.2009 11:36:45   
lunica12
Snikolina tvoj pa ima smisel za humoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.1.2009 11:38:38   
lunica12
Punce kk se ve ce pride do vnetja dojke?A je mozno tudi da se ti samo bradavica vname?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.1.2009 11:40:23   
Anonimen
Ulla zakaj si js ne morem ogledat tvojega albuma?Ker vem da je ena vceri napisala da je gledala tvoj album.Kaksno dudo je pa fajn kupit?

pojma nimam zakaj neuser posted image
dudo...če že, sem jst za navadno, ne une k so kao anatomske itd (nuk...), pač pa tako, da je vseeno kako si jo otrok da v usta....ker pol k si dudo sami znajo dat v usta, si one anatomske dajejo narobe....in če ma otrok velik dudo, lohk to še dodatno slabo vpliva na rast zob in razvoj čeljusti...tko da aventova oz. kaj podobnega je boljša....k je vseen kako jo vtakneš v usta.

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.1.2009 11:40:34   
snikolina
Joj Lunica ko bi ti vedela.user posted image user posted image user posted image user posted image V bistvu sva oba takšna, običajno sem jaz bolj izvirna in prevladujem, ampak v nosečnosti je pa on glavni- pa še z veseljem si kaj zmisli. Se non stop reživa.
Ampak ima tudi svoje fore, kot vsi moški. v sekundi me raz***di!! Pravi user posted image je. 

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.1.2009 11:43:30   
snikolina
Ja jaz mam tudi aventovo majhno flaško in dve dudi.
Ulla se spomneš, ko si enkrat dala link za brezplačen paket za VARNO PRIHODNOST?
No, jaz sem ga dobila in tam notri je še ena malo večja aventova flaška. Kar nekaj zanimivih reči je tam notri. Ampak bolj reklamne variante.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.1.2009 11:44:43   
Anonimen
točno ja, sem jaz tud dobla, zdej mam celo dve ti flašiuser posted image pa mislim da ne bom nobene rablauser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.1.2009 11:50:37   
petra88
kakšen brezplačen paket za varno prihodnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.1.2009 11:52:10   
snikolina
http://varnaprihodnost.org

Nobenga znaka o mleku pri meni.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.1.2009 11:52:13   
_kathy_
Ulla, a še imaš ta link za varno prihodnost??
Mene zanima, če kateri mleko kaplja. Jst ko se zbudim imam zjutraj vedno nekaj flekov na majici.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.1.2009 11:53:19   
Ploha
meni nič ne kaplja, a je to kakšen pokazatelj, da boš imela zadosti mleka al nima veze???

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.1.2009 11:53:54   
_kathy_
snikolina, sem šla pogledat. A to je samo za porodnišnici Maribor in Ptuj?? Kaj pa če rodiš v Celju?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.1.2009 11:54:15   
petra88
aja, sam to je samo za mb in ptuj?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.1.2009 11:55:30   
_kathy_
Ploha, nimam pojma. Sej zadnji mesec imam približno po 2 - 3 fleke na noč, prej sem pa se tudi zbudila, ker sem imela čisto mokro majico.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.