Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:37:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj moj si kaj takega ne bi upal , je bil že preveč paf, ko je mene v P peljal Pol pa ni nič mojmu podoben. saj res ne vem, kaj je njega imelo strah bit, ker rodila sem jaz mlavla - naša še šiba ob opori, sama še ne hodi doma je obuta v ABS nogavičke, za ven pa ima čeveljce ali škornje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:38:05
|
|
|
|
blaža
|
evo blaž se že nekaj oglaša. kar nekaj klepeta. sem pa pozabla povedat, da je včeraj povedal cel stavek. no danes zjutraj ob 00.20 min. Je kakal v posteljici in pol, ko sem ga previjala sem mu prišepnila, da zdej gremo pa nan nan. In je rekel: ne ne nan nan. ne vem al mu je ratalo al,... No ma ne, ne itak skozi govori. zdej ma to foro.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:40:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo blaž se že nekaj oglaša. kar nekaj klepeta. sem pa pozabla povedat, da je včeraj povedal cel stavek. no danes zjutraj ob 00.20 min. Je kakal v posteljici in pol, ko sem ga previjala sem mu prišepnila, da zdej gremo pa nan nan. In je rekel: ne ne nan nan. ne vem al mu je ratalo al,... No ma ne, ne itak skozi govori. zdej ma to foro. faca mala Lana pa ko noče jest z glavo miga levo in desno in govori ne ne ne . Tak da mi more bit jasno, kdaj jo naj ne šopam več
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:42:46
|
|
|
|
blaža
|
Evo kej v tem stilu bi blo tudi lepo za punčke,po moje ni težko. Rožice nardiš z modelčki za plastelin.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:43:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo blaž se že nekaj oglaša. kar nekaj klepeta. sem pa pozabla povedat, da je včeraj povedal cel stavek. no danes zjutraj ob 00.20 min. Je kakal v posteljici in pol, ko sem ga previjala sem mu prišepnila, da zdej gremo pa nan nan. In je rekel: ne ne nan nan. ne vem al mu je ratalo al,... No ma ne, ne itak skozi govori. zdej ma to foro. faca mala Lana pa ko noče jest z glavo miga levo in desno in govori ne ne ne . Tak da mi more bit jasno, kdaj jo naj ne šopam več Blaž pa zadnjo žlico plune ven!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:44:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kej v tem stilu bi blo tudi lepo za punčke,po moje ni težko. Rožice nardiš z modelčki za plastelin. jaaaaaaaoooooooooo, kako lepo zgleda Jaz se še malo "družim" s tabo pa bom začela še torte pečt. Res mi daješ navdih. Ko si danes govorila o teh tortah, s to tičino maso - kakšna pa naj bo torta, če mora bit "suha", da je ta masa OK na njej? Kakšen recept?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:44:45
|
|
|
|
Marusah
|
Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:45:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo blaž se že nekaj oglaša. kar nekaj klepeta. sem pa pozabla povedat, da je včeraj povedal cel stavek. no danes zjutraj ob 00.20 min. Je kakal v posteljici in pol, ko sem ga previjala sem mu prišepnila, da zdej gremo pa nan nan. In je rekel: ne ne nan nan. ne vem al mu je ratalo al,... No ma ne, ne itak skozi govori. zdej ma to foro. faca mala Lana pa ko noče jest z glavo miga levo in desno in govori ne ne ne . Tak da mi more bit jasno, kdaj jo naj ne šopam več Blaž pa zadnjo žlico plune ven! Lana se še kaj takšnega HB ne spomni. Če pa se bo, pa bo ati spet malal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:46:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:47:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kej v tem stilu bi blo tudi lepo za punčke,po moje ni težko. Rožice nardiš z modelčki za plastelin. jaaaaaaaoooooooooo, kako lepo zgleda Jaz se še malo "družim" s tabo pa bom začela še torte pečt. Res mi daješ navdih. Ko si danes govorila o teh tortah, s to tičino maso - kakšna pa naj bo torta, če mora bit "suha", da je ta masa OK na njej? Kakšen recept? Torta je lahko kakeršnakoli. Lahko tudi sadna. vsaka torta mora bit sočna, če ne kakšna pa bo za jest?! Pod Tičino jo moraš namazat z masleno kremo, ali pa z marmelado, ali pa oblit z čokolado, ali pa namazat z Nutello. V glavnem, da je nekaj, kar nima vlage, da ne vleče nase od bislvita, ki tičina je iz sladkorja,... in sladkor se z vlago stopi in pol vse zleze dol.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:48:30
