Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:34:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 če prav razumem..me bi prišlo 12 eur..? A pa ima katera kaj predstave kolk te mase se porabi za eno torto, pa kolk časa je uporabna oz. kako se jo hrani? no, 13 EUR, k je 3 EUR poštnina... za eno torto se porabi cca 1 kg te mase, odvisno kok okraskov daš gor... maso se hrani v vrečki na hladnem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:35:33
|
|
|
|
mlavla
|
blaža.. s čim se pa barva... pa album sem "odklenila"..če katero slučajno zanima najina poročna tortica..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:37:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 če prav razumem..me bi prišlo 12 eur..? A pa ima katera kaj predstave kolk te mase se porabi za eno torto, pa kolk časa je uporabna oz. kako se jo hrani? no, 13 EUR, k je 3 EUR poštnina... za eno torto se porabi cca 1 kg te mase, odvisno kok okraskov daš gor... maso se hrani v vrečki na hladnem ja sej sem prav mislila..sam pozabla na poštnino.. jst bi jo kar vzela...sam nič nevem kdaj bom kej v LJ hodila..mogoče že zelo kmal al pa šele 22.1. ko mam izpit..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:37:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšna je pa cena? pa midva sva imela takšno maso na poročni torti...pa je zelo dobro zgledalo..sej mislim, da je v albumu slikca.. zdej se pa Neža neki oglaša... http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 če prav razumem..me bi prišlo 12 eur..? A pa ima katera kaj predstave kolk te mase se porabi za eno torto, pa kolk časa je uporabna oz. kako se jo hrani? no, 13 EUR, k je 3 EUR poštnina... za eno torto se porabi cca 1 kg te mase, odvisno kok okraskov daš gor... maso se hrani v vrečki na hladnem ma ne v hladilniku, mora bit na suhem in hladnem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:38:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža.. s čim se pa barva... pa album sem "odklenila"..če katero slučajno zanima najina poročna tortica.. lahko barve v tubici al pa jedilne tiste za pirhe, ki so v prahu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:39:27
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža.. s čim se pa barva... pa album sem "odklenila"..če katero slučajno zanima najina poročna tortica.. lahko barve v tubici al pa jedilne tiste za pirhe, ki so v prahu aha..super..joj komaj čakam, da bom ustvarjala...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:40:04
|
|
|
|
ella79
|
mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:41:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili... ku ku... še vas berem in ja še sem tu... jap... mlavla lahko se zmeniva... na hitri kavi... ti mi samo javi kdaj. Do 22. sem še na dopustu... potem pa lahko samo popoldan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:42:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili... ok..upam, da bo blacky za to...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:42:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža.. s čim se pa barva... pa album sem "odklenila"..če katero slučajno zanima najina poročna tortica.. lahko barve v tubici al pa jedilne tiste za pirhe, ki so v prahu aha..super..joj komaj čakam, da bom ustvarjala... sem pogledala torto... super je, pa full lepe fotke... lepa nevesta si bila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:43:22
|
|
|
|
MetiLu
|
Kava, jutri, SN, CITY, TUŠ ... vse mišljeno v LJ? Kakšna kandidatka? Grem spat ... pridem zjutraj pogledat, ker bova kmal štartala od doma ... Nočko punce
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:43:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili... ok..upam, da bo blacky za to... ja, blacky je za to ... glej en post pred tvojim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:43:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Kava, jutri, SN, CITY, TUŠ ... vse mišljeno v LJ? Kakšna kandidatka? Grem spat ... pridem zjutraj pogledat, ker bova kmal štartala od doma ... Nočko punce jaz bi, a žal... uvajamo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:44:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili... ku ku... še vas berem in ja še sem tu... jap... mlavla lahko se zmeniva... na hitri kavi... ti mi samo javi kdaj. Do 22. sem še na dopustu... potem pa lahko samo popoldan ravno 22.1 mam izpit..a bi šlo? Ker bom ravno v Lj? glede denarčka pa kar povejta..kateri lahko nakažem...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:45:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla sam jaz nisem iz LJ sem mislila, če bi se recimo vidve z blacky potem lahko zmenili... ku ku... še vas berem in ja še sem tu... jap... mlavla lahko se zmeniva... na hitri kavi... ti mi samo javi kdaj. Do 22. sem še na dopustu... potem pa lahko samo popoldan ravno 22.1 mam izpit..a bi šlo? Ker bom ravno v Lj? glede denarčka pa kar povejta..kateri lahko nakažem... ni panike... se tako in tako še dogovorimo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:47:42
|
|
|
|
mlavla
|
nočko--jst zdej odhajam še pod tuš..pol pa grem kar pančkat.. ela pa blacky..pa mi sporočita..kako bo potekalo naše naročilo itd.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:48:31
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža.. s čim se pa barva... pa album sem "odklenila"..če katero slučajno zanima najina poročna tortica.. lahko barve v tubici al pa jedilne tiste za pirhe, ki so v prahu aha..super..joj komaj čakam, da bom ustvarjala... sem pogledala torto... super je, pa full lepe fotke... lepa nevesta si bila hvala...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:49:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nočko--jst zdej odhajam še pod tuš..pol pa grem kar pančkat.. ela pa blacky..pa mi sporočita..kako bo potekalo naše naročilo itd. velja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:50:49
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj pa grem ker se bo moj mož drugače ločil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:51:31
|
|
|
|
ella79
|
mlavla in blacky, jaz naročim tičino maso, do 22.1 se z blacky zagotovo dobiva in dam še mlavlino... kul
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:55:14
|
|
|
|
blaža
|
jaz tudi grem. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 21:58:12
|
|
|
|
pina-1
|
čer drugič. končno sta punci omagali in šli spat. jaz bom verjetno tudi tičino naročila kar celo pakungo, pa bom tuki na obali malo razdelila, če jo bo ker hotla. Ella, kdaj bo pa spet kak meeting februarčkov??? al se nič več ne dobimo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:01:53
|
|
|
|
ella79
|
evo tičina masa naročena in plačana zdej pa sam še počakamo.... pina morš organizatorko vprašat kdaj kak miting pade jaz mam načeloma do 25.1. čas, ker sem na dopustuuuu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:06:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 evo tičina masa naročena in plačana zdej pa sam še počakamo.... pina morš organizatorko vprašat kdaj kak miting pade jaz mam načeloma do 25.1. čas, ker sem na dopustuuuu Čer a to sem jaz? Kar se mene tič med 21.2. in 1.3. Če pa nisem bila jaz mišljena se pa opravičujem ker se vtikam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:08:29
|
|
|
|
pina-1
|
ella, a tičino ti na dom pošljejo? sem mislila, da sta kej govorili zdej med prazniki? jaz bi vas rada vidla, preden gremo vse delat. no jaz grem med zdanjimi, tako da mam cajt blaža, drugi teden prideva z ančko kaj mimo pa se zapeljemo do postojne. Može?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?