|
|
|
|
blaža
|
ma fajn jo moraš zadelat, da je cela npr. polita s čokoladnim oblivom ali masleno kremo okoli in okoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:48:31
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:49:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Mi smo jo že.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:49:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kej v tem stilu bi blo tudi lepo za punčke,po moje ni težko. Rožice nardiš z modelčki za plastelin. jaaaaaaaoooooooooo, kako lepo zgleda Jaz se še malo "družim" s tabo pa bom začela še torte pečt. Res mi daješ navdih. Ko si danes govorila o teh tortah, s to tičino maso - kakšna pa naj bo torta, če mora bit "suha", da je ta masa OK na njej? Kakšen recept? Torta je lahko kakeršnakoli. Lahko tudi sadna. vsaka torta mora bit sočna, če ne kakšna pa bo za jest?! Pod Tičino jo moraš namazat z masleno kremo, ali pa z marmelado, ali pa oblit z čokolado, ali pa namazat z Nutello. V glavnem, da je nekaj, kar nima vlage, da ne vleče nase od bislvita, ki tičina je iz sladkorja,... in sladkor se z vlago stopi in pol vse zleze dol. oh, zdaj pa mi je jasno morda, morda, morda jo probam naredit Ampak tako na skrivaj, da vidim, če bo ratalo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:49:38
|
|
|
|
Marusah
|
Joj, kake tortice...njam, njam,....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:50:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:50:36
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Mi smo jo že. Jaz pa čakam, da vsa darila poberejo. Jih je še nekaj pod njo...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:50:55
|
|
|
|
blaža
|
Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:52:07
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:52:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin. ideja - morda pa bi jaz malo s plastelinom prej vadila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:52:47
|
|
|
|
blaža
|
te rožice pa samo malo navlažiš z vodo, da se primejo. magari samo eno čisto spužvo zmočiš in malo pritisneš gor rožico, pa nalimaš. poglej si na spletno stran, ki sem jo včeraj prilepla in malo brskaj okoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:53:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin. ideja - morda pa bi jaz malo s plastelinom prej vadila lahko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:53:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer, da vas še jaz malo pozdravim!!! Sej dohajam vas tko ne, ker preveč čvekate.... Čer soseda Oj, kdaj pridete kej na kavico? Je Božiček tudi za vaju z Lano nekaj pustil pod našo smrekico Pa kmalu prosim, ker bom kmal smreko podrla Najprej pridete vi k nam Računam na četrtek, če vam bo pasalo pa ne bom mela smreke še cel teden Ja, ni problema, ti sam povej kdaj pa uletima. Mama sam en semafor pa sma pri vaju Jaz pa še ne bom smreke podrla, mi je tako lepa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:53:44
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sej jaz jo tudi s tičino še nisem delala sem pa 100% informirana, pa to mi itak gre od rok, sem že stari maček. Mislim, da ne bo panike, da mi ne bi ratala. s plastelinom sem se pa zelo veliko igrala kot otrok in lih taka je Tičina, kot kak plastelin. Dobra si!!! Jaz se še piškotov ne spravim pečt, kaj šele torte Po moje bi bla moja torta taka za goste odganjat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:54:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža te rožice pa samo malo navlažiš z vodo, da se primejo. magari samo eno čisto spužvo zmočiš in malo pritisneš gor rožico, pa nalimaš. poglej si na spletno stran, ki sem jo včeraj prilepla in malo brskaj okoli. sem pogledala, pa ko profiji delajo/delate vse tako simpl zgleda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